Mycket duktig och lyhörd Kommer att använda honom igen
JJ El & Entreprenad AB
Välkommen till JJ El & Entreprenad – din pålitliga partner inom elinstallationer. Vi arbetar med ett tydligt fokus på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet, och strävar alltid efter att leverera lösningar som håller hög standard över tid. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för privatpersoner, företag och fastighetsägare....
9 omdömen om JJ El & Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2026
Jesper utför arbetet med el & montage på det allra bästa sättet . En mycket kompetent & kunnig elektriker som dessutom besitter en kreativ förmåga . Jag kan varmt rekommendera JJ EL till alla intresserade . Vänligen Familjen Sallander
Vårat absoluta förstaval när det kommer elektriker. Noggranna, professionella och väldigt lätta att arbeta med. Toppbetyg
Bra service och alltid nån om kunden. Vi är supernöjda
Mycket bra service, kom på kort inställesetid. Trevligt bemötande.
Vi har använt Jesper Janson ett flertal tillfällen för såväl olika bolag och anläggningar samt privat. Han kommer alltid i tid. Antal timmar ligger alltid inom budget. Han är väldigt snabb med återkoppling och håller en hög service. Kan varmt rekommendera honom.
Trevlig, enkel att ha o göra med, utmärkt jobb och snabb återkoppling på frågor. Rekommenderas!
Allt skött väldigt bra. Inget att anmärka på. Skulle använda mig av dem igen.
Väl utfört och fungerar perfekt.