Snabb och välsigt professionell service.
Enspecta Energi AB
Enspecta Energi är en lokal helhetsleverantör av smarta energilösningar för villa och fastighet. Vi har huvudkontor i Malmö och Jönköping, samt är verksamma i hela Skåne och södra Sverige. Vi är en del av Enspecta-koncernen som arbetat med energi- och fastighetsteknik sedan 2009, och bygger vidare på den erfarenheten inom solel,...
10 omdömen om Enspecta Energi AB
Sedan starten hos Reco 2026
Säljaren har varit trevlig och försökt informera vad somhänder har varit fel på anläggningen som tagit 1månad att åtgärda alldeles för länge. Har varit lång väntan.
Ni har Mycket trevliga personal Själva processen med batteri inställering blev bra. Upppkopling till Evolta tog det tid. Vi forthfarande väntar på energi deklaration på huset . När ni har gjort deklarationen kommer vi blir hel nöjda .
Återkom gärna med frågan om feedback om en månad . Då vet jag bättre efter bytt leverantör och kommit igång med svenska kraftnät .
Vi blev bra bemötta. Ivan som besökte oss var tydlig i sin presentation. Han utförde bra beräkningar som visade oss fördelarna med att investera i solcellsbatterier.
Bra info. Snabba kontakter o trevligt bemötande. Det blev inte helt rätt från början men det rättade man till.
Bra bemötande. Det som var förväntat blev uppfyllt. Batteri installationen verkar fungera bra.
Jag fick kontakt med Enspecta Energi som gav mig ett starkt förtroende både innan köpet och även efter. Det blev en snygg och effektiv uppsättning av batteri och alla tillhörande eldetaljer. Jag kan starkt rekommendera Enspecta Energi. Med hälsningar Sune Nilsson.
Seriösa, duktiga och gör allt i sin makt för att kunden ska bli nöjd. Vill jag utöka anläggningen med fler paneler och/batteri så kommer jag definitivt höra av mig till dem igen. Rekommenderar dem starkt utan tvekan!
Allt fungerar helt perfekt sedan 6 månader tillbaka. Uppföljning med app o installation, fungerar 100% Jag är helt nöjd ,med min batteriinstallation. Per