Smidig Flytt 365 AB

Smidig Flytt 365 AB

www.smidigflytt365.se
5.0

Smidig Flytt 365 AB erbjuder professionella flytt- och städtjänster för privatpersoner och företag. Vi grundades med målet att göra flytt och städning enkla, trygga och helt bekymmersfria. Vi hjälper dig med bohags- och kontorsflytt, packning samt flyttstädning och annan städservice. Det som skiljer oss från andra är vår personliga...

5 omdömen om Smidig Flytt 365 AB

Sedan starten hos Reco 2026

Ann J
Skrev om Smidig Flytt 365 AB

Fantastiska killar som jobbade effektivt och mycket bra. Städade någon dag senare mitt hus på ett alldeles utmärkt och gjorde så rent och fint. Allt beröm till dem.

Svar från Smidig Flytt 365 AB

Stort tack för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. Det betyder mycket för oss och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen åter!

Aram A
Skrev om Smidig Flytt 365 AB

Smidig Flytt 365 AB hjälpte mig med hela flytten i Eskilstuna. De packade, bar och tog även hand om flyttstädningen av den gamla lägenheten. Allt fungerade som det skulle. Personalen var trevlig, lugn och hjälpsam. Inget gick sönder och städningen blev ordentligt gjord. Jag var nöjd med arbetet och kan rekommendera dem. Tack till teamet.

Svar från Smidig Flytt 365 AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och att du var nöjd med både flytten och flyttstädningen. Det betyder mycket för oss att du upplevde vårt team som trevligt och professionellt. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Lisbeth M
Skrev om Smidig Flytt 365 AB

Snabbt och smidigt! Trevliga flytt grabbar!

Svar från Smidig Flytt 365 AB

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplevde flytten som snabb och smidig. Tack för förtroendet!

Kristina E
Skrev om Smidig Flytt 365 AB

Absolut den bästa flyttfirman vi har anlitat och då har vi haft ett par genom åren. Punktliga Varsamma med våra saker Plastade in allt som behövdes noga. Snabba noggranna och väldigt trevliga. Vi anlitade dom även till flyttstädning och är lika nöjda med det. Kan verkligen rekommendera den här flyttfirman och om jag behöver en flyttfirma igen kommer jag absolut anlita dom. Kristina och Stefan i Fagersta

Svar från Smidig Flytt 365 AB

Stort och varmt tack Kristina och Stefan för ert fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med både flytten och flyttstädningen. Att ni upplevde oss som punktliga, varsamma och noggranna betyder mycket för hela vårt team. Tack för ert förtroende och ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen!

George D
Skrev om Smidig Flytt 365 AB

Fantastisk service från Smidig Flytt 365 AB! Snabba, professionella och mycket noggranna. Allt gick smidigt utan problem. Rekommenderas varmt! ⭐⭐⭐⭐⭐️

Svar från Smidig Flytt 365 AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för 5 stjärnor! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med vår service. Tack för rekommendationen!