Inget att klaga på alls. Bra presentation av varan. Snabb leverans och varan överensstämde med beskrivningen och matchar priset väl. Helt nöjd.
slipskungen.se
Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...
3660 omdömen om slipskungen.se
Sedan starten hos Reco 2019
Snabb leverans av halsduk med god kvalitet
Lätt och smidigt, snabb leverans!
Skickade rätt saker i rimlig tid. Svarade på en uppföljande kundtjänstfråga. Would order again.
Bra prylar, bra bilder på produkterna och det gick snabbt att få hem dom!
Stor sortering och snabb leverans. De’ e bara å köpa. 👍
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Snabb leverans o lätt att beställa.
Nothing reciewed. Very dissapointing
Passar perfekt till Lederhosen
Lätt att hitta det jag sökte . En jättefin snusnäsduk. Bra pris och lätt att betala. Snabb leverans
Jätte fin slips och snabb levevans👍👍👍👍
Snabb leverans och en stilig bröstnäsduk
Produkter av genomgående hög kvalitet samt snabba leveranser.
Tillgängliga - kunniga - bra sortiment - bra priset och dyra fraktkostnader.
Mycket snabb leverans och varan var till stor belåtenhet
Det var hål i paketet och produkten hade halvt åkt ut. Riktigt skit ställe!
Snabb leverans och god kvalitet. Suveränt utbud.
Snabb leverans med exakt vad jag sökte!
Jag glömde att beställa två varor i samma beställning. Beställde en gång till. Slipskungen ringde upp inom 15 minuter och meddelade att allt gick på samma beställning och därmed slapp jag två porton. Tack! Snabbt jobbat!
Kanon, enkelt, snabbt och billigt och färgen stämde precis!
Enkelt att handla. Snabb leverans. Bra produkt
Snabb leverans och motsvarade förväntningarna
Supper fina kommer definitely beställa igen
Snabb service.Fina slipsar .Perfekt.
Bra produkt snabbt leverantör
smidigt, snabb o enkel leverans, prisvärt. Lite svårt att förstå när jag skulle lägga till av samma i mitt fall bälte, det var ju mitt första besök
Bra produkter snabb leverans, Trevligt bemötande på sajten.
Bra priser och relativt snabb leverans. Upplever att jag får det jag betalar för
Fina näsdukar, snabb leverans,, toppenbra
Snabb leverans och bra kvalité, dock stämde inte färgen på slipsen överens med bilden på hemsidan. Vilket var en besvikelse.
Hej! Vi vore tacksamma om vi hörde av dig till vår kundservice@slipskungen.se angående detta om du inte redan gjort det. Så vi vet vilken vara detta gäller.
Bra snabb leverans och fin kvalitet
Bra bälten och snabb leverans
Snabb leverans. Varan motsvarade det jag förväntat mig. Stort utbud. Beställde ett bälte.
Snabb leverans, allt till belåtenhet.
Fantastisk butik med en exceptionell kundservice och bättre än bra priser. Har varit återkommande kund i snart 20 år. Det finns ingen bättre än Slipskungen!
Relativt enkelt att finna vad man söker ur ett brett sortiment. Jag köper underkläder till mig själv, d.v.s. kalsonger & strumpor. Båda väldigt bekväma.
Jag köpte en plånbok den här gången, känner mig nöjd, har handlat här förr vart oxå nöjd! 🙂
Allt var som jag beställde var rätt inga problem snabb leverans .
Bra det var första gången jag beställde på
Bra och snabb service. Enkel beställa
snabb leverans och bra kvalitet
Det var enkelt att genomföra beställningen av herrnäsdukar och leverans kom snabbt
Snabb leverans och fint graverat. Kommer beställa här ifrån fler gånger.
Snabb öeverans, bra slips–....
Efter tre veckor har jag fortfarande inte fått min beställning.
Hej Johan, Jag hoppas vi fått chansen att hjälpa dig med detta. Annars får du direkt höra av dig till kundservice@slipskungen.se
Jättebra för att skickades snabbt
Snabb leverans och bra kvalitet på produkterna.
Enkelt att beställs, snabb leverans, hög kvalité.
Snabb och bra service, bra produkt