Professionellt intryck, snabba och effektiva.
Wm El Och Solskydd AB
Wm El & Solskydd har sedan 2010 hjälpt kunder till trygga och säkra elanläggningar. Vi arbetar i Kungsbacka med bland annat felsökning, reparationer och installationer. Vi är auktoriserade och arbetar med fokus på säkerhet och en hållbar framtid. Vi utför alla typer av elinstallationer i samband med renovering, nyproduktion...
79 omdömen om Wm El Och Solskydd AB
Sedan starten hos Reco 2024
Allt till punkt och pricka. Rekomenderar WM El och ASolskydd
Trevlig personal, snabbt och bra utfört
Renoverade elen i mitt radhus. Gick snabbt och smidigt och de var duktiga och trevliga.
Snabb hjälp, beskrev noga de knepiga sladdarna, sympatisk, förberedd, kollade vad han gjort att det funkade
Proffsigt och prisvärt, rekommenderas!
Snabbt på plats och bra service.
Allt fungerade helt perfekt. Trevliga killar!
The technician arrived very quickly and instantly detected the problem with the external fuse box. The repair was very quick. I will call you agin the next time I have an electrical problem. I am American and there are a number of differences between U.S. and European electrical systems that I am not yet familiar with. Thanks,
Bra bemötande och ett lyssnande öra på vad som skulle utföras. Snyggt och prydligt med bra kommunikation!
Bra bemötande, tydlig offert, proffsigt genomförande, allt skräp omhändertaget.
En elfirma som alltid levererar i tid och det man vill ha. /Martin
Bra och kunnig elektriker (Peter). Fixade det jag ville ha gjort på ett proffsigt och smidigt sätt.
Allt fungerade riktigt bra, från början till slut.
Mycket bra utfört arbete och ett mycket bra bemötande. Kommer och har rekommenderat
Leverans på rätt dag med bra kvalitet, som man vill att det skall vara.
byte ut och monterade ny vind o sol givare till våra markiser , allt helt perfekt snabbt och bra kan rekommenderas .
Noggranna och kunniga! Mycket nöjd.
Trevliga och tillmötesgående. Snabb och utmärkt service! Kan varmt rekommendera dem.
Kort väntetid innan de kunde komma. Snabbt åtgärdat. Överkomligt pris
Väldigt nöjd med båda kvalite och pris. Varmt rekommenderat.
Proffsigt utfört jobb för ny markis, elcentral och laddbox. Snabb och bra respons i all kommunikation. Rekommenderas varmt.
Jobbet gjordes snabbt och ordentligt. Det var proffsigt
Egentligen "snubblade" jag på WM El och Solskydd via ett annat företag jag använde för snickeri och ombyggnad. Dessa rekommenderade WM. Peter som snabbt dök upp från WM var otroligt duktig, effektiv och trevlig. Han var dessutom väldigt kompetent och ställde frågor och hade idéer om hur vi borde göra. Upplevelsen blev därför toppen och jag vet att nästa gång jag behöver hjälp blir det en signal till Peter och WM
Trevlig personal och bra återkoppling via sms.
Kompetenta och engagerade i sina kunder!
Ett bra företag, arbetet utfördes i tid, noggrant till ett bra pris och kvalité håller fortfarande.
Blev rekommenderad bolaget. Men min upplevelse är inte bra alls. Ägaren ställde upp samma dag jag kontaktade bolaget och kom och tittade på arbetet. Jag fick ett ungefärligt pris. Uppdraget var att datera upp elen på ett mindre torp, omkring 80m2 så att det blev el säkert. Sedan var dom inte speciellt lätta att kontakta. Några små tillägg blev det men priset blev dubbelt mot uppskattat. Ändå missade dom till exempel att byta ut gamla eluttag utomhus varav 1 saknade lock och är mindre än 1 meter från en vattenpost. Vid påpekande...
Tack för din feedback! Vi har haft flera möten med dig på plats där vi gått igenom vad vi gjort och vad det är som kostat. Vi gjorde mycket mer än vad jag räknat med, vilket du var införstådd i efter våra möten. Om vi felaktigt fakturerat för en Servicebil så ska du såklart få tillbaka dem pengarna. Vägguttaget missade vi, men det löser vi kostnadsfritt för dig, inga problem. Hoppas att det känns bättre då.
Ok men skriver ätor i en totalentreprenad utan riktiga specar och motiveringar samt priser. Tror inte riktigt företaget förstår vad en totalentreprenad ABT06 är. Ej sett någon projektering ännu men det kommer väl………..
Tack Erik för dina funderingar... Ätorna är specade enligt begäran, inga konstigheter. ABT06 Totalentreprenad har vi koll på. Projektering utförd allt eftersom på grund av brist på tid innan och under projektets gång.
Bra och tryggt företag! Skulle andvända dem igen!
Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi hjälper dig gärna igen!
Kunden i focus och bra återkoppling
Tack Gerry! Vad bra att du upplever det så. Det är precis så det skall vara.
Snabba svar o trevliga elektriker! 😊
Tack för att du tagit dig tid Inga! Härligt att du är nöjd!
Blev hjälpt på allra bästa sätt.
Tack Ulla! Tack för att du tagit dig tiden att skriva och extra roligt att du är så nöjd!
Grymt snabb och bra service! Jag kommer att varmt rekommendera dem till alla jag känner!
Tack Mikael för att du tagit dig tid att skriva! Kul att du är nöjd!
snabbt, noga och trevlig personal
Tack Dan! Tack för att du tagit dig tid att skriva, det betyder mycket för oss! Hoppas att du kommer att trivas med att köra elbil. Har du några frågor om funktinen på laddboxen så är det bara att fråga. Mvh Mathias
Jag vill inte svara på dessa frågor
Hej Gunnar! Vi tackar för ditt lämnade omdöme, 4 av 5 är ganska bra ändå! Förstår att alla inte vill svara på frågor, man får såklart välja själv! Vi hjälper dig gärna igen. Mvh Mathias Johansson
Trevlig och professionellt bemötande. Ärendet gällde felsökning, jag hölls uppdaterad under dagen av vad som pågick, vilket jag uppskattade.
Tack Daniel för att du tagit dig tid att skriva! Härligt att du är nöjd! Då har vi lyckats! Mvh Mathias
Oerhört bra bemötande, trevlig personal och väl utfört arbete 👌
Tack för att du tagit dig tid att skriva! Tack också för fina ord! Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!
Bemötande och utfört arbete varbra. Efter
Tack för att lämnat omdöme här Bengt! Det betyder mycket för oss, så att vi får reda på om vi lever upp till kundernas förväntningar. Ha det så bra, vi hörs säkert igen! Vh Mathias
Snabb och effektiv leverans. Alltid trevligt bemötande. Har anlitat dem dels för installation av fönstermarkis samt installation av Plejd-dosor.
Tack Camilla för att du tagit dig tid att skriva! Det betyder mycket för oss. Härligt att du är nöjd! Det är det som betyder mest! Vi hörs igen! Vh Mathias
Bra service, smidig kontakt. Kunnig personal och väl utfört jobb enligt önskan. Beställde nya eluttag till drejstationer i vår keramikverkstad.
Tack Johanna för att du tog dig tid att skriva! Kul att du är nöjd med oss och det blev som du tänkt! Lycka till med din verkstad! Hoppas att vi hörs igen. Vh Mathias
Bra utfört arbete, effektivit och med gedigen yrkeskunskap. Rekommenderar!
Tack Monika för att du skrivit omdöme! Det betyder mycket för oss. Kul att du är nöjd med oss! Vh Mathias
Tydlig och bra leverans. Höll planerad tid
Tack peter för att du tagit dig tid att skriva omdöme! Det betyder mycket för oss! Kul också att du är nöjd. Då har vi lyckats! Vh Mathias
Tyvärr så blev inte allt åtgärdat, lamporna på gaveln kunde inte göras något åt då elektrikern ansåg att strömmen försvunnit, han kom heller inte med något förslag om att ta bort lamporna för att byta armaturer funkar väl inte heller om den ström som gjort att lamporna har lyst i 40 år nu är borta
Tack Ulla för att du tagit dig tid att skriva. Tråkig läsning, här måste kommunikationen brustit. Jag kontaktar dig så ska vi hitta en bra lösning. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Anlitade Wm El Och Solskydd AB för att få hjälp med montering av en takarmatur som inköpts utomlands. Monteringen innebar krav på snickeri, målning och elkompetens. Wm El Och Solskydd AB har genomfört uppdraget snabbt och skickligt, har varit lyhörda för mina önskemål, har visat god kompetens och har hittat bra lösningar på de utmaningar som uppkommit under arbetets gång. Resultatet har blivit en installation som jag är mycket nöjd med och jag kan förbehållslöst rekommendera företaget till den som vill ha bra och kunnig hjälp.
Tack Lars för att du tog dig tid för att lämna ett omdöme! Roligt att få hjälpa er med ert lilla special-jobb. Kul att ni är nöjda med resultatet och oss. Vi hjälper er gärna framöver med både elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Dom är världsklass! 👍 otroligt kompotens, snabba ,kommer alltid när dom lovar !
Tack för att ni tog er tid för att lämna ert omdöme! Roligt att få hjälpa er, speciellt när det behövs som mest! Nöjda kunder vill vi alla ha! Vh Mathias Johansson
väldigt kompetenta och serviceminded!
Tack för att ni tog er tid till att lämna omdöme! Roligt att du är nöjd med oss och vår insats. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med så vet du var vi finns. Vh Mathias Johansson
Enkla och okomplicerade att samarbeta med.
Tack för att du tog dig tid att skriva Martin! Roligt att läsa ditt omdöme. Vi hjälper er gärna med fler uppdrag, stora som små, elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Snabb återkoppling och kunniga (men lite dyr bara)
Tack för att du tagit dig tid till att skriva! Återkoppla gärna om vad du tycker var dyrt och vad du jämför med. Det är alltid intressant för att se om vi kan göra något bättre. Kanske kan vi behöva vara tydligare, ha en bättre kommunikation? Bra att du tycker att vi är snabba och kunniga! Vh Mathias Johansson
Väldigt smidigt med hantverkare som svarar när man ringer och dyker upp vid avtalat tid och slutför jobbet inom rimligt tid. Från första kontakt tills jobbet var utförd tog det inte mer än 6 timmar. Fakturan i inbox, så jobbar de som vill ha återkommande kunder.
Tack Reza för att du tagit dig tid att lämna dina åsikter. Roligt att läsa att vi sköter oss och att du är nöjd. Vh Mathias Johansson