Söderens AB
Söderens är ett pålitligt och professionellt solcells och elföretag som erbjuder alla typer av el- och solcellsarbeten för både bostäder och kommersiella fastigheter i Västra Götalandsregionen. De är specialiserade på installationer, kontrolllösningar och inspektioner för att säkerställa att alla elsystem uppfyller industristandarderna. Företaget har stor erfarenhet av att arbeta med storskaliga projekt och har fått positiva recensioner från nöjda kunder som berömmer deras snabba service, uppmärksamhet på detaljer och kundfokus. Söderens erbjuder kostnadsfria konsultationer för att diskutera kundernas specifika behov och tillhandahålla skräddarsydda lösningar som passar deras budget. Företaget är känt för sin vänliga och kompetenta personal som har hög kompetens inom sitt område. De har funnits i elbranschen sedan 2010, och deras omfattande erfarenhet och kunskap gör dem till ett toppval för alla som letar efter el och solcells installatör
Utmärkelser
30 omdömen om Söderens AB
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Söderens AB
Söderens har varit fantastiskt proffsiga genom hela denna process och dessutom långt snabbare än vi hade kunnat gissa när jag först skickade in förfrågan om offert. Från första kontakten rörande offert på solcellsanläggning till vår villa tog det knappt 4 veckor tills vi kunde vrida på start på vår nya anläggning! Säljare, elektriker, montörer och alla övriga kontakter har varit alltigenom trevliga och positiva på alla sätt och vis.
Mina varmaste rekommendationer kring detta företag! -
skrev om Söderens AB
Mycket trevliga och tillmötesgående personal. Snabbt och professionellt utfört arbete.
Vänliga och tillmötesgående.
skrev om Söderens AB
Proffsigt utfört arbete, bra samarbete
skrev om Söderens AB
Tredje gången jag anlitat Söderens för elarbeten.
Denna gång kom inte Tobias själv utan tre olika montörer som alla gjorde ett utmärkt jobb.
Tvekar inte en sekund att göra det igen & kan verkligen rekommendera Söderens 🙂 -
Bra utfört arbete
Alltid fint bemötande
Bra personlig kontakt
Ekonomin har hållit hela vägen -
skrev om Söderens AB
Proffsigt bemötande kom och gjorde det som var ombett inget krångel.Trevlig personal.
Beställningen gällde 2st 380uttag på utsida hus -
skrev om Söderens AB
kunniga installatörer, snabbt och snyggt installerat ny el till garaget och även bra förslag på förbättringar
skrev om Söderens AB
Mycket trevligt bemötande. Snabb och bra service när vi behövde ett eluttag i växthuset.
Så himla nöjd med allt.
Genomförandet, trevlig och punktlig personal.
Mycket proffsigt. Rekommenderas värmt. -
skrev om Söderens AB
Jag är supernöjd med hela leveransen från Söderens!
skrev om Söderens AB
Köpte solpaneler till sommarstugan. Monteringen utfördes snabbt av kunnig personal. Trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda. "Pengarna rullar in, det känns bra nu, det känns bra nu". Kul att kolla på appen vad solen ger oss. Mvh sten o anette jerneskog
skrev om Söderens AB
Total leverans! Trevligt bemötande!
Har anlitat ett flertal ggr både privat och proffesionellt, alltid 100% nöjd. -
skrev om Söderens AB
Proffesionella. Snabba ledtider. Bra service med snabb återkoppling.
skrev om Söderens AB
Blev bemött proffsigt och lyhört!
Har använt bolaget flera gånger för olika elinstallationer så som nya eluttag, ny belysning inomhus och utomhus, ny elcentral och omdragning av all el i hela huset. Varje gång har Söderens uppfyllt våra förväntningar och varit noggranna och effektiva. -
skrev om Söderens AB
Fantastiskt kunnig personal och snabb leverans.
Allt har gått enligt plan med allt från beställning till leverans och montage. Mycket nöjd!! -
skrev om Söderens AB
Fick hjälp att installera led-lister och fasadbelysning styrd via rörelsesensor på Atterfallhuset + rörelsevakt på entretak belysning, blev så bra som jag tänkt mig
Lyhörd och professionell elektriker, men det som gör fullpott för mig, det är städningen efter utfört arbete och hänsyn till mina katter -
skrev om Söderens AB
Bra kontakt med företaget som visade ett professionellt agerande under hela processen.
Företagets möntörer och elektrikern var trevliga och utförte ett gott handverk.. Tidsplaneringen fungerade utmärkt. Nu är hela solcellsanläggning i drift. -
skrev om Söderens AB
Installation av solceller pågick enligt beställningen och service efteråt var också bra. Det var dock ibland svårt att få återkoppling när vi försökte ta kontakt med några frågor.
skrev om Söderens AB
Vi hade en bra dialog genom hela arbetet. De satte upp en bra byggställning och alla var mycket trevliga. Fick en temporär VR medans 10an skulle komma vilket fungerade bra. dragninga av EL och så ser snyggt ut. I slutändan blev det en panel mindre än vad som var tänkt men jag var helt OK med det. Betalningsvilkoren var bra samt dokumententationen var tillfredsställande.
skrev om Söderens AB
Mycket bra utförd installation av solceller, både vad gäller paneler och elen, allt utfört utan genvägar.
De var väldigt måna om mig som kund och att jag skall bli nöjd.
/Nöjd solfarmare -
Utmärkt bemötande!
Föväntningarna överträffades pga snabb leverans och effektivt genomförande.
Installation av solceller på garagetak. -
skrev om Söderens AB
Ett väldigt bra bemötande och snabb återkoppling. Kunniga och trevliga killar som både monterade solcellerna och installerade elen. Söderens AB håller verkligen vad dom lovat och håller hög kvalitet. Vi kan verkligen rekommendera dom till vänner och grannar. Vi är supernöjda kunder.
skrev om Söderens AB
Svårt att få fram teknisk dokumentation efter installationen
skrev om Söderens AB
Installation av 28 solcellspaneler - Snabb service och alla vi har varit i kontakt med har varit super trevliga och tillmötesgående! Detaljerade och vägledande igenom hela processen från första samtal till sista. Grabbarna som på plats installerade var snabba, trevliga och super ordningsamma (knappt en vilsen skruv låg kvar och skräpade)!
skrev om Söderens AB
Mycket positivt och trevligt bemötande både per tel och live
Bra planerat och genomförd montering av solpaneler
Återstår att se hur det fungerar när kontakten mellan företaget och nätägaren har lett till elproduktion. -
skrev om Söderens AB
Jag köpte "nyckelfärdigt" system för solceller. Det var smidigt och enkelt. Bra service och trevlig personal. Behöver jag mer Solceller ringer jag dem igen. /Magnus
skrev om Söderens AB
Beställde en komplett solcellsanläggning i slutet av December 22 som var i full produktion i början av Februari 23.
Allt flöt på utan problem och montörerna gjorde ett mycket snyggt och proffsigt arbete.
Utlovad tidplan stämde med verkligheten och inga extra kostnader tillkom.
Jag har köpt många entreprenader men detta är första gången som jag är nöjd med allt. -
skrev om Söderens AB
Toppen killar snabba leveranser med solceller
skrev om Söderens AB
Bara bra arbete och bemötande