Söderens AB

Söderens AB

www.soderens.se
  • BadgeTwoYears
Omdömen totalt
96
Snittbetyg
4.8
Ring 031-361 80 65 Dela

Om företaget

Söderens är ett pålitligt och professionellt solcells och elföretag som erbjuder alla typer av el- och solcellsarbeten för både bostäder och kommersiella fastigheter i Västra Götalandsregionen. De är specialiserade på installationer, kontrolllösningar och inspektioner för att säkerställa att alla elsystem uppfyller industristandarderna.... 

Skriv ett omdöme

96 omdömen om Söderens AB

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 96 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Eva F
Skrev om Söderens AB

Från första kontakt visade intresse för oss som kund, utgick från våra behov vilket skapar förtroende. Slirade lite på leveranstiden men kunde lösa det. Var snabba i utförande och visade sig vara bra på logistik och organisation. Alltid trevligt bemötande från alla inblandade. Rekommenderar dem 100%.

Ola K
Skrev om Söderens AB

Pålitliga. Snabb service och bra jobb.

Daniel A
Skrev om Söderens AB

Har varit en väldigt bra upplevelse som kund hos Söderens. Från första kontakt med säljaren och att komma fram till en bra solcellslösning och ca 1,5-2 månader senare kommer och gör installationen enligt plan, kunde addera ytterligare en panel vilket vi gjorde. Gjorde sedan en besiktning och några dagar efter att jag delat resultatet var dom här igen och rättade till den lilla grej som besiktningsmannen hittade. Har producerat el i en månad nu. Bara gott att säga om dom.

Tom J
Skrev om Söderens AB

Bra och komplett leverans.Kommer när dom ska. Jobbade snabbt, men fick inte panelerna att ligga i plan med varandra. Fakturan kom innan allt var klart i motsats till vår överenskommelse. Fick åka extra till banken, eftersom den för tidiga betalningen stred mot de nya bestämmelserna mot kriminaliteten.

Johan L
Skrev om Söderens AB

Proffsigt och installerade en högkvalitativ sol anläggning med bästa garantin på både hus och garage tak inom angiven tid.

Claes-Göran A
Skrev om Söderens AB

Begärde in flera offerter från solcellsföretag men att det blev Söderens som fick vårt förtroende att installera solcellspaket blev en fullträff. Projektering och installationen gjordes på ett föredömligt sätt varför vi på det varmaste kan rekommendera Söderens. Ingrid o Claes-Göran ,Onsala

Folke B
Skrev om Söderens AB

Duktiga o trevliga arbetare. hjälpsamma

Magnus Y
Skrev om Söderens AB

Proffsigt och trevligt bemötande.

Klas-Johan L
Skrev om Söderens AB

Vi har fått ett proffsigt och bra intryck av medarbetarna på Söderens. Installationen av solpaneler har fungerat väl och har mött mina förväntningar. Jag kan utan tvekan rekommendera företaget till mina vänner.

Johan K
Skrev om Söderens AB

Snabbt på plats o hjälpte mig med trevlig personal!

Håkan K
Skrev om Söderens AB

Mycket bra service och snabbt utfört arbete Grymt nöjd

Tony W
Skrev om Söderens AB

Super trevliga killar som har koll på läget. Tog 2 veckor från första kontakt till att solcellerna var inkopplade

Per-Ove T
Skrev om Söderens AB

Lösnings fokuserade och snabba

Tasspalatset A
Skrev om Söderens AB

Kom på plats inom någon dag, gjorde jobbet med felsökning och byte av delar till min cirkulationspump till vattentrasken. Trevligt bemötande, tack

Magnus A
Skrev om Söderens AB

Snabbt och bra levererat med kompetent och trevlig personal.

Bo V
Skrev om Söderens AB

Det var ett bra företag när jag ville ha solceller på taket. Kontraktet inför projektet skrevs dock aldrig på, utan blev bara ett muntligt på telefon. Just det kändes inte seriöst. Men allt annat gjorde de bra. Det misstag med en borrning i väggen som orsakade elproblem tog de sig att tid att reparera, så att allt återställdes.

Svar från Söderens AB

Hej Bo! Kul att du är nöjd! Då du redan var kund hos oss och bara ville ha några extra paneler till din anläggning så var det naturligt att ta det via telefon efter vi kommit överens om pris. Hoppas på många soliga dagar! Mvh Söderens AB

Sten-Owe K
Skrev om Söderens AB

Snabba och bra. Möjligen blivit lite väl dyra det sista

Jan-Peter A
Skrev om Söderens AB

Trevligt bemötande och bra gubbar som jobbar .

Anna clara T
Skrev om Söderens AB

Väldigt proffsigt utfört arbete av Söderens. Det gick snabbt och enkelt och de har gjort det väldigt noggrant och snyggt ändå. Lätta att ha och göra med. Besiktningsprotokollet blev utan anmärkning. Kan varmt rekommenderas.

1
David D gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Tobias M
Skrev om Söderens AB

Vi fick, från första början, en riktigt bra känsla och den bestod genom hela kontakten med Söderens. Vi uppfattade dem som väldigt seriösa och noggranna, hjälpsamma och trevliga, men även effektiva. Den goda känslan bekräftades i oberoende besiktning, arbetet var mycket bra utfört. Summa summarum, vi rekommenderar Söderens varmt.

Peter A
Skrev om Söderens AB

Än så länge är upplevelsens mycket bra men installationen är inte klar ännu. Har redan fått en faktura trots att montaget inte är klart. Alla personer jag haft kontakt med känns mkt proffsiga och serviceminded.

Hans S
Skrev om Söderens AB

Mycket bra bemötande! Proffsigt arbete, mycket noggrann! Lite dyra men bra kvalitet! Ställer alltid upp med med gott humör!

Robert G
Skrev om Söderens AB

Mycket bra bemötande och allt har flutit på bra.

Leif S
Skrev om Söderens AB

Lätt att komma i kontakt med, trevliga medarbetare och proffesionellt utförande-

Patricia P
Skrev om Söderens AB

Levererade snabbt, effektivt och med ett trevligt bemötande. Rekommenderas starkt för pålitlig och bekymmersfri service :)

Eivor J
Skrev om Söderens AB

Hjälpsamma med utmärkt service. Ställde upp med snabb hjälp när vi hade akuta problem med vår vattenpump. Rekommenderas starkt!

Mikael N
Skrev om Söderens AB

Mycket trevlig och kunnig personal, meddelade alltid om när de kom eller fick förhinder.

Gunnar R
Skrev om Söderens AB

Fick bra information inför installationen. Installationen av 23 solceller genomfördes utan problem.

Karl L
Skrev om Söderens AB

Oerhört proffsigt gäng, som håller vad dom lovar och alltid dyker upp i tid. Kan starkt rekommenderas!!

Jonas S
Skrev om Söderens AB

Bra bemötande och de svarar gärna på alla frågor man har 😊 Smidigt att de sammarbetade med takläggaren så det räckte med en ställning och kortare byggtid Installationen blev snyggt utförd och de lyssnade på ens önskemål Blev solceller med batteri frön Södrrens 👍

Rolf Å
Skrev om Söderens AB

Strålande service och bra utförda jobb!

Mats A
Skrev om Söderens AB

Jag blev mycket bra bemött av de olika kontakter som jag har haft Förväntningarna var goda Jag tycker att dom har presterat bra Jag har känt mig trygg under installationen Montering av solceller och batterier

Mattias S
Skrev om Söderens AB

Installerade solceller med Söderens via en gruppupphandling. Installationen gick smidigt. Jag var i princip aldrig hemma och dom jobbade på. Löpte på snabbt och det lilla som blev från besiktningen fixades också till snabbt. Nu har det kört i en månad och allt verkar vara som det ska.

Askimsvillan A
Skrev om Söderens AB

Kan varmt rekommenderas. För stora och små uppdrag. Vi byggde hus och Söderens AB skötte all el, något vi va nöjda med från början till slut.

Tony H
Skrev om Söderens AB

Jag är mycket nöjd med Söderens som företag och den solcellinstallation dom nyligen utfört åt mig. Som något av en novis inom solceller blev det många frågor från min sida. Dessa besvarades på ett tålmodigt och mycket engagerat sätt. Alla personer jag var i kontakta med hade ett trevligt bemötande hela vägen och den tidplan som vi diskuterade innan beställning höll dom med bravur. Efter installationen levererades dokumentation enligt plan. Till de som eventuellt läser detta och funderar över att anlita Söderens vill jag... 

Nicolas Peter Alexander S

Fick hjälp av Söderens AB med installation av våran laddbox och vi kunde inte varit nöjdare! Skickliga, noggranna och riktigt trevliga installatörer. Rekommenderas varmt! 10/10

1
David D gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Per S
Skrev om Söderens AB

Levererade en solcellsanläggning enligt överenskommelse och enligt uppgjord tidplan. Lätt åtkomliga via mail och telefon. Lätta att prata med. Inga konstigheter vare sig vid försäljningen eller utförandet.

A.j A
Skrev om Söderens AB

Rasmus från Söderens AB hjälpte mig med koppla om lite el i min verkstad. Allting gick snabbt och problemfritt Rekommenderas.

Sven L
Skrev om Söderens AB

Jag är otroligt nöjd med hur Söderens AB hanterat allt ifrån offertförfrågan till genomförande av montage och driftsättning av vår solcellsanläggning. Trevligt bemötande och yrkesskicklighet har präglat hela genomförandet.

Mikael C
Skrev om Söderens AB

Mycket bra från sälj till projektledning till installation.

Timothy D
Skrev om Söderens AB

Har bara gott att säga om Söderens. Snabb och trevligt bemötande från säljaren som hade offert klar till nästa dag. Trevliga och kompetenta montörer och elektriker som fick montera i både blåst och halka. Allt gick otroligt smidigt. Helnöjd!

Dödsbo F
Skrev om Söderens AB

Snabb och mycket bra service på väldigt kort varsel. Jag är väldigt nöjd med hur jag blev bemött.

Henrik L
Skrev om Söderens AB

Snabba, proffsiga, informativa och trevliga.

Kjell C
Skrev om Söderens AB

Hej på er alla som läser detta . kan bara berömma detta företag , har utfört ett förträffligt arbete, med mycket kunnig personal i alla lägen även om kunden varit krånglig och konstiga idéer. MVH Kathe och Kjell

Reine L
Skrev om Söderens AB

Lätta att få kontakt med för besök och offert gällande solcellsmontage. Snabba och duktiga montörer. Företaget skötte all kontakt med Elleverantör och i vårt fall även med företaget som bytte tak innan montage av solceller, allt för att det skulle gå så smidigt som möjligt. Mycket bra, rekommenderas!

Bo S
Skrev om Söderens AB

Inköp av solcellsanläggning Säljbesöket gav proffissionellt och kunnigt intryck.Montaget av solceller som följde gick mycket smidigt jag märkte knappt att killarna var här.Elarbetet som gjordes efteråt gav ytterligare intryck av kunnighet och tillmötesgående,Tyvärrskulle betyget kunna påverkas av att anläggningen ej är slubesiktigad,men jag förväntar mig inga avvikelser därvidlag

Christer E
Skrev om Söderens AB

Det var proffsigt hela vägen. Offerten var detaljerad med bra tillhörande underlag. Korta ledtider från offert till fungerande anläggning 8 veckor. Kunniga medarbetare med mycket bra bemötande. Vi är väldigt nöjda med anläggningen och arbetet. Kan varmt rekommendera dessa killar. Mvh Christer E

Anders B
Skrev om Söderens AB

Trevligt bemötande & snabb service

Anders G
Skrev om Söderens AB

Mycket positivt bemötande och snabba svar på frågor som dyker upp. Ville ha en säker, noggrann och snygg installation av mina solceller och det levererade Söderens. Speciellt positivt var att jag hela tiden blev informerad om tider när de skull komma och ge sig av.

Benny M
Skrev om Söderens AB

Bra kund bemötande och duktiga montörer ock snabba.

Filtrera omdömen