Axel S:
Jag blev väl bemött av teknikern (kvinnlig) när hon kom till mig. Hon var snabb och noggrann. Jag kommer att rekommendera ovanstående företag till vänner och bekanta.
Rolf Sjöström
Inga-lill V:
Proffsiga. I tid. Höll tidsramen som fanns i offerten.
Offerten stämde överrens med fakturan.
De installerade en laddbox Zaptec Go 2.
Inga-Lill
Magnus D:
Detta är ett professionellt företag med särskild känsla för kundens behov och förväntan. Från början till slut har de varit kommunikativa och levererat exakt efter vårt önskemål. Jag kan varmt rekommendera Flexergi AB.
Mario M:
Köpte solceller med batteri samt billaddare smidig lösning otroligt hjälpsamma med alla frågor som poppade upp före under och efter installationen
Väldigt tillmötesgående när det gällde mina önskemål
Och montörer va riktigt snabba nogranna och trevliga
Kan varmt rekommenderas ni kommer inte ångra er
//Mario
Dennis N:
Trevligt bemötande! Snabba leveranser och installationer! Skönt att ha ett lokalt, mindre företag att ha att göra med, som man lätt kan komma i kontakt med, när man har frågor eller funderingar!
Kul att ett litet lokalt företag kan matcha de stora aktörerna! Vi hann t.ex. få upp och driftsätta två solcellsanläggningar, i två omgångar medan vänner till oss, som anlitat sin elleverantör, fortfarande hade sina solceller stående på sin uppfart, trots att vi fick våra offerter samtidigt! Det säger en hel del om engagemanget hos Emma på Vidablick!
Ahmed H:
Seriösa, duktiga och gör allt i sin makt för att kunden ska bli nöjd. Vill jag utöka anläggningen med fler paneler och/batteri så kommer jag definitivt höra av mig till dem igen. Rekommenderar dem starkt utan tvekan!
Rickard T:
Bra bemötande, lätt att få kontakt både före, under och framförallt efter jobbet är gjort. Blev lite krångel under resans gång, de löste allt utan snack. Köpte 28 paneler (eternittsk) batteri och laddare.
Snabbt och proffsigt utförande. Absolut inget att klaga på.
Inte det billigaste alternativet men förmodligen det smidigaste.
Johan M:
Har ännu inte fått solpanelerna installerade, väntar på takläggaren. Bemötandet har varit proffsigt från första början och jag känner mig trygg inför installationen.
Micael H:
Trevlig och kompetent personal som ger en bra bild av vad en solcellsanläggning kan producera.
Min anläggning har producerat vad som utlovats, inga glädje kalkyler.
Tack för en bra anläggning.
Henrik:
Everöds Elbyrå är ett väldigt seriöst och proffsigt företag med bra personal som ser till ditt bästa. Tack för en super installation av vår värmepump.