Smakbox AB
Smakbox är till för dig som gillar mat. överraskning och att upptäcka nya produkter!
Med en prenumeration på Smakbox får du varannan månad hela 15 nya produkter, från både små och större varumärken. Inspiration och recept medföljer i vår tidning.
Du kan själv påverka vad du får i boxen genom att välja på 4 olika smakinriktningar; Original, Måltid, Nyfiken och Balans. Bor du i större städer kan du även få hem kylda och frysta produkter med din box via hemleverans.
Frakten till ombud och hemleverans av själva boxen ingår i priset. Det är ingen bindningstid och du kan pausa eller avsluta när du vill.
Välkommen att hitta nya favoriter med Smakbox!
Välkommen att hitta nya favoriter med Smakbox!
Utmärkelser
1710 omdömen om Smakbox AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Smakbox AB
Har två barn som har extremt svårt för att prova ny mat, men med smakbox blir det mycket roligare.
Först smaka något form av mat innan man provar någon av godsakerna. Riktig hit i vår familj för nu vågar barnen prova all mat i skolan med istället för att gå hungriga stora delar av dagen. -
skrev om Smakbox AB
De har intressanta och en del nya produkter man får prova på. Det ger en överraskning och glädje till hela familjen. Man kan hitta produkter som man aldrig annars kommit i kontakt med och som kan bli en favorit. De förväntningar jag hade har fyllts upp och nu hoppas vi på ett nytt år med roliga och härliga produkter. Nyfiken som man är valde vi nyfikenboxen, men får se om vi håller fast vid den eller byter. Man har ju friheten att kunna byta hur man vill ha det.
Tack för mig. -
skrev om Smakbox AB
Oftast snabba svar när man mejlar. God hjälp när man ringer, trevligt bemötande.
Har nu haft smakbox några månader och gillar att få nya produkter att testa.
Ibland hittar jag nya favoriter som jag inte hade provat annars -
skrev om Smakbox AB
Jättebra bemötande, alltid hjälpsamma.
skrev om Smakbox AB
Rolig tjänst, kanske man inte gillar allt men spännande tills nästa box kommer.
skrev om Smakbox AB
Lika kul varje gång man får sin låda från smakbit , känns som julafton eftersom man inte vet vad som är i den . Lika nöjd varje gång
skrev om Smakbox AB
Balans lådan , mycket var bra men tex mycket juicer som inte föll ismag
skrev om Smakbox AB
Har inte haft Smakbox så länge, men ör nöjd hittills. Roligt när man får hämta lådan. Synd bara att man inte Jan få det kylda tillägget i Norrbotten. Det borde gå att samarbeta med något lokalt företag så att det skulle vara möjligt. Hade problem med en öppen förpackning i min andra box, men kundtjänsten löste det smidigt genom att dra av varans värde på nästa box!
skrev om Smakbox AB
Så himla kul att som vuxen få paket som man inte vet vad det innehåller. Ser verkligen framemot varje smakbox! Vi prenumererar på smakbox "Stämning" och det mär en blandning av nyheter,vardags & festprodukter.
skrev om Smakbox AB
Smakbox en rolig överraskning med mycket gott o spännande smaker
skrev om Smakbox AB
Bra spännande saker. Lite repeterade varor ibland, tyvärr. Jag funderar på att ändra till en annan smakbox.
skrev om Smakbox AB
Bra varor med bra variation🙂
Funkar kanonbra med hemleverans👍 -
skrev om Smakbox AB
Alltid bra bemött av företaget. gick med för att det verkade seriöst och spännande att prova nya varor. företaget lever upp till mina förväntningar för det mesta men ibland har det varitmycket allternativkost , mat som är ""istället för" t ex kött, mjölk etc.
skrev om Smakbox AB
Bra roliga och nya varor med bra beskrivningar i magasinet
skrev om Smakbox AB
Blev jättenöjd. Köpte Nyfiken.
skrev om Smakbox AB
Rolig o spännande mat upplevelse
skrev om Smakbox AB
Jättebra idé med en box med olika matvaror i, men prenumererar du en längre tid så kommer samma varor igen och det är inte lika roligt. Tycker att har en vara varit med ska den inte återkomma.
skrev om Smakbox AB
Mycket bra på alla plan. Spännande och roligt att öppna lådan.
skrev om Smakbox AB
Bra med olika smakupplevelser o man ser framemot att få sin box varje gång
skrev om Smakbox AB
Bra & snabb service när någon vara varit trasig el fattas i boxen. Jag har provat olika boxar, oftast nöjd. Lite lika varor som pasta, majonnäs å öl. Lite för mycke av plantvaror.
skrev om Smakbox AB
Hela familjen tycker att det är väldigt roligt och spännande när boxen kommer! Alla hittar något de gillar.
Förväntningarna var att få prova saker vi normalt inte köper, för att kunna vidge vyerna och få nya idéer.
Vi har Smakbox original än så länge och är väldigt nöjda med det! -
skrev om Smakbox AB
Spännande och bra produkter! Kul att få nya förslag att köpa hem!
skrev om Smakbox AB
Den var jättebra det är ju så kul att prova nya matvaror och tillbehör. Jag har hittat många nya favoriter.
skrev om Smakbox AB
Trevligt företag, ville få nya smaker å det har jag fått.
Spännande att vänta på nästa box -
skrev om Smakbox AB
Allt har varit bra från beställning till leverans
skrev om Smakbox AB
Jag har alltid blivit bra bemött vid kontakt med företaget.
Första gången fick jag det som en gåva och har sedan valt att fortsätta, vilket är lika roligt varje gång man väntar på sitt paket och vad som ska finnas däri. -
skrev om Smakbox AB
Roligt koncept där vi för smaka på en mängd olika saker, allt kanske inte passar varje gång men det mesta. Är supernöjda!
skrev om Smakbox AB
Mycket bra produkter i boxen. Skulle vilja ge 5 av 5, men jag sätter betyget 4 endast av den anledningen att jag önskar det skulle finnas en Glutenfri box att beställa. Vi har en dotter som har celiaki, och det är ofta produkter med gluten i boxen och hon blir så ledsen när vi får saker som hon inte kan äta eller smaka av.
I övrigt så lever Smakbox upp till mina förväntningar mer än väntat. Vi ser hela familjen fram emot nästa box hela tiden.
Vi har testat tre olika boxar hittills och är mycket nöjda. -
skrev om Smakbox AB
Spännande att öppna lådan varje gång
skrev om Smakbox AB
Enkelt och smidig, precis som jag vill ha det
skrev om Smakbox AB
Så nöjd med smakbox och har varit i många år. Alltid helt och bra paket.
skrev om Smakbox AB
En rolig överraskning och bra present till ett humant pris.
skrev om Smakbox AB
Det är ganska bra. Men allt har inte så högt värde som de säger
skrev om Smakbox AB
Bra bemötande hittils...har bara fått 2 boxar än så länge...alltid spännande att öppna....inspirationen infinner sig.
skrev om Smakbox AB
Jag känner mig blåst på 2 sändningar som aldrig kom fram till min mor, troligen för att hon ej har dator och en mail.. tråkigt att leveranser bara kan försvinna..
skrev om Smakbox AB
Den bästa present, jag fick den i födelsepresent. va så många grejer som va nya för mej, kommer å köpa av dom igen.. mvh bittami....
skrev om Smakbox AB
Alltid spännande när boxen kommer. Tyvärr är det för lite sockerfritt.
skrev om Smakbox AB
Jag gillar verkligen idéen o jag har bara blivit bemött av trevlig företaget, dock kanske man ska se om hur man transporterar boxarna. Min granne har får också boxen men man planerar alltid ankomsten vid olika tillfälle…
skrev om Smakbox AB
Bara bra! Fick snabbt hjälp när jag hade problem
skrev om Smakbox AB
Jag älskar konceptet Smakbox och att få testa nya roliga produkter som jag kanske aldrig annars hade testat. Jag längtar redan efter nästa box.
skrev om Smakbox AB
Jag prenumererade på Smakbox i ett par år och var mycket nöjd.
Gav även bort lådor i julklapp.
Prisvärd och bra kvalitet på varorna. -
skrev om Smakbox AB
Hade inga förväntningar, tipsad av en vän.
Tycker det är kul med mix och nya produkter.
Original -
skrev om Smakbox AB
Väldigt roligt att testa nya saker
skrev om Smakbox AB
Roliga boxar o kul att testa nya produkter, tagit olika boxar
skrev om Smakbox AB
Jag förväntade mig en blandning utifrån val av box. Jag har provat olika inriktningar. Det är en blandning av olika produkter vilket jag hade förväntat mig.
skrev om Smakbox AB
Jag tycker att det är spännande att få boxen varannan månad. Jag har testat några olika varianter och fastnat för boxen som heter Balans just nu, men gillar allihop. Det är kul att få testa saker jag annars inte hade köpt själv, och jag har fått några produkter jag definitivt köper hem igen efter att ha testat dem genom Smakbox. Enkelt att pausa en prenumeration via hemsidan något tillfälle om man skulle vilja göra det av någon anledning.
skrev om Smakbox AB
Har alltid vart med i Smakboxen sedan det startade
skrev om Smakbox AB
Jag har haft Smakbox nu i något år. Det blir som julafton varje gång boxen kommer och bjuder på överraskningar. Det är roligt att få testa nya produkter och vi har hittat många nya favoriter. Man blir alltid väl bemött av företagets kundtjänst när man har frågor.
skrev om Smakbox AB
Roligt att prova nya saker som man själv inte skulle köpa hem. Kanske lite mycket vegetariska saker men dom lämnar vi vidare till vår granne som blir glad.
skrev om Smakbox AB
Lite som en julafton varje gång boxen aviseras!