Skåne Elektro AB

Välkommen till Skåne Elektro AB!

Vi på Skåne Elektro AB står för tillgänglighet, enkelhet och flexibilitet.

Tjänster: Elinstallationer, datornätverk, lås/passage, fastighets-el, belysningsoptimering och mycket mer.

Vi lägger alltid ner tid och omsorg på våra installationer. Genom att ständigt arbeta med produktutveckling inom branschen ser vi till att hålla oss uppdaterade. Vi lämnar alltid garanti på de el-arbeten vi utför.

Utmärkelser

66 omdömen om Skåne Elektro AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-20 Verifierad kund
    Kompetent och trevlig personal, kan absolut rekommendera dem.
    Tusen tack för de fina orden, Jonas. Vi hjälper dig gärna igen när du har fler renoveringsprojekt eller annat gott. Skåne Elektro AB
    2023-03-16 Verifierad kund
    Snabb service och noggrann vid felsökning
    Tack för omdömet, Bo! 🙂 Det var en riktigt klurig en. Men det är kul med utmaningar. Bara hojta till om det skulle dyka upp något mer. Skåne Elektro AB
    2023-03-16 Verifierad kund
    Fakturerade för två timmar för ett 5 minuters jobb.
    Tack för att du tog dig tid att skriva, Jan. Det är väldigt varierande vad el-firmor debiterar för materialinköp, utkörning m. eventuella parkeringsavgifter, arbetstidsersättning samt det administrativa arbetet som ofta glöms bort. Därför har vi varit tydliga på vår hemsida med både vår minimidebitering samt vår framkörningsavgift. Sen är man alltid välkommen att fråga om det är någon mer information man söker.
    Mvh //-Lai,
    2023-03-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, professionellt och snabbt arbete. Fixade blinkande taklampa, bytte väggkontakt, satte upp tung ljuskrona.
    Tack för omdömet, Eva. Så himla kul med nöjda kunder även när det gäller mindre jobb. =) Skåne Elektro AB
    2023-03-07 Verifierad kund
    Bra service och trevlig personal
    Tack för ditt omdöme, Karin. Kul att du blev nöjd. Skåne Elektro AB
    2023-03-06 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande, dock skulle ni ringa innan ni kom, vilket ni inte gjorde. Han som kom var inte den vi avtalat med och han hade inte fått information om att ringa först.
    Tack för omdömmet, Anna. Nej, du har helt rätt i det. Det blev lite tokigt den morgonen. Det ber vi om ursäkt för och lovar att ge dubbelt så bra service när det blir dags att sätta tänderna i källararbetena. =) Skåne Elektro AB
    2023-02-25 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, kunniga elektriker, snabbt utfört.
    Vad kul att du uppskattar vår service. Vi hjälper er gärna igen när ni behöver el-hjälp nästa gång. Skåne Elektro AB
    2023-02-24 Verifierad kund
    Snabb och utmärkt handlande. Mycket nöjd.
    Hjärtligt tack för betyget och de fina orden, Kai. Vi håller er varmt om hjärtat. 🙂 Skåne Elektro AB
    2023-02-17 Verifierad kund
    Bra service när problem uppstår
    Kul att du uppskattar oss, Dag. Tack så mycket för omdömmet! Skåne Elektro AB
    2023-02-07 Verifierad kund
    Det är andra gången jag har använt mig av Skåne Elektro för elarbete och kan varmt rekommendera de. Trevlig och kunnig personal som man känner sig trygg med.
    Hjärtligt tack för de fina orden, Izam! Det underlättar för oss när vi har så trevliga kunder. Ni är välkomna att höra av er när det är dags för nya el-äventyr. :) Skåne Elektro AB
    2023-01-14 Verifierad kund
    De var supertrevliga och punktliga, de fixade de elgrejor som inte fungerade.
    Tack Caroline! Bara hör av dig när det blir dags att sätta tänderna i det nya huset. :) Skåne Elektro AB
    2023-01-12 Verifierad kund
    Jättebra bemötande och väl utfört arbete, allt blev som vi hoppats. Att tänka på för kunden är som vanligt läsa ordentligt: framkörningsavgift finns (står tydligt på företagets hemsida), minimidebitering 2 timmar (går också att läsa på hemsidan) och att timpris anges utan moms. Det är alltid bra för kunden att beskriva arbetet så detaljerat som möjligt, så att tid inte behöver gå till att åka och handla saker om man tar arbetet på löpande debitering. Vi tackar för väl utfört arbete!
    Tack för ditt omdöme, Helena. Ja, det är alltid bra att få en bra och utförlig arbetsbeställning. Men det går sällan att täcka alla hål i hinken ändå. Många gånger ser vi de bästa lösningarna när vi är på plats och kan få tillgång till alla förutsättningarna på plats. Skåne Elektro AB
    2023-01-12 Verifierad kund
    Snabb och bra service. Väldigt trevlig personal. Kommer definitivt anlita Skåne Elektro igen ifall jag behöver av en elektriker!
    Tack, Michaela!
    Kul att ni blev nöjda. Ni är alltid välkomna att höra av er igen. Med eller utan Plejd-installationer. ;)
  • Daniel F
    2023-01-06 Verifierad kund
    Mycket trevliga, duktiga och ärliga.
    Trevliga kunder ger ofta trevligare hantverkare. :) Det kommer bli kul att fortsätta göra ditt hus till ett av Höllvikens finest. Skåne Elektro AB
    2022-12-24 Verifierad kund
    Trevliga, effektiva och snyggt resultat! Jättenöjd.
    Tack för de fina orden, Matilda. Vi gör vårt bästa. Skåne Elektro AB
    2022-12-23 Verifierad kund
    Professionella, trevliga, killar som gör det man avtalat, märks tydligt att dom har både erfarenhet och kunskap.
    Starkt rekommenderas!
    Tack så hjärtligt för de fina orden, Nino. Ni kommer helt klart ha det snyggaste badrummet i Höllviken när allt är på plats. Vi hörs 2023! ;) Skåne Elektro AB
    2022-11-25 Verifierad kund
    Fick komplettera utanpåliggande uttag i gammal lägenhet och det snyggt och prydligt, tack!
    Kul att ni blev nöjda, Anders. Vi gjorde vårt bästa trots de porösa väggarna. Ni är varmt välkomna att höra av er närhelst ni har mer behov av oss. Skåne Elektro AB
    2022-11-11 Verifierad kund
    Tack för ditt omdömme! Kul med nöjda kunder. :) Skåne Elektro AB
    2022-10-31 Verifierad kund
    Proffsiga och trevliga. Bra kundbemötande och väldigt kunnig personal. Rekommenderar dem starkt.
    Stort tack, Niklas! Det värmer att höra. Vi fixar det sista så fort ni är tillbaka från semestern. Skåne Elektro AB
    2022-10-20 Verifierad kund
    Snabb och proffsig service. Kan absolut rekommendera firman.
    Med vänlig hälsning,
    Peter Nygren
    Auatica
    Tusen tack, Peter. Vi kommer förbi och kopplar in värmepumpen också i dagarna.
    Allt gott tills dess!
    2022-10-08 Verifierad kund
    Blev bra bemött från början till slut när min dimmer la av i badrummet. Fick snabbt hjälp trevligt bemötande. Kommer anlita dem igen om jag får problem med elen.
    Tack så mycket, Monika. Vi hjälper dig gärna fler gånger. Oavsett stora eller små arbeten. Skåne Elektro AB
    2022-10-04 Verifierad kund
    Fick hjälp med det jag behövde redan dagen efter jag kontaktade dem. Jättebra och snabb service!
    Tack Katarina! Kul att du blev nöjd och belåten. :) Skåne Elektro AB
    2022-09-27 Verifierad kund
    Snabb service.

Mycket bra bemötande.

Nöjd med slutresultatet.
    Tack Lars! Jag är också glad över att vi lyckades lösa det till sist. 😎👍🏾 Skåne Elektro AB
    2022-09-26 Verifierad kund
    Trevliga, punktliga och riktigt bra utfört arbete. Kommer med egna förslag på lösningar när något oväntat dyker upp och kom tillbaka samma dag för att fixa det sista så att allt fungerade för oss. Lai och hans kollegor på Skåne Elektro har våra varmaste rekommendationer.
    Hjärtligt tack för den fina recentionen, Leo! Det värmer att höra. Vi är så glada över att ha så trevliga kunder som er. =) Skåne Elektro AB
    2022-09-21 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd. De bytte induktionshäll så snabtvoch proffsigt. Mycket trevliga två killar var det. Nöjd och tacksam.
    Zlata
    Tusen tack, Zlata! Härligt att höra att våra grabbar levererar. :) Skåne Elektro AB
  • Karl L
    2022-09-17 Verifierad kund
    Snabb återkoppling på förfrågan och duktig personal.
    Tack Karl! Riktigt kul att höra. :) Skåne Elektro AB
    2022-09-15 Verifierad kund
    Utmärkt service!
    Fick snabbt löst mina akuta problem i proppskåpet och fick, på begäran, kloka och sansade förslag på hur jag successivt kan förbättra elen, ute och inne, i min kolonistuga.
    Guld för oss att höra! Tack för de fina orden. :D Skåne Elektro AB
    2022-09-15 Spontant omdöme
    Ännu ett bra jobb av Lai! Rekommenderar starkt!
    Jag lyfter på hatten. Roligt att du blev nöjd! :) Skåne Elektro AB
    2022-08-15 Verifierad kund
    allt funkade och funkar perfekt!!
    Kul att höra, Cecilia! Vill ni ha mer Plejd-installationer eller något annat, så bara hojta. :) Skåne Elektro AB
    2022-08-15 Verifierad kund
    Jättenöjd. Mycket trevlig och kompetent elektriker. Rekommenderas!
    Tack Linda! Kul att ni blev så nöjda. Vårt arbete blir så mycket roligare med trevliga kunder. :) Skåne Elektro AB
    2022-08-12 Verifierad kund
    Enkel bokning och fick offererat pris som överensstämde med slutfaktura. Inga överraskningar :)
    Tack för recentionen! Kul med nöjda kunder. Du är välkommen att höra av dig igen. :) Skåne Elektro AB
    2022-08-08 Verifierad kund
    Bra kommunikation!
    Snabb service!
    Tack för de fina orden, Felix! Må ni nu njuta av alla installationerna i många år framöver! :) Skåne Elektro AB
    2022-08-08 Verifierad kund
    Snabbt och proffsigt och mycket prisvärt
    Tack, Håkan! Nu kan grannarna på Tegnérgatan få känna doften av högklassig matlagning i uteköket. Skåne Elektro AB
    2022-08-06 Verifierad kund
    Snabba och duktiga och trevliga
    Tack så hjärtligt, Anna! Kul att kunna göra våra kunder nöjda. =) Skåne Elektro AB
    2022-08-03 Verifierad kund
    Pålitligt, effektivt, snyggt arbete till bra pris
    Tusen tack, Axel! Bara hojta när det är dags för nästa spadtag. ;) Skåne Elektro AB
    2022-07-26 Verifierad kund
    Skåne Elektro står alltid för ett trevligt och proffsigt bemötande. Dem levererar på hög nivå och är lösningsorienterade.
    Vi slår ihop klackarna och lyfter på hatten, Evert. :) Kul att du är nöjd med oss. Skåne Elektro AB
    2022-07-15 Verifierad kund
    Alltid tillgänglig. Alltid bra!
    Tack Lasse! Vi försöker alltid så gott vi kan. Skåne Elektro AB
    2022-06-22 Verifierad kund
    Bäst i test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Oh, vi lyfter på hatten! :) Kul att du blev nöjd med arbetet. Hoppas husförsäljningen gick bra! Skåne Elektro AB
  • Jonas Petter Lars N
    2022-06-17 Verifierad kund
    Snabb service när jag skulle få ladduttag till bilen installerat.
    Tusen tack för omdömmet, Petter. Nu när du har en vettig laddning till bilen, får vi ju ta en hojtur någon dag tills bilen har laddat klart. ;) Skåne Elektro AB
    2022-05-12 Verifierad kund
    Snabbt svar. Snabb hjälp. Trevligt bemötande. 😊
    Tack så hjärtligt för de fina orden, Gunilla. :) Skåne Elektro AB
    2022-05-04 Verifierad kund
    Super trevliga, kunniga i sitt arbete.. mycket nöjd 😄
    Tusen tack för de fina orden, Danijela. Vi blev själva mycket nöjda med slutresultatet. Ser nu fram emot nästa utmaning. :) Skåne Elektro AB
    2022-04-25 Verifierad kund
    Bästa! Trevliga i bemötandet, professionella, håller tider OCH vad de säger. 10/10 would recommend!
    Tusen tack för de fina orden, Viktor. Verkligen kul att höra att du är så nöjd med oss. Det är ett sant nöje att ha dig som kund också, ska du veta. Skåne Elektro AB
    2022-04-23 Verifierad kund
    Fantastisk och snabb service. Lättillgänglig.
    2022-04-13 Verifierad kund
    Alltid bra att ha att göra med. Kommer alltid på utsatt tid och är kontaktbara. Gör ett bra jobb!
    2022-04-02 Verifierad kund
    Har använt mig av deras tjänster vid flertal tillfällen i hemmet. De är noggranna, professionella och väldigt tydliga med information. En bra och trygg firma som alltid ställer upp.
    2022-03-16 Verifierad kund
    Utmärkt utfört arbete och trevligt bemötande!
    2022-03-10 Verifierad kund
    Snabba, effektiva, proffsiga och väldigt trevliga och tillmötesgående!
    2022-03-02 Verifierad kund
    Snabba och duktiga! Rekommenderas varmt.
    2022-02-25 Verifierad kund
    trevligt bemötande, snabb service, verkar kunniga
    2022-02-14 Verifierad kund
    super work