Slottshotellet

Slottsvägen 7, 392 33 Kalmar — Visa karta

3.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Slottshotellet

 • 2019-04-07

  Spontant omdöme
  Anna M skrev om Slottshotellet
  Jag vistades på hotellet i två nätter, dvs en helg.

  Läget är centralt och vackert.

  Första natten tillbringade jag i deras annex tvärs över gatan som var både kalt och kallt. Beskrivningen var otydlig, så jag fick gå tillbaka till receptionen och fråga var jag skulle ta vägen. Kändes oengagerat och slött att inte tydliggöra detta direkt.

  Andra natten visades jag i en angränsande sidobyggnad. Inte heller denna gång förstod jag var jag skulle ta vägen, då det var otydligt skyltat, så jag fick gå tillbaka och fråga.

  När det gällde frukosten som var av de enklare slaget i förhållande till priskategorin, kunde den ha varit bättre, tex hade de minimala smothies som stod undanskymda och lätt kunde missas, det finns bara vanligt bryggkaffe och den gamla juicemaskinen började krångla mitt under den andra frukostmorgonen, så även apelsinjuice fick man vara utan.

  Personalen var serviceminded, förutom Fanny som helt måste ha missförstått sin roll och verkade tro att hon var hemma och inte på en professionell arbetsplats. Tex krävde hon att ljudvolymen i allrummet skulle sänkas på lördagskvällen, då hon verkade störas av den. Hon skulle även prompt fylla på kakor, etc, överallt vid 21-tiden på lördagskvällen, trots att det var helt öde i allrummet och innebar att hon passerade och skymde tv:n vid närmare 10 tillfällen. Hon verkade helt enkelt vilja att man skulle avlägsna sig, så att hon fick lugn och ro i receptionen, (där hon kanske sov/slumrade).

  Nästa dag frågade jag Fanny om jag kunde checka ut lite senare än kl 12, varpå hon svarade att HON kunde sträcka sig till kl 13. Sedan skulle någon annan checka in i rummet på söndagen kl 15. Det visste hon i huvudet, utan att kontrollera det. Hotellet var dock inte fullbokat. Det var så uppenbart att hon inte ville vara tillmötesgående. När jag ringde vid 17-tiden för att fråga huruvida det fanns lediga rum, framgick det att det fanns rum i huvudbyggnaden och annexet, då "alla rum ännu inte var städade efter helgen", dvs rummen i sidobyggnaden var inte städade. Detta innebar alltså att Fanny hade ljugit om att just mitt rum promt behövde städas!!!!

  Slutsats; om du har alternativ, välj ett annat hotell i första hand! Läs mer
  gillar detta
 • Per P

  2011-03-27

  Spontant omdöme
  Per P skrev om Slottshotellet
  Mysigt och centralt beläget hotell uppdelat på flera hus. Bra frukost och service. Missa inte att ta en promenad till Kalmar slott ner för gatan. Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco