Id-El AB

14 omdömen om Id-El AB

Sedan starten hos Reco 2026

Ryma S
Skrev om Id-El AB

Jag är mycket nöjd med bytet av min elcentral. Hela processen fungerade smidigt, från det trevliga bemötandet till det professionellt utförda arbetet. Installationen utfördes noggrant. Jag kan varmt rekommendera företaget.

Ted P
Skrev om Id-El AB

Väldigt snabba och duktiga. Offerten blev 1/4 del dyrare än vad det var uträknat till före besöket, så det sved lite att få fakturan av ID-El. Så var försiktig med extra jobb av dem, de tömmer din plånbok fort!

Eva N
Skrev om Id-El AB

Tre ord. Kompetenta, tillmötesgående, trevliga. Kan varmt rekommenderas.

Maxel A
Skrev om Id-El AB

Vi tackar Dardan på iD-El för ett gott samarbete. Professionellt utfört arbete, bred kunskap och snabb hjälp när det behövs.

Buono A
Skrev om Id-El AB

Riktigt professionella, snabba och utförde en världsklass arbete från början till slutet. Har anlitat dem till ett större projekt, och de tog ansvar för alla delar och kom på flera olika lösningar när det väl behövdes. Kvalitet i världsklass - otroligt professionella från början till slutet. Kan bara varmt rekommendera dem.

Eva B
Skrev om Id-El AB

Fick snabb och professionell hjälp. Mycket trevliga och tillmötesgående. Kommer anlita fortsättningsvis!

Mats P
Skrev om Id-El AB

Jag bad om en offert och fick den snabbt. Dessutom kom ett förslag på en lösning som jag själv inte hade övervägt, tillsammans med en logisk och tydlig förklaring till varför den passade bättre. Tid bokades och montörerna kom exakt enligt överenskommelse. Installationen gick smidigt och de tog sig tid att visa både hur produkten används och vilka funktioner den har. Fakturan kom sedan på det pris som utlovats – inga överraskningar, inga konstigheter. Professionellt, kunnigt och förtroendeingivande från början till slut.

Gram A
Skrev om Id-El AB

Dardan kom till oss och bytte vårt vägguttag! Snabb service, lösningsorienterad och mycket trevlig. Kommer rekommendera till andra som behöver elektriker.

Anders W
Skrev om Id-El AB

Mycket bra arbete med noggrann förberedelse genom besiktning inledningsvis på plats.

Åse A
Skrev om Id-El AB

Det var väldigt bra 😊. Allt gick mycket bra så att det som inte var bra blev riktiga. Jag kan göra mat till mig vicket är jätte skönt! 👍🌟 Jag är inte så bra att skriva men men allt är nu bra för mig. Jag behövde inte att vara utan ljus. Ja allt var väldigt bra nu mer. 👌🌟. Vet inte vad jag ska säga annat än det har blivit jätte bra när min dotter koppar i kväll och min man.

Johanna K
Skrev om Id-El AB

Vi är jättenöjda, vi fick snabb och professionell hjälp. Rekommenderar varmt Id-El AB.

Olli M
Skrev om Id-El AB

📢Punktlig med god service och en kunnig Dardan!👌

Henning B
Skrev om Id-El AB

Vi har behövt hjälp under våran köksrenovering vid tre tillfällen. Alla gånger har vi fått snabb och proffsig hjälp av ID-El, sen är det ett stort pluss i kanten att både Dardan och Ibrahim alltid är trevliga och har ett fint bemötande. Behöver vi mer hjälp av elektriker är ID-El ett självklart val.

Nyema C
Skrev om Id-El AB

Very prompt contact and service. Thank you.