slipskungen.se

• BadgeEightYears
3 402
4.6
Call 08-515 106 80 Share

Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...

3402 omdömen om slipskungen.se

Sedan starten hos Reco 2019

Per G
Wrote about slipskungen.se

Det gick snabbt och smidigt slipskungen är bra

Sven-Olof N
Wrote about slipskungen.se

Allt Ok, snabbt men kanske lite dyrt.

Lars-göran H
Wrote about slipskungen.se

Högsta kvalitet på varorna och mycket snabb leverans. Jag är mycket nöjd!

Krister Å
Wrote about slipskungen.se

Allt gick smidigt. Rekommenderas.

Peder K
Wrote about slipskungen.se

Bra service bra produkter lätt att beställa på nätet xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv...

Carl S

Slipsarna.var till full belåtenhet

Birgitta L
Wrote about slipskungen.se

Bra utbud, fin kvalitet och supersnabb leverans, så självklart supernöjd.

Hans-göran K
Wrote about slipskungen.se

Seriöst företag. Snabb leverans och snabbt svar på mail. Slipsen såg ut som på bilden. Mycket bra

Stig J
Wrote about slipskungen.se

Det var bra men det var för smalt.

Svar från slipskungen.se

Hej, Vet ej vad du har beställt, men vi har ju mycket i fler bredder och det är självklart möjligt att byta. Kontakta kundservice@slipskungen.se för eventuellt byte.

Bo M
Wrote about slipskungen.se

Bra kvalitet och service samt snabb leverans

Ann-Sofie J
Wrote about slipskungen.se

Snabb och bra leverans och min make blev nöjd

Tony E
Wrote about slipskungen.se

Bra, snabbt och effektivt.....

Susanne H
Wrote about slipskungen.se

Snabb service vid leveransen!

Harry H

Mycket belåten, mycket Estetisk Förträfflig kvalitet. TACK

Louise G
Wrote about slipskungen.se

Bra service! Snabb leverans!!!

Jan E
Wrote about slipskungen.se

Fick en klocka som det inte gick att sätta band på fick en ny klocka siffror var lösa de dansade innanför glaset. Jag kasta båda har tröttnat på att klaga köpte en ny på ur Penn som fungerar nej aldrig mer Janne

Svar från slipskungen.se

Hej Jan, Givetvis byter vi ut klockan om den kom trasig. Återkoppla till kundservice@slipskungen.se så hjälper vi dig.

Hans Å
Wrote about slipskungen.se

Det var en ganska stor upplevelse redan när jag klickade i köp av två slipsnålar på hemsidan. Stor glädje sedan när bekräftelsen på beställningen kom i mailen, bästa ögonblicket den dagen. Det hela utmynnade sedan i ohämmade glädjeyttringar när försändelsen levererades. Jag kramade spontant om alla arbetskamrater. Såå fina slipsnålar, har nog aldrig sett så fina förut. Från djupet av mitt hjärta, varmt tack för den närmast religiösa upplevelsen.

Hans A
Wrote about slipskungen.se

Hej. Jag köpte ett par hängslen som jag har längtat efter. Att använda dom är ett problem för sig. Det hade varit bra om knappar hade följt med har sett metall knappar hos en del krögare.Var får jag fatt i dom? Med vänlig hälsning, Hans Aldenberg

Svar från slipskungen.se

Hej, Lösa knappar köper du i butik som säljer tyger vanligtvis. De vet säkert också om du söker specifika knappar i metall.

Nils S
Wrote about slipskungen.se

Snabb och korrekt hantering av min order. Bra kvalitet på de snytnäsdukar jag köpte

Hans R
Wrote about slipskungen.se

Enkelt att beställa. Mycket snabb och bra service.

Patrik B
Wrote about slipskungen.se

Ingen aning. Har inte fått någon produkt än

Svar från slipskungen.se

Jag hoppas detta löst sig. Annars kontaktar du kundservice@slipskungen.se

Christer G
Wrote about slipskungen.se

Problemfritt , har inte sett någon faktura fast det gått en vecka, eller kommer den på nätet!! ?

Svar från slipskungen.se

Faktura ska komma till din mail vanligtvis. Är detta fortsatt inget du har fått får jag be dig kontakta kundservice@slipskungen.se så får vi titta på det.

Ruth Margareta B
Wrote about slipskungen.se

Snabb leverans och jättefina produkter 😍

Roland E
Wrote about slipskungen.se

Snabb service, bra produkt. Tror jag

Eva A
Wrote about slipskungen.se

Smidig att genomföra beställning och snabb leverans.

Magnus A
Wrote about slipskungen.se

Jättebra sortiment, bra kvalitet till vettiga priser. Snabb frakt. Älskar guiderna på hemsidan. Nu kan jag flera slipsknutar och scarfknutar, knyta en plastrong, en fluga och fyra visningar på en bröstnäsduk.

Tobias A
Wrote about slipskungen.se

Snabb leverans och en väldigt bra produkt. Tack för er servicevänlighet ;) Mvh Tobias Ahlstedt

Lars Börje B
Wrote about slipskungen.se

Bra hemsida och väldigt snabb leverans!

Kenth E
Wrote about slipskungen.se

Allt gick smidigt snabb leverans och bra produkter.

Lisbeth S
Wrote about slipskungen.se

Snygga och trevliga slipshållare och manschettknappar!

Anders C
Wrote about slipskungen.se

Jag är nöjd, ska handla flera gånger.

Jan-Erik S
Wrote about slipskungen.se

Snabba och bra sortiment för det jag söker

Per G
Wrote about slipskungen.se

Slipsen var helt ok! Men då jag köpte en säkerhetsslips var bandet med kardborre alldeles för kort för att gå runt hela halsen. Fick förlänga bandet själv. Var bökigt och omständigt. Hade inte tid att reklamera då jag skulle använda slipsen dagen efter leverans.

Svar från slipskungen.se

Hej, Såg att du löst det själv. Vi har hjälpt de som behövt förlänga runt halsen med en förlängning. Det är någon färg som varit lite kort för en del. Annars kontaktar du kundservice@slipskungen.se

Bengt L
Wrote about slipskungen.se

Gick bra att beställa. Bra utbud. Helt ok vad gällande lev o tid.

Anette L
Wrote about slipskungen.se

Snabba och korrekta. Bra utbud.

Anders B

Bra artiklar & mycket snabb service & leverans, väldigt nöjd

Lars N
Wrote about slipskungen.se

Har köpt tidigare hos slipskungen olika Kläder denna gång underkläder Vid varje köp har jag varit mycket positiv såväl med varan , som infon om den, liksom snabb leverans. Min erfarenhet om slipskungen är att jag kan varmt rekommendera dom.

Henrik F
Wrote about slipskungen.se

Fungerade som jag hade förväntat mig. Allt O.K.!

Susanne J
Wrote about slipskungen.se

Skärpet jag köpte var jättebra. Kanrekommendera skärpet.

Ninni S
Wrote about slipskungen.se

Mycket bra och snabb service. Tack!!

Yvonne F
Wrote about slipskungen.se

Bra produkt,bra pris, PostNord ingen snabb leverans

Anne Marina Elisabeth C
Wrote about slipskungen.se

Jättesnygg fluga och mycket snabb leverans. Är mycket nöjd med Slipskungen.

Jan B
Wrote about slipskungen.se

Näsdukar. Det som skickades hamnade i ett utlämningsställe i stället för min brevlåda. Mycket negativt!

Svar från slipskungen.se

Hej, Tyvärr styr vi inte över om det hamnar i brevlådan eller om det kommer till ombud när det gäller A-post. Om brevbäraren anser att det går ner i brevlådan tar han med sig det ut. Annars levererar han det till ombud och du får en avi i brevlådan. Tänker att det var det du valt. My Pack levereras alltid till ombud.

Mikael O
Wrote about slipskungen.se

Enkelt att beställa, bra kvalité & snabb leverans.

Guy B
Wrote about slipskungen.se

bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra

Roland E
Wrote about slipskungen.se

Snabb leverans! Bra produkter!

Birgitta B
Wrote about slipskungen.se

Hade letat ett tag efter ärmhållare och fann det äntligen här. Snabbt och enkelt.

Lennart B
Wrote about slipskungen.se

Snabb flexibla och funkade utmärkt = nöjd kund !

Tony O
Wrote about slipskungen.se

Snabb affär och snygg design på varan

Jan N
Wrote about slipskungen.se

God service, vänligt bemötande och snabb leverans.