Takläggare i Halland

• Västkustens Entreprenad & VVS AB

4.9
    51 omdömen
    Pierre Robert F
    Pierre Robert F: En riktigt trevlig kille och väldigt noggrann och väldigt rimliga priser.
  • TM Bygg

4.5
    93 omdömen
    Välkommen till TM BYGG! Oss kan du anlita för allt mellan bygg, sanering, riv och rengöring.
    Robin Ö
    Robin Ö: Mycket nöjd kund. Snabba och noggrana.
  • Pertti Tapani K
    Pertti Tapani K: Fick huset målat, bra killar som gjorde ett bra jobb. Kan rekommendera dom.
  • Kn Tak & Tätskikt AB

4.9
    13 omdömen
    Robert K
    Robert K: KN Tak har hjälpt oss på Götalands Tak plåt & måleriservice AB under dom senaste ca 5 åren med alla Ytpapps arbeten som vi fått in o hittills har vi inte haft ens en antydan till missnöje hos våra kunder. Vi är otroligt nöjda med deras arbete o frågar inte ens någon annan firma längre. Vi hade säkert kunna komma ner några kronor hos någon annan men för oss är kvaliteten o ryktet absolut viktigast. Oliver o Daniel är även väldigt bra o enkla att ha o göra med.
  • Haverdals Tak & Fasad AB

4.5
    2 omdömen
    Annika S
    Annika S: Takbyte på äldre fastighet. Mkt kunnig i första kundmötet, gav tydliga råd och tydliga offerter på olika alternativ som stämde överens med slutbetalningen. . Hantverksmässigt är vi mkt nöjda med resultatet. Ny duk, ny läkt och fina tegelpannor. Fint gjort med plåtarbeten, hängrännor mm. Allt var inräknat i offerten och inga överraskningar kom till ekonomiskt. Även när det blev lite fel med en faktura var Tommy snabb att ändra så att det blev korrekt. Slutresultatet är väldigt väldigt bra och vi har fått många frågor om vem som gjort arbetet. Tommy var lyhörd för min önskan om ett fint bränt tegel som inte lyser fast att det är nytt. Blev så väldigt bra.
  • Jan-åke T
    Jan-åke T: Klart bäst i sin branch. Seriösa till 100% Kan rekommenderas.