Bra pris, snabb leverans, saknar fler färger och exakt mått i cm.
slipskungen.se
Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...
3323 omdömen om slipskungen.se
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket snabb leverans! Behövde näsdukar och de var fina!
Mycket fint bemötande vid förfrågan om ett ärende. Skärpet var fint som förväntad. Vackert spänne. Bra pris. Kom inom 2 dagar. Mer än nöjd. Bra kvalite. Tack för bästa köp
stort utval. lätt att beställa på hemsidan. snabb leverans till Spanien. hyfsade priser
Smidig, snabb och korrekt expediering
Slipshängare, snabb leverans. Praktisk att använda
Det var väldigt snabb leverans. Men näsdukarna var i tunnaste laget för att användas till snytnäsdukar.
Bra produktkvalitet enkelt väldigt funktionell låssystem på bältet
Allt är klart och tydligt, beställt och levererat till full belåtenhet!
Snabb leverans och hög ivslite
Otroligt snabb leverans. Enkelt att beställa.
Snabb leverans. Produkten motsvarar bilden.
Lätt att göra en beställning Snabb leverans
Kul att ni finns så jag kan köpa en 40 årspresrnt till min svärson
Smidigt att beställa och snabb leverans. Produkten motsvarade förväntningarna
Jag köpte ett par röda hängslen till mitt barnbarn. Leveransen gick snabbt och levererades till min postlåda.
Bra sortiment, bra priser, bra service. Beställde 2 bälten och är väldigt nöjd.
Snabb service, nöjd med varorna.
Snabb frakt och produkterna motsvarade förväntningarna.
Supersnabba leveranser och bra service!
Lite b kvalitet på slipsen, tycker jag
Barnbarnet blev jätte nöjd över slipsen ,passade perfekt
Snabb hantering och frakt, trevlig kundtjänst och fina varor
Beställde bälten med barnbarnet som blev jättenöjd med dom
Snabb leverans. Bra kvalité på varan
Bra beskrivning av varan och snabb lev.
Alltid enkelt. Och nu behöver man inte längre en lapp för att hämta ut varorna hos postombudet. Mina förväntningar var att få bra kvalitet, rätt vara och storlek, och varorna inom rimlig tid. Hittills har jag alltid fått det. Jag tycker det är enkelt att navigera på hemsidan. Jag vet inte om Slipskungen har en storleksguide. Men kanske borde ni ha det. Jag köpte två kortärmade vita skjortor.
Väldigt snabb service. Vänligt bemött.
Snabb och bra service, rekommenderas
Super fint blått band, super snabb leverans
Allt fungerade bra. Beställning och leverans.
Jättebra! Mycket bra slipsar och snabb leverans!
Bra utbud - supersnabb leverans!!!! Svenskt företag 👍
snabb och bra leverans och utmärkta varor
Bra sortiment har varit mycket nöjd med mina beställningar
Jag hittade enkelt vad jag var på jakt efter på Slipskungen.se! En slipshängare som roterar runt sin egen axel.
Vart är min beställning? Hörde av mig till slipskungen just de ska försöka skicka igen
Ok, pris, enkel beställning och snabb leverans.
Min man blev mycket glad och nöjd över flugorna han fick i present.
Snabb och korrekt leverans av de varor jag beställde
vit näsduk i siden var så tunn så den var helt genomskinlig och gick ej vika så det blev till något, 1-3 dagars leveranstid stod det tog 4.
Hej Patrik, Den ena sidennäsduken är lite tunnare. Vet inte om jag skulle kalla den helt genomskinlig, men det maste vara den släta siden du beställt den är lite tunnare. Hör av dig till kundservice@slipskungen.se så kan vi byta den åt dig. Vi vill ju att du ska vara nöjd. Gällande leveranstid så är det vardagar. Gick det fler än 3 vardagar så beklagar jag detta, men det är vad vi får till oss av Postnord. Det brukar fungera inom den tiden.
Allt gick fort Bra vara Mycket nöjd
Otroligt nöjd! Bra hemsida, snabb frakt och varan stämde överens med det som utlovades!
Jättesnygg scarf, även om den inte är i siden!
Beställde bälten, bra kvalitet och snabb leverans
Färgdiffen mellan bild o verklighet i största laget
Bra sortiment, snygga accessoarer. Mycket man vill ha.
Toppen snabbt och rätt jag är mycket nöjd
Smidigt köp. Hängslena jag beställde var något ljusare i färgen än vad de såg ut att vara på hemsidan men fina ändå.
Bra produkter, bra priser och snabb leverans