Edvard B:
Bra utfört installation av tak skenor med belysning.
Arbetet blev utfört inom den tid som var offererat.
Kommer gärna tillbaka inför mitt nästa projekt.
Elisa E:
Kristoffer är serviceinriktad, har ”inga bekymmer, det löser vi”- attityd och kommer på avtalad tid.
Gjorde snygg dragning av rör mm och har en känsla för detaljer. Kan varmt rekommendera att anlita Kristoffer
/Maria
Partille-sävedalens Pastorat:
Vi tackar för ett proffsigt och snabbt utfört arbete.
Beställningen var att inreda vårt städrum (ett mycket litet utrymme) Fick hjälp med ideer och rummet är nu praktiskt och funktionellt.
Toppen!!
Anton P:
Cerel AB har gjort ett fantastiskt jobb hos oss på Harry Hansson Marincentrum AB i Frihamnen, Göteborg.
Han har hjälpt oss med allt från byte av armaturer till eldragning för våra nya kontor och installation av nya elcentraler och mycket mer.
Calle har gjort ett toppenjobb – noggrant, proffsigt och med ett leende på läpparna.
Vi kan varmt rekommendera Cerel AB som elinstallatör!
Henrik:
Jag har anlitat elmiljö4all och resultatet av utfört arbete är fantastisk. Uppföljningen har varit utmärkt. Jag känner ett mycket stort förtroende för Elmiljö4all och kan varmt rekommendera företaget till andra.
Tobias Kristoffer K:
MB El-Tele-Data AB gjorde ett fantastiskt jobb! De var noggranna, tydliga i sin kommunikation och levererade hög kvalitet. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.
Johanna F:
Trevliga och serviceinriktade! Gör fina och snabba jobb. Bra på att återkoppla och komma på utsatt tid.
Vi har anlitat dem flera ggr tidigare och kommer fortsätta göra det.
Varmaste rekommendationer!
Rolf Jonas C:
Mycket trevlig lite firma som ger ytterst god service , och dessutom kommer som utlovat
rekkommenderas på det varmaste till alla som behöver en bra el kille med god kunskap och mycket bra service
Alexander M:
Vi anlitade Liljebergs El för elarbeten vid nyggbyggnation av garage/gästhus på ca 100 kvm. Patrik är oerhört lyhörd, erfaren och kom alltid väl förberedd, påläst redan innan arbetsdagen började. Allt utfördes noggrant och med tydlig kommunikation. Elinstallationen blev snyggt gjord och elinkopplingen mellan hus och garage fungerade smärtfritt för vårt värmesystem.
Kan varmt rekommendera Patrik och Liljebergs El! 🙌
Eva Christine J:
Mycket bra upplevelse av detta bolag.
Fick hjälp med:
Ny elcentral med jordfelsbrytare, jordade uttag och nya kontakter.
Ny bänkbelysning.
Trevlig och effektiv.
Hjälpsam och lösnings orienterad.
Rekommenderas!
Martin A:
Vi kan varmt rekommendera Din Elkontakt Roger Andersson som har installerat elarbetena i vårt nya badrum. Trevlig, serviceminded, noggrann och duktig.
Stefan S:
Jag är relativt nöjd med Detecta. Jag har sedan en tid tillbaks Larm från detecta larm. Det jag saknar är någon form av nyhetsbrev tex via mail där man kan få erbjudanden så att man vet att man kan uppgradera sin larmanläggning. Sen priset är aningen högt. Men inte för högt. Dom har jour dygnet runt och bra telefon support.