Jag är privatkund, på ny ort, sökte på Reco för att finna en bra elfirma för installationsarbete. Mariapark El levde upp till förväntningarna på alla punkter. De är mycket välkomna tillbaka.
Mariapark EL AB
Mariapark EL AB är ett elföretag som erbjuder professionella elinstallationer samt riktigt bra erbjudanden på grön teknik! Med bas i nordvästra Skåne arbetar vi bland annat runt om och i Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Höganäs. Vår process är enkel, och oavsett behov levererar vi alltid kostnadseffektiva och trygga lösningar....
250 omdömen om Mariapark EL AB
Ersatte skadad elbiksladdare. Snabb och professionell återkoppling och felet kunde åtgärdas redan samma vecka.
Mycket bra service! De var noggrann och skickliga.
Fullständigt strålande. Trevliga, proffsiga, håller vad dom lovar, kommer i tid, snyggt och rent när dom lämnar. Skall ni ha en bra firma så tveka inte. Kanon
Jag fick snabbt svar på min förfrågan om laddbox och offert inkom nästa dag. Bra pris och jobbet kunde utföras inom kort. Väl på plats så var det ett trevligt bemötande.
Snabb respons Kunnig och trevlig personal
Snabb och bra service. Mycket nöjd.
Thank you for your excellent service.
Outstanding bra företag. Allt har varit till belåtenhet Dialog innan jobb Beställning av matr Anpassat sig till övriga hantvärkare Priserna är vettiga. Bra genomgång efter avslut Fakturan stämde på kronan. Här är det alla tummar upp
Suverän och proffsig kontakt från början till slut. Snabba, tydliga och seriösa som få andra företag! Perfekt kommunikation via mail för offerter och utmärkt utfört jobb av elektrikern som var här. Jobbet var att installera en laddbox, Zaptec Go 2.
Installatörer var snälla och respektfulla, och allt med installation fungerar. På första blick trodde jag att allt var som förklarade och förväntade, men vissa detaljer missade eller gjordes lite under förväntningar från ett estetiskt sätt.
Tack för feedbacken och vi hoppas det blev bra efter återbesöket för att korrigera detaljerna enligt önskemål.
Vi hade en jättebra och proffesionell upplevelse när vi behövde byta badrumsfläktar i två badrum. Allt fungerade bra, från första kontakten med Mattias till avslutat arbete med elektriker Edon. Arbetet utfördes även med kort varsel, fem dagar efter första kontakt var det klart. Kan varmt rekommendera Mariapark El!
De kunde med kort varsel komma och fixa mitt angelägna elfel. Mega!
Strålande, i tid, ordning och reda och hitta fel snabbt.
Super proffsig och trevlig elektriker. Han ansträngde sig verkligen för att lösa problemet.
Fantastisk service! Kunniga och noggranna killar som utförde uppdraget. Kan varmt rekommendera företaget. Cecilia Grundström
Allt fungerade perfekt från MariaPark El kom och tittade på jobbet tills det var gjort. Bra jobbat av alla inblandade.
Mycket trevligt bemötande. Kunnig personal som fixade till en knivig ljusautomation som inte fungerat 100% sen tidigare ägare fick den monterad (ej utfört av Maria Park).
Jag är nöjd med utbudet jag rekommenderar att ta
Ringde och behövde hjälp som anlände efter 30 min och allt klart inom 1 timme. Problemet var en kontakt till tvättmaskin som behövde bytas. Maria Park hade ett annat stort arbete 200 m bort men detta förminskar inte upplevelsen. Bra jobbat Maria Park El
Jag tycker att det var en smidig upplevelse
Toppen service! Sökte på nätet hjälp med utbyte av min köksarmatur. Fann då att Mariapark EL AB lämnade förslag som gjorde det billigare för mig än något annat företags priser. Elektriker kom omgående o utförde ett mycket skickligt elarbete som resulterade i toppenbelysning! Är mycket nöjd!!!
Hej! Jag fick bra genomgång om vad som behövde göras, ok offert. Installationen gick utan problem. Vänliga hälsningar Madeleine Nielsen
Trevligt och kunnigt bemötande . Felet avhjälptes snabbt.
Jag blev väldigt bra bemött.Arbetet som bestod i att sätta upp nya lysrör under skåp blev väl utfört,även framdragning av el till diskmaskin är väl utfört. Jag kommer att rekommendera Maria Park El till de som söker elinstallatörer.
Alltid i tid. Alltid snabba svar. Kunniga och mkt trevliga
Er elektriker arbetade snabbt och metodiskt och lyssnade hela tiden på våra synpunkter. Vi uppskattar er seriöse och sympatiske representant, och kommer att rekommendera andra att anlita ert företag. Med vänliga hälsningar Kjell Jönsson Paviljonggången 24 Helsingborg
Otroligt nöjd med Maria Park El⭐️ behövde installera en ny spishäll och elektrikern kom inom 2 dagar från att jag mejlade, vilket var en fredag, och alltså räddade helgens matlagning 🙂⭐️ väldigt proffsigt och snabbt arbete och supertrevlig elektriker! Dessa kommer jag definitivt anlita nästa gång jag behöver en elektriker⭐️
Snabb och bra service, trevligt bemötande både vid bokning och när elektriker var på plats.
En trevlig och kunnig kille som kom till PålsjöRo prick 07.30 som avtalat. Vår förening är mycket nöjd med Mariapark EL MVH Styrelsen
Professionella, pålitliga och service minded! Rekommenderas varmt!
Flexibel planering för utförandet. Jag ändrade tid flera gånger och det löstes simidigt
Bra och snabb hjälp. Trevlig personal
Trevlig o kompetent person och som gav oss snabb hjälp.
Bemötandet från Mariapark sol var professionellt och kravlöst från början till slut.Avtal har hållits och de har levererat vad de lovat med kvalitet. Betalade för en extern besiktning av solcellsanläggningen med minimala synpunkter. Påpekandena åtgärdades omedelbart. De har alltid svarat snabbt vid frågor och varit tålmodiga med ett vänligt bemötande. Har över tid gjort flertalet uppgraderingar och aldrig blivit besviken. Kan verkligen rekommendera detta företag. Seriöst och proffsigt.
Trevliga, serviceminded, passar tiden, lätt att få tag på.
I tid, gör vad man beställt och snabbt. Trevliga elektriker varje gång.
Bra dialog och stöd innan köp. Installation på exakt angiven tid. Bra support efter installation, vid behov.
Utmärkt service, professionell, snabb och mycket trevlig personal.
mycket nöjd ,fick tid på nolltid, var mycket hjälpsamma, jag kan bara säga bra saker om firman.
Snabb respons och trevligt bemötande, förstod behovet tydligt
Vi fick snabbt hjälp även om vårt problem inte var av akut art. Sådant uppskattas särskilt.
Snabba svar och åtgärder. Leverans av tjänst på ett ypperligt och snabbt sätt. Guld stjärna
Mycket bra bemötande snabbt och proffsigt jobb. Mycket nöjd som innan vid tidigare jobb Rekommenderas varmt
Kompetenta och trevliga elektriker. Bra service och kommer snabbt vid akuta behov
Tack för hjälpen! Mycket uppskattat, trevligt bemötande.
Tog snabbt kontakt och kom på utsatt tid. Fredrik gjorde ett bra jobb.
Snabb respons och kunniga killar som kom & hjälpte mig. Verkligen bra
Alltid villiga att hjälpa till på kort notis. Kunniga och mycket bra kundbemötande
Ett bra bemötande och ett mycket bra jobb.