Västkustens Entreprenad & VVS AB

Västkustens Entreprenad & VVS AB

vastkustens.com
  • Badge2025
5.0

Västkustens Entreprenad & VVS AB är ett familjeföretag grundat av två bröder med över 15 års samlad erfarenhet inom byggbranschen. Vi utgår från Västsverige och erbjuder anpassade lösningar för både privatpersoner och företag, med allt från små serviceuppdrag till omfattande renoverings- och entreprenadprojekt. Vi erbjuder...

13 omdömen om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Ewa W
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Snabbt och professionellt utfört arbete.

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tack så mycket, Ewa! 🙏 Kul att höra att du är nöjd – jag strävar alltid efter att leverera snabbt, men framförallt med kvalitet. Bara att höra av dig om du behöver hjälp igen! 😊

Anders N
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tycker jag fick betala för mycket tog 35 minuter men men….bra jobbat o trevlig kille 👍

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tack för din feedback och för de vänliga orden – det uppskattas verkligen! 😊 Jag förstår att det kan kännas som att tiden på plats var kort, men i priset ingår även resväg och serviceavgift. Tyvärr har jag inte möjlighet att enbart ta betalt för tiden jag står i din hall, men jag gör alltid mitt bästa för att vara effektiv och leverera ett bra jobb. Tack igen för förtroendet! 🙏

Elisa E
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Kristoffer är serviceinriktad, har ”inga bekymmer, det löser vi”- attityd och kommer på avtalad tid. Gjorde snygg dragning av rör mm och har en känsla för detaljer. Kan varmt rekommendera att anlita Kristoffer /Maria

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tack Maria! 🙌 ”Inga bekymmer, det löser vi” – ja, det låter ju faktiskt som mig 😄 Riktigt kul att höra att du blev nöjd både med jobbet och detaljerna. Jag gillar när det blir snyggt och rätt! Tack för att jag fick hjälpa till – och för de varma orden! 🌟

Peo´S A
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Mycket kunnig och trevlig! Allt perfekt 👍🏻 Högsta betyg +++++ Rekommenderas varmt!

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Stort tack! 🙏 Blir riktigt glad av så fina ord – och högsta betyg dessutom, wow! 😄 Alltid kul att få hjälpa till, och extra kul när det uppskattas. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det behövs!

Enis G

Rekommenderar starkt Christoffer!! 🌟

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tusen tack! 🌟 Blir riktigt glad att höra – fem av fem värmer rejält! Bara att hojta om det dyker upp något mer som ska fixas 💪😄

Fastighetsbolaget K
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Bra bemötande och snabb hjälp varje gång. Rekommenderas varmt

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Stort tack för det fina omdömet och för ert förtroende! Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och hjälpen ni fått. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet framöver. Varmt välkomna att höra av er när ni behöver oss igen! Med vänliga hälsningar, Västkustens Entreprenad & VVS AB

Jerker M
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Fantastiskt bemötande och grymt snabb reparation i ett akut läge. STORT tack!!🙏

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tack snälla Jerker för dina värmande ord – det betyder mycket för oss! Vi är glada att vi kunde rycka ut snabbt när det verkligen behövdes. Alltid lika roligt att kunna hjälpa till när det krisar. Du är varmt välkommen att höra av dig igen (förhoppningsvis i lite mindre panik nästa gång 😉)! Med vänliga hälsningar, Teamet på Västkustens Entreprenad & VVS AB

Thomas J
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Kom som en räddare ängel när toaletten gick sönder mycket proffsig ock trevlig kommer att anlita dom igen

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tusen tack, Thomas! 😄 Att få kallas en räddande ängel gör verkligen vår dag! Vi är glada att vi kunde rycka ut och hjälpa till när det krisade, och extra kul att höra att du uppskattade både proffsigheten och bemötandet. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen – vi finns här när du behöver oss! Vänliga hälsningar, Västkustens Entreprenad & VVS AB

Jonny A
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Snabbt agerat, hanterade ett läckande kallvatten rör. Stöttade både på distans med direkt åtgärd och var på plats fort och bytade röret som var källan till vattenläckan.

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Jonny! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och effektivt med vattenläckan. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både vår support på distans och insatsen på plats. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Västkustens Entreprenad & VVS AB

Birgitta N
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

* Ett fantastiskt bemötande, ett enda stort leende när man öppnade dörren och en mkt trevlig man som stod utanför och presenterade sig. * Uppfyllde alla förväntningar både vad det gäller som person och arbetet han utförde.. * Mycket nöjd med helheten, person och jobb. Han bytte ett altangolv och en trappa.....har redan lejt honom till ytterligare saker jag har behov av att renovera :)

Birgitta N gillar detta
Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tusen tack för dina värmande ord! Det gläder mig enormt att höra att både bemötandet och arbetet levde upp till dina förväntningar. Det var ett nöje att få hjälpa till med altangolvet och trappan – och extra roligt att du är nöjd med helheten. Tack för förtroendet och de fina orden, de betyder mycket!

Björn B
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Mycket bra jobbat av trevliga Christopher!

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Tusen tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och att Christopher gjorde ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Välkommen åter!

Anna B
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Vi är supernöjda! Trevligt bemötande! Snabba svar vid kommunikation och ev frågor! Vår toalett (med några år på nacken) strulade och skulle lagas. Dessvärre var felet större än vi trodde och toaletten blev tvungen att bytas ut. Samma dag ordnade Västkustens Entreprenad &Vvs AB detta, med en ny och installerade denna! Fint utfört arbete och bästa service! Kommer absolut ringa dem igen!

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Stort tack för det fina omdömet! Vi är verkligen glada att ni är nöjda med både arbetet och vår service. Det är precis så vi vill att det ska kännas – smidigt, snabbt och med ett gott bemötande. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen om det skulle behövas något framöver! Vänliga hälsningar, Västkustens Entreprenad & VVS AB

Linda K
Skrev om Västkustens Entreprenad & VVS AB

Bra kommunikation, snabbt och smidigt samt perfekt utfört arbete. Rekommenderas varmt! Vi kommer anlita Västkustens igen.

Svar från Västkustens Entreprenad & VVS AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss och sporrar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och god service. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!