Mycket trevligt och korrekt bemötande av elektrikern.
Walter Hansson El AB
I över 85 år har Walter Hansson Elab varit en ledande elinstallatör och elbutik i Kungsbacka. Vi verkar även i Onsala, Vallda, Fjärås, Frillesås och närliggande orter. Vi erbjuder professionell service inom el- och datainstallationer, solceller samt vitvaruservice – alltid med ett vänligt och tryggt bemötande. Företaget grundades...
10 omdömen om Walter Hansson El AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra personal och att det är nära och blir snabbt fixat
Vi bemöttes mycket trevligt med hjälpsamhet och serviceanda. Vi ville ha hjälp med två åtgärder. Den ena, montering av taklampa, utfördes utmärkt. Den andra uppgiften gällde en takarmatur som oförklarligt slocknade då och då. Jag har förståelse för att det är svårt att laga fel som inte uppträder. Vi var helt överens om de åtgärder montören gjorde, men kan nu konstatera att felet, trots det, återkommer som tidigare. Jag kommer inom kort att ta ny kontakt med Walter Hanson AB.
Snabb och bra hantering av vårt problem
Fantastisk hjälpsamma tar sig tid
Ett bra bemötande av personal som både tar emot beställningen av arbetet och den person som utför jobbet.
Lätt att få kontakt med. Engagerat och kunnigt bemötande. Snabbt service och åtgärd. Service och åtgärd av panna och termostater.
Snabba svar och väl utfört arbete
Alltid pålitliga och kunniga, vi har gillat dem i över 30år!
Vi har använt Walter Hanssons vid ett flertal tillfällen. De har alltid ställt upp med kort varsel och löst uppgifterna proffsigt och snabbt.