Snabb service 🫶.............
slipskungen.se
Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...
3594 omdömen om slipskungen.se
Sedan starten hos Reco 2019
Enlelt att beställa. Snabb leverans. Bra utbud.
Snabb leverans bra varor ok priser
Vilken snabb service! Min beställning kom redan dagen efter direkt ner i brevlådan, fantastiskt"! Slipsen var helt enl bild och vi är jättenöjda. Kan varmt rekommendera dem. H Louise
Jättebra och smidigt att beställa varor ifrån er. Tack
Bra hemsida Snabb leverans Bra produkt
Slipskungens service överträffade alla mina förväntningar. När en produkt var slut i Slipskungenslager och jag kontaktade dem så bemöttes jag av en välvilja att vilja hjälpa och lösa min situation. Slipskungens själv tog tag i situationen omgående och bara minuter senare hörde de av sig med besked. En vecka senare ringer Slipskungens upp och ger besked om att produkterna är lösta igen. Vilken butik ringer upp på detta sätt? Engagamenget och kundbemötandet är något utöver vad jag är van vid. Är så tacksam för servicen och kommer rekommendera Slipskungens till mina vänner och bekanta. Kvalitet!
Perfekt, snabbt enkelt och prisvärt!
Fina slipsar och snabb leverans!
Bra service och Bra produkt tror jag, har inte använt livrem ännu. Mvh Anders
Klockrent kanoon service och snabba ryck
Jag är jättenöjd över min kontakt med slipskungen.
Bra utbud. Enkelt med beställningar.
Bra kvalitet lätt att beställa och varan kommer i tid. Tack
Snabb leverans, varan motsvarade bilden och mina förväntningar.
Min upplevelse av Slipskungen är bra. Jag beställde ett par röda hängslen och jag fick precis det jag beställt. Det är inte alltid det händer hos alla. Ibland blir man besviken men inte denna gång. Å andra sidan hade jag inte förväntat mig något annat heller. Jag ger alla en chans.
Det gick fort att få det man beställde och jätte nöjd med det jag handlade
Snabb leverans Nöjd med produkten
Enkelt att handla, snabb leverans.
Snabb leverans 👍 och mycket att välja på
Otrolig snabb leverans. Stort och roligt utbud - något för alla. Uppskattar att det finns "teman". Köpte strumpor som en liten "gift" till våra utländska besökare. Uppskattades stort. Överraskningsmomentet att man fick strumpor som give-away var roligt att se. Har Slipskungen på quick-dial :)
Enkel och bra hemsida med bra beskrivning av produkten. Otroligt snabb leverans. Bra förpackat.
Leverans och kvalitet utan problem.
Välfylld butik med bra pris och snabb leverans
Enkelt, extremt snabbt och enkel retur.
Gick som en dans.Läsglasögonen funkade jättebra
Snabb leverans, bra kvalité på accessoarerna.
Smidigt att beställa och snabb leverans!
Snabbt, smidigt och snyggt! Mycket nöjd
Hittade precis vad jag behövde. En offwhite näsduk till min kostym.
Snabb leverans och bra kvalité på varorna.
Kanonbra kundservice när jag behövde hjälp över telefon! Supersnabb leverans av slipsarna, hade dom dagen efter jag beställde 🙌🏻
Allt väl, snabb leverans! Nöjd!
Bra produkt och snabb leverans
Lätt att hitta och köpa sökt produkt. Kort levranstid.
Ge mej tid att få använda dom först!!!
Mycket snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans, en perfekt kvalitet och vacker färg.
Superfina produkter. Både nål och knappar.
Mycket snabb leverans. Vita hängslen.
Bra produkt och snabb leverans ❤️
Bra snygga strumpor och snabb leverans Toppen
Har inte fått levereransen så riktigt besviken
Jag hoppas du varit i kontakt med oss på telefon eller mail så att detta löst sig. kundservice@slipskungen.se eller 0851510680
Snabb leverans Bra kvalitet på produkterna
Snabb leverans och fina slipsar.
Jättenöjd med min beställning.
Prisvärt och mycket hög kvalitet!
Snabb leverans. Produkterna motsvarar förväntningarna
Allt bra. Har inget dåligt att säga.
Tyvärr fick vi inte alla varor vi beställt. Men efter samtal så fixade slipskungen resterande vara. Därför blir det inte full pott trots mycket bra bemötande