Blev hjälpt på allra bästa sätt.
Wm El Och Solskydd AB
Wm El & Solskydd har sedan 2010 hjälpt kunder till trygga och säkra elanläggningar. Vi arbetar i Kungsbacka med bland annat felsökning, reparationer och installationer. Vi är auktoriserade och arbetar med fokus på säkerhet och en hållbar framtid. Vi utför alla typer av elinstallationer i samband med renovering, nyproduktion...
47 omdömen om Wm El Och Solskydd AB
Sedan starten hos Reco 2024
Grymt snabb och bra service! Jag kommer att varmt rekommendera dem till alla jag känner!
snabbt, noga och trevlig personal
Tack Dan! Tack för att du tagit dig tid att skriva, det betyder mycket för oss! Hoppas att du kommer att trivas med att köra elbil. Har du några frågor om funktinen på laddboxen så är det bara att fråga. Mvh Mathias
Jag vill inte svara på dessa frågor
Hej Gunnar! Vi tackar för ditt lämnade omdöme, 4 av 5 är ganska bra ändå! Förstår att alla inte vill svara på frågor, man får såklart välja själv! Vi hjälper dig gärna igen. Mvh Mathias Johansson
Trevlig och professionellt bemötande. Ärendet gällde felsökning, jag hölls uppdaterad under dagen av vad som pågick, vilket jag uppskattade.
Tack Daniel för att du tagit dig tid att skriva! Härligt att du är nöjd! Då har vi lyckats! Mvh Mathias
Oerhört bra bemötande, trevlig personal och väl utfört arbete 👌
Tack för att du tagit dig tid att skriva! Tack också för fina ord! Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!
Bemötande och utfört arbete varbra. Efter
Tack för att lämnat omdöme här Bengt! Det betyder mycket för oss, så att vi får reda på om vi lever upp till kundernas förväntningar. Ha det så bra, vi hörs säkert igen! Vh Mathias
Snabb och effektiv leverans. Alltid trevligt bemötande. Har anlitat dem dels för installation av fönstermarkis samt installation av Plejd-dosor.
Tack Camilla för att du tagit dig tid att skriva! Det betyder mycket för oss. Härligt att du är nöjd! Det är det som betyder mest! Vi hörs igen! Vh Mathias
Bra service, smidig kontakt. Kunnig personal och väl utfört jobb enligt önskan. Beställde nya eluttag till drejstationer i vår keramikverkstad.
Tack Johanna för att du tog dig tid att skriva! Kul att du är nöjd med oss och det blev som du tänkt! Lycka till med din verkstad! Hoppas att vi hörs igen. Vh Mathias
Bra utfört arbete, effektivit och med gedigen yrkeskunskap. Rekommenderar!
Tack Monika för att du skrivit omdöme! Det betyder mycket för oss. Kul att du är nöjd med oss! Vh Mathias
Tydlig och bra leverans. Höll planerad tid
Tack peter för att du tagit dig tid att skriva omdöme! Det betyder mycket för oss! Kul också att du är nöjd. Då har vi lyckats! Vh Mathias
Tyvärr så blev inte allt åtgärdat, lamporna på gaveln kunde inte göras något åt då elektrikern ansåg att strömmen försvunnit, han kom heller inte med något förslag om att ta bort lamporna för att byta armaturer funkar väl inte heller om den ström som gjort att lamporna har lyst i 40 år nu är borta
Tack Ulla för att du tagit dig tid att skriva. Tråkig läsning, här måste kommunikationen brustit. Jag kontaktar dig så ska vi hitta en bra lösning. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Anlitade Wm El Och Solskydd AB för att få hjälp med montering av en takarmatur som inköpts utomlands. Monteringen innebar krav på snickeri, målning och elkompetens. Wm El Och Solskydd AB har genomfört uppdraget snabbt och skickligt, har varit lyhörda för mina önskemål, har visat god kompetens och har hittat bra lösningar på de utmaningar som uppkommit under arbetets gång. Resultatet har blivit en installation som jag är mycket nöjd med och jag kan förbehållslöst rekommendera företaget till den som vill ha bra och kunnig hjälp.
Tack Lars för att du tog dig tid för att lämna ett omdöme! Roligt att få hjälpa er med ert lilla special-jobb. Kul att ni är nöjda med resultatet och oss. Vi hjälper er gärna framöver med både elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Dom är världsklass! 👍 otroligt kompotens, snabba ,kommer alltid när dom lovar !
Tack för att ni tog er tid för att lämna ert omdöme! Roligt att få hjälpa er, speciellt när det behövs som mest! Nöjda kunder vill vi alla ha! Vh Mathias Johansson
väldigt kompetenta och serviceminded!
Tack för att ni tog er tid till att lämna omdöme! Roligt att du är nöjd med oss och vår insats. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med så vet du var vi finns. Vh Mathias Johansson
Enkla och okomplicerade att samarbeta med.
Tack för att du tog dig tid att skriva Martin! Roligt att läsa ditt omdöme. Vi hjälper er gärna med fler uppdrag, stora som små, elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Snabb återkoppling och kunniga (men lite dyr bara)
Tack för att du tagit dig tid till att skriva! Återkoppla gärna om vad du tycker var dyrt och vad du jämför med. Det är alltid intressant för att se om vi kan göra något bättre. Kanske kan vi behöva vara tydligare, ha en bättre kommunikation? Bra att du tycker att vi är snabba och kunniga! Vh Mathias Johansson
Väldigt smidigt med hantverkare som svarar när man ringer och dyker upp vid avtalat tid och slutför jobbet inom rimligt tid. Från första kontakt tills jobbet var utförd tog det inte mer än 6 timmar. Fakturan i inbox, så jobbar de som vill ha återkommande kunder.
Tack Reza för att du tagit dig tid att lämna dina åsikter. Roligt att läsa att vi sköter oss och att du är nöjd. Vh Mathias Johansson
Kom och tittade på jobbet för att beräkna och gav mig snabbt en offert.
Tack för att du tagit dig tid för att lämna omdöme! Vi försöker att hålla en hög kvalitet från första besök till mål! Vi hjälper er gärna med både elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Trevligt bemötande bra service, snabb återkoppling.
Tack för att ni tagit er tid för att lämna omdöme! Det är så vi försöker att jobba! Härligt att ni är nöjda. Vi hjälper er gärna med framtida uppdrag inom både elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Super bra installatör. Kunnig och trevlig. Mycket noggrann
Tack Andreas för att du tagit dig tid för att lämna omdöme! Härligt att du är så nöjd! Vi försöker verkligen hålla hög kvalitet hela vägen! Hjälper er gärna med framtida uppdrag inom både elinstallationer och markiser mm. Vh Mathias Johansson
Har vi problem så löser dom det snabbt 😊
Tack för ert lämnade omdöme! Kul att ni är så nöjda med oss. Vi är glada att kunna hjälpa er snabbt och proffsigt med både elinstallationer och solskydd. Vh Mathias Johansson
Båda tillfällerna kom dom snabbt och utförde arbetet helt i min smak. mvh Christer
Tack Christer för att ni tagit er tid för att lämna omdöme! Vi är glada att du är nöjd med oss och vi hjälper er gärna med nästa uppdrag, elinstallation eller solskydd. Vh Mathias Johansson
Trevligt bemötande, flexibla och lösningsorienterade, levererade helt enligt förväntningarna.
Tack Anna för att du tog dig tid för att lämna omdöme! Roligt att läsa att du är så nöjd med oss. Det betyder väldigt mycket! Vi hjälper dig gärna med fler uppdrag i framtiden! Elinstallationer eller markiser mm. Vh Mathias Johansson
Bra pris, egna elektriker . Fick problem med en motor på en av markiserna som de bytte smidigt och snabbt på garantin.
Tack Anders för att du tagit dig tid för att lämna omdöme! Betyder mycket för oss! Härligt att du är så nöjd med oss! Det är så vi arbetar! Om du har fler uppdrag inom el eller solskydd framöver så hjälper vi dig gärna igen. Vh Mathias Johansson
Utmärkt hantering av vårt uppdrag att renovera våra markiser för full funktion! Snabb återkoppling och åtgärd direkt efter 1a telefonsamtalet! Dessutom mycket trevlig och korrekt personal! Mvh Peterssons
Tack Göran för att du tagit dig tid för ditt lämnade omdöme! Härligt att läsa att du är så nöjd med vår insats! Det är detta vi arbetar för! Om det dyker upp något mer i framtiden så hjälper vi dig gärna, med både elinstallationer och markiser mm. Vh Mathias Johansson
WM El bytte hela elanläggningen i vårt hus från 1962. Slutnotan och offerten stämde bra överens. Snabbt och smidigt utfört arbete. Bra dialog med alla inblandade.
Tack för ert lämnade omdöme Pieter! Det var läge med el-renovering, härligt att kunna leverera enligt förväntningarna! Hör gärna av er om det dyker upp fler behov av elinstallationer eller markiser mm. Vh Mathias Johansson
Intallation av laddningsbox gick ganska bra. det tog mer en 4 veckor från att man fick besked att laddningsboxen skulle installeras till själva installationen. Det verkar som att kommunikation mellan Elgiganten och Wm El och Skydd AB tog tid.
Tack för ert omdöme Luis! Här verkar det ha brustit i kommunikationen mellan vår uppdragsgivare och Elgiganten. Vi var tredje part på detta, men vi ska försöka påverka alla inblandade för att påskynda processen vid eventuella framtida uppdrag. Om du behöver hjälp med elinstallationer eller markiser mm framöver så hjälper vi dig gärna! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Vi har använt WM ett flertal gånger och är nöjda med bra service och engagemang från både markis montörerna och elektrikerna. Kunniga, trevliga och alltid bra utfört arbete varje gång.
Tack för att ni tagit er tid för att lämna omdöme! Härligt att ni är så nöjda med oss, det är alltid kul att få hjälpa er! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Alltid med service i fokus, ett gott bemötande och snygga lösningar som tål att tittas på
Tack Helen för att du tagit dig tid för att lämna omdöme! Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med våra utförda arbeten! Ser fram emot ett bra 2025 med fler uppdrag med snygga lösningar! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Bra och snabb kommunikation. Fick hjälp med det jag ville på ett effektivt sätt till ett rimligt pris.
Tack Michael för att du lämnat omdöme! Det betyder mycket för oss! Roligt att du är nöjd med oss! Hör gärna av dig om det uppstår behov av elinstallationer eller markiser mm i framtiden. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Båda medarbetare jag träffade var trevliga, flexibla och kommunikativa. De kom, trots kort varsel, och de genomförde jobbet snabbt. Självgående och pålitliga men också informativa under processens gång. Supernöjd med deras service i helhet, levde upp till alla förväntningar!
Tack Alexandra för att du tagit dig tid för att skriva ett så fint omdöme! Betyder mycket! Verkligen härligt att läsa att du är så nöjd! Det betyder att vi sköter oss! Hjälper er gärna med elinstallationer och markiser mmi framtiden! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Bra, trevlig och proffsig firma.
Tack Henrik för att du tagit dig tid att lämna omdöme! Roligt att du är nöjd med oss! Vid framtida behov av elinstallationer, markiser eller andra solskydd så hjälper vi dig gärna! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Mycket bra bemötande. Bra jobb som gjordes självständigt och enligt ök. Jobbet bestod i att dra in el till en "bod" och att montera en hjärtstartare
Tack för ert lämnade omdöme! Det betyder mycket! Härligt att ni är nöjda med vår insats! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Tycker allt har varit fantastiskt. Snabb återkoppling och duktiga på det dom gör. Rekommenderar verkligen WM El!
Tack Tina för att ni tagit er tid att lämna ert omdöme! Kul att läsa att ni är så nöjda med oss. Då har vi lyckats! om ni får mer behov av el eller solskydd i framtiden så hjälper vi er gärna! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Bra arbete trevligt benötande
Tack Lars för ert lämnade omdöme. Det betyder mycket för oss, så att vi vet att vi sköter oss. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Min upplevelse är 5/5. Haft problem med mina två markiser, kontaktade då Mathias från WM El som löste det på direkten!🌟
Tack Bosse för att du tog dig tid att lämna ert omdöme! Härligt att du är så nöjd! Då har vi lyckats! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Jag fick snabb och bra service med mina elproblem på uteplatsen.
Tack Robin för att du tog dig tid att skriva! Kul att läsa att du är nöjd med oss! Det betyder väldigt mycket! Vi hjälper dig gärna med framtida el eller solskydd. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Kompetent, serviceminded och effektiv elservice.
Tack John för att ni tog er tid att skriva! Härligt att läsa att ni är nöjd med oss! Det betyder allt! Vi hjälper er gärna i framtiden med både el och markiser mm. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Levererar alltid kvalitet och på rätt tid. Martin
Tack Martin för att du tagit dig tid att skriva ditt omdöme! det betyder mycket för oss! Extra roligt att du är nöjd med oss! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Lösningsorienterade och väldigt trevliga! Jag har anlitat Wm El Och Solskydd AB vid två tillfällen och kommer att fortsätta att göra det i framtiden också.
Tack Vlona för ert lämnade omdöme! Härligt att ni är så nöjda med oss! Vi ser fram emot att få hjälpa er i framtiden också! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Mycket nöjd med deras arbete. Började med en personlig genomgång. Det utförda arbetet gjordes professionellt och bra på avtalad tid. Helt perfekt, snabbt och korrekt. Ett företag att rekommendera . De installerade skymningsljuspå ytterbelysningen och bytte samtidigt ut de gamla kontakterna inomhus.
Tack Bengt för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder väldigt mycket för oss! Extra roligt att läsa det när du är så nöjd med oss! Vi sköter oss! Vi hjälper er gärna med framtida el-jobb eller markiser mm. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd Ab
Ett mycket bra och seriöst elföretag med hög kompetens som utfört både små och även större och avancerade elinstallationer för vår verksamhet. Vi har anlitat de flertalet gånger genom åren och de har skött uppdragen på ett bra, effektivt och fint Sätt. Framförallt har vi uppskattat att de snabbt infunnit sig snabbt och löst problem som uppstått med elen som stoppat verksamheten. Josef/Café Husaren
Tack Josef för att ni tagit er tid att skriva! Det betyder mycket för oss att få ett kvitto på att vi sköter oss! Att hjälpa er och andra kunder när det som mest behövs är något vi tycker är extra roligt! Vi vill vara snabba och proffsiga! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd Ab
Bra bemötande. Svarar snabbt i telefonen. Snabb leverans. Klart efter bara någon vecka. Trevliga och kunniga medarbetare. Vi bytte element.
Tack för att ni tagit er tid för att lämna omdöme Margreth! Det betyder mycket för oss! Roligt också att du är så nöjd med oss! Det är det vi arbetar för. Hjälper er gärna med framtida el eller solskydds arbeten. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Vi har sammarbeta med Wm El en längre tid och vi kan varmt rekommendera dom då dom alltid är noggranna och punktliga. Lasse Kungsbacka Skylt & Dekor
Tack Lars för att du tagit dig tid att skriva omdöme! Kul att du är nöjd med oss, vi tycker att det är roligt att hjälpa er. Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Bra och trevliga el killar som håller vad dom lovar och löser uppgifterna kostnadseffektivt och med kvalité.
Tack Magnus för att du tagit dig tid att skriva omdöme! Roligt att läsa att ni är så nöjda, vi tycker om att hjälpa er när behov uppstår! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd
Kunniga och kommer då vi bestämt, Vi är nöjda att ha WM el som underleverantör.
Tack för att du tagit dig tid Bengt-Åke att skriva omdöme! Kul att läsa att ni är nöjda! Vi tycker också att vårt samarbete fungerar bra och att det är kul att arbeta tillsammans! Vh Mathias Johansson Wm El & Solskydd