slipskungen.se

slipskungen.se

• BadgeSevenYears
2 930
4.6

Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...

2930 omdömen om slipskungen.se

Sedan starten hos Reco 2019

Gunnel R
Skrev om slipskungen.se

Perfekt köp. Eftersom min man i princip bara har skjortor från Ernst Alexis, så vet han exakt storlek så det blir ett enkelt köp på det viset. Leveransen kom snabbt och skjortan var superfin.

Sture H
Skrev om slipskungen.se

Supernöjd med både kvaliteten och utbudet! Outfiten är klar inför midsommarafton. Tack för snabb service!! Sture

Sandra E
Skrev om slipskungen.se

Färgen stämde med bilden. Snabb leverens

Adrian R
Skrev om slipskungen.se

Kort leveranstid, fick det jag önskade.

Tommy L
Skrev om slipskungen.se

hej bra grejor att beställa samt att ni har en snabb leverans av beställda saker ett stort plus för detta. Kommer att föreslå detta till mina vänner. Tack Tommy

Lena H
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans.Inget att anmärka på fin detalj

Mikael Å

Enkelt och biligt!................................

Marie S
Skrev om slipskungen.se

Jag är mycket nöjd. Fick tag i en person att tala med vilket inte är så vanligt nu för tiden. Snabb leverans och en mycket snygg slips.

Lia R
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans, bra produkter.

Angelica H
Skrev om slipskungen.se

Fina varor, lätt att hitta och snabb leverans

Tommy R
Skrev om slipskungen.se

Mycket snabb leverans o en trevlig och bra produkt

Hans A
Skrev om slipskungen.se

Utmärkt! Allt fungerade närmast över förväntan. Snabbt och korrekt, från bekräftad ordermottagning till aviserad leverans och mottagning. Varan var därtill mycket snyggt picketers. Hatten av till Slipskungen 👍

Jessica C
Skrev om slipskungen.se

Är det som visas på bilderna och snabb leverans.

Helene A
Skrev om slipskungen.se

Mycket nöjd! Köpte både slipsar, näsdukar, scarf och bälten. Fina varor till bra priser. Enkelt att beställa och snabb leverans!

Oscar N
Skrev om slipskungen.se

lätt att hitta, bra leveranstid, beställde på en röd dag med en klämdag efter och sedan helg, sakerna kom på tisdagen efter helgen. Så topp betyg på tid. Varornas kvalitet är helt OK, inget fel på dom heller.

Jan S
Skrev om slipskungen.se

Det var.enkelt att handla hos slipskungen Jag hade inte några större förhoppningar . Jag köpte ett arme'bälte och ett par byxhängslen. ! J

Cecilia E
Skrev om slipskungen.se

Jag var jättenöjd med det jag beställde. Det var bra kvalitet, bra priser, snabb leverans och färgen stämde bra med bilderna. Kommer beställa från slipskungen fler gånger.

Marie J
Skrev om slipskungen.se

Leverans som utlovat. Dödskalle-manschettknapparna var en perfekt studentpresent!

Anita Å
Skrev om slipskungen.se

allt fungerade mycket bra. Varan var precis som vi tänkt oss den.

Petersson Karl-Gustav P

Fungerade bra förutom något sen leverans.

Kerstin L
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans, väl kompenserad m.a.a. defekt vara. Ångrade ett inköp av tre och det återstår att se hur returen handläggs. Returen är inte insänd till Slipskungen än.

Fredrik L
Skrev om slipskungen.se

Allt fungerade bra och strumporna passade som handsken.

Johan A

+++++++++++++++++++++++++++++++

Kerstin G
Skrev om slipskungen.se

Funkade med beställning o leverans

Ingrid S
Skrev om slipskungen.se

Hög servicenivå, proffsiga. Fina produkter!

Martin O
Skrev om slipskungen.se

De glömde vika näsduken som skulle vara vikt när vi fick den. Sen var slipsen solblekt i kanterna, ser ut som den förvarats med solljus på sig

Svar från slipskungen.se

Hej Martin, Jag hoppas du varit i kontakt med vår kundservice. Annars når du den på kundservice@slipskungen.se så vi kan åtgärda.

Gerth S
Skrev om slipskungen.se

Mycket bra varor, god service och en mycket informativ hemsida.

Erik B
Skrev om slipskungen.se

Snabb o bra lev. o enkelt o betala, de är så de ska va

Rolf S
Skrev om slipskungen.se

Snabb och effektiv behandling av min beställning. Rolf

Arne N
Skrev om slipskungen.se

Enkelt att handla på webben. Beställde plånböcker, motsvarade min förväntningar med råge!!

Anders H
Skrev om slipskungen.se

Allt fungerade perfekt vid min beställning!

Jennifer L
Skrev om slipskungen.se

Kom till fel adress Annars ok

Carin K
Skrev om slipskungen.se

Jättebra service 👍, mitt barnbarn tyckte jättemycket om slipsnål och knapparna.

Gunilla Ö
Skrev om slipskungen.se

Nöjd med mitt köp. Snabb leverans.

Jan B
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans och bra grejer. Bra rabatt på köp av flera varie

Thomas W
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna

Sanja J
Skrev om slipskungen.se

Köpte slips och näsduk- superfina! Sonen vill dock inte ha färdigtvikt näsduk. Med studentbal inom några dagar- frågade om lösbart att byta snabbt- samma stund skickades "den rätta" näsduken per post till oss; på ren tillit. Även uppföljning att denna har kommit fram i tid! Service som överträffar förväntningar! Fantastiskt! Kommer att fortsätta handla hos er!

Birgitta W
Skrev om slipskungen.se

Lätt att beställa . Bra kvalitet på varan. Snabb leverans.

Ingvar O
Skrev om slipskungen.se

Super snabb leverans och jättefina produkter! Rekomenderas!!

Veronica N

Bra,snabb leverans fina produkter

Adam S
Skrev om slipskungen.se

Snabbt leverans, bra utbud, rimliga priser!

Carl-Axel S

Tyvärr plastrongerna var tjocka John Henric´s är mycket bättre

Svar från slipskungen.se

Hej Carl-Axel, Kontakta gärna vår kundservice för tips om tunnare. Vi har olika tunna plastronger. Kundservie@slipskungen.se

Ylva L
Skrev om slipskungen.se

Supersnabb leverans💨 Oturligt hade de stoppat i dubbletter, men skrev ett mail, svarade snabb och lika snabbt skickade de rätt utan minsta krångel! Det är service det! Fler företagare borde ta efter deras service tänk 🥳

Ruza L
Skrev om slipskungen.se

Lätt att beställa snab leverans nöjd. Tack.

Pontus H
Skrev om slipskungen.se

Snabbt och smidigt till rimliga priser

Kerstin Margareta S
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans. Färgerna på slips och fluga motsvarade mina förväntningar.

Sebastian N
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans. Smidigt att beställa och snygg slips.

Tore L

Bra service, bra produkt!! Jag är helt nöjd!! Tack ’👍🙏

Kristina M
Skrev om slipskungen.se

Snygga och lite roligare motiv på slipsar och näsdukar till bra priser. Supersnabb leverans.

Siv M
Skrev om slipskungen.se

Snabb leverans o fin kvalitet o mönster på slipsarna