Brander Bygg AB

Brander Bygg AB

branderbygg.se
  • Badge2025
4.7

Brander Bygg – trygghet, kvalitet och helhetslösningar Hos oss får du allt inom bygg, el och VVS – samlat under ett tak. Vi hjälper både företag och privatpersoner med allt från renoveringar och tillbyggnader till underhåll och anpassningar av kommersiella lokaler. Vårt erfarna team levererar alltid med precision och hög standard...

29 omdömen om Brander Bygg AB

Oscar S
Skrev om Brander Bygg AB

Hej! Vi fick hjälp med elektriker/installation av spis. Elektrikern hade stor expertis och kunde snabbt åtgärda eventuella problem. Rekommenderar!

Nicholas M
Skrev om Brander Bygg AB

Brander Bygg utförde byte av expansionskärl i vår villa. Ett litet men viktigt jobb. Otroligt snabba både i första respons och i faktiskt utförande. De dök upp bara ngn dag efter första kontakt Jobbet ufördes punkligt, snabbt och precis enligt överenskommelse. Personalen var mkt smidig och trevlig att ha att göra med. Kan bara rekommendera Brander Bygg AB!! Toppbetyg!

Robin C
Skrev om Brander Bygg AB

Snabb respons vid fråga om hjälp, bra utfört arbete, trevliga hantverkare

Sandra L
Skrev om Brander Bygg AB

Fick snabbt kontakt. Bra service, påkallade rätt typ hantverkare för det aktuella jobbet.

Mats L
Skrev om Brander Bygg AB

Har bara anlitat dom en gång . Och det var hellyckat.

David G
Skrev om Brander Bygg AB

Väldigt bra bemötande, bra & snabb återkoppling samt bra service & utförande!

Monika T
Skrev om Brander Bygg AB

En lyhörd och juste ägare på Brander Bygg, som tillgodosåg mina önskemål om rivning, ombyggnad och målning av en större södervägg. Offerten fick jag ta del av tidigt som visade tydligt vad som ingick och vad det kostade. Starten av arbetet blev dock något försenat, vilket skapade viss oro. Men när det väl kom igång fungerade det utmärkt med pålitliga, duktiga och noggranna snickare/ målare Jag vill varmt rekommendera Brander Bygg. /Monika T

Barbro S
Skrev om Brander Bygg AB

Jag fick hjälp att måla ett plåttak och att fixa till en källardörr som hade slagit sig. Allt utfördes bra och snabbt. Det är bra att man kan ta kontakt med er om både små och stora problem och att ni är lokala. Barbro Stenfeldt

Bengt R
Skrev om Brander Bygg AB

En mycket trevlig upplevelse från första Tel till fantastiska killar som fixade jobbet

Annelie N
Skrev om Brander Bygg AB

Snabbt utförande helt i enlighet med förväntningarna av resultatet!

Henrik K
Skrev om Brander Bygg AB

Trevliga och tillmötesgående personal. Arbetet tog dock längre tid än förväntat, Hoppas att det inte syns på fakturan

Eva-Marie D
Skrev om Brander Bygg AB

Snyggt , snabbt och proffsig utfört arbete med både el och snickeri Dessutom trevligt bemötande.

Erik J
Skrev om Brander Bygg AB

Bra och snabb service. Rekommenderar starkt!

Cecilia E
Skrev om Brander Bygg AB

Superproffsiga på alla sätt, så väl i bemötande som i utförande. Rekommenderar!

Emma W
Skrev om Brander Bygg AB

Service-minded, noggranna och väldigt bra att ha att göra med.

Olle O
Skrev om Brander Bygg AB

Kom i kontakt med Brander Bygg AB när vi beställt en ny ytterdörr till vårt hus som är byggt 1911. Företaget vi beställde från anlitade Branders Bygg för att ta ut den gamla och installera den nya dörren. De snickare som utförde arbetet var väldigt skickliga och hade förmågan att lyssna på våra önskemål och även komma med väldigt goda förslag. Detta var för oss väldigt viktigt då huset är en gammal mangårdsbyggnad i tidstypisk stil och dessutom inlagd i Göteborgs stads bevarandeplan. Denna första kontakt med Brander Bygg...

Charlotte N
Skrev om Brander Bygg AB

Vi har använt Brander Bygg i många år, i allt från att hjälpa till att laga avloppsrör till att bygga nytt badrum. Vi blir alltid väldigt proffsigt och trevligt bemötta, och de är snabba att komma och utföra. Resultatet har alltid varit mycket bra och över förväntan.

Helene S
Skrev om Brander Bygg AB

Snabb återkoppling vid en första kontakt. Ger ett tryggt o kompetent intryck inom många områden vad gäller fastigheter - målning, snickerier, el mm. Bra med ett samtal efter avslutat arbete om kunden är nöjd!

Markus L

Toppenservice och fint utförande

Christel N
Skrev om Brander Bygg AB

Seriös byggfirma som utfört ett bra jobb i en lägenhet. Martin på Brander bygg är mycket lätt att få tag på och ger bra råd och fin service. Kan rekommendera denna firma!

Johan P
Skrev om Brander Bygg AB

Trevligt och proffsigt bemötande under hela projektet

DANIEL P
Skrev om Brander Bygg AB

Alltid positivt. Bra bemötande och snabb hjälp

Alexander B
Skrev om Brander Bygg AB

Har vänt mig till Brander bygg vid flera tillfällen och alla gånger så har dem varit snabba på att ge pris men framförallt levererat i topp, känns både tryggt och professionellt. Kan varmt rekommendera Brander Bygg! Allt gott! Alexander

Martin J
Skrev om Brander Bygg AB

Bra helhetsupplevelse, trevliga killar, höll tidsplanen.

Marcus J
Skrev om Brander Bygg AB

Bra utförda arbeten trevlig personal

Henrik J
Skrev om Brander Bygg AB

Mycket professionellt bemötande från star till mål. Snabba kontaktvägar och tydliga besked. Kan varmt rekommendera!

Göran J
Skrev om Brander Bygg AB

Kunniga och trevliga men inte alltid de snabbaste. Men de håller utlovade priser.

Annika L
Skrev om Brander Bygg AB

Proffsiga, trevliga, snabba och konstruktiva. De kom med bra tips och råd på hur vi kunde lösa det vi ville få fixat. Bra allround-service från alla inblandade.

Johan B
Skrev om Brander Bygg AB

Bra och pålitlig byggare! Gör de små servicejobben men också det stora jobben och ansvarar för helheten.