Laddboxkillarna AB - Syd

1032 omdömen om Laddboxkillarna AB - Syd

Sedan starten hos Reco 2024

Elias E
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Jättebra, bra kommunikation och serviceminded.

Sofia O
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket trevlig, duktig och effektiv person. Han gjorde det snyggt och hjälpte oss att komma igång med allt. Mycket bra och smidigt!

Mats L
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Duktig kille. Han kan väl inte hjälpa att företagets info om att köpa en extra laddkabel inte är en extra kabel. När man beställde an extra kabel fick man inte den kabel dom ingick. Inget prisavdrag heller.

Jörgen W
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig och flexibel installatör som hittade en lösning som fungerade för min situation. Lugn och noggrann och såg till att det blev snygg kabeldragning och goda förutsättningar för användaren både vad gäller tillgång till laddkabeln, men också att apparna fungerade som de skulle och kommunikationen var uppsatt korrekt.

Klara R
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Allt var toppen! Ett tips till Edison är att be kunden plocka undan innan han börjar borra. Det var MYCKET att städa efteråt :)

Dzenan P
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Otroligt glad och kunnig! Det är en sådan grabb jag skulle vilja ha hos oss. Den dagen han blir sugen på att köra lastbil så har han jobb direkt hos mig ! Hade jag kunnat få fram mina ord på ett bättre sätt så hade velat utrycka dom. Han service känsla och sin erfarenhet talar för otroligt mycket. Jag kan stolt säga att jag har för förmedlat vidare denna positiva känslan till folk som jag känner. 10/10.

Lars P
Skrev om Ronja Rosdahl en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Kunnig, trevlig och service i världsklass

Rubia D
Skrev om Ronja Rosdahl en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket professionellt bemötande och hantering av installationen.

Gunnel B

Supertrevlig och kompetent!!!

Liselotte L
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket trevlig kille.Jobbade snabbt.Kunnig.Fick svsr på mina frågor

Erik L
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig och jobbar snabbt. Dock fula håltagningar där tapeten spretar åt alla håll. Jag som husägare behöver göra efterarbete som att städa & snygga till håltagningarna vilket jag inte räknat med för det priset. Tack, men inte igen.

Emil Nils B
Skrev om Ronja Rosdahl en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Kanonduktig, trevlig. Kan inte bli bättre faktiskt. Kom och monterade boxen på utlovad tid, tog ett par timmar sen funkade allt direkt.

Robert S
Skrev om Ronja Rosdahl en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Serviceinriktad, kommunikativ, trevlig, effektiv. Fantastiskt kundbemötande. Märktes att hon tycker om sitt jobb!

Karl T

Bra, trevlig och punktlig

Per S
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Pålitlig, trevlig, kompetent och effektiv

Julia S
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket bra och trevlig!!!!!!!!!

Lars-Erik S
Skrev om Ronja Rosdahl en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Kunnig och professionell Förklarade på ett tydligt och klart sätt hur allt fungerade

Per L
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

korrekt och trevlig snabb installation av laddbox

Hans H
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig, kunnig och snabb! Bara gott att säga om Edison!

Thomas J
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig gjorde ett bra jobb kom på utsatt tid

Nils O
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Bästa tänkbara tekniker. Utmärkt på att möta människor

Lars G

Snabbt och bra hanterat från 1:a kontakten till fakturan, inga problem

Hanna-Fia S
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig, kunnig, löste installationen på ett otroligt snyggt sätt! Kan verkligen varmt rekommendera Noah.

Ernst B
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Edison var väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Det var heller inga problem för honom att vara flexibel och hittade en bra lösning för oss.

Örjan S
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Edison installerade en Zaptec laddbox till mig. Han var snabb och professionell och gjorde ett utmärkt arbete.

Lars-Jöran P

Mycket bra och professionell,

Bengt P
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig kille, han var duktig på att informera om utrustningen och det var viktigt eftersom det är första gången jag använder laddbox. Det har fungerat bra med laddningen än så länge, uppstår några problem så hör jag av mig. / Bengt-Erik

Mårten J
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Toppklass service! Kommer inte på något som var negativt.

Inger N
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Positivt bemötande, kunnig och trevlig. Arbetade snabbt.

Sara B
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Allt gick mycket smidigt! Noah var mycket trevlig och proffsig, gav bra information och gjorde ett utmärkt jobb.

Sven H

Sami Helal var guld. Enbart gott att säga☀️

Erik Ö
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket professionell och hjälpsam, pedagogisk och gav det lilla extra.

David M
Skrev om Laddboxkillarna AB - Syd

Han som installerade boxen är guld värd! Snabb och bra på att förklara! Rekommenderas starkt!

Per L
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Otroligt trevlig och väldigt noggrann

Mikael M
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Sami, som var min elektriker vid installationen, är utan tvekan en av de bästa personer jag har haft att göra med. Han gjorde ett mycket professionellt arbete och lyckades läsa av mina behov och önskemål utan att jag ens behövde förklara allt i detalj. Trots att det var omkring 30 graders värme den dagen arbetade han hårt, noggrant och med ett fantastiskt engagemang. Det märktes tydligt att han är en person som verkligen bryr sig om att göra ett bra jobb och att kunden ska bli nöjd. Jag kan varmt rekommendera Laddboxkillarna...

Sven M
Skrev om Edison Mulaj en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig kille bra service kanon utfört arbete kan verkligen rekomendera er till andra

Boo E
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Bra, rakt på sak, trevlig. . .

Ivan S

Duktig på sitt jobb! 👏 #Jobb #Duktig

Anders H
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Sami var tydlig, snabb och trevlig! Jag vet inte vad jag hade väntat mig, första gången man får en laddbox installerad, men allt var över förväntan! :) Sami installerade en Zaptec Go 2 på fasaden och det ser snyggt ut! Självklart även bra service på telefon innan installationen, minns dock inte vad den killen hette! Kommer 100% använda mig av samma företag till nästa laddbox om några år!

Lars-Erik F
Skrev om Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket tydlig och bra kommunikation. Trevligt bemötande och proffsig installation

Naci S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Syd

I purchased an EV charger installation through my housing association, and unfortunately the experience started very poorly. The biggest issue was the lack of communication. Nobody explained beforehand how the installation would be carried out or what the solution would be in our particular case, where the parking space is located further away from the house than normal. The installer arrived ready to start drilling without discussing the approach with us first. I was so uncomfortable with the proposed solution that I actually...

Svar från Laddboxkillarna AB - Syd

Thank you for your honest and balanced feedback, Naci. We are sorry that the planning, communication and initial installation did not meet expectations. We appreciate that you gave us the opportunity to correct the issues and are pleased that we reached a satisfactory outcome. Your feedback will help us improve our processes going forward. Best regards, Laddboxkillarna AB kontakt@laddboxkillarna.se 031 250 100

Linda J
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket trevlig kille som gjorde jobbet snabbt och noggrant.

Stenström Alf Håkan B
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevligt och service inriktat. Snyggt utfört...

Boel C
Skrev om Laddboxkillarna AB - Syd

Trevliga killar, men lösningen vi köpt fungerar inte alls som förväntat. Vi köpte Zaptec Go 2 och Perific lastbalanserare för att ladda smart med solel. Laddningen lever sitt eget liv, det finns begränsningar i apparna och det är svårt att få tag på support via telefon. I efterhand skulle vi inte köpt lastbalanserare utan skött allt manuellt för det får vi ändå göra nu.

Svar från Laddboxkillarna AB - Syd

Hej Boel, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att lösningen inte fungerar som du hade förväntat dig. Det är självklart inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha. Det du beskriver låter som något vi gärna vill titta närmare på. I många fall går det att justera inställningar eller optimera konfigurationen för att få samspelet mellan Zaptec Go 2, Perific och solcellsanläggningen att fungera betydligt bättre. Jag beklagar också att du haft svårt att nå vår support. Det tar vi med oss och...

Elna A
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Bra bemötande. Han arbetade lugnt och kändes trygg. Hade önskat starthjälp med appen.

Leif C
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Trevlig kille Allt fungerade bra, perfekt installation Jag är själv i elbranschen så jag har kunskapen Mvh Leif

Peter M
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Snabb och grym service, återkopplade både på mess och telefon

Jörgen A
Skrev om Noah Hayden en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Vi köpte ett Zaptec Go startpaket. Noah var trevlig att prata med. Vi hade höga förväntningar på installationen eftersom företaget hade bra betyg, tyvärr blev det en stor besvikelse. Vi kom överens om att laddboxen skulle sitta centrerat på en bit vägg, den blev satt nästan längst till höger istället. Informerade också om att det måste pluggas i väggen vid installation annars kommer skivorna att spricka till vintern, tittade efter installationen och fick själv plocka av och borra/plugga. Upptäckte då att kablarna ej är...

Svar från Noah Hayden

Hej Jörgen, Tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig av din upplevelse. Först och främst vill jag säga att det gläder mig att du hade ett bra bemötande av Noah. Samtidigt är jag verkligen ledsen att installationen inte levde upp till de förväntningar du hade, eller de krav vi själva ställer på vårt arbete. Det du beskriver kring placeringen av laddboxen, infästningen, kabeldragningen, genomföringarna, den saknade täckbrickan och genomgången efter installationen är inte den upplevelse vi vill att våra kunder...

Stephan  D
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Proffsig och väl utförd installation och genomgång av app etc.

Alexander A
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Sami var supertrevlig och gjorde ett snyggt och bra jobb.