Dijana B:
Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss.
Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.
FREDRIK T:
Hjälpt oss med ett flertal elinstallationer varav ett drogs det ny el i källare. Alltid trevlig och pålitlig och dyker upp i tid. Kommer anlitas fler gånger.
Ola E:
Mycket bra, proffsig och ofta snabb service. Har nyttjat EvTek i många projekt. De ser inga problem utan lösningar och kommer med kloka förslag.
Anders I:
Hej, hade en liknande upplevelse. Min värmepump havererade, jag kontaktade ETB värme, de skickade en tekniker som bytte fläkten. Efter 2-3 dagar kom samma larm igen. De kom ut och bytte en säkring. Lämnade några säkringar Utifall det skulle hända igen. Vilket det gjorde inom nån dag. Jag bytte säkring själv. Den gick direkt. Jag kontaktade dem igen. För tredje gången hade de med sig en elektriker. Det visade ju sig vara ett annat fel. Men fläkten och alla utryckningar har jag blivit debiterad för, ca 8000:- plus elektrikerns jobb på 1600:- (som var det egentliga felet)
Tråkiga pengar att betala i onödan.
Jag kommer inte anlita dem igen.