Gjorde jobbet riktigt bra. Proffesionellt utfört!
Laddboxkillarna AB - Syd
701 omdömen om Laddboxkillarna AB - Syd
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket duktig montör. Rekommenderas!
Proffsig, snabb, trevlig, punktlig. Jag har bara gott att säga om Sami och det arbete han utförde hos oss.
Mycket trevligt bemötande Allt blev till belåtenhet Satte upp en laddbox
Jättetrevlig kille som förklarade hur allt fungerade och verkligen en som kunde sitt arbete lämnade arbetsplatsen snyggt och trevligt mvh Anders jönsson
Samarbetsvillig, snabb, bra förklaringar och informativ
Trevlig och verkade kunnig. Stötte på ett par problem i installationen, men löste detta efterhand. Att smartmätaren till solpanelerna inte funkar korrekt, är nog inte hans fel. Att han inte tar lunch el fika, är inte bra för att behålla fokus. I det stora hela, en duktig och trevlig elkille.
Snabb leverans o montering . Trevlige kille som utförde ett perfekt arbete. Ingenting att klaga på . Mvh. L. Andersson
Fick ett trevligt och proffsigt bemötande av montören. Han utförde arbetet snabbt, effektiv och snyggt. Gav tydlig information vid funktionsbeskrivningen.
Professionell och trevlig, kunde sitt jobb och var effektiv och snabb.
Trevlig, hjälpsam och kompetent!
Alltihopa från beställning till leverans och montering, har fungerat mycket bra!
Vänligt och professionellt bemötande. Lyssnade på våra önskemål och hittade lösningar som vi är nöjda med.
Duktig och effektiv. Mycket nöjd!
Bra och informativ installatör
Sami är väldigt kundvänlig och har koll på vad han gör. Det ända jag har är han inte kom i tid och jag förstår att det kan vara saker under dagen som strular men har man fått en tid mellan 9-11:30 och kommer klockan 13:30 är inte ok. Men som sagt väldigt duktig kille. Mvh Daniel
God oplevelse. Dygtig fyr. Hurtig og effektiv. Jeg er glad for min nye installation. Jeg vil anbefale Jer til andre. Tusind tak for hjælpen. God dag.
Snabb, effektiv och bra resultat!
en trevlig person som fixade det perfekt.
Mycket trevlig och artig kille, som verkligen kunde sin sak, både som elektriker och datakunnig. Han förklarade på ett utmärkt sätt. Han rekommenderas varmt.
Duktig på sitt jobb och trevlig
Sami kom på utsatt tid och utförde beställt arbete på ett exemplariskt sätt. Vi är supernöjda med arbetet.
Trevlig och gjorde ett fint jobb med laddboxen!
Trevlig och kompetent. Installerade enligt överenskommelse utan problem.
Mycket bra bemötande, allt kändes bra och nu sitter laddboxen på väggen! 👏🏼
Trevlig och effektiv men ändån noga.
Mycket trevligt och informativt bemötande. Bra installation och driftsättning. Eftersom ni inte behövde dra kabel samt installera brytare kan jag tycka att ni kunde dragit ner priset något, alternativt gett mig en laddkabel som kompensation. Mycket enkel installation för er! // Mvh Tobbe
Punktlig, snabb, trevlig och proffsig. Mycket nöjd!
Installation av Zaptec Go 1 med lastballansering Enegic One, som gjordes snabbt med saklig info om installationen och ev. tillbehör.
Installationen utfördes snabbt och bra
Edison var trevlig, kunnig, informativ och gjorde helt enkelt ett toppenjobb vid installation av vår Zaptec Go 2.
Gott bemötande. Sami försäkrade sig om att vi valt rätt produkt, han ville veta varför vi gjort det valet. ( Defa elbilsladdare) Han var mycket mån om att göra ett bra arbete. Vi är mycket nöjda med Sami. +++++
Bra! Smidig och snabb installation. Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt över lag.
Service inriktad hjälpte till med appar och andra instruktioner på ett utmärkt sätt!
Sami var otroligt skicklig på sitt jobb. Han genomförde arbetet med stor yrkesstolthet och var dessutom väldigt trevlig. Jag skulle absolut anlita Sami igen!
Sami monterade en laddbox och utförde arbetet professionellt och effektivt. Han instruerade om handhavande efter montaget på ett bra och pedagogiskt sätt.
Hej! Han är duktig och jag är nöjd Tack Eduardo
Trevlig kille som fick jobbet gjort!
Mycket trevlig. Bra arbete och service. Mycket nöjd.
Arbetar snabbt, informerar om produkten.
Sami var väldigt trevlig och effektiv!
Han var väldigt artig och förklarade bra på de frågorna jag ställde.
En kanon kille med fantastisk servicekänsla! Hörde av sig i god tid och kom punktligt! Gick igenom alla funktioner för en gammal oteknisk gubbe!! Och….. allt funkar! Tack!
Övergripande bra och trevlig installatör. Dock fungerade inte lastbalanseringen och jag blev ombedd att testa igen på kvällen vilket jag gjorde utan framgång. Ringde och smsade både till säljaren och installatören också utan framgång. Fick tillslut tag på kundsupport som då informerade om att lastbalanseraren behövde extern ström just vi installationen, något som installatören inte verkade ha koll på vid installationen. Jag fick toppenbra hjälp av supporten som verkligen hade stenkoll.
………………………….,,,,,,,………………………...
Bra bemötande. Inga förväntningar mer än att det skulle fungera. Blev lite besviken på att jag inte förstått det Gröna bidraget.
För det första så kan/vågar han inte borra i kakel, vilket skulle vara det absolut enklaste sättet att gå ut med sladden på bästa sätt. Därefter borrar han, utan att kolla upp var våra huvudsäkringar sitter, rakt in i huvudsäkringsskåpet vilket leder till att strömmen i hela huset går. Extremt amatörmässigt. Sedan tar han inte av sig skorna när han går in och ut ur huset, så att halva huset är fullt av lera och grus. Helheten på det utförda arbetet är under all kritik.
Hej Anders, tack för att du delar din upplevelse. Det du beskriver är inte den nivå vi står för och vi tar den här typen av feedback på största allvar. När det gäller borrning i kakel så gör vi alltid en riskbedömning på plats. Kakel kan spricka och vissa genomföringar kan innebära en större risk för skada eller fuktinträngning, vilket gör att installatören ibland väljer en annan väg. Det ska dock alltid kommuniceras tydligt så att du som kund förstår varför. Att det borrats så att huvudsäkringarna påverkats och att strömmen...
Mycket proffsig och trevlig. Visste vad han gjorde. Snabb och noggrann.
Vi var väldigt nöjda med Edison.
Vi har integritet på plats än men jag tror att han har gjort ett bra arbete!