Min upplevelse av Minellux är myket positiv. Håller vad de lovar, är seriösa, har schyssta priser och arbetar på tills de ärt klara inom den tid de förväntas. Uppstår det problen på vägen är de benägna att lösa det på bästa. möjliga sätt och fortast möjligt.
Minellux
Välkommen till Minellux AB! Vi hjälper dig med el och ljusinstallationer. Som experter på ljusdesign och “smarta hem”-lösningar kan vi tar ditt hem till nästa nivå av bekvämlighet. Vi har funnits i branschen sedan 2013 och började som ett enmansföretag. Sedan dess har vi växt och är idag 5 anställda. Tjänster: Elektriker,...
166 omdömen om Minellux
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt bemötande, snabb service och ett bra pris.
Snabb utryckning vid akut problem och följde sedan upp med bra kommunikation inför återkommande besök. Jättenöjd med både kommunikation och utfört arbete.
Lätt att få en tid för att installera en jordfelsbrytare i en gammal stallbyggnad. Allt blev som förväntat inklusive det överenskomna priset.
Installation av laddbox till elbilen. Fungerade mycket smidigt, både innan när jag ringde och hade frågor och vid själva installationen. Blev en snygg installation efter en bra diskussion.
Otroligt bra service från både chef och elektriker. Svarar på frågor och kan ge bra kostnadsförslag.
Bra kundmottagare, trevliga montörer snabba lösningar
Byte av befintlig inte fungerande laddbox till ny av annat märke. Väldigt bra bemötande och kundservice, tänkte till vad frågan gällde och kom med egna funderingar och förslag. Precis det bemötande jag som kund vill ha.
Vänligt, snabbt agerande. Kanonleverantör!!
Lätt att komma i kontakt med. Ingen lång väntetid. Man kom direkt till dem ingen mellanhand.
Vänliga och snabb service. Väl utfört arbete. Mycket nöjd.
När ingen annan hade tid kunde Minellux. Efter några dagar dök två elektriker upp, trevliga och effektiva, och fixade allt.
Snabbt och konkurrenskraftigt pris på det lilla jobb jag ville ha utfört.
Helt fantastisk arbete. Väldigt bra gjort. Vänliga folk och bra information. Kann klart rekkomanderes.
Trevlig elektriker som ställde frågor och gav sina synpunkter på arbetet. Fixades på 50 minuter. Kändes väldigt tryggt.
Duktiga och noggranna! Trevligt bemötande och kunde ta ett större uppdrag med kort varsel - uppskattade vi verkligen! REKOMMENDERAS!
Har inte hört av sig för att ge offert efter att ha varit och tittat på jobbet.
Hej Maria. Vi ber om ursäkt för att vi har missat dig vilket är för dåligt av oss! Tråkigt nog händer det någon enstaka gång, speciellt under sommaren då vi har reducerad personalstyrka. Vi kommer kontakta dig inom kort och hoppas vi kan rätta till vårat misstag. Åter igen, vi beklagar att vi inte har hört av oss! Med Vänlig Hälsning Christian & Tobbe
Fantastiskt duktig och trevlig. Välgjort och snyggt.
Fick hjälp med installation av Ledljus i bokhylla. Mycket välgjort arbete, proffsigt!!
Mycket professionella och kompetenta elektriker.
Bra information samt trevlig personal som utförde en professionell och estetiskt snygg installation.
Dök upp snabbt. Kvick tekniker och jag fick jobbet precis som jag ville ha det..
Prof. Personal med kunden i focus
I had an installation of a Tesla Wall Connector. Minellux did a very satisfying job. The wire is hidden witch is important based upon the thickness and the charging works fine.
Kunniga och trevligt bemötande. Hjälpte till att lösa problem som dök upp när jag köpte elbilen.
Inget att klaga på - väldigt nöjd med ett väldigt bra arbete!
Service i toppklass! Bra återkoppling. Trevlig och kunnig personal. Fasta priser. Stort utbud av tjänster inom elbranschen
Snabb med svar, både att dom kunde ta på sig arbetet, och priset Arbetet var också snabbt utfört
hårt arbetande, snabb, serviceinriktad, hjärtlig, organiserad. en EL företag du kan lita på - även under sommaren! Toppen!
Snabb kontakt, utfört arbete enligt överenskommelse och till ett bra pris. Snabba och punkliga och mycket trevligt bemötande!
Elektrikern nr1 man får vad man betalar för.
Trevligt bemötande. Fick ett snabbt svar på min förfrågan och de var hjälpsamma med att se till så vi fick rätt utrustning till billaddaren.
Snyggt, snabbt, tryggt och trevligt
Snabb återkoppling efter offertförfrågning. Gott bemötande och fantastiskt proffsigt av de som kom hit och fixade.
Alldeles utmärkt. Ville att taket skulle bli helt. Man gjorde flytten på ett annat sätt än jag trott, vilket ledde till att det är ett hål efter den gamla platsen. Det får jag nu fixa djälv. Tror inte att målaren vill vara snickare. Har inte fått räkningen än. Den kan ju bli högre än förväntat. Köpte en eltjänst och just det blev bra.
Proffsigt och bra bemötande, fixade inkopplingen av vår värmeflyttare utan problem
Bra bemötande skönt med elektriker som håller tiderna
Mycket nöjd och professionell installation
Satte upp 3stycken lampor i taket. Proffsigt och snabba. Men priset var dyrt.
Snabb service, tillmötesgående och duktiga!
Trevliga, lätta att prata med. Kunniga inom sitt område. Jobbar effektivt och är hjälpsamma och ger dessutom tips på förbättringar. Jobbet blir proffsigt utfört varje gång.
Bra hjälp bra priser tydlighet. Jag är supernöjd.
Utmärkt service och prisvärd offert. Precis vad jag behövde.
Mycket bra service och jobb samt prisvärt
Nu är det andra gången jag anlitar Minellux och är fortfarande supernöjd med servicen och jobbet dem utförde. Rekommenderar starkt.
Bra priser. Trevlig personal på plats. De var väldigt lyhörda för vad mitt behov var och löste problemet utmärkt.
Har köpt tjänster under en tid och dom levererar bra.
Utmärkt bemötande och leverans i tid!
Gick jättefort att få hjälp. Svarade på alla frågor och utförde jobbet på ett proffsigt sätt
Bra och snabb installation av laddbox