Minellux

Minellux

minellux.se
  • BadgeThreeYears

Välkommen till Minellux AB! Vi hjälper dig med el och ljusinstallationer. Som experter på ljusdesign och “smarta hem”-lösningar kan vi tar ditt hem till nästa nivå av bekvämlighet. Vi har funnits i branschen sedan 2013 och började som ett enmansföretag. Sedan dess har vi växt och är idag 5 anställda. Tjänster: Elektriker,...

166 omdömen om Minellux

Sedan starten hos Reco 2021

Miguel G
Skrev om Minellux

Min upplevelse av Minellux är myket positiv. Håller vad de lovar, är seriösa, har schyssta priser och arbetar på tills de ärt klara inom den tid de förväntas. Uppstår det problen på vägen är de benägna att lösa det på bästa. möjliga sätt och fortast möjligt.

Erik F
Skrev om Minellux

Trevligt bemötande, snabb service och ett bra pris.

Anna S
Skrev om Minellux

Snabb utryckning vid akut problem och följde sedan upp med bra kommunikation inför återkommande besök. Jättenöjd med både kommunikation och utfört arbete.

Mattias M
Skrev om Minellux

Lätt att få en tid för att installera en jordfelsbrytare i en gammal stallbyggnad. Allt blev som förväntat inklusive det överenskomna priset.

Niklas L
Skrev om Minellux

Installation av laddbox till elbilen. Fungerade mycket smidigt, både innan när jag ringde och hade frågor och vid själva installationen. Blev en snygg installation efter en bra diskussion.

Hera G
Skrev om Minellux

Otroligt bra service från både chef och elektriker. Svarar på frågor och kan ge bra kostnadsförslag.

Tribtk -
Skrev om Minellux

Bra kundmottagare, trevliga montörer snabba lösningar

Mikael E
Skrev om Minellux

Byte av befintlig inte fungerande laddbox till ny av annat märke. Väldigt bra bemötande och kundservice, tänkte till vad frågan gällde och kom med egna funderingar och förslag. Precis det bemötande jag som kund vill ha.

Claes R
Skrev om Minellux

Vänligt, snabbt agerande. Kanonleverantör!!

Marita B
Skrev om Minellux

Lätt att komma i kontakt med. Ingen lång väntetid. Man kom direkt till dem ingen mellanhand.

Erik W
Skrev om Minellux

Vänliga och snabb service. Väl utfört arbete. Mycket nöjd.

Anders B
Skrev om Minellux

När ingen annan hade tid kunde Minellux. Efter några dagar dök två elektriker upp, trevliga och effektiva, och fixade allt.

Lars Å
Skrev om Minellux

Snabbt och konkurrenskraftigt pris på det lilla jobb jag ville ha utfört.

Astrid T
Skrev om Minellux

Helt fantastisk arbete. Väldigt bra gjort. Vänliga folk och bra information. Kann klart rekkomanderes.

Axel U
Skrev om Minellux

Trevlig elektriker som ställde frågor och gav sina synpunkter på arbetet. Fixades på 50 minuter. Kändes väldigt tryggt.

Filip K
Skrev om Minellux

Duktiga och noggranna! Trevligt bemötande och kunde ta ett större uppdrag med kort varsel - uppskattade vi verkligen! REKOMMENDERAS!

Maria L
Skrev om Minellux

Har inte hört av sig för att ge offert efter att ha varit och tittat på jobbet.

Svar från Minellux

Hej Maria. Vi ber om ursäkt för att vi har missat dig vilket är för dåligt av oss! Tråkigt nog händer det någon enstaka gång, speciellt under sommaren då vi har reducerad personalstyrka. Vi kommer kontakta dig inom kort och hoppas vi kan rätta till vårat misstag.  Åter igen, vi beklagar att vi inte har hört av oss! Med Vänlig Hälsning Christian & Tobbe

Ingemo J
Skrev om Minellux

Fantastiskt duktig och trevlig. Välgjort och snyggt.

Louise K
Skrev om Minellux

Fick hjälp med installation av Ledljus i bokhylla. Mycket välgjort arbete, proffsigt!!

Abdulhakim Mohamed A

Mycket professionella och kompetenta elektriker.

Joakim S
Skrev om Minellux

Bra information samt trevlig personal som utförde en professionell och estetiskt snygg installation.

Johan G
Skrev om Minellux

Dök upp snabbt. Kvick tekniker och jag fick jobbet precis som jag ville ha det..

Leif J
Skrev om Minellux

Prof. Personal med kunden i focus

Henrik S
Skrev om Minellux

I had an installation of a Tesla Wall Connector. Minellux did a very satisfying job. The wire is hidden witch is important based upon the thickness and the charging works fine.

Lennart M
Skrev om Minellux

Kunniga och trevligt bemötande. Hjälpte till att lösa problem som dök upp när jag köpte elbilen.

Gustav K
Skrev om Minellux

Inget att klaga på - väldigt nöjd med ett väldigt bra arbete!

Mikael F
Skrev om Minellux

Service i toppklass! Bra återkoppling. Trevlig och kunnig personal. Fasta priser. Stort utbud av tjänster inom elbranschen

Lars-Göran G

Snabb med svar, både att dom kunde ta på sig arbetet, och priset Arbetet var också snabbt utfört

Daniela F
Skrev om Minellux

hårt arbetande, snabb, serviceinriktad, hjärtlig, organiserad. en EL företag du kan lita på - även under sommaren! Toppen!

Sandra H
Skrev om Minellux

Snabb kontakt, utfört arbete enligt överenskommelse och till ett bra pris. Snabba och punkliga och mycket trevligt bemötande!

Rickard H
Skrev om Minellux

Elektrikern nr1 man får vad man betalar för.

Micke D
Skrev om Minellux

Trevligt bemötande. Fick ett snabbt svar på min förfrågan och de var hjälpsamma med att se till så vi fick rätt utrustning till billaddaren.

Erik Johan Richard S

Snyggt, snabbt, tryggt och trevligt

Helena T
Skrev om Minellux

Snabb återkoppling efter offertförfrågning. Gott bemötande och fantastiskt proffsigt av de som kom hit och fixade.

Catarina H
Skrev om Minellux

Alldeles utmärkt. Ville att taket skulle bli helt. Man gjorde flytten på ett annat sätt än jag trott, vilket ledde till att det är ett hål efter den gamla platsen. Det får jag nu fixa djälv. Tror inte att målaren vill vara snickare. Har inte fått räkningen än. Den kan ju bli högre än förväntat. Köpte en eltjänst och just det blev bra.

Johan J
Skrev om Minellux

Proffsigt och bra bemötande, fixade inkopplingen av vår värmeflyttare utan problem

Lars-Åke R
Skrev om Minellux

Bra bemötande skönt med elektriker som håller tiderna

Lennart C
Skrev om Minellux

Mycket nöjd och professionell installation

Ingrid I
Skrev om Minellux

Satte upp 3stycken lampor i taket. Proffsigt och snabba. Men priset var dyrt.

Lendita B
Skrev om Minellux

Snabb service, tillmötesgående och duktiga!

Tibor B
Skrev om Minellux

Trevliga, lätta att prata med. Kunniga inom sitt område. Jobbar effektivt och är hjälpsamma och ger dessutom tips på förbättringar. Jobbet blir proffsigt utfört varje gång.

Morgan A
Skrev om Minellux

Bra hjälp bra priser tydlighet. Jag är supernöjd.

Magnus C
Skrev om Minellux

Utmärkt service och prisvärd offert. Precis vad jag behövde.

Arne L
Skrev om Minellux

Mycket bra service och jobb samt prisvärt

Yousef C
Skrev om Minellux

Nu är det andra gången jag anlitar Minellux och är fortfarande supernöjd med servicen och jobbet dem utförde. Rekommenderar starkt.

Mathias H
Skrev om Minellux

Bra priser. Trevlig personal på plats. De var väldigt lyhörda för vad mitt behov var och löste problemet utmärkt.

Philip O
Skrev om Minellux

Har köpt tjänster under en tid och dom levererar bra.

Jacob G
Skrev om Minellux

Utmärkt bemötande och leverans i tid!

Adam L
Skrev om Minellux

Gick jättefort att få hjälp. Svarade på alla frågor och utförde jobbet på ett proffsigt sätt

Per-Olof S
Skrev om Minellux

Bra och snabb installation av laddbox