Allt började så himla bra. Fick stort förtroende för dom. Installation gick toppen. Sen började strulet. Fakturering stämmer ej. Och när man försöker få tag på dom så händer ingenting. Så just nu står vi vid att jag bestrider fakturan tills rätt laddbox installeras. Alternativt att fakturabeloppet justeras till den billigare laddaren som installerats.
Laddboxkillarna sol och energilagring
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Vi hjälper dig att ta kontroll över din el – med solceller, batterilagring och smarta energilösningar för både villa och företag. Oavsett om du vill sänka elkostnaderna, bli mer självförsörjande eller kapa dyra effekttoppar, så ser vi till att du får en lösning som passar dina behov. Vi erbjuder...
327 omdömen om Laddboxkillarna sol och energilagring
Sedan starten hos Reco 2026
Snabba, kunniga och håller vad de lovar.
Snabb och effektiv installation. Kunnig och trevlig elektriker som uppenbarligen installerat många laddboxar tidigare. Jag är nöjd, både med funktion och estetik på arbetet. Något irriterad på att en faktureringsavgift tillkommer på avtalat pris, och på att det bara ingår en kabel till två boxar.
Snabba svar. Proffsig installation och väldigt bra installatör.
Proffsigt. Trevlig installatör.
Bra inledande samtal där jag fick rådgivning utan att känna mig påtvingad något. Fick stort förtroende för ett seriöst företag där jag fick känslan av att man bryr sig om sina kunder. Att man har hela paketet inom samma företag är ett stort plus.
Trevligt bemötande och snabb och snygg installation av mitt Sigenergy batteri.
Snabb installation, trevlig och duktig elektriker. Snabba svar från laddboxkillarna när jag haft frågor även efter installationen.
Jättetrevliga, snabba och snyggt monterat
Jag fick installerat Sigenergybatteri av Laddboxkillarna och är supernöjd med allt från teamsmöte med Karl i Mölndal där han förklarade hela processen utförligt. Efter jag godkänt offerten tog det tio dagar till det var dags för installation av en riktigt duktig och trevlig elektriker. Jag kollade med några andra företag och där var det fem till åtta veckors leveranstid vilket är rättså lång tid om man har bestämt sig. Vi flyttade ut batteriet och den nya växelriktaren till garaget istället för att ha det i tvättstugan där...
Installation gick bra men jag saknar fortfarande faktura och väntar på den. Jag tycker att man skulle kunna fråga om den via telefonsamtal utan att behöva lätta fram andra mail adress och sända frågor.
Snabbt o proffsigt ,trevliga också
Trevlig kontakt innan. Snabb leverans. Bra kille som installerade
Trevligt bemötande och snabb och bra service.
Snabba, proffsiga och snygga. Enkelt koncept. De guidade mig till rätt installation utan att översälja.
Mycket bra service och snabb leverans. Vi är mycket nöjda.
Snabbt o enkelt Bara bra inget strut
Installation av Sigenergy batteri 27 kWh och växelriktare 12 kW. Arbetet tog endast 5 timmar och felfri installation och genomgång av app. Kunde inte bli bättre! Bra jobbat ! :-)
Snabba och effektiva med installationen. Väldigt tillmötesgående när det gällde tiden från beställning till installation.
Grym service och kommunikation från start till mål. Servicemedvetna och trevliga elektriker som gjorde ett väldigt bra jobb och hjälpte oss med vissa extrauppgifter. 5+ från start till mål!
Två väldigt trevliga och duktiga killar installerade min laddbox. Mycket nöjd med arbetet.
Otroligt reko. Försökte inte sälja på en mer än man behöver. Lösningsorienterade och snabba, montering fyra dagar efter beställning. Alla trevliga och upplevs som seriösa.
Försäljarna var mycket trevliga. Jag fick en tydlig info inför besöket. Installatören var jättetrevlig och gjorde ett mycket bra arbete med både installation och förklaring av systemet. Men, det som vid en första kontakt skulle kosta ca 6000 kronor landade på nästan 10 000 kronor. Störst besvikelse är nog att sladden som ingår är så kort att den inte är ett realistiskt alternativ. Där borde ni hellre erbjuda en längre sladd och ge möjlighet till rabatt om man vill ha en kortare. Det tillkom också en del saker i skåpet...
Bra upplevelse. Lite strul med leveransen av varorna och lite orolig kommunikation kring detta. Mycket snabb och bra installation.
Bra kommunikation och uppföljning genom hela processen.
Efter köp, installation och viss efterjustering konstaterar jag att affären utförts mycket bra och förtroendefullt av Laddboxkillarna. Jag är helt nöjd så långt.
Smidigt och bra från start till mål.
Toppen service, trevligt bemötande, snabb återkoppling!
Från att jag tog kontakt till färdig installation gick allt på ett väldigt proffsig sätt Ett stort beröm till installatören snygg installation förklarade appar och ai på ett bra sätt. Har även ställt några frågor till supportern snabba och bra svar. Har nu laddbox och batterilagring .
Trevliga effektiva montörer.
Som gammal platschef och anbudsingenjör uppskattade jag verkligen Laddboxkillarna. Fint sätt att kommunicera från första besöket, offert och montage. För. Mig var det klockrent hela vägen. Mycket nöjd kund. Erik Mårtensson.
Trevligt bemötande proffsigt lobb
Suverän helhetslösning, kunnig installatör och bra kundservice inför och efter installation. Rekommenderar starkt!
Säljaren. Informerade inte om alla kostnader och utrustning som ingick i offerten utan nämnde bara orden att det var en komplett installation som ingick ink. 9 meters DC kablar. Känner mig lite lurad av honom. Detta löstes dock av installatören. För övrigt var han trevlig och kontaktbar vid uppringning och vi hade en bra diskussion. Installatören. En mycket trevlig och kompetent person som jobbade snabbt och var flexibel och duktig. Gjorde ett snabbt och bra jobb.
Installationen klarades av med hjälp av material från mig som kund då installatören saknade flexrör, skarvar till dessa, ändhylsor och verktyg till dessa. Installationen hade ej kunnat genomförts korrekt utan det material jag som kund hade hemma. Mkt dåligt då affärsidén är att sälja en komplett installation med komplett o allt och då komma hem o fråga om kunden har det mtrl man behöver för ett genomföra ett arbete jag har en offert på där allt skulle ingå. Varken tacksamhet av installatören eller någon kompensation på fakturabeloppet har skett. Känns på det hela mkt amatörmässigt och oprofessionellt.
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att installationen inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte acceptabelt att en installatör ska behöva använda material som du som kund tillhandahåller för att kunna slutföra en installation. Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna utreda vad som har hänt. Vi uppskattar att du hör av dig till oss så att vi får möjlighet att reda ut situationen och hitta en lösning som du känner dig nöjd med. Kontakta oss gärna ring...
Unga framåt killar som tog ansvar för affären och var intresserade av att göra ett bra arbete. Sociala och trevliga var de också!
Slutresultatet blev mycket bra. Strul med materialleveransen men ett bra montagejobb räddade det hela.
Kanon!! Installationen gick snabbt o smidigt. Trevliga och kunniga killar 👍
Det var helt OK. Kom i avtalad tid,bra jobbat
Efter ett personligt möte med Ladboxmillarna bestämde vi oss för deras förslag. Efter 3 veckor kom de och satt upp 8 stycken solceller och växelriktare och ett batteri på 9 kWh, detta på en dag. Nu efter 1 vecka ser allt ut att fungera.
Trevliga killar som kom i utsatt tid. Gjorde jobbet smidigt o enkelt . Rekommenderas.
Trevlig man som installerade!! 😃👍
Mötet med Oscar gav förtroende och mötet med killarna som gjorde jobbet kunniga och lätta att jobba med hade kontakt med dem hela veckan själv var jag på Samos men vi hade kontakt hela veckan vi köpte laddning för 50 platser förbered och installerade 18 laddboxar
Professionella och tillgängliga.
En mycket kunnig och trevlig kille kom från Laddboxkillarna, vi diskuterade och fixade lite tillsammans. Toppen kille!
Snabb och smidig installation i stort sett nöjd, batteriet funkar bra, Tyvärr blev det dyrare än offerten pga behövde en extra kapsling utanför elskåp vilket jag tycker borde framkommit när jag skickade in bilder på hur det såg ut.
Det gick snabbt hos oss, killarna visste vad dom skulle göra
Bra! Installationen gick smärtfritt.
De gjorde sitt jobb och berättade hur allt funkade. Så jag är nöjd med installationen.
Laddboxkillarna monterat hos mig laddbox, faktiskt två veckor tidigare som planerat. Fantastiskt killar, snabbt, bra kontakt och bra jobbat. Tack så mycket