Karin A:
Har installerat batteri. Väldigt nöjd från första mötet tills allt var klart. Mycket bra personlig service, trevlig och hjälpsam. Allt har fungerat prickfritt. Kan verkligen rekommenderas.
Jörgen N:
Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till
vår stora belåtenhet.
Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade
klanderfritt, snabbt och effektivt.
Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna.
Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
Axel S:
Jag blev väl bemött av teknikern (kvinnlig) när hon kom till mig. Hon var snabb och noggrann. Jag kommer att rekommendera ovanstående företag till vänner och bekanta.
Rolf Sjöström
Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
Ted O:
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Margareta N:
Snabb kontakt
Bra samtal
Snabb installation
Lätt att få kontakt med kontaktperson
Skön känsla att kunna använda "sin egen" el.
Hoppas att, en gång, uttjänta material kan återanvändas när de skrotas
Hoppas tekniken blir lätt att så småningom gå över till att använda batteriet vid avbrott på elnätet. Vi valde själva att inte ha det så ännu.
Walid E:
Mycket nöjd med utfört arbetet! Snabb, noggrann och proffsig service. Trevlig personal som gjorde ett utmärkt jobb med installationen. Rekommenderas starkt!
Micael H:
Trevlig och kompetent personal som ger en bra bild av vad en solcellsanläggning kan producera.
Min anläggning har producerat vad som utlovats, inga glädje kalkyler.
Tack för en bra anläggning.
Johan M:
Har ännu inte fått solpanelerna installerade, väntar på takläggaren. Bemötandet har varit proffsigt från första början och jag känner mig trygg inför installationen.
Lars H:
Alltid ett glatt och positivt bemötande, ingenting är omöjligt, det kan bara to lite längre tid.
Alltid professionella och håller kunden uppdaterad om det är något som tar lite längre tid
Sebastian Charles Gustav L:
Vi är väldigt nöjda med vår solcellsinstallation från Mariapark Sol. Teamet var professionellt, lösningsorienterat och alltid lätta att nå under hela processen. Installationen blev både snygg och välgjord, och när det dök upp oväntade hinder hanterades de på ett tryggt och smidigt sätt. Extra plus för att de var lyhörda för våra önskemål och såg till att vi kunde utnyttja grön teknik-avdraget på bästa sätt. En problemfri och positiv upplevelse från start till mål!
Filiph L:
Efter en mycket bra takrenovering på vår stugby vill vi varmt rekommendera detta byggföretag. Trots maximal otur med vädret så levererades arbetet enligt bestämd tid. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete med PROBAM AB. Mvh Bergakungen Stugby i Osby
Håkan S:
Fick bilen tvättad in-och utvändigt!
Fina, ljusa lokaler och trevlig personal!
Bilen blev, som ny, till ett bra pris!
Mycket nöjd! Återkommer!
Gunnel Charlotta G:
Proffsigt och snyggt arbete utfört hos mig i Mölle. Installation av diverse uttag med dolda ledningar. Bra kommunikation och snabb service. Kommer anlita igen!
Charlotta