SmartBox Sweden AB

SmartBox Sweden AB

www.smartboxes.se
  • BadgeNineYears
4.7

Är du i behov av flytt eller magasinering? SmartBox erbjuder en unik tjänst med flytt och mobil magasinering, där vi levererar förrådet direkt till din dörr! Du/vi packar och du låser din SmartBox – vi hämtar och förvarar den tryggt i våra säkra lager. Det är enkelt. Det är billigt. Du sparar massor av tid. Med oss slipper...

188 omdömen om SmartBox Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2017

Lena N
Skrev om SmartBox Sweden AB

Hög servicenivå och väldigt smidigt

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Lena för ditt fina omdöme ✨ Vi uppskattar att du ville dela med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge en bra service och att vår tjänst ska vara så smidig som möjligt, så dina ord betyder mycket. Vi finns här när du behöver hjälp igen! Mvh SmartBox-teamet 🚚📦

Elisabeth W
Skrev om SmartBox Sweden AB

jättetrevliga killar som var lyhörd för vad vi sa till dem. Proff på att packa väl och samtidigt försiktigt. Rekommenderar er gärna till andra har redan gjort det. Packmästaren jättebra. Allt var vad vi förväntade oss och lite till.

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Elisabeth, Tack för de vänliga orden och den fina rekommendationen! Det gläder oss att höra att ni tyckte killarna var jättetrevliga och lyhörda samt att de gjorde ett utmärkt jobb. Att ni upplevde att allt var precis som ni förväntade er, och till och med lite till, är det bästa betyget vi kan få! ✨ När ni behöver ni hjälp igen är det bara att höra av er, vi ser fram emot det! SmartBox-teamet 🚚📦

Robin E
Skrev om SmartBox Sweden AB

SmartBox är överlägset det bästa företaget som jag har varit i kontakt med i denna branch. Professionella i alla led, allt från anställda som är ute på jobb till de som sitter på kontoret och sköter kommunikation. Andra gången jag använder dem nu och jag skulle aldrig tveka över att rekommendera SmartBox till någon annan. Har använt tjänsterna: Magasinering, flyttstäd och hemmafix.

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Robin! Vad kul att du är nöjd med oss, nöjet var på vår sida. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Välkommen tillbaka igen! SmartBox-teamet 🚚📦

Linda R
Skrev om SmartBox Sweden AB

Jag har flyttat många gånger, men smartbox har varit mitt bästa beslut! Super trevliga, simpelt och till bra pris! Kunde inte varit mer nöjd med kundservicen! Tack snälla för allt

Svar från SmartBox Sweden AB

Vad roligt att höra Linda! Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med hela din upplevelse! Stort tack för de fina orden! SmartBox-teamet 🚚📦

Kerstin L
Skrev om SmartBox Sweden AB

Trevlig o tillmötesgående personal både vad gäller beställning som utförande. Packa boxen snabbt , på ett bra o effektivt sätt. Mycket trevlig upplevelse!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket för de fina orden Kerstin! Det gläder oss otroligt att höra att du hade en så bra upplevelse. Vi kommer att vidarebefordra dina komplimanger till personalen angående deras utmärkta service och effektivitet <3 SmartBox-teamet 🚚📦

Eric E
Skrev om SmartBox Sweden AB

Skulle kunnat vara bra, om de planerade bättre. Känns lite röriga. Vi hade bokat flytt, killarna som kom för att hjälpa till var superbra och vänliga, men de verkade inte ha koll på bokningen. De hade inte med tillräckligt med boxar för att få plats med allt och sen hann de inte tillbaka för att ta allt samma dag. Detta trots att vi planerat tillsammans med Smartbox för att komma fram till hur många boxar som behövdes. 2 dagar senare hämtade mer men inte allt, utan det behövde vi påminna dem om att komma och göra. Helt klart lite rörigt, inte riktigt det man behöver när man flyttar.

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Eric, Ledsen att svar här har dröjt, det har varit semestertider på kontoret. Vårt mål är så klart alltid att sträva efter den bästa möjliga kundupplevelsen både i kontakten med kundtjänst som arbetet på plats. Anser du att handledningen du fått av oss med att hjälpa till att föreslå hur många SmartBoxar du kan tänkas behöva och information inte varit upp till din standard, ber vi om ursäkt för det och är värdig kritik vi tar åt oss och tackar dig för att du lämnat ett omdöme för att göra oss ännu bättre. För att besvara...

Eva H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Smidigt, höll tiden och proffsigt

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Eva, Tack så jättemycket för de fina orden! Vi är otroligt glada att höra att din upplevelse med oss var smidig, punktlig och proffsig. Det är precis det vi strävar efter att leverera till våra kunder! Din feedback betyder mycket för oss och bekräftar att vårt arbete ger resultat. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden! SmartBox-teamet 🚚📦

Johanna Karoline L
Skrev om SmartBox Sweden AB

På hemsidan finns ingen grundläggande information, som ungefärliga priser på olika magasineringsytor, var lagren ligger eller om det går att få tillgång till dem efter magasinering. Då jag hör av mig till kundtjänst-chatten, så vägrar de svara på mina frågor, utan vill bara att jag ska ge dem mina kontaktuppgifter. En av personerna som jag chattade med var dessutom direkt otrevlig och nedlåtande. Jag kommer vända mig någon annan stans för magasinering.

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Johanna Karoline, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna att du upplevde både frustration och ett bemötande som inte motsvarade dina förväntningar – det är något vi tar på största allvar. Vi vill gärna förtydliga att den information du efterfrågade finns tillgänglig på vår hemsida, men vi förstår att det inte alltid är lätt att hitta rätt – särskilt om man har bråttom eller söker något specifikt. Din feedback hjälper oss att se över hur vi kan göra informationen ännu tydligare och...

Åke Ingemar H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Enkelt, snabbt och proffsigt utfört blev vår magasinering och flyttning med Smartbox. Trevligt bemötande och mycket prisvärt. Åke & Gunn-Britt Hult

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack, Åke & Gunn-Britt, för de vänliga orden! 🥰 Vi är så glada att höra att ni upplevde er magasinering & flytt med Smartbox som enkel, snabb & professionell. Ett trevligt bemötande & att ni fann oss prisvärda är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme! Vänliga hälsningar SmartBox-teamet 🚚📦

Josef M
Skrev om SmartBox Sweden AB

Smart idé men störande att de inte anger sina priser direkt på hemsidan. Man får gå igenom massa steg där man får ange typ av tjänst, storlek på container, sin adress och till slut sina kontaktuppgifter för att få någon typ av offert eller prisuppgift. Att ange sitt fulla namn, efternamn, adress, och telefon bara för att få ett pris är inte ok när man bara vill få ett hum om vad tjänsten kan kosta. Vem vet vad som händer med dessa uppgifter sedan om man inte skulle vara intresserad. Säkerligen massa mejl om att de saknar...

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Josef, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi förstår verkligen din frustration kring att behöva lämna kontaktuppgifter för att få ett pris, och lyssnar på din feedback. Anledningen till att vi ber om adress och kontaktuppgifter är att varje flytt eller magasinering ser olika ut – beroende på avstånd, typ av tjänst, tillgång till bostaden och val av containerstorlek. För att kunna ge ett så rättvist och korrekt pris som möjligt behöver vi därför ta hänsyn till dessa faktorer. I formuläret du fyller...

Therese Inga-lill H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Snabbt, smidigt och supertrevliga! Har använt Smartbox flera ggr. Helt fantastisk tjänst!

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Therese Inga-lill ✨ Tack för ditt otroligt fina omdöme! Det gör oss jätteglada att höra att din upplevelse med oss blev bra! Att du har använt SmartBox flera gånger innan, det gör oss ännu gladare att höra😍 Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och ser fram emot att hjälpa dig igen, när du så behöver 😊 Mvh SmartBox- teamet 🛻📦

Amanda H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Otroligt bemötande, proffsigt och smidigt!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Amanda för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du fick en bra och smidig upplevelse med oss! Det är bara att höra av sig till oss igen när du behöver oss. Stort tack igen för att vi fick hjälpa dig! Mvh SmartBox-teamet 🚚📦

Anna Maria J
Skrev om SmartBox Sweden AB

Mycket smidigt och bekvämt, till ett bra pris!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Anna Maria för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du upplevde vår tjänst som smidig, bekväm och prisvärd, det är precis så vi vill att våra kunder ska känna!🤩 Nästa gång du behöver oss är det bara att höra av dig! Mvh SmartBox-teamet 🚚📦

Ludvig W
Skrev om SmartBox Sweden AB

Trevliga, serviceinriktade och snabba på att svara i varje skede av processen. Utförandet och hjälpen vid packning var också perfekt.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Ludvig för ditt fantastiska omdöme! Vi är otroligt glada att höra att du fick en sån positiv upplevelse samt upplevde och att du blev nöjd med både utförandet och packningshjälpen! Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och svara snabbt på alla frågor och funderingar, så ditt positiva omdöme betyder mycket för oss! Det motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Mvh SmartBox-teamet 🚚📦

Nikita Anna L
Skrev om SmartBox Sweden AB

Supertrevligt bemötande och killar som kom och hjälpte till!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Nikita för ditt fina omdöme, så roligt att allt gick bra! Vi finns här när du behöver oss! Mvh SmartBox-teamet 📦😀

Goran T
Skrev om SmartBox Sweden AB

Väldigt professionellt. Mycket bra service.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Goran! Vi är så glada att vi kunde hjälpa er och tackar för de fina orden! 😀 Mvh SmartBox-teamet 📦

Cecilia Saskia Maria L
Skrev om SmartBox Sweden AB

Jag har anlitat Smartbox vid två tillfällen. Så klart andra gången pga deras fantastiska servic, vänlighet och fina samarbete. Alla jag pratat med på Smartbox har varit tillmötesgående och lösningsfokuserade så det har fungerat för mig. När behovet uppstår igen, kommer jag defenetivt anlita Smartbox vid flytt, oavsätt jag behöver magasinera någon dag, längre tid eller bara hjälp med transport.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Cecilia för de oerhört fina orden, det gör oss så glada att höra! Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och hitta lösningar för att kunna göra ett så bra arbete som möjligt. Vi finns här när du behöver oss igen! 🥰 Mvh SmartBox-teamet 📦

Rasmus W
Skrev om SmartBox Sweden AB

Smidig tjänst och enkel kommunikation!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tusen tack Rasmus! 🙌 Det gör oss väldigt glada att du är nöjd med att tjänsten var smidig och att kommunikationen var enkel. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Conny S
Skrev om SmartBox Sweden AB

Uppdraget är inte slutfört ännu. Vi är halvvägs nu, finns chans att få en femma!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack för ditt omdöme Conny, vi är så glada att du hittills är nöjd med vår insats! 😊 Vi ska göra vårt bästa för att leverera en femstjärnig upplevelse när uppdraget är klart. Tack för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Patrik I
Skrev om SmartBox Sweden AB

Sjukt smidigt och grym service vid upphämtningen

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Patrik, vi uppskattar verkligen ditt omdöme! Smidighet och grym service är något vi alltid strävar efter, så det är underbart att höra att du är nöjd! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Markus H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Väldigt proffsig personal. Effektiva och fint bemötande.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Markus för ditt fina omdöme! 😊 Vi blir så glada över att höra att du uppskattade både vår personal och service. Det betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Giuseppe Anders Emanuele A
Skrev om SmartBox Sweden AB

Mycket bra! Snabbt lastat och trevligt bemötande!😀

Svar från SmartBox Sweden AB

Åh, vad kul att höra! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt, så det känns bra att du uppskattade det. Det är sådant här som gör att vi älskar vårt jobb! 🙌❤️ Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Artemis M
Skrev om SmartBox Sweden AB

It was really organized and on time and my stuff were stored properly. Would recommend to other people.

Svar från SmartBox Sweden AB

Thank you Artemis for your recommendation! ✨✨We're thrilled to have you as a customer and look forward to serving you again in the future. Please don't hesitate to reach out if you have any questions! Best regards SmartBox 📦

Adla M
Skrev om SmartBox Sweden AB

Effektiva och trevliga. Kom i tid och packade ihop allt effektivt.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Adla! Vi blir så glada att höra att du uppskattade vår effektivitet och trevliga bemötande. Vi hoppas allt gick bra med resten av flytten och det är bara att höra av dig om du behöver något mer vi kan hjälpa dig med! 💕✨ Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Björn R
Skrev om SmartBox Sweden AB

Mycket bra bemötande och trevligt men effektivt lastningsarbete.

Svar från SmartBox Sweden AB

Stort tack Björn för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig med effektiv lastning. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig och trevlig som möjligt, och det betyder mycket att få så positiv feedback. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Christina Lovisa L
Skrev om SmartBox Sweden AB

Trevlig och proffsig flytthjälp som rullade på smidigt. Skönt att veta att allt är magasinerat på ett säkert sätt tills den dagen vi flyttar in.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Christina Lovisa för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår hjälp och att allt gick smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags för inflyttning! 😊🚛📦 Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Helene W
Skrev om SmartBox Sweden AB

Bra kontakt initialt, men själva magasineringen var värsta flyttupplevelsen så långt bland annat beroende på misskommunikation om uppdragets storlek/ stressbeteenden. Bävar för att packa upp om två månader.

Svar från SmartBox Sweden AB

Hej Helene, Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse och feedback. Vi beklagar verkligen att flytten blev mer stressig än vad du hade tänkt dig. Det är aldrig roligt när en flytt blir mer besvärlig än nödvändigt. Det låter som om det blev en del missförstånd kring antalet SmartBoxar, och det är något vi tar på största allvar. Vi förstår att det är viktigt att känna sig trygg och avslappnad under en flytt, och det är tråkigt att det inte blev så den här gången. Vi kommer att göra allt vi kan...

John Martin Daniel J
Skrev om SmartBox Sweden AB

Fantastiskt serviceinriktade peronal med väl bemötande.

Svar från SmartBox Sweden AB

Tusen tack John för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår service. Det betyder mycket för oss att kunna göra din upplevelse så bra som möjligt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden!🚛📦 Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Nils G
Skrev om SmartBox Sweden AB

Väldigt smidigt och använt flera gånger. Rekommenderar starkt!

Svar från SmartBox Sweden AB

Stort tack Nils för ditt fina omdöme och för att du återkommit till oss flera gånger! Det gör oss så glada att höra att du tycker att vår tjänst är smidig och värd att rekommendera. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet dyker upp!🚛📦🌟 Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Lotta H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Jag är mycket nöjd. Allt flöt på perfekt, från bokning tills allt va klart. Snabb & trevlig personal. Mycket proffsiga & prisvärda .

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack så mycket Lotta för ditt fina omdöme! 🙌 Vi är glada att höra att allt flöt på så smidigt, från bokning till avslut. 🚛 Vårt team strävar alltid efter att leverera snabb och trevlig service, och det betyder mycket att höra att du upplevde oss som både proffsiga och prisvärda. 💼✨ Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Anna Klara Sofia E
Skrev om SmartBox Sweden AB

Vi har inte sett hur grejerna klarat sig efter transporten ännu, men upphämtningen var smidig iaf

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack för din feedback Anna Klara Sofia! 😊 Vi är glada att höra att upphämtningen gick smidigt – vi hoppas att allt motsvarar dina förväntningar. Har du några funderingar är det bara att höra av dig till oss!📦✨🚛 Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Jennifer Victoria Zofia W
Skrev om SmartBox Sweden AB

Jag bokade magasinering med bärhjälp. Alla 3 från personalen var trevliga, jobbet var snabbt utfört och jag kände mig trygg med hur de hanterade mina grejer. Tog hänsyn till ömtåliga saker. Jag är över förväntan nöjd!

Svar från SmartBox Sweden AB

Stort tack Jennifer för ditt fantastiska omdöme! 🙌 Vi är så glada att höra att du kände dig trygg med vårt team och att de tog hänsyn till dina ömtåliga saker. 💪📦 Det betyder mycket för oss att veta att vi överträffade dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen, när du behöver! 😊✨ Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Lilly Filippa Kristina Å
Skrev om SmartBox Sweden AB

Toppenupplevelse! Smidigt, lättsamt och oerhört trevligt personal!

Svar från SmartBox Sweden AB

Tusen tack Lilly Filippa för ditt fina omdöme! 🙌 Vi är så glada att höra att du hade en toppenupplevelse med oss. 😊 Smidighet och trevlig service är något vi alltid strävar efter, så det värmer att få din feedback. 🚛✨ Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Anne Liselotte H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Ett bra och billigare sätt att anlita flytthjälp och magasinering

Svar från SmartBox Sweden AB

Tack Anne Liselotte för din feedback! 😊 Vi är glada att höra att du tycker vi erbjuder ett bra och prisvärt sätt att få hjälp med flytt och magasinering. 🚛📦💸 Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, SmartBox-teamet📦

Ida Karolina G
Skrev om SmartBox Sweden AB

Allt gick supersmidigt och bra. Är jättenöjd..

Svar från SmartBox Sweden AB

Så roligt att höra Ida, det gläder oss att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Tack för det fina omdömet!

Evelyn P
Skrev om SmartBox Sweden AB

Utmärkt upplevelse med Smartbox! Rekommenderas verkligen. Vi flyttade från hus till lägenhet och var mellan 2 boenden. Så väldigt skönt att slippa packa in i ett förråd och sen ut igen. Att boxarna blir levererade precis utanför nya adressen sparar på både tid, pengar och energi. Vi använde 2 maxi boxar och allt fick plats. Punktliga och korrekta fakturor och utmärkta kommunikatörer på företaget. Tack Simon & John för fantastiskt service!

Marie G
Skrev om SmartBox Sweden AB

Fick väldigt bra hjälp och ett likabra bemötande. Smartbox överträffar mina förväntningar hitentills. Har köpt tjänsten att hämta/ lämna möbler i mina bostäder, transport, flytthjälp och förvaring i container i 7 v Mvh Marie Grahn

Per B
Skrev om SmartBox Sweden AB

Hej ! jag tyckte det var bra och skulle man ha något i boxen så var det inga problem bra service.

Kerstin P
Skrev om SmartBox Sweden AB

Trevlig och hjälpsam personal Smart sätt att magasinera

Filippa P
Skrev om SmartBox Sweden AB

Jättebra bemötande av företaget och mycket trevlig personal. Jag fick all hjälp jag behövde och kundtjänst var också jättebra och hjälpsamma. Över mina förväntningar! Rekommenderar verkligen! Jag skulle flytta upp en maxibox från Lund till Stockholm för att några dagar senare få det utkört till två olika adresser (magasinering + flytt). Jättesmidigt och bra!

Theodor A
Skrev om SmartBox Sweden AB

Emil som kom med trailern och hjälpte till med flytt av möbler var grym! Trevlig & skön kille, mycket positiv och professionell. Väldigt enkel att samarbeta med. Upplevelsen överlag har varit oerhört positiv, fick hjälp med kort varsel och har inga klagomål öht.

Anna R
Skrev om SmartBox Sweden AB

Tycker detta är ett väldigt bra och smidigt koncept. Suverän kontakt och trevligt bemötande. Kan bara rekommendera detta Mvh Anna

Caroline B
Skrev om SmartBox Sweden AB

De var väldigt tillmötesgående och flexibla! Också trevliga och det var väldigt smidigt. Kommer använda de fler gånger om jag behöver magasinera möbler

Per C
Skrev om SmartBox Sweden AB

Trevliga, flexibla och tillmötesgående.

Emma R
Skrev om SmartBox Sweden AB

väldigt smidigt och enkelt, blir intressant att se hur det blir vid utkörning sen:)

Clifton L
Skrev om SmartBox Sweden AB

Super trevliga och hjälpsamma!

Mikaela Å
Skrev om SmartBox Sweden AB

Fantastisk service och snabb hjälp. Känns väldigt tryggt att anlita Smartbox, kommer aldrig använda någon annan vid flytt☺️

Hedda W
Skrev om SmartBox Sweden AB

Fem av fem på service leverans och kundkontakt

Mari Catharina G
Skrev om SmartBox Sweden AB

Bra kundservice men blev betydligt dyrare för mig. Upplevde även en väldig dålig kommunikation och information. (Stockholm) -hade beställt två personer som bärhjälp, kom tre stycken pga ”en större flytt innan mig” -hade beställt en small box men de kommer med en medium box -de tar betalt för tre timmar oavsett om de är klarar efter en timme -bensinkostnad från och till Södertälje —dålig kommunikation via engelska -inget kvitto vid återlämning, fick ringa företaget innan lämning av förrådet för att kolla exakta priset Om jag hade vetat om det här innan hade jag bokat något annat !

Max Per Hans H
Skrev om SmartBox Sweden AB

Blev tyvärr mycket dyrare och mer omständigt än förväntat i samband med en flytt och magasinering i Stockholm. Jag hade beställt packhjälp, bärhjälp och magasinering men under flytten så missade de att kontrollera ett antal utrymmen vilket gjorde att flera saker glömdes kvar i lägenheten. Kalkylatorn som jag använde på företagets hemsida rekommenderade ett för litet förvaringsskåp vilket ledde till att bolaget fick skicka ut ytterligare ett skåp ett par dagar senare. Jag fick dessutom betala för ytterligare tre timmar...