Elteknik i Lund AB

elteknikilund.se
  • Badge2025
4.5
Ring 046-531 11 Dela

Elteknik i Lund AB är ett företag som utför alla typer av elarbeten inom både privat och offentlig sektor. Vi fokuserar på säkra och kvalitetsmedvetna installationer och reparationer till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är utbildad och erfaren och vi är godkända av Elsäkerhetsverket. Vi utför elinstallationer, felsökningar,...

99 omdömen om Elteknik i Lund AB

Caroline P
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra arbete och trevliga installatörer som gick igenom och förklarade

Lars S

Kunniga och sweviceinriktade!!

Tomas R
Skrev om Elteknik i Lund AB

Allt har fungerat bra vad det gäller installation av anläggningen. Tid, kostnad, teknik i enlighet med offert. Inga problem.

Erik R
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra och proffsigt bemötande inget att anmärka på

Jonas N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag blev jätte bra bemött och dom gjorde ett fantastiskt bra jobb. Med vänlig hälsning, Jonas

Roger F
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket snabba på att få det monterat! Det blev lite fel kopplat men ni var snabba på att rätta till det! Vi tycker det är lite konstigt med när fakturan kommer! Har ej fått någon. Min bror har fått sin.

Bruno L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevlig personal som hade full koll på vad som skall göras, det gör mej nöjd…

Karl M
Skrev om Elteknik i Lund AB

Torbjörn som var här var jättebra. Snabb och proffsig installation av Zaptec go och lastbalanserare. Mycket nöjd rekommenderas

Robin S
Skrev om Elteknik i Lund AB

snabbt och bra jobb löste vårat problem på ett bra sätt

Lillemor A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Kunnig, vänlig och förklarade på ett bra sätt hur 3 fasen fungerar och vad jag skulle göra. Kommer att rekommendera er. Vänligen

Joel H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Elektriker installerade laddbox på mitt garage. Mycket smidigt, bra pris och god service.

Hans-Jörgen A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Funkade bra med allt ting . Och bra hjälp med appar och sånt

Markus N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Super bra bemötande men tyvärr så fungerade inte min lastbalanserare från Tibber. //markus

Lisa Z
Skrev om Elteknik i Lund AB

Super service och kommunikation!

Bartlomiej N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Ett mycket pålitligt bolag med kunden i centrum

Ola S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Ordning och reda från första kontakten så bara positiv bild av företaget.

Tomas M
Skrev om Elteknik i Lund AB

Fick installerat en laddbox till min elbil. Montaget blev bra och ledningsdragningen snygg. Även lastbalanserare installerades och funktionen gicks igenom. Tyvärr dras betyget ner av att montören råkade borra i ett vattenledningsrör med påföljande problem med vattenskada i huset.

Joseph A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Grymt bemötande från start. Valde Elteknik pga tidigare arbete som var har utförts utan anmärkning. Båda gångerna har varit installering av laddbox.

Lena R

Jag är mycket nöjd med Eltelnik i Lund. Allt har fungerat snabt och smidigt

Hsb S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Dom var punktliga med tiden, dock så behövdes det en andra person här för att den första inte lyckades lösa det själv, jag vet inte om vi blev debiterade för båda arbetarna, men med tanke på att det inte var påkallat utav oss så anser jag ju inte att tiden ska vara baserad på båda arbetarna

Bengt N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra bemötande och trevlig personal snabbt och bra utfört jobb

Martin H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Perfekt bemötande av Elteknik i Lund rakt igenom. Från Montör, kundsupport osv. 5 av 5!

Carin N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Installation av laddbox inkluderande inkoppling och därmed håltagning i tegelvägg utfördes professionellt och utan anmärkningar. Nedladdning och användning av appar informerades pedagogiskt för 70-plusare.

Nathalie C
Skrev om Elteknik i Lund AB

De skickade dubbla fakturor utan att informera mig om prishöjningen och nu kan jag inte få tag på dem.

Gitt H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Vi hade en väldigt positiv upplevelse. Gjorde vår installation till belåtenhet och trevlig person som var ute o monterade och gick igen hur det fungera. Så nöjd.

Claire B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag tyckte elektriker som utförde jobbet gjorde jobbet bra.

Faruk Z
Skrev om Elteknik i Lund AB

En trevlig erfarenhet av Elteknik i Lund AB Väldigt professionella, punktliga och pålitliga. Skulle absolut rekommendera dem!

Tord H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket snabb och bra service. Elektrikern som utförde arbetet var noggran och mycket trevlig. Installationen blev dessutom billigare än överenskommet pris då de räknat med Installation av lastbalanserare vilket jag redan hade.

Joakim R
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabb hjälp och ett bra utfört arbete

Fredrik P
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabb service, trevlig personal och ett bra pris.

Harald S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Tredje gången jag anlitar Elteknik. De tar sig an även mindre jobb och har alltid kunnat komma med bara någon dags varsel. Fått installerat två laddboxar vid olika tillfällen samt utbyte av trasig jordfelsbrytare vid ytterligare ett tillfälle.

Daniel E
Skrev om Elteknik i Lund AB

Kort ledtid från beställning till utförande.

Lars G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Punktlig, kunnig, artig, trevlig och städade efter sig. Mycket bra!

Mikael V
Skrev om Elteknik i Lund AB

Köpte en Zaptec laddbox + installation. Kunnig tekniker som förklarade hur allt fungerade inkl. apparna. Visste inget om företaget innan så allt som allt en positiv upplevelse.

Thomas L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väldigt trevlig och hjälpsam elektriker som utförde ett fint och noggrant jobb hos oss 👍

Marcus A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Installation av Emaldo PowerStore. Installationen var försenad ett par veckor. Elteknik hänvisar till leveransproblem från Emaldo. Efter installation fungerar inte batteriet som tänkt. Batteriet laddas inte av solcellsöverskott och säljer all el på batteriet trots jag inte vill. Elteknik är medveten om problemet och väntar på svar från Emaldo. Elteknik har ändå fakturerat trots att vi är överens om att det inte fungerar som tänkt. Information om status på ärendet är också väldigt knapphändig. Vid installationen tog Elteknik...

Fredrik B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabb o bra installation av Emaldo expansions batteri. Bara positivt! .

Christoffer C
Skrev om Elteknik i Lund AB

Kom snabbt och satte upp en laddbox. Installatören var trevlig och lyhörd för våra åsikter som placering. Snabbt och smidigt samt bra service.

Carina L
Skrev om Elteknik i Lund AB

När de väl svarade så gick det snabbt. Bra info om produkten o tjänsten. Toppen elektriker som kom och satte upp vår laddbox. Kom på den plats vi önskade o kopplade in den på några timmar. De hade fin kommunikation mellan varann så allt fungerade. Nöjd med laddboxen.

Jimmy N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Slarvig installation, sätter inte ihop grejerna som man ska.

Beata L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Douglas var ute och satte upp en billaddare. Trevlig, punktlig och mycket serviceinriktad. Väldigt nöjd.

Michael H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Positivt bemötande, snabb återkoppling samt fint och proffsigt omhändertagande av problemet.

Christian P
Skrev om Elteknik i Lund AB

Kunnig trevlig personal kan varmt rekommendera elteknik i Lund.

Sven T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Installationen gick mycket smidigt till, elektrikern var mycket trevlig och noggrann. Lyssnade på våra önskemål och utifrån detta utförde ett fin fint jobb.

Yvonne E
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag hade ett litet elproblem (den tunga kökslampan hade ramlat ned och hängde i en strömförande tråd) som behövde lösas snabbt och Elteknik hjälpte mig med detta. Själv är jag en 70-årig tant och skulle aldrig våga mig på något som rör el. Jag fick veta att det blev en jouravgift eftersom det blev utryckning samma dag och det godkände jag. En trevlig elektriker kom och genomförde uppdraget snabbt och effektivt. Det är bra med lokala hantverkare.

Eric B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra, snabba, professionella, smidig kontakt och bokning med snabb leverans

Hans K
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra bemötande, bra pris och bra montering.

Jonas H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket nöjd med min installation av laddbox. De hade av sig dagen efter att jag gjort en intresseanmälan och gjorde klart jobbet senare samma vecka. Bra utfört arbete av trevlig personal.

Krister H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Man har alltid ställt upp och satt kunden i centrum. Dom har installerat min växelriktare och batterierna på ett professionellt sätt Deras tekniska kunnande ligger på en hög nivå. Dom har alltid svarat på mina frågor runt solenergi.

Kjell N

Bra hjälp,trevlig personal. Köpte batteri