slipskungen.se

slipskungen.se

• BadgeEightYears
3 532
4.6

Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...

3532 omdömen om slipskungen.se

Sedan starten hos Reco 2019

Bengt L
Skrev om slipskungen.se

Jag vet inte så mycket om slipskunge.Synd att han inte hade midre livremmar men det bältet han skickade,det hade god kvalitet som jag återsände på grund av längden.

Lars B
Skrev om slipskungen.se

Sex nya näsdukar behövdes eftersom de tidigare var slitna efter drygt tio års användning. Snabb leverans till brevlådan.

Emma Jeanette S
Skrev om slipskungen.se

Super snabb leverans, trevligt samtal med tydlig information. Fin produkt i form av slips med dekorations-fik-duk. Kan verkligen rekommendera

Christina H
Skrev om slipskungen.se

SNABB OCH BRA SERVICE,BLEV UPPDATERAD OM PAKETETS LEVERANSVÄG!!

Dennies G
Skrev om slipskungen.se

Tre flugor och en slips! Snabb frakt, bra kvalitet men flugorna i minsta laget passade 2 av 3.

Bengt J
Skrev om slipskungen.se

Lätt att söka på det man tänkt sig i slipsväg. Snabb och smidig leverans direkt till brevlådan.

Karl-Gunnar J
Skrev om slipskungen.se

Funkade med leveransen och bra produkt

Richard L
Skrev om slipskungen.se

Gedigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia O
Skrev om slipskungen.se

Bra produkt och snabb leverans

Ulla N
Skrev om slipskungen.se

Snygg hemsida, fina näsdukar, brs leverans!

Jimmy K
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans allt topp, rekommenderar

Robert H
Skrev om slipskungen.se

Mycket bra saker och snabb leverans.

Christina C
Skrev om slipskungen.se

Enkelt och lättsamt att beställa. Snabb leverans till dörren.

Atle T
Skrev om slipskungen.se

Stort urval, kunnig personal, bra priser, smidigt att boka upphämtning direkt vid deras lager för mig som bor nära det. Kommer handla där igen i framtiden.

Mats G
Skrev om slipskungen.se

Den otroligt snabba leveransen. Helt ofattbart. Hatten jag köpte motsvarade helt min förväntan. Hatten av för slipskungen!

Ulrika I
Skrev om slipskungen.se

Lyhörda för ändring och snabb service

Kerstin K
Skrev om slipskungen.se

Mycket nöjd även denna gång ( har beställt hos er tidigare,,) Snabb leverans. Tack

Göran H
Skrev om slipskungen.se

Jag har beställt en slipps den 7/6 och skall levereras på 1-3 dagar enligt slipskungen? Jag har idag den 17/6 ännu inte fått någon slips levererad så mitt betyg och omdöme lär inte bli högt!. Hälsningar Göran Härdelin

Svar från slipskungen.se

Hej Göran, Såg att vi varit i kontakt med dig och skickat en ny då posten verkar ha haft bort din första försändelse. Vi beklagar givetvis att posten inte gått rätt, men hoppas du blir nöjd med varan och att posten nu hittat fram. Mvh Johan på Slipskungen

Ann-Christin J
Skrev om slipskungen.se

Mycket att välja på. Snabb leverans. Fint set med slips och näsduk.

Rolf P

Ni har en bra hemsida. Enkelt att söka produkt. Snabb leverans. MVH Rolf

Gudrun A
Skrev om slipskungen.se

Snabb o bra leverans. Varan blev till belåtenhet och motsvarade bilden.

Camilla K
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverens och varan var i mycket bra kvalité och lika snygg irl.

Agneta H
Skrev om slipskungen.se

Mycket snabb leverans direkt till brevlådan. Enkelt att beställa mitt rosa skärp som föll till belåtenhet och redan är använt.

Frida A
Skrev om slipskungen.se

Så extremt snabb leverans! La en order ens dagen, andra dagen låg de i lådan! Perfekt!

Sara L
Skrev om slipskungen.se

Smidigt. Pålitligt. Bra bemötande.

Peter H
Skrev om slipskungen.se

Snabb och smidig leverans. …..

Malin K
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans, bra produkter, bra priser. Nöjd student!

Ulla Å
Skrev om slipskungen.se

Varan kom i tid och var den jag beställde. Tack för det./Ulla

Thomas H
Skrev om slipskungen.se

Ytterst kompetent service och kvalitetsprodukter.

Kristina K
Skrev om slipskungen.se

Slipsens söm på baksidan gick upp innan vi ens hunnit knyta på den tyvärr. För det priset förväntat man sig inte sen slips från Temu liksom

Svar från slipskungen.se

Hej Kristina, Skicka ett mail till kundservice@slipskungen.se så hanterar vi det. Så ska det såklart inte vara

Lars C
Skrev om slipskungen.se

Bra att jag fick ett meddelande om en färgavvikelse. Brett sortiment och snabb leverans.

Bengt Z
Skrev om slipskungen.se

Bra. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mats J
Skrev om slipskungen.se

Mycket bra och snabb! Kan reommenderas!

Gundela P
Skrev om slipskungen.se

Snyggt och snabbt! Bra service och snabb leverans.

Mia R
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans. Sonen nöjd med fluga och näsduk.

Per M
Skrev om slipskungen.se

Hej Slipskungen Och tack för snytnäsdukarna De var lätt att beställa och snabbt levererat. Men jag tycker näsdukarna var alltför tunna. Kvaliteten kändes sämre än de jag köpt förr. Mvh

Svar från slipskungen.se

Hej, Våra snytnäsdukar har alltid varit desamma i tjocklek. De flesta vill ha dem mjuka och då är det en balans att hitta rätt tjocklek och att de fortsatt blir mjuka.

Elisabeth P
Skrev om slipskungen.se

Jag beställde slips och näsduk. Dessvärre lyckades inte posten leverera mitt paket till önskad adress och paketet gick i retur. Slipningen hörde av sig direkt och erbjöd sig att skicka den på nytt. När vi tillsammans insåg att det inte skulle hinna fram till studenten avbeställde de min order direkt och återbetalningen kom inom 10 minuter. Det märks att de värnar om sina kunder. Kommer absolut att beställa nästa gång (men till en adress som går att leverera till). Rekommenderas!

David H
Skrev om slipskungen.se

Gick snabbare än sagt o den var bättre än på bild

Jan B
Skrev om slipskungen.se

Perfekt lösning på ett mindre problem. Jättesnabbt

Tuomas L
Skrev om slipskungen.se

Bra sortiment, snabb leverans. Lätt att hitta det man söker efter.

Lotta A
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans och även snabbt svar på mail

Lars-Henrik H
Skrev om slipskungen.se

Va väl inte särskilt impad av produkten men tanke på pris, en kartongbit med påsytt tyg, känns som nåt för 10kr som man tog 10ggr mer för :(

Svar från slipskungen.se

Hej, Låter som du köpt en fyrspets näsduk färdig on board. Vill du hellre välja en du viker själv går det bra att skicka in den så byter vi ut den.

Ingemar U
Skrev om slipskungen.se

Bra! Beställningen kom snabbt fram.

Tiina L
Skrev om slipskungen.se

Inga problem med leveransen. Jag tyckte slipsnålen&manchettknapparna var fina. Får se om sonen också gillar dom sen.

Jens Roland B
Skrev om slipskungen.se

För mig är det ingen "upplevelse" att köpa barnhängslen på nätet. Upplevelser får jag t ex när jag lyssnar på musik, vandrar i fjälken eller seglar. Men hängslena är bra och levererades snabbt.

Tommy A
Skrev om slipskungen.se

Stort urval bra hemsida, och snabb leverans av varan.

Rolf B
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans och den lila slipsen jag beställde var lika fin i verklighet som på bilden 👍 Kommer att passa utmärkt till ett bröllop i sommar!

Reino L
Skrev om slipskungen.se

Bra bälten som motsvarar originalet!

Johan L
Skrev om slipskungen.se

Inga problem snabb leverans bra produkter

Ljusteräng H
Skrev om slipskungen.se

Allt sköttes perfekt och varan uppfyllde mina förväntningar.