Smålands Flyttbud AB

smalandsflyttbud.se
  • BadgeSixYears
4.7
Ring 0470-404 77 Dela

Välkommen till Smålands Flyttbud AB! Med bas i Hovmantorp kan vi på Smålands Flyttbud hjälpa dig med med flytt och flyttstäd i hela Småland. I och med en flytt är det mycket som ska tänkas på. Inventering, märkning, packning, städning, renovering, inredning, uppackning, transport etc. Därför ser vi till att ta ett helhetsgrepp...

999 omdömen om Smålands Flyttbud AB

Sedan starten hos Reco 2020

Sonjie W
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Blev 4 timmar försenade, tur jag själv inte skulle med något tåg. Men vägde upp det med noggrannhet, varsamhet, omtanke och mycket trevligt bemötande! Jag kände verkligen deras hjälpsamhet! Tack killar!! Tredje gången företaget hjälpt oss i flyttar, vi = alltid lika nöjda! (Dock kanske att de alltid räknat lite lågt på tidåtgången, känts stressigt på slutet i alla 3 flyttsituationerna).

Per B

Trevliga hjälpsamma effektiva😊

Christer C
Skrev om Smålands Flyttbud AB

När städningen är klar ska jag ge er min beskrivning.

Johan R
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Försiktiga, proffsiga och flexibla.

Malin Pippi M
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Fantastisk service och lösningsinriktade.

My O
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Trevliga och smidiga flyttkillar.

Lisa L
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mycket bra kontakt innan flytten och väldigt trevlig och snabb personal på plats! Allt gick väldigt smidigt. 😄

Lena C
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Rekommenderar varmt Smålands Flyttbud, så fin service och trevliga att ha kontakt med. Har hjälpt mig två gånger nu och allt har gått väldigt bra 😊.

Christer B
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Bra kunnigt personal Bra lastat och och lossat Och hjälp toppen

Sirpa Johanna V
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Var andra gången anlitade dom för flytt. Båda gånger gick utmärkt. Trevliga,snabba. Gick smidigt. Och prisvärd.

Jonas R
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Bra kommunikation innan och under flytt. De plastade in allt ordentligt och ställde alla saker där jag ville, Det tog lite tid, men de var noggranna och var försiktiga med mina möbler. Kan varmt rekommendera

Peter F
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Enkelt, snabbt och bra jobbat.

Lars O
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Lätta att få kontakt med och bra på att återkoppla. Väl utfört arbete.

Dina S
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mycket bra bemötande innan flytten då vi gick igenom vad som skulle flyttas, inga problem om vi ville återkomma efter flytten med något annat, tog allt vårt skräp vilket va en befrielse. Flyttkillarna va kanon, löste alla situationer då det både va trångt på gatan Västergatan samt när parkeringslisorna dök upp även om trafiktillstånd hade sökts för Storgatan 4. Skulle rekomendera dem alla dagar i veckan.

Catarina V
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mycket bra. Vi har inget att klaga på.

Anita F
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Fint bemötande och fullgott arbete med både flytt och städ. Rekommenderas.

Eivor G
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Efter samtal med Eivor, så upplevde hon att flytten gick perfekt. Personalen var trevlig och hon fick den hjälp hon behövde.

Mia O
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Dem kom i tid. Trevliga, duktiga och riktigt bra på att maxa utrymmet i lastbilen. Dem hade lite tid över för att göra det där lilla extra som vi uppskattade enormt. Otroligt nöjda. Det är 2:a gången vi använder dem och vi rekommenderar dem till alla vi hör/känner som ska flytta.

Ulla J
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Underbart! Ordnades så otroligt smidigt!

Jonatan E
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Den var superbra! Snabbt, smidigt och väldigt trevliga flyttgubbar

Annika N
Skrev om Smålands Flyttbud AB

En tavla gick sönder i transporten (glasskiva sprack), de sa att jag skulle få en ny glasskiva till den men det har jag inte fått och de erbjöd sig inte att dra av på priset. De var två personer som bar och en lastbil, i priset skulle ingå två bilar. Då hade det gått fortare. Nu tog det längre tid vilket gjorde att det kostade 1.500kr mer än vad som sagts från början. De vill att man betalar med Swish och att kvittot kommer på mejlen, men jag har ännu inte fått något kvitto. Jag är inte nöjd.

Monica F
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Det gick fort och smidigt . Veldig duktiga killar och trevliga .

Anna Maria E
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Ett trevligt gäng som flyttade mina möbler till ny lägenhet. Dom var snabba och flytten gick smidigt trots alla trappor. Nöjd med allt.

Christin L

Jätteduktiga och trevliga👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤩

Camilla S
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Snabba och effektiva, jättenöjd!

Siv G
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Jag fick ett trevligt bemötande när jag bokade städet och jag fick tid när det passade oss. Personalen på plats som utförde städningen var också trevliga, jättegulliga och noggranna. Mina förväntningar uppfylldes och vi är jättenöjda med städningen. Vi köpte flyttstädning av ett hus med källare.

Henrietta A
Skrev om Smålands Flyttbud AB

De kom på den utsatta tiden och var väldigt effektiva!

Hatice T
Skrev om Smålands Flyttbud AB

mycket nöjd med våran flytt snabbt smidigt inget gick sönder allt gick bra, mycket trevliga killar o tjej som kom och hjälpte oss. bra kommunikation trevlig ägare och mycket bra pris. kan rekommendera dem, de har flera olika flytt gubbar som jobbar hos sig. men Eddie o Karin, Emil som vi hade var jätte bra =) PS Karin är super stark som Pippi grym är hon =)

Ulrika I
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mkt duktiga och trevliga ! I allmänhet mycket nöjd!

Mikael C
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mycket trevliga och hjälpsamma. Flytten flöt på jätte bra. Kan bara ge tummen upp för dessa grabbar.

Ulla L
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Supertrevligt bemötande från första telefonkontakten till flyttkillarna och uppföljningen efteråt. Kommer att rekommendera dem till alla! 10/10.

Ninni K
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Snabba, trevliga. Försiktiga med möbler och saker.

Nils E
Skrev om Smålands Flyttbud AB

De var bra och trevliga. Hade bråttom så att lyssna var ett litet problem. Annars enbart positivt. Blev överraskad av att behöva betala direkt efter avslutad flyttning. Hade inte fått någon info alls att så skulle ske. Tur att pengar fanns tillgängliga annars kunde det blivit ett problem. Bertil

Ulf T
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Trevliga och duktiga arbetare och mycket noga med att plasta in och packa 👍

Linda P
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Jag är väldigt nöjd med Smålands Flyttbud. Dom gjorde ett proffsigt jobb vid flytt av mitt piano och dessutom var dom väldigt trevliga i sitt bemötande.

Brand A
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Bra uppstyrt, effektiva och professionella.

Pauline K
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Bristande kommunikation ibland. Leveransdatum ändrades plötsligt utan förvarning. Jättetrevlig lastpersonal, fint samarbete och bemötande.

Eva A
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Trevliga killar! De monterade dock ett skåp i bokhyllan upp och ner, så det var tur att min särbo var här och kunde hjälpa mig att sätta det rätt Rekommenderar!

Berit Elisabeth E
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Toppennöjd! Punktliga, noggranna, seriösa och mycket trevliga killar som tog hand om min flyttning.

Tage O
Skrev om Smålands Flyttbud AB

En mkt positiv upplevelse, två trevliga killar som jobbade bra. Det gällde en kort transport av några möbler inom Växjö, de infann sig på utsatt tid, var på gott humör och kunde sitt jobb. Kommer att rekommendera detta företag om ngn frågar mig.

Jörgen B
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Snabbt och effektiv flytt, andra gången jag anlitar Smålands flyttbud. Smidig bokning och allt blev som överenskommet väl inom tidsramarna.

William F
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Andra gången vi flyttar med Smålands Flyttbud och vi är så nöjda! Inga problem, god kommunikation, alla grejer flyttades med! Bästa firman jag vet om.

Maria S
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Helt suverän service! Snabba, trevliga o otroligt proffsiga!

Maria L
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Så väldans trevliga att ha att göra med. Från start till mål. Kommer rekommendera er till alla som ska flytta.

John L
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Snabbt och smidigt. Inget att anmärka på.

Marko K
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Tredje gången jag anlitat dom. Denna gången var det för tömning och städning av ett hus. Som alltid är dom suveräna att ha att göra med. Det blev ett missförstånd så dom missade att tömma ett rum, vilket dom löste direkt. Lyhörda och flexibla och kanon slutresultat.

Sarah H
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Snabb och smidig flytt, bra att kunna betala med swish på plats. Rekommenderas

Jan L
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Professionellt Bra personal och bra service

Phitsanu J
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Mycket smidigt och bra städat. Ugnsplåtarna ser helt oanvända ut!!

Frida M
Skrev om Smålands Flyttbud AB

Det gick snabbt för dem att flytta och de var väldigt trevliga och enkla. De mötte mina önskemål och allt var helt efter flytt.