Elteknik i Lund AB

elteknikilund.se
  • BadgeTwoYears
4.4
Ring 046-531 11 Dela

Elteknik i Lund AB är ett företag som utför alla typer av elarbeten inom både privat och offentlig sektor. Vi fokuserar på säkra och kvalitetsmedvetna installationer och reparationer till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är utbildad och erfaren och vi är godkända av Elsäkerhetsverket. Vi utför elinstallationer, felsökningar,...

425 omdömen om Elteknik i Lund AB

Per J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevligt bemötande och snabbt utfört av reparationen.

Ulf Oskar D
Skrev om Elteknik i Lund AB

Tyvärr en dålig erfarenhet. Installation av laddbox/lastbalanserare blev felaktigt utförd från början. Alla kan göra fel men i detta fall var företagets support ovilliga att avhjälpa felet utan kostnad trots att det enligt andra fackmän borde ha varit ett garantiärende.

Marcus Ryan P
Skrev om Elteknik i Lund AB

It was very difficult to decide between three and four stars for ElTeknik. If it were based on communication alone, it would easily be 5 stars. André has been exemplary throughout the entire process—answering emails quickly, maintaining a professional tone, and working hard to resolve the issues that arose. ElTeknik also offered a fair installation price (I provided my own panels) and were flexible when I initially supplied the wrong panel model. However, regarding the actual installation, ElTeknik fell short of expectations....

Fredrik R
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra installatör men tyvärr en offert som jag anser mörkade viss kostnad som blev extrakostnader. Så pga slutsumman så drar det ner helhetsbetyget

Michel M
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väldig nöjd med jobbet och service

Martin F
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevlig och bra support från första kontakten. Fick även installationen tidigare, efter återbud. Proffsig och lyhörd installation av Philip, som var mycket mån om att vi skulle vara nöjda. Rekommenderas!

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår installatör Philip och vårt arbete.

Hejo A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Proffsiga i både bemötande och utförande!

Claes J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra service, bra installation av batterierna

Lars D
Skrev om Elteknik i Lund AB

Har beställt solcellsbatterier som ska monteras om några veckor. Får vänta med att ge något omdömme tills arbetet är gjort. Hittills har jag haft en bra kontakt med dem.

Carla D
Skrev om Elteknik i Lund AB

En oerhört smidig installation, där allt ingick i offerten. Dessutom hade vi en elektriker som verkligen var kundvänlig och mån om att allt skulle bli så bra som möjligt. Han (Philip) tog sig tid att stöta och blöta placering av laddbox, visa och förklara och se till att inget var oklart när han var färdig. Riktigt bra!

Peter C
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra kommunikation, punktligt, bra utfört jobb av trevlig elektriker. Det som drar ner betyget är priserna på material som inte ingick i orginal offerten. Dvs i mitt fall extra kabel och kapsling.

Lars-Erik A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Elteknik har en mycket trevlig och kunnig personal. Installationen gjordes på utsatt tid av en Zaptec EV laddbox.

Peter J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Tre gånger blev inbokad installation uppskjuten. Fick jag någon kompensation för det? Icke! Jag förväntades vara nöjd med att de hade skrivit en intern avvikelserapport för att det blev fel vid ett av de tre tillfällena. De undviker en etta i betyg för att installationen trots allt genomfördes och det var bra utfört när det till slut skedde.

Mona O
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bemötande har hela tiden varit väldigt vänligt och serviceinriktat. Tyvärr har det tagit allt för lång tid från att reservdelar kommit till att jobbet blev gjort, nästan 3 månader. Enligt min mening är overheadkostnaderna oskäliga och att skicka 2 man där den ena har mycket lite att göra. 3,5 timmar × 2 istället för 4,5 timmar × 1.

Otto Nilssons Byggnads A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket bra! Tydliga med priset och vad som kunde tänkas tillkomma vid uppsättning av laddbox.

Carsten H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Installationen tog väldigt lång tid utan att jag var ansluten till SIGENERGY-växelriktaren. Jag fick löfte om att bli kontaktad men väntar fortfarande.

Herbert N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket trevligt bemötande av säljaren som var hos mig och enkel att få kontakt med innan, under och även i samband med de mindre problemen vi hade efter installationen skulle varit klar. Allt löste sig inom 2 veckor från planerat installationsdatum vilket är positivt och de tog sitt ansvar. Anläggningen problem med CT klämmorna primärt, 1 CT klämmorna var felvänd och de andra 2 CT klämmor hamnade på fel fas. De var vända sedan elcentralen gjordes vilket missades att säkerställa vid installationstillfället. Elektrikern missade...

Per H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Jag förväntade mig att batteriet skulle vara igång men ack nej efter 20 dagar är det ingen ljusning så varför skulle jag vilja rekommendera er. SÅ BESVIKEN

Rolf Gunnar G
Skrev om Elteknik i Lund AB

En femma trots en del strul som dock hanterades snabbt och bra. Inte minst av supporten som konstaterade en felkoppling och skickade en elektriker direkt. Allt kan gå fel, att när så sker, snabbt och resolut rätta till felen - det är god service.

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för den fina recensionen! Vi uppskattar att du lyfter hur vi hanterade situationen. Ibland kan saker gå fel, men det viktigaste för oss är att effektivt lösa problemen och ge bra service hela vägen. Tack för att du valde oss!

Mattias F
Skrev om Elteknik i Lund AB

Smidig o snabb installation av Jalle. Var även smidigt att beställa den på nätet och sen bara bli uppringd för att bestämma installations tid.

Mikael W
Skrev om Elteknik i Lund AB

Fantastisk bra installering av laddbox av Jalle. Snygg installation och kunnig.

Carl H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevliga och och elektrikern som var här och kopplade in systemet var uppenbarligen väldigt kunnig även om han normalt inte sysslar med just batterier. Det uppstod lite problem men han stannade kvar ända tills allting blev färdigt. Tyvärr mindes inte jag själv lösenordet till mitt wifi så igångsättandet får bli i vecka 30 eftersom jag ska iväg på semester. Jag vill ge en stor eloge till elektrikern som löste problemet med inkopplingen på ett fantastiskt sätt.

Tommy L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Kontaktade Elteknik gällande en reklamation på en Tibber pulse som slutat fungera. Fick snabb och proffsig hjälp och ett trevligt bemötande av Hampus. // Tommy

Johan K
Skrev om Elteknik i Lund AB

Efter en viss avsaknad av kommunikation i början blev planering o genomförande exemplariskt. Varje team kom i utsatt tid o gjorde det de skulle på ett proffsigt sätt.

Andreas J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket bra Service och trevlig personal som kom. Jalle som skötte installationen gjorde det snyggt och bra. Mån om att allt ska funka mm. Fick även hjälp av kundservice vi SMS så vi hittade bra lösningar. Stort Tack Elteknik i Lund👌👌

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack Andreas för du delar med dig av din upplevelse! Roligt att höra att du är nöjd med service och installation.

Clas-Göran T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra att ha kontakt med, alltid svar, sen får man se hur monteringen går

Anna H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väldigt bra bemötande och utfört arbete.

Thomas B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra kontakt med elektriker, informativ och hjälpsam

Carl Simon T
Skrev om Elteknik i Lund AB

Hade en fantastisk upplevelse med installation av laddbox, snyggt och prydligt jobb kan inget annat än starkt rekommendera

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för ditt omdöme! Vi blir jätteglada över att höra om din positiva upplevelse.

Per P
Skrev om Elteknik i Lund AB

Blev väldigt gott bemött och fick allt förklarat så jag förstod vad det handlade om. Kändes tryggt och inget som var "påtvingat" snarare tvärtom. Jag köpte batterier till våra solceller.

Tommy N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Elektrikern var inte ordentlig förberedd - vilket får ekonomisk betydning (fakturan blir högre) och fick köra och hämta komponenter hos en grossist. Hade boknings/arbetsledaren ställt ett par frågar innan det planerade besök, hade det fungerat mycket bättre. Efter besöket upptäckte vi att en säkring hade gått - som tur är var det en automatsäkring, men att inte elektrikern testar innan är kanske lite svårt att förstå.

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för du skriver om din upplevelse. Vi ber om ursäkt för att den inte blev som du hoppats på. Vi tar det vidare intern så vi kan förbättra våra rutiner till framtida arbeten.

Max Emil B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Trevligt bemötande och snabb installation av laddbox. Hade en elektriker som hette Jalle.

Peter N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket trevliga, svarade direkt när man ringde och mejlade, i alla led var dom mycket servicemind. Kan varmt rekommendera. MVH Peter&Linda

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad roligt att höra om er upplevelse! Tack för ni tog er tiden att skriva ett omdöme.

Lislott B
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket trevlig kille och professionell installation- superbra bemötande

Bertil G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Efter blivit kontaktade av många leverantörer av batteri till vår solcellsanläggning Fastnade vi för El-Teknik i Lund. För att: Företaget fanns i närheten, och har fler verksamhetsområden med andra ord ” fler ben att stå på”. Många av de andre företagen som kontaktade mej, sålde bara batterier. Alex Bengtsson som blev min först kontakt med företaget. Han var engagerad och saklig och kunnig. Lösningen blev Solis 10 kW/ Dyness Stack 100 15,3 kWh. Sebastian Meurling Project Coordinator för företaget tog över kontakten med...

Svar från Elteknik i Lund AB

Tack för du delar med dig av din upplevelse Bertil! Vi blir mycket glada av att höra att allt blev bra och att du är nöjd. Vi kommer meddela omnämnda personer att de gjort ett bra arbete.

Carina S
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra kontakt med säljaren och god information vid tillfället han var ute hos oss och via offert. Tog lite tid innan installatör väl tog kontakt med oss, men de som vi träffat och pratat med har varit väldigt trevliga och verkar kunniga. Installation av paneler gick snabbt och smidigt och även batteri kom på plats bra. Att betyget inte blir högre i nuläget är att alla delar inte är på plats ännu, så hur det hela fungerar får vi vänta med att se. När sista delen kommit till Sverige och den har blivit installerad får vi se om betyget stiger.

Marianne G
Skrev om Elteknik i Lund AB

Mycket bra kontakt. All personal jag varit i kontakt med gav ett proffsigt intryck. Installationen av mitt solcells batteri sköttes utan stress trots det var eftermiddag innan midsommarafton.

Bertil C
Skrev om Elteknik i Lund AB

Uppgradering av batteriet Kom i utsatt tid bra killar snabba klara på en timme

Hans A
Skrev om Elteknik i Lund AB

Väl genomfört uppdrag ! Ett företag som verkligen kan rekommenderas !

Henrik D
Skrev om Elteknik i Lund AB

Bra installation. Mycket trevlig och hjälpsam installatör.

Ronnie N
Skrev om Elteknik i Lund AB

De har installerat ett 18 kW Sigen batteri och hybridväxlare. De installerade även åskskydd på AC-sida, flyttade befintligt åskskydd till DC-sidan + byggde om "lite" i centralen (blev en hel del pga tidigare elektrikers val av för korta kablar, därav övertiden (nedan)). Trevlig och kunnig personal, snygg installation, jobbade tom över istället för att stressa när mina önskemål skulle uppfyllas. Och bra pris direkt, de började inte på ett belopp på 20-30% mer, som alla andra gjorde. Alla andra började med en offert på 80-90'000...

Christoffer L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Montören var jättetrevlig och väldigt mån om att jag som kund skulle få en bra upplevelse, höll tider, bekräftade bokad tid, gick igenom hur installationen skulle placeras, 10/10 på själva jobbet. Bokningen var sämre, tilldelas en tid av kontoret som ej bekräftas innan installation, ingen kontakt gällande fakturering, förstår att ni fått mail-adress från min arbetsgivare, men mina fakturor som betalas privat skall ej gå till min jobbmail. Hel del att jobba på gällande det administrativa är min upplevelse

Carlos Rojas B
Skrev om Elteknik i Lund AB

På vilket sätt blev du bemött av Elteknik i Lund AB? Jag kontaktade dem efter rekommendation av kollegor som har anlitat dem. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Elteknik i Lund AB upp till dem? Samtalet och hela genomgång med både säljaren och personen som projekterar hela jobbet var super bra, kontakten är kanon, effektiv och snabb. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Jobbet är bra uppförd, jag köpte batteri, VR och ladd box för mina solceller.

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad bra att du fick en god erfarenhet av oss! Alltid lika roligt att höra om våra kunders upplevelse. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme.

Charlotte W
Skrev om Elteknik i Lund AB

Snabbt smidigt och Philip som kom var proffsig och gav bra och tydlig information. Har blivit en ganska kritisk kund pga tidigare slarviga hantverkare men med Elteknik i lund blev jag mkt positivt överraskad. Philip ringde och meddelade han blev lite sen, vilket vi redan visste sedan innan, men vi uppskattade att han gjorde det vilket gav extra plus i kanten. Rekommenderar verkligen dessa! Speciellt Philip! Sen blev ju jobbet bra utfört och helt enligt offert.

Bo O
Skrev om Elteknik i Lund AB

Nöjd med svarstiden, bemötandet, och utförandet. Vi hade en mer än 50 år elanläggning, så Elteknik måste kalla hit E-on. Allt skötte Elteknik till samma fasta pris.

Andreas H
Skrev om Elteknik i Lund AB

Tid för installation av solceller och batterilagring snabbt. Tiden hölls någorlunda väl under installationen, vädret var ej toppen och takjobb fick avbrytas flera gånger på grund av för mycket regn. Tyvärr revs byggställningen ner innan jag fick en fråga/återkoppling om att se över installationen och då eventuellt hade kunnat välja att installera 4 extra solpaneler när ställning fortfarande fanns på plats.

Ulf L
Skrev om Elteknik i Lund AB

Hittills mycket bra bemötande men för tidigt att ge betyg på material och installationen av batterier då detta sker först om 2 veckor Med vänlig hälsning, Ulf

Bengt-Arne N
Skrev om Elteknik i Lund AB

Har ingen större erfarenhet av Elteknik i Lund, som företag. Mina kontakter inskränker sig till en enkel förfrågan till Teknik-support, samt kontakten med installatören Filip under montaget. Betr. Filip, har jag endast positiva ord att säga, lugn o sansad, tog sig tid att förklara o utförde ett helt nöjaktigt montage.

Fredrik Ö
Skrev om Elteknik i Lund AB

Oj. Jooo.. jag vet inte vad jag ska skriva, ibland blir det fel och det blev det hos mig. Vid varje tillfälle inklusive leverans var det något som blev fel eller dåligt utfört (utom när det kom en elektriker och rättade till tidigare elektrikers misstag). Jag har blivit lovad viss ersättning och är nöjd med anläggningen i sig men såhär i efterhand.. Jag hade valt en annan firma och kan efter mina erfarenheter inte rekommendera. Det är synd och jag tror ändå att kompetens finns och viljan att vara bättre. Det blev som det...

Svar från Elteknik i Lund AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med din anläggning. Det betyder mycket för oss. Vi vill samtidigt be om ursäkt för att upplevelsen inte blev helt som förväntat. Precis som du skriver kan misstag ske, men vi tar din feedback på stort allvar och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra våra rutiner och kundupplevelsen. Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet.

Dan Christer Michael J
Skrev om Elteknik i Lund AB

Riktigt bra arbete med montering av solceller av Mohammad haj hmedi, Recep Gültekin👍