Elteknik i Lund AB

elteknikilund.se
  • BadgeTwoYears
4.4
Ring 046-531 11 Dela

Elteknik i Lund AB är ett företag som utför alla typer av elarbeten inom både privat och offentlig sektor. Vi fokuserar på säkra och kvalitetsmedvetna installationer och reparationer till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är utbildad och erfaren och vi är godkända av Elsäkerhetsverket. Vi utför elinstallationer, felsökningar,...

400 omdömen om Elteknik i Lund AB

Clas-Göran T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra att ha kontakt med, alltid svar, sen får man se hur monteringen går

Anna H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väldigt bra bemötande och utfört arbete.

Thomas B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra kontakt med elektriker, informativ och hjälpsam

Carl Simon T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Hade en fantastisk upplevelse med installation av laddbox, snyggt och prydligt jobb kan inget annat än starkt rekommendera

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för ditt omdöme! Vi blir jätteglada över att höra om din positiva upplevelse.

Per P
Skrev om Elteknik i Lund AB

Blev väldigt gott bemött och fick allt förklarat så jag förstod vad det handlade om. Kändes tryggt och inget som var "påtvingat" snarare tvärtom. Jag köpte batterier till våra solceller.

Tommy N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Elektrikern var inte ordentlig förberedd - vilket får ekonomisk betydning (fakturan blir högre) och fick köra och hämta komponenter hos en grossist. Hade boknings/arbetsledaren ställt ett par frågar innan det planerade besök, hade det fungerat mycket bättre. Efter besöket upptäckte vi att en säkring hade gått - som tur är var det en automatsäkring, men att inte elektrikern testar innan är kanske lite svårt att förstå.

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för du skriver om din upplevelse. Vi ber om ursäkt för att den inte blev som du hoppats på. Vi tar det vidare intern så vi kan förbättra våra rutiner till framtida arbeten.

Max Emil B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevligt bemötande och snabb installation av laddbox. Hade en elektriker som hette Jalle.

Peter N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket trevliga, svarade direkt när man ringde och mejlade, i alla led var dom mycket servicemind. Kan varmt rekommendera. MVH Peter&Linda

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad roligt att höra om er upplevelse! Tack för ni tog er tiden att skriva ett omdöme.

Lislott B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket trevlig kille och professionell installation- superbra bemötande

Bertil G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Efter blivit kontaktade av många leverantörer av batteri till vår solcellsanläggning Fastnade vi för El-Teknik i Lund. För att: Företaget fanns i närheten, och har fler verksamhetsområden med andra ord ” fler ben att stå på”. Många av de andre företagen som kontaktade mej, sålde bara batterier. Alex Bengtsson som blev min först kontakt med företaget. Han var engagerad och saklig och kunnig. Lösningen blev Solis 10 kW/ Dyness Stack 100 15,3 kWh. Sebastian Meurling Project Coordinator för företaget tog över kontakten med...

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för du delar med dig av din upplevelse Bertil! Vi blir mycket glada av att höra att allt blev bra och att du är nöjd. Vi kommer meddela omnämnda personer att de gjort ett bra arbete.

Carina S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra kontakt med säljaren och god information vid tillfället han var ute hos oss och via offert. Tog lite tid innan installatör väl tog kontakt med oss, men de som vi träffat och pratat med har varit väldigt trevliga och verkar kunniga. Installation av paneler gick snabbt och smidigt och även batteri kom på plats bra. Att betyget inte blir högre i nuläget är att alla delar inte är på plats ännu, så hur det hela fungerar får vi vänta med att se. När sista delen kommit till Sverige och den har blivit installerad får vi se om betyget stiger.

Marianne G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket bra kontakt. All personal jag varit i kontakt med gav ett proffsigt intryck. Installationen av mitt solcells batteri sköttes utan stress trots det var eftermiddag innan midsommarafton.

Bertil C
Skrev om Elteknik i Lund AB

Uppgradering av batteriet Kom i utsatt tid bra killar snabba klara på en timme

Hans A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väl genomfört uppdrag ! Ett företag som verkligen kan rekommenderas !

Henrik D
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra installation. Mycket trevlig och hjälpsam installatör.

Ronnie N
Skrev om Elteknik i Lund AB

De har installerat ett 18 kW Sigen batteri och hybridväxlare. De installerade även åskskydd på AC-sida, flyttade befintligt åskskydd till DC-sidan + byggde om "lite" i centralen (blev en hel del pga tidigare elektrikers val av för korta kablar, därav övertiden (nedan)). Trevlig och kunnig personal, snygg installation, jobbade tom över istället för att stressa när mina önskemål skulle uppfyllas. Och bra pris direkt, de började inte på ett belopp på 20-30% mer, som alla andra gjorde. Alla andra började med en offert på 80-90'000...

Christoffer L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Montören var jättetrevlig och väldigt mån om att jag som kund skulle få en bra upplevelse, höll tider, bekräftade bokad tid, gick igenom hur installationen skulle placeras, 10/10 på själva jobbet. Bokningen var sämre, tilldelas en tid av kontoret som ej bekräftas innan installation, ingen kontakt gällande fakturering, förstår att ni fått mail-adress från min arbetsgivare, men mina fakturor som betalas privat skall ej gå till min jobbmail. Hel del att jobba på gällande det administrativa är min upplevelse

Carlos Rojas B
Skrev om Elteknik i Lund AB

På vilket sätt blev du bemött av Elteknik i Lund AB? Jag kontaktade dem efter rekommendation av kollegor som har anlitat dem. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Elteknik i Lund AB upp till dem? Samtalet och hela genomgång med både säljaren och personen som projekterar hela jobbet var super bra, kontakten är kanon, effektiv och snabb. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Jobbet är bra uppförd, jag köpte batteri, VR och ladd box för mina solceller.

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad bra att du fick en god erfarenhet av oss! Alltid lika roligt att höra om våra kunders upplevelse. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme.

Charlotte W
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabbt smidigt och Philip som kom var proffsig och gav bra och tydlig information. Har blivit en ganska kritisk kund pga tidigare slarviga hantverkare men med Elteknik i lund blev jag mkt positivt överraskad. Philip ringde och meddelade han blev lite sen, vilket vi redan visste sedan innan, men vi uppskattade att han gjorde det vilket gav extra plus i kanten. Rekommenderar verkligen dessa! Speciellt Philip! Sen blev ju jobbet bra utfört och helt enligt offert.

Bo O
Skrev om Elteknik i Lund AB

Nöjd med svarstiden, bemötandet, och utförandet. Vi hade en mer än 50 år elanläggning, så Elteknik måste kalla hit E-on. Allt skötte Elteknik till samma fasta pris.

Andreas H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Tid för installation av solceller och batterilagring snabbt. Tiden hölls någorlunda väl under installationen, vädret var ej toppen och takjobb fick avbrytas flera gånger på grund av för mycket regn. Tyvärr revs byggställningen ner innan jag fick en fråga/återkoppling om att se över installationen och då eventuellt hade kunnat välja att installera 4 extra solpaneler när ställning fortfarande fanns på plats.

Ulf L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Hittills mycket bra bemötande men för tidigt att ge betyg på material och installationen av batterier då detta sker först om 2 veckor Med vänlig hälsning, Ulf

Bengt-Arne N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Har ingen större erfarenhet av Elteknik i Lund, som företag. Mina kontakter inskränker sig till en enkel förfrågan till Teknik-support, samt kontakten med installatören Filip under montaget. Betr. Filip, har jag endast positiva ord att säga, lugn o sansad, tog sig tid att förklara o utförde ett helt nöjaktigt montage.

Fredrik Ö
Skrev om Elteknik i Lund AB

Oj. Jooo.. jag vet inte vad jag ska skriva, ibland blir det fel och det blev det hos mig. Vid varje tillfälle inklusive leverans var det något som blev fel eller dåligt utfört (utom när det kom en elektriker och rättade till tidigare elektrikers misstag). Jag har blivit lovad viss ersättning och är nöjd med anläggningen i sig men såhär i efterhand.. Jag hade valt en annan firma och kan efter mina erfarenheter inte rekommendera. Det är synd och jag tror ändå att kompetens finns och viljan att vara bättre. Det blev som det...

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med din anläggning. Det betyder mycket för oss. Vi vill samtidigt be om ursäkt för att upplevelsen inte blev helt som förväntat. Precis som du skriver kan misstag ske, men vi tar din feedback på stort allvar och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra våra rutiner och kundupplevelsen. Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet.

Dan Christer Michael J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Riktigt bra arbete med montering av solceller av Mohammad haj hmedi, Recep Gültekin👍

Wenche M
Skrev om Elteknik i Lund AB

Philip var supertrevlig, kunnig och serviceminded!

Bror Åke J

Mohammad haj hmedi o Recep Gültekin. Mycket bra utfört arbete

Michel S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Alla på Elteknik i Lund har varit toppen. Allt från första kontakt med Oliver vidare till Emma och sedan till solcellsmontörerna Tahir och Irfan samt elektrikerna m fl har varit trevlig och professionellt i alla bemärkelser. Rekommenderar Elteknik i Lund för installation av Solceller, batteri och laddning för elbil +++++. Tack igen hörni! Vänligen, Michel Szabo

Birgitta N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Under all kritik 🤨👎👎👎suttit i 30min och väntat utan ngn återkoppling!Respektlöst mot kunden!!

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt väntetiden i växeln som lång. I perioder kan svarstiden vara något längre, då även våra kontorsmedarbetare ibland stöttar ute på fält när behovet finns. Vi arbetar hela tiden för att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt och tar med oss din feedback i vårt fortsatta förbättringsarbete. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Ulf Martin J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag har genom hela processen, från det att jag blev kontaktad av Axel, upplevt att all hantering skötts väldigt profisionellt. Sebastian tog sedan över för planeringen av installationen och där funkade allt finfint. Saker som ibland kan krångla, så som att sitta och vänta på en leverans som inte kommer, funkade hur bra som helst. Installationen, som Douglas sedan gjorde, blev jättebra. Snyggt montage och städat och fint efteråt. Han hjälpte även till med installation av appar och driftsättningen på ett föredömligt sätt. Snyggt jobbat Elteknik i Lund

Jacob F
Skrev om Elteknik i Lund AB

Det blir ett G, tyvärr inte mer. Bolaget och dess personal har potential till betydligt mer, men när jag summerar min batteriinstallation blir det inte mer. Resonabel säljare och bra pris, men bristande löftesuppfyllnad avseende installationsdag, strul med materielen vid installationen, felmonterad smältsäkring och svåråtkomlig support drar ner betyget.

Nils Thomas Christer N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Blev väldigt nöjd med installationen! Väldigt kunnig och duktig elektriker som installerade anläggningen👍 Väntar på support av appen , lite frågetecken! Hade blivit 5 stjärnor om de som kom och förmonterade batteriet och drog kabel de hade ingen koll på hur kabel dragningen skulle ske med ödrift, de var väldigt stressade också kom 2 timmar senare än lovad tid, men som tur var så glänste elektrikern som gjorde slut jobbet☀️ Hälsning nöjd kund!

Torbjörn Z
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag blev mycket professionellt och vänligt bemött av Elteknik i Lund AB genom hela processen. Kommunikation var tydlig från första kontakten, och jag kände mig väl informerad i varje steg. Mina förväntningar var att få en smidig installation av solpaneler, batteri och växelriktare med hög kvalitet på arbetet, och Elteknik i Lund AB levde verkligen upp till dessa förväntningar. Installatörerna gjorde ett mycket snyggt arbete, bland annat genom att diskret dölja kablarna längs husets ytterväggar ner till källaren. Elektrikern...

Tommy S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra information hur El laddaren till bilen fungerade Elektrikerna gjorde ett snyggt och noggrant jobb. Informerade och installerade apparna. Städade efter sig. Kommer att rekommendera er till fler som skaffar El bil

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad roligt att du är nöjd med din installation! Det glädjer oss att höra din upplevelse. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme.

Marius M
Skrev om Elteknik i Lund AB

Missnöjd med era tjänster, dem inte kommer när dem skriver , jag hämtar extra ledigt från jobbet andra gången och när elektrikern kommer dem så direkt att det ska kostar extra pengar, det stå tydligt och klart att det pris som vi kommit överens installerat och klart!!! Sen ringde till er och süheyl heter han var jätte otrevlig!!! Installation inte utförd alls !!!

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Ser att din installation krävde extra kapsling då det inte fanns tillräckligt med plats i din elcentral. Detta ingår tyvärr inte i en standard installation. Eftersom nödvändigt tilläggsarbetet inte godändes kunde vi inte genomföra installationen när vi var på plats. Vi ber om ursäkt om kommunikationen har varit bristande gällande detta. Mer information om detta kan du hitta på vår webbsida. Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi gärna till att boka en ny tid och gå...

Maria P
Skrev om Elteknik i Lund AB

We have received the incorrect invoice, and contacted them 6 separate times via email (ekonomi@elteknikilund.se and via text message) and they have not replied with a resolution yet continue to send us payment reminders. Furthmore, the installer showed up 4-5 hours late. It was quite an unfortunate set of circumstances as well as he could not get the electric car chargers to work properly on the same day but did the next day.

Svar från Elteknik i Lund AB

Thank you for your feedback. I have asked our finance manager to look into this further and verify that the invoice is correct. Wishing you all the best.

Karl-Axel G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag önskar inte bara att saker fungerar, utan att även jobbet skall se proffsigt ut. Er montör gjorde ett utmärkt jobb, allt fungerar som det var tänkt och ser bra ut. Tyvärr har jag glömt vad han hette, men som sagt, jag har inga klagomål. Hälsningar Karl-Axel.

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad kul! Det gör oss glada att läsa om din positiva upplevelse. Vi meddelar montör Jalle att du är nöjd med hans arbete. Tack för du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse!

Girish K
Skrev om Elteknik i Lund AB

Fantastic people...very friendly and experienced

Lars S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra effektivt jobb , trevligt folk. Dock sen leverans och en felleversns som sänker betyget

Anders E
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabbt effektivt och utan strul till en rimlig kostnad inom min budget Trevlig och kunnig personal Bra på att lyssna!!! mvh Anders Ekstrand

Svar från Elteknik i Lund AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Tack för förtroendet!

Markku T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Installatören gjorde ett utmärkt arbete. Han lämnade visserligen lite som jag fick slutföra själv, men det var enligt vad vi kom överens om, och jag blev kompenserad för det. Så jag är mycket nöjd.

Carina S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Avvakta, arbete är inte färdigt. Har blivit försenat

Tommy H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket bra människor som gjorde jobbet på plats höll tiden som vi kom överens om. Har bara gott och säga om dom. Värre är de med Kraftringen som ska godkänna installationen har inte hört av sig snart en vecka sen. Kan inte köra anläggningen innan dom har godkänt den.

Stefan N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabbt och effektivt! Från början till slut har det varit lagom med information, några frågetecken som snabbt fixats. När installationen startades hölls tiderna. Väldigt positivt att företaget endast har egen personal och inte inhyrda. En extra liten stjärna sätts till elektrikern som fick ett jättejobb efter en miss i kommunikationen som avklarades på kort tid och tog av sin lediga kväll för att göra klart och hans kollega som löste problem på telefon efter arbetstid! Nu ska bara anläggningen godkännas av öresundskraft, sen är det klart! Rekommenderar denna firma varmt!

Anthony D
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jätte bra personal ,fik all information jeg behöver för att kunna göra det möjligt

Mats J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabb leverans, kom på utlovad tid.

Lars N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Det blev inte som jag förväntat mig. Säljaren lovade mycket men det blev inte så. Totalt 4 elektriker där den andra rättade vad den första gjort och den tredje kopplade om det som den andra gjort och den fjärde rättade vad den tredje gjort fel. Ingen firma som jag kan rekommendera. Anläggningen är inte i heller kompatibel med Tibber Grid Awards

Niclas H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevligt bemötande från säljare och en snygg installation.

Wahid J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Än så länge jag har kontakt med säljare och planerare, jag är nöjd.

Nils Roger E
Skrev om Elteknik i Lund AB

Allt tekniskt har fungerat bra för att inte säga helt perfekt. Ända smolket i bägaren var skadorna på grannens ny lagade gräsmatta innan vi kom till skott med hur vi skulle lösa det.