Dom har lämnat mina varor hos grannen 2 gånger. Det är lite dålig bäst före datum på vissa varor. Sammansättningen av lådorna är överlag bra.
Smakbox AB
Smakbox är till för dig som gillar mat, överraskningar och att upptäcka nya produkter! När du prenumererar på Smakbox får du varannan månad hem 15 produkter från både små och större varumärken. Inspiration, produktinformation och recept medföljer. Du kan själv påverka vad du får i boxen genom att välja mellan 4 olika smakmixar;...
1849 omdömen om Smakbox AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bra saker. Kul att prova nya saker
Roligt och spännande med att öppna en ny smakbit.
Jättebra box och spännande varje gång att öppna
Alltid mycket spännande när den kommer så jag är nöjd
Spännande, roligt och mycket gott! Kul att skicka till andra som överraskning.
Jag tycker att smakboxen är bra och man väntar med spänning på nästa box, för att se vad den innehåller för nya smaker. Jag har original boxen.
Tycker alltid smakboxen ä toppen bra rolig å spännande å få🙂👍🤩
Jag är glad de finns så kan jag smakprova mycket olika grej.
Så kul med överraskningar som dessutom alltid kommer till nytta. Alltid valuta för pengarna.
Mycket bra och prisvärd tjänst! Det är kul att få hem nya produkter att testa på, leveranserna fram till dörren fungerar toppen. Urvalet av produkter är ganska bra blandat. Dock lite enformigt och lite väl mycket drycker sötade med sötningsmedel mellan varven. Därav 4 istället för 5.
Det känns verkligen som att smakbox tar till sig av de kommentarer som man ger. Det är nytänkande, kreativt och ett roligt sätt att hitta nya favoriter.
Jag blev nyfiken, eftersom den skulle innehålla varor som man annars inte köper Det var enkelt att börja prenumerera och det har fungerat bra För det mesta har innehållit varit bra,men ibland har samma vara dykt upp igen i en ny box jag hämtat och det hade jag inte väntat mig Jag har den vanliga boxen och även den för oss som gillar chips och godis Det är spännande att få en box och de är välfyllda Bra att få prova på nya smaker och att det följer med en tidning med förslag på olika maträtter
Ser fram emot varje gång jag får boxen. Kul att få produkter att prova som jag själv kanske inte skulle köpa. Jag får bra insperation
Jag upplever Smakbox som en kul och berikande prenumeration. Det är ofta det är produkter man inte provat tidigare och på så sätt kan man berika sin matlagning eller dylikt. Jag valde Smakbox matig för att få mer inspiration för mina middagar och få mindre sötsaker i min box
I stort sett bra blandning i de olika boxarna, men lite för mycket läsk och snacks. Vore bra med mer basvaror.
Jag är jättenöjd. Så spännande varje gång man får sitt paket!
Alltid klara instruktioner om när produkterna anländer. Alltid nöjd. Är som julafton varje gång Smakbox kommer🙂
Hur menar ni med, bemött? Jag har inte haft någon komunikaton med företaget bortsett från en köp jag gjort. Jag hade inga förväntningar. Nej jag orkar inte.
Tycker det är roligt med lite nyheter. Minus är att efter som jag inte dricker kaffe så innehåller boxarna på tok för mycket prover på olika saker som innehåller kaffesmaker. Iskaffe etc.
Alltid fräscha varor och många intressanta nya produkter.
Jag blev glatt överraskad att det var så mycket och olika saker för så billigt pris och jätte bra produkter
Så bra varor som ma kanske aldrig skulle köpt i original size..
Väldigt bra, roligt att pröva nya saker.
Goda, varierande saker i. Alltid spännande att få en box, lite julafton känsla.
Tyckte det var jätte trevlig låda att få med nya roliga produkter Men sista leveransen var mindre trevlig fick allt ner dränkt av krossad chokladpudding allt var nerkladdat t o m utanpå Fick tyvärr ingen bra service så valde att avsluta min prenumeration Därför blir det 3 a i betyg
Bra att man kan pausa boxar, särskilt nu när de stigit så mycket i pris. Ofta får man samma sak i olika boxar
Är ett bra företag och med många mycket bra produkter. Jag fick prova Rödpeppar Mix och Rub från bestpepper.se och den har köpt många gånger för den kan användas till allt
bra bemötande men det jag fick i boxen var inte till belåtenhet. kycllingen hade kort datum och andra saker i boxen har jag redan fått tidigare....inte alls nöjd faktiskt
Har enbart positiv erfarenhet av min kontakt med Smakbox. Att få leverans är lite som julafton - inte en aning om innehållet! Ofta blir jag positivt överraskad men det är lite för mycket sötsaker ibland som gör att jag inte kan ge full pott. Har köpt en hel del efteråt av det som har provsmakats
Hej! Överlag en bra produkt. Jag tyckte smakboxen innehöll för många vegetariska produkter då vi i familjen inte är vegetarianer. Ibland var påsarna med kex, chips och liknande produkter krossade. Bra bemötande från företaget.
Trevligt koncept. Kul att få en låda med lite överraskningar i regelbundet. Företaget har bemött mig bra i de få interaktioner vi haft. Jag köpte olika temaboxar för att prova och se hur de skiljde sig. Däremot skulle man kunna utveckla boxarna ännu mer. Jag som t ex inte tycker om vegetariskt eller vegoprodukter vill inte ha sådana produkter i min box. Detta kan man inte välja bort tyvärr vilket gör att jag fick slänga varor - vilket inte är bra för vare sig miljö, plånbok eller för företaget heller. Vi ska värna om...
Tycker att Smakbox är bra med ett bra bemötande. Gjorde en reklamation på produkter som var skadades vi leveransen. Det fixade sig på ett mkt bra sätt.
Jag har köpt smakbox ett tag nu. Är hyfsat nöjd, men inser att jag inte riktigt är målgruppen. Är för mycket fokus på det godsaker, men jagvill ha äkta varor, mindre snacks och definitivt inte sötningsmedel.
Alltid bra och kul att få boxen. Senaste hade dock lite för mycket veganska produkter i mitt tycke. Annars har det varit bra blandning
Stor variation men lite för mycket vego produlter
Smakbox har varit trevliga, hjälpsamma och professionella. Jag hade höga förväntningar som infriades! Jag prenumererar på Originalbox och Extrabox. Rekommenderar Smakbox till alla som vill ha vardagslyx och en guldkant på tillvaron.
Älskar att få boxen och det är alltid lika spännande och roligt att se vad som kommer
Den senaste boxen levde inte upp till mina förväntningar. Det var många små provpåsar (smakprov) av snacks t ex friterade brödbitar i olika smaker, främst chili. Inget spännande alls eller några smakupplevelser. Tidigare boxar har varit mer varierat med produkter. Konceptet känns nu enformigt och företaget har också infört prishöjningar även om de inte är alltför stora.
Jag har haft en smakbox prenumeration i över 1 år, och är otroligt nöjd med lådan och dess innehåll. Utöver det så är jag otroligt nöjd med smakbox kundservice, svarar snabbt på mail och hjälper en byta inriktning på lådorna, svarar bra på ens frågor om betalningsmedel och hjälper en med frågor om innehåll gällande allergier. Jag har varit en trogen kund i över ett år och kommer definitivt fortsätta vara en kund hos dem ett bra tag till. Smakboxen är något jag definitivt ser fram emot varannan månad, och har även gett bort...
Spännande upplevelser med smakboxen
Både jag min dotter och sambo älskar smakbox och alla roliga och spännande saker man får prova som man egentligen aldrig skulle köpa annars 😂 men ja de är typ månadens höjd punkt när den väl kommer önskar att det var varje månad och inte varannan månad 🙈
Många intressanta o roliga produkter
Har blivit mycket bra bemött när jag kontaktat dem. Har provat original plus kallt tillägg och har varit supernöjd. Tror jag ska byts till en annan box för att prova andra saker.
...................................
Uppskattar Smakbox, lite som en födelsedag när Smakbox kommer. Har inget att klaga på och hoppas jag slipper det i framtiden.
En mycket bra och trevlig upplevelse?
Lite besviken på alla kaffe drycker, godis som.åker med i boxarna. Har valt mat boxen o hoppas ju då på få typ pasta, pesto, såser, kryddor, oljor o vinegrätter. Lite osäker på om jag vill fortsätta med detta...
Boxen kom på utsatt tid. Allt var helt och fint i boxen. Ja jag har fått inspiration och tips av boxen av flera varor. Jag är så nöjd!
Allt har varit smidigt och bra med kontakt, beställning och leverans. Innehållet är roligt och lite som att få en födelsedagspresent, man vet aldrig vad det blir med det blir alltid roligt och spännande. Köpte på rekommendation av en vän och nu ger vi bort smakbox som present till alla i familjen och flera vänner har börjat prenumerera också. Roligt gåva till äldre i familjen också, speciellt nu med högre matpriser och lite extra variation om man ska spara pengar. Man får mycket för pengarna.