Har ännu inte fått dokumetation på anläggningen, och på grund av detta ger jag lågt betyg. Har begärt Egenkontoll men ännu inte fått. Tyvärr gör Enspecta som så många andra bolag, och hyr in elektiker för att göra jobbet. Detta innebär konflikt när man är missnöjd mellan 3 parter.. inte 2. Man vet inte riktigt vart man ska vända sig. Installatören följde inte installations anvisningarna och "jordade" aldrig batteriet. Blev tillfixat efter Min påtryckning, men hur många människor hade varit "ovetande". En dokumenterad Egen...
Enspecta Energi AB
Enspecta Energi är en lokal helhetsleverantör av smarta energilösningar för villa och fastighet, verksamma i hela Skåne och södra Sverige. Vi hjälper dig med solceller, hembatteri, laddbox och värmepump, planerat och installerat av våra egna certifierade montörer. Vi arbetar med flera av marknadens ledande batterisystem, vilket...
20 omdömen om Enspecta Energi AB
Sedan starten hos Reco 2026
Jag blev uppringd av någon som inte presenterade sig utan bara sa "har du fått ditt batteri idag"Lite skumt att inte presentera sig. Leveransen i sig gick sådär och min uppfart såg inte rolig ut efteråt. Elektrikern borrade igenom en vägg och i en befintlig kabel så höljet blev skadat. Det är fortfarande inte åtgärdat,trots att säljaren är informerad. När allt var installerat och jag kom hem ett par dagar senare så fungerade anläggningen inte,jag ringde säljaren som visste om det. Jag hade uppskattat en dialog där. Senare...
Hej Roger! Tack för att du beskriver händelseförloppet så tydligt, det gör det lättare för oss att se var vi har brustit i vår service. Skadan på väggen och kabeln vid installationen är såklart inte okej, och vi förstår att det är frustrerande att den fortfarande inte är åtgärdad. Elektrikern är nu inbokad hos dig denna vecka för att fixa det. Bra att BMS-bytet däremot sköttes snabbt och med tydlig kommunikation, det är så det ska fungera hela vägen. I slutändan hoppas vi såklart att du blir nöjd, och att du överväger att...
Efter att hantverkare varit på taket hade dom skadat parabolen som satt där Tv funkade inte Vi fick byta parabol för ett par tusen Blev hänvisade till projektledare so hänvisade till nästa person som aldrig hörde av sej I övrigt var ju installationen effektiv och snabb men vet inte riktigt var man ska vända sej om det strular?
Hej Gunnar, tack för att du tar dig tid att lämna ditt omdöme! Jag är ledsen att du blivit hänvisad runt utan att få svar, så ska det givetvis inte gå till. Om våra montörer har skadat parabolen ska du naturligtvis inte behöva stå för kostnaden själv. Skicka in bilder på skadan och kvittot på den nya parabolen till info@enspectaenergi.se, så tar vi tag i det direkt. Jag ser personligen till att du får svar. Härligt att höra att installationen gick bra i övrigt! Linus Enspecta Energi
Det var svårt att begripa siffrorna i telefonen men anars fungerar det tillfredsrtällande
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, Per-Åke. Skönt att höra att allt fungerar som det ska i stort. Jag förstår att siffrorna i appen kan kännas svåra att tolka, det är inte alltid självklart vad alla värden faktiskt betyder. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du vill ha hjälp att reda ut vad du ser i telefonen, så går vi igenom det tillsammans. info@enspectaenergi.se / 010-333 33 97 Önskar dig en bra dag! Linus Enspecta Energi
Jättenöjd med installation och bemötande från både säljare och installatör.
Vad glädjande att höra, Kennet! Härligt att både säljare och installatör gjorde ett bra jobb och att du är nöjd med resultatet. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, det betyder mycket för oss. Linus Enspecta Energi
Tydlig kommunikation i vad som kan komma att förväntas av anläggningen. God kunskap. Bra service.
Tack så mycket för dina snälla ord, Daniel! Roligt att höra att du känt dig väl informerad om vad du kan förvänta dig av anläggningen. Det är precis den typen av tydlighet vi strävar efter, så det värmer att se att det landat rätt. Hör gärna av dig om du har fler frågor framöver. Linus Enspecta Energi
Utmärkt företag, jag är helt nöjd.
Tack så mycket, Omar! Skönt att höra att du är nöjd med oss. Hör av dig om det dyker upp något i framtiden. Linus Enspecta Energi
Trevligt bemötande vid första kontakt och även framdeles. Köpt batteri till solceller och det installerades när det var sagt. Vi har deras fulla förtroende. De har även kontaktat oss ett flertal gånger efter installationen och frågat hur det går och allt fungerar bra.
Vad glädjande att höra, Aleksander! Känns bra att veta att du känt dig trygg genom hela processen, från första kontakt till installation och uppföljningen efteråt. Vi tycker det är viktigt att höra av oss efter en installation, inte bara för att säkerställa att allt fungerar utan för att vi faktiskt vill säkerställa att du är nöjd med lösningen. Stort tack för ditt fina omdöme! Linus Enspecta Energi
Trevligt bemötande Önskade att kunna få mer information/utbildning i vilka inställningar man kan göra i appen samt hur man på bästa sätt kan följa hur "Emma" arbetar.
Tack för dina fina ord, Mats! Vi förstår att det kan kännas svårt att få grepp om alla möjligheter i appen och hur AI:n faktiskt jobbar i vardagen. Det är ett vanligt önskemål och något vi tar med oss. Hör av dig till info@enspectaenergi.se så hjälper vi dig gärna att gå igenom inställningarna steg för steg och visa hur du bäst följer vad appen gör, så att du känner dig trygg med systemet. Önskar dig en fin dag! Linus Enspecta Energi
Trevlig och kunnig säljare. Gedigen och fin anläggning. Fantastisk elinstallatör. Shoutout till Artur. Anläggningen fungerar bra och en fin, lättöverskådlig app i telefonen.
Vad glada vi blir av att läsa detta, Mikael! Skönt att höra att allt föll på plats, från säljdelen till installation och att appen känns smidig i vardagen. Artur kommer garanterat att bli glad när han ser sitt namn här, ska se till att han får höra det! Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig. Önskar dig en trevlig dag! Linus Enspecta Energi
Snabb och välsigt professionell service.
Vad roligt att höra, Malik! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av ditt omdöme. Önskar dig en riktigt fin dag! Linus Enspecta Energi
Säljaren har varit trevlig och försökt informera vad somhänder har varit fel på anläggningen som tagit 1månad att åtgärda alldeles för länge. Har varit lång väntan.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, Göran. Det är verkligen glädjande att höra att du fått bra kontakt med din säljare och att du känt dig informerad under hela processen. Samtidigt förstår jag att en månads väntetid för att få anläggningen åtgärdad känns alldeles för lång, det är inte den nivå av service vi vill stå för. Jag tar med mig detta för att se över hur vi kan korta ner sådana väntetider framöver. Om det är något specifikt kring ditt ärende du vill att vi följer upp, hör gärna av dig direkt till info@enspectaenergi.se Ha en fin dag! Linus Enspecta Energi
Ni har Mycket trevliga personal Själva processen med batteri inställering blev bra. Upppkopling till Evolta tog det tid. Vi forthfarande väntar på energi deklaration på huset . När ni har gjort deklarationen kommer vi blir hel nöjda .
Hej Samath, tack för fina ord om personalen, roligt att batteriinställningen kändes smidig! Vad gäller Evolta så är uppkopplingen klar nu. Du kan logga in på evolta.se med BankID för att se styrningen och följa hur anläggningen driftas. När det kommer till energideklarationen är det inget att oroa sig för. Vi behöver samla in data om hushållets drift under en längre period, vanligtvis runt tolv månader efter driftsättning, för att kunna göra deklarationen korrekt. När den tiden har gått bokar vi in besöket hemma hos er. Hör gärna av dig om du har fler frågor under tiden! Linus Enspecta Energi
Återkom gärna med frågan om feedback om en månad . Då vet jag bättre efter bytt leverantör och kommit igång med svenska kraftnät .
Hej Tommy, Tack för att ditt omdöme. Låter helt vettigt att vänta med feedbacken tills du hunnit komma igång ordentligt med bytet och fått allt klart med Svenska kraftnät. Uppdatera gärna ditt omdöme när du känner att du landat i lösningen, vi hoppas att helheten känns bra då. Om du fortfarande har problem med något, hör av dig till oss på info@enspectaenergi.se eller ring 010-333 33 97 Önskar dig en fin dag! Linus Enspecta Energi
Vi blev bra bemötta. Ivan som besökte oss var tydlig i sin presentation. Han utförde bra beräkningar som visade oss fördelarna med att investera i solcellsbatterier.
Tack för dina fina ord, Gerd! Vi är glada att du kände dig väl bemött och att Ivan kunde ge dig en tydlig genomgång av vad ett solcellsbatteri skulle innebära för er. Det är precis den typen av besök vi vill att alla ska få, konkret och begripligt, så att man kan känna sig trygg i beslutet. Hör gärna av dig om det dyker upp fler frågor längre fram! Linus Enspecta Energi
Bra info. Snabba kontakter o trevligt bemötande. Det blev inte helt rätt från början men det rättade man till.
Tack för din recension, Christer. Bra att höra att kommunikationen och bemötandet fungerat smidigt genom hela processen. Att det blev några missar i början är förstås inte optimalt, men skönt att det löstes på ett sätt som kändes bra för dig. Vi jobbar ständigt på att få allt rätt redan från start, men det är också viktigt för oss att rätta till det snabbt när något inte stämmer. Ha en fin dag! Linus Enspecta Energi
Bra bemötande. Det som var förväntat blev uppfyllt. Batteri installationen verkar fungera bra.
Tack så mycket för ditt omdöme, Bengt! Roligt att höra att bemötandet och installationen har fungerat bra. Hör gärna av dig om du har fler frågor kring batteriet framöver. Linus Enspecta Energi
Jag fick kontakt med Enspecta Energi som gav mig ett starkt förtroende både innan köpet och även efter. Det blev en snygg och effektiv uppsättning av batteri och alla tillhörande eldetaljer. Jag kan starkt rekommendera Enspecta Energi. Med hälsningar Sune Nilsson.
Tack så mycket för dina fina ord, Sune! Roligt att höra att du är nöjd med både batteriet och elinstallationen, det är precis den känslan vi vill att alla kunder ska ha! Nästa steg för dig är ödrift, så fortsätter systemet automatiskt att fungera även vid strömavbrott. Bra att veta att möjligheten finns om du blir nyfiken längre fram. Tack igen för det fina omdömet, Sune! Linus Enspecta Energi
Seriösa, duktiga och gör allt i sin makt för att kunden ska bli nöjd. Vill jag utöka anläggningen med fler paneler och/batteri så kommer jag definitivt höra av mig till dem igen. Rekommenderar dem starkt utan tvekan!
Vad glad jag blir av att läsa detta, tack för att du tar dig tid att skriva så fina ord om oss! Det är precis så vi vill att det ska kännas, att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd hela vägen, inte bara vid köptillfället. Vi finns här när du är redo att utöka med fler paneler eller batteri, då hjälper vi gärna till att hitta den bästa lösningen för just din anläggning. Ha en fin dag! Linus Enspecta Energi
Allt fungerar helt perfekt sedan 6 månader tillbaka. Uppföljning med app o installation, fungerar 100% Jag är helt nöjd ,med min batteriinstallation. Per
Vad glädjande att höra, Per! Det värmer att allt med batteriinstallationen och appen fungerar precis som det ska, det är precis den tryggheten vi vill att alla kunder ska känna. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Linus Enspecta Energi