Från kontakt till faktura perfekt
Mariapark EL AB
Mariapark EL AB är ett elföretag som erbjuder professionella elinstallationer samt riktigt bra erbjudanden på grön teknik! Med bas i nordvästra Skåne arbetar vi bland annat runt om och i Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Höganäs. Vår process är enkel, och oavsett behov levererar vi alltid kostnadseffektiva och trygga lösningar....
170 omdömen om Mariapark EL AB
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Jag har anlitat Mariapark EL AB ett antal gånger. Bemötandet och servicen de utför är alltid av högsta kvalité. Snabba att svara vid eventuella förfrågningar och alltid måna om att göra kunden nöjd. Dyker upp vid angiven tid och håller kunden informerad om hur arbetet går. Rekommenderar varmt.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Väldigt nöjd med arbetet från Maria Park El. Professionella, punktliga och noggranna. Bra kommunikation och ett resultat av hög kvalitet. Rekommenderas varmt!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Smidigt, enkelt, kom i tid, bra info innan
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Det är lätt att nå dem, snabbt lyhörda och föreslår lösningar, punktlighet, ett trevligt bemötande och en glad och kunnig personal! Vi har alltid MariaPark som vårt första alternativ och har aldrig behövt göra något annat val… /Mona & Lars, Helsingborg
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Gott bemötande av såväl ledning som medarbetare. Mycket trevlig och kunnig medarbetare som utförde uppdraget. Svarade på frågor och gav goda råd. Resulterade i att nytt lysrör under överskåp vid diskbänken installerades.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Fick hjälp snabbt med en ny elcentral, tog även med sig den gamla vilket var väldigt uppskattat.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb hjälp. Kompetent bemötande.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
5 minutes is what it took for Abbe to figure out the cause for something we were struggling with for 3 months. We had intermittent electrical failures that we were trying to get a root cause of - a couple of electricians later we reached out to Mariapark EL. Mattias on the phone was very kind to send over someone home the same day and Abbe turned up. In 5 mins he found out that the cause was the outdoor lights which needed to be replaced. 10/10 for a very professional and economical service. Thank you Mariapark EL.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Väldigt trevligt bemötande och bra priser.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mariapark EL svarade snabbt och tog omgående tag i vårt problem med en jordfelsbrytare som löste ut. Edon skickades ut och felsökte på ett smart sätt och fann det udda felet, en markis hade skadat inkopplingssladden. Tack Edon och Mariapark EL för trevligt bemötande och ett suveränt utfört arbete! 5 av 5...
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Jag har bara positiva intryck av Mariaparkens El. Tjänstvilliga och pålitliga. Kommer på utsatt tid och gör professionella installationer.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Jättebra allt som skulle göras
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Väldigt professionell och mycket trevlig kille som gjorde ett kanonjobb, tack !
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb hjälp och trevlig personal.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Man blir aldrig besviken, elektrikerna som utför jobben är kanonkillar som tänker till och gör det lilla xtra.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Trevligt bemötande, kom den tid de sagt och gjorde ett mycket bra arbete.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb service och ett trevligt bemötande.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Bra bemötande och kunnig elektriker.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Trevlig bemötande och snabb service.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Allt har fungerat utmärkt, elektrikern var kunnig och kundvänlig. Rekommenderas.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Utmärkt! Allt från första kontakten till bokning av elektriker till utfört arbete. Arbetet (dra elkabel och installera eluttag till utomhusbelysning). Kan absolut tänka mig att boka fler arbeten med Mariapark el och en mycket trevlig elektriker (Edon) rekommenderas varmt.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Så bra bemötande, både vid första kontakt och från de elektriker som kom hem till oss. Snabbt enkelt och proffsigt!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Great company. Since the first contact until the work was done. Recommend.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Den var mycket bra. Jag är ny kund och arbetet ombesörjdes snabbt och proffsigt. Faktureringen skedde snabbt och den var tydlig och klar.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb vänlig respons när takfönster inte kunde stängas. Kan tycka att takfönster kräver medtagen stege ! Nu blev det en extra tur .. Nå , till slut fixade den unga trevliga mannen .. Efter tre besök var ny motor på plats . Jag äldre kvinna bad chef komma o kontrollera .vänlig snabb respons …
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mkt positivt bemötande och utmärkt utfört arbete
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb och flexible service! Kommer använda igen!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Bra bemötande, väldigt bra anställda, trevliga människor, lätta att göra med. Jag rekommenderar företaget Mariapark El AB: 👍👍👍👍👍
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mycket trevlig och duktig kille som gjorde bra jobb
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Supertrevlig elektriker med bra lösningar och tillmötesgående. Rekommenderar Rickard starkt! Tack
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Proffsigt utfört arbete. Mycket bra jag kan varmt rekommendera Maria park el
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Proffsigt bemötande, service inriktat företag, snabbt agerande. Kunnig personal. Vi är mkt nöjda.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Utmärkt! Allt från initiala kontakten till bokning av elektriker till utfört arbete. Arbetet (dra elkabel och installera eluttag till utomhusbelysning) gjordes på rimlig tid till ett bra pris. Kan absolut tänka mig att boka fler arbeten med Mariapark el.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mycket bra jobb, bra kommunikation. Det var 2:a gången vi anlitade Maria Park El och blir fler gånger.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb och bra utfört arbete. Talade om ad felet var och jag kan göra framöver
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mycket snabb och professionell service. Företaget utförde elinstallationer i vårt hus på ett noggrant och säkert sätt. Arbetet gick smidigt och resultatet blev utmärkt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb och proffsig service till bra pris. Jättenöjd med Maria Park El, som vi anlitat två gånger.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Snabb service, prisvärt och en mycket trevlig elektriker som kom ut och fixade jobbet snabbt och lätt. Rekommenderas!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Är nöjd håller vad de lovat. Jättebra
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Har inget att klaga på, från offert till utförande har gått smidigt
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mycket trevligt bemötande, då jag beställde arbetet, snabb hjälp av elektrikern i mitt hem, kunnig i det jag behövde få installerat bla utvändig fuktsäker jordfelsbrytare, inkoppling till pump i pumpbrunn, som utfördes mkt snyggt/ tillitsfullt🙏🏼Nu känner jag mig tryggare med, att min och grannens källare, ej ska översvämmas vid regnskyfall/ dagvatten! Tacksamma kunder Karin och Katarina i 51 A och 51 B👍🏼
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Mycket trevliga elektriker med hög kompetens. Gör ett mycket bra jobb och håller ördning och städar upp efter sig . Toppen !!
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Hjälp och kompetent hjälp på direkten.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Bra service och snabb kontakt.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Professionellt bemötande och förstklassigt utfört arbete. Mycket nöjd kund
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
- På vilket sätt blev du bemött av Mariapark EL AB? = Mycket bra och professionellt. - Vilka förväntningar hade ni och hur levde Mariapark EL AB upp till dem= Att de skulle få rätsida på vad som var fel och åtgärda detta, vilket de gjorde. - Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst = Trevlig och kunnig personal, ALDRIG strul med tider eller överenskommelse, Fick hjälp med felsökning i lägenhet.
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Dom grabbar som var hemma hos oss och genomförde installationen av en elstolpe gjorde ett mycket bra arbete
Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter!
Trevligt bemötande snabbt o fin utfört arbete