JJ El & Entreprenad AB

JJ El & Entreprenad AB

jjel.se
4.9

Välkommen till JJ El & Entreprenad – din pålitliga partner inom elinstallationer. Vi arbetar med ett tydligt fokus på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet, och strävar alltid efter att leverera lösningar som håller hög standard över tid. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för privatpersoner, företag och fastighetsägare....

9 omdömen om JJ El & Entreprenad AB

Sedan starten hos Reco 2026

Michael A
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Mycket duktig och lyhörd Kommer att använda honom igen

Daniel S
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Jesper utför arbetet med el & montage på det allra bästa sättet . En mycket kompetent & kunnig elektriker som dessutom besitter en kreativ förmåga . Jag kan varmt rekommendera JJ EL till alla intresserade . Vänligen Familjen Sallander

Rickard A
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Vårat absoluta förstaval när det kommer elektriker. Noggranna, professionella och väldigt lätta att arbeta med. Toppbetyg

Joakim T
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Bra service och alltid nån om kunden. Vi är supernöjda

Robert M
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Mycket bra service, kom på kort inställesetid. Trevligt bemötande.

Pontus H
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Vi har använt Jesper Janson ett flertal tillfällen för såväl olika bolag och anläggningar samt privat. Han kommer alltid i tid. Antal timmar ligger alltid inom budget. Han är väldigt snabb med återkoppling och håller en hög service. Kan varmt rekommendera honom.

Hampus
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Trevlig, enkel att ha o göra med, utmärkt jobb och snabb återkoppling på frågor. Rekommenderas!

Sara A
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Allt skött väldigt bra. Inget att anmärka på. Skulle använda mig av dem igen.

Patrick K
Skrev om JJ El & Entreprenad AB

Väl utfört och fungerar perfekt.