Väldigt professionell och kunnig personal. Löste problem på 40 min som 3 andra elfirmor spenderat 2 dagar och sedan misslyckats med. Har haft dem hemma vid 2 olika tillfällen. Båda besöken var bra utfört arbete.
Skåne Elektro AB
Välkommen till Skåne Elektro AB! Vi på Skåne Elektro AB står för tillgänglighet, enkelhet och flexibilitet. Tjänster: Elinstallationer, datornätverk, lås/passage, fastighets-el, belysningsoptimering och mycket mer. Vi lägger alltid ner tid och omsorg på våra installationer. Genom att ständigt arbeta med produktutveckling...
92 omdömen om Skåne Elektro AB
Sedan starten hos Reco 2022
Vi tackar ödmjukt för de fina orden och det generösa betyget, Kajsa! Det får en verkligen att känna att man gör nytta med sitt arbete. Du vet var vi finns till nästa gång du behöver oss. :)
Fantastisk! Snabba på att få till en bokning. Noggranna i sitt arbete och kreativa på att lösa de problem som lite äldre hus ibland skapar. Mycket nöjda!
Vad kul att läsa dina positiva ord! Det gör oss verkligen glada och vi suger åt oss det som svampar. =) Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du skulle behöva oss, Christian.
Kompetent, serviceminded och snabb.
Tack för omdömet, Fredrik. Uppskattas! Hör gärna av dig när det är dags för nästa etapp. :)
Ringde på förmiddagen, dom kom på eftermiddagen. Supersnabba, jättetrevliga och resultatet var kanon😊 Riktigt snyggt!!
Det är som Triss - plötsligt händer det att man hittar rätt el-firma, hehe. Tusen tack för det fina omdömet, Daniel. Vi gör alltid vårt bästa för att vara så flexibla som möjligt. Kul att du blev nöjd!
Kan rekommenderas varmt. Grundlig genomgång av arbetet som vi ville ha utfört innan offert gavs. Under arbetets gång rådfrågades vi när olika lösningar var möjliga eller frågetecken uppstod. Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Vi kände oss trygga med alla som arbetade där och blev mycket nöjda med arbetet som utfördes.
Vad kul att läsa, Sarah! Tack så jättemycket för omdömet och de fina orden. Det var en ära för oss att få jobba hos er. Hälsa så gott till din fina familj från oss. =)
Sjukt nöjd med servicen, och mer specifikt att dom löste det så snabbt. Tack så mycket för hjälpen grabbar!
Tusen tack för omdömet, Hassan! Du vet att vi alltid finns ett samtal eller mejl bort. ;)
Kunnig, kundvänlig,tillgänglig, känns tryggt
Tack för de vänliga orden, Regina! Precis den känslan vi vill förmedla till våra fina kunder. :)
Snabbt enkelt trevligt och smidigt.
Tack för omdömet och betyget, Mari. Uppskattas! :)
Fick snabbt svar på min förfrågan via mail, snabbt att få tid. Trevliga när dom kom och utgjorde sitt arbete. Och bra pris. Och ett mycket bra utförande av installationen
Grymt stort tack för omdömet och de fina orden, Ante. Nöjda kunder är vårt bränsle för att fortsätta göra bra jobb. =)
Blev bemött jättebra. Bra samarbete i felsökningsarbetet och resultatet blev bra. Dubbelkoll så att allt var till belåtenhet. Perfekt.
Vi tackar för omdömet. Så kul att höra dina fina ord. =)
Vi är väldigt nöjda med Skåne Elektro. Vi upplever dem som flexibla, tillgängliga, kommunikativa och duktiga på det vi behövde hjälp med. Skapligt prisvärda också! Kan definitivt rekommendera dem!
Tusen tack för de fina orden, Patrik. Det värmer. Vi gör alltid vårt yttersta. Så det ger oss verkligen ett kvitto på att vi fortfarande rör oss i rätt riktning. =)
God kontakt direkt. Snabbt snyggt o effektivt jobb gjort.
Tack för det fina omdömmet, Max. Det glädjer oss. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni behöver oss igen.
Super nöjd! snabb och tydlig komunikation. Kommer definitivt att anlita denna elfirman framöver.
Kul att höra, Filip! =) Vi hjälper er gärna i fortsättningen. Det är bara till att höra av er.
Jag blev väldigt bra bemött och hade höga förväntningar på att dom skulle göra ett bra jobb. Men tyvärr det blev inte som jag hade tänkt mig. Blev faktiskt besviken.
Tack för ditt omdöme, Fernando. Vad synd att du inte blev helt nöjd denna gången.
Snabbt, bra och prisvärt. Trevlig personal.
Hjärtligt tack för omdömmet, Kent! Kul att ni blev nöjda. =)
Snabba, trevliga och prisvärda!
Tusen tack för omdömet och de fina orden, Erik! =) Jag ska dela med mig av detta till grabbarna. Allt gott tills nästa gång.
Bra att ha att göra med. Ingen väntetid för installationsarbetet
Tack för recensionen, Monica. Vi gör vårt bästa för att vara flexibla och tillmötesgående. Kul att du blev nöjd. :)
Very professional, always on time when it comes to deliver the job and skilled team! So we’ll done Lai and Skåne Elektro team!
Thank you very much, Claudio! We are so glad that we have supernice costumers like you and your family. =)
Noggrann och trevlig representant för Skåne Elektro AB. Återkommer gärna
Vad roligt att höra! Det gör oss stolta. Du är välkommen att höra av dig igen om du skulle behöva oss.
God service och dessutom bred kunskap. Kan bara varmt rekommendera detta företag.
Tack för omdömet och de fina orden, Martin! Kul att vi lyckades lösa passagesystemet där. Du är alltid välkommen att höra av dig igen. Du vet var du hittar oss. ;)
Skåne Elektro AB har hjälpt oss på Flavor-Boss catering, Foodtruck & events att koppla om eluttag till i vårt lunch kök, kopplat om kablar till vår Foodtruck och mycket mer. Snabba på plats och super hjälpsamma killar. Vi rekommenderar Skåne Elektro AB varmt och ser fram emot att jobba med dem många år framöver. /Patricia och Flavor-Boss fam
Så fint skrivet, Patricia. Tack så mycket för de varma orden. Det är inte svårt att ge en bra service till sådana glada och trevliga människor som er. Sen att man ibland får möjlighet att luncha till er fantastiskt goda mat gör ju inte våra utryckningar till er långsammare direkt. =)
Jättenöjd. Trevligt bemötande. Snabb och tydlig kommunikation samt proffsigt och ansvarsfullt utfört arbete. Kan varmt rekommenderas.
Tack Robert! Kul att du blev nöjd. Du är alltid välkommen att höra av dig om du skulle behöva oss igen.
Jag fick utmärkt hjälp med det jag önskade. Jag behövde en ny bottenplatta till min elcentral.
Tack för omdömet, Stina! Kul att vi lyckades lösa det på ett smidigt sätt. :)
Mycket trevliga och proffsigt utfört arbete. Samt flexibla då det uppstod oväntade problem under arbetets gång.
Bästa Viktor! Vi är så glada och tacksamma för betyget och de värmande orden. Du vet var du finner oss när du och gänget behöver oss. ;)
Punktliga, proffsiga och trevliga!
Tack så mycket för de fina orden, Anna. :) Vi uppskattar även det varma mottagandet vi alltid får hos er. Det gör vårt arbete lite roligare.
Bra kommunikation och snabb hjälp, väldigt nöjd med deras service.
Stort tack för det fina betyget, Pontus! Kul att du blev nöjd även denna gången. Du vet var vi finns när du behöver oss. :)
Kompetent och trevlig personal, kan absolut rekommendera dem.
Tusen tack för de fina orden, Jonas. Vi hjälper dig gärna igen när du har fler renoveringsprojekt eller annat gott.
Snabb service och noggrann vid felsökning
Tack för omdömet, Bo! 🙂 Det var en riktigt klurig en. Men det är kul med utmaningar. Bara hojta till om det skulle dyka upp något mer.
Fakturerade för två timmar för ett 5 minuters jobb.
Tack för att du tog dig tid att skriva, Jan. Det är väldigt varierande vad el-firmor debiterar för materialinköp, utkörning m. eventuella parkeringsavgifter, arbetstidsersättning samt det administrativa arbetet som ofta glöms bort. Därför har vi varit tydliga på vår hemsida med både vår minimidebitering samt vår framkörningsavgift. Sen är man alltid välkommen att fråga om det är någon mer information man söker. Mvh //-Lai,
Trevligt bemötande, professionellt och snabbt arbete. Fixade blinkande taklampa, bytte väggkontakt, satte upp tung ljuskrona.
Tack för omdömet, Eva. Så himla kul med nöjda kunder även när det gäller mindre jobb. =)
Bra service och trevlig personal
Tack för ditt omdöme, Karin. Kul att du blev nöjd.
Väldigt trevligt bemötande, dock skulle ni ringa innan ni kom, vilket ni inte gjorde. Han som kom var inte den vi avtalat med och han hade inte fått information om att ringa först.
Tack för omdömmet, Anna. Nej, du har helt rätt i det. Det blev lite tokigt den morgonen. Det ber vi om ursäkt för och lovar att ge dubbelt så bra service när det blir dags att sätta tänderna i källararbetena. =)
Trevligt bemötande, kunniga elektriker, snabbt utfört.
Vad kul att du uppskattar vår service. Vi hjälper er gärna igen när ni behöver el-hjälp nästa gång.
Snabb och utmärkt handlande. Mycket nöjd.
Hjärtligt tack för betyget och de fina orden, Kai. Vi håller er varmt om hjärtat. 🙂
Bra service när problem uppstår
Kul att du uppskattar oss, Dag. Tack så mycket för omdömmet!
Det är andra gången jag har använt mig av Skåne Elektro för elarbete och kan varmt rekommendera de. Trevlig och kunnig personal som man känner sig trygg med.
Hjärtligt tack för de fina orden, Izam! Det underlättar för oss när vi har så trevliga kunder. Ni är välkomna att höra av er när det är dags för nya el-äventyr. :)
De var supertrevliga och punktliga, de fixade de elgrejor som inte fungerade.
Tack Caroline! Bara hör av dig när det blir dags att sätta tänderna i det nya huset. :)
Jättebra bemötande och väl utfört arbete, allt blev som vi hoppats. Att tänka på för kunden är som vanligt läsa ordentligt: framkörningsavgift finns (står tydligt på företagets hemsida), minimidebitering 2 timmar (går också att läsa på hemsidan) och att timpris anges utan moms. Det är alltid bra för kunden att beskriva arbetet så detaljerat som möjligt, så att tid inte behöver gå till att åka och handla saker om man tar arbetet på löpande debitering. Vi tackar för väl utfört arbete!
Tack för ditt omdöme, Helena. Ja, det är alltid bra att få en bra och utförlig arbetsbeställning. Men det går sällan att täcka alla hål i hinken ändå. Många gånger ser vi de bästa lösningarna när vi är på plats och kan få tillgång till alla förutsättningarna på plats.
Snabb och bra service. Väldigt trevlig personal. Kommer definitivt anlita Skåne Elektro igen ifall jag behöver av en elektriker!
Tack, Michaela! Kul att ni blev nöjda. Ni är alltid välkomna att höra av er igen. Med eller utan Plejd-installationer. ;)
Mycket trevliga, duktiga och ärliga.
Trevliga kunder ger ofta trevligare hantverkare. :) Det kommer bli kul att fortsätta göra ditt hus till ett av Höllvikens finest.
Trevliga, effektiva och snyggt resultat! Jättenöjd.
Tack för de fina orden, Matilda. Vi gör vårt bästa.
Professionella, trevliga, killar som gör det man avtalat, märks tydligt att dom har både erfarenhet och kunskap. Starkt rekommenderas!
Tack så hjärtligt för de fina orden, Nino. Ni kommer helt klart ha det snyggaste badrummet i Höllviken när allt är på plats. Vi hörs 2023! ;)
Fick komplettera utanpåliggande uttag i gammal lägenhet och det snyggt och prydligt, tack!
Kul att ni blev nöjda, Anders. Vi gjorde vårt bästa trots de porösa väggarna. Ni är varmt välkomna att höra av er närhelst ni har mer behov av oss.
Tack för ditt omdömme! Kul med nöjda kunder. :)
Proffsiga och trevliga. Bra kundbemötande och väldigt kunnig personal. Rekommenderar dem starkt.
Stort tack, Niklas! Det värmer att höra. Vi fixar det sista så fort ni är tillbaka från semestern.
Snabb och proffsig service. Kan absolut rekommendera firman. Med vänlig hälsning, Peter Nygren Auatica
Tusen tack, Peter. Vi kommer förbi och kopplar in värmepumpen också i dagarna. Allt gott tills dess!
Blev bra bemött från början till slut när min dimmer la av i badrummet. Fick snabbt hjälp trevligt bemötande. Kommer anlita dem igen om jag får problem med elen.
Tack så mycket, Monika. Vi hjälper dig gärna fler gånger. Oavsett stora eller små arbeten.
Fick hjälp med det jag behövde redan dagen efter jag kontaktade dem. Jättebra och snabb service!
Tack Katarina! Kul att du blev nöjd och belåten. :)
Snabb service. Mycket bra bemötande. Nöjd med slutresultatet.
Tack Lars! Jag är också glad över att vi lyckades lösa det till sist. 😎👍🏾
Trevliga, punktliga och riktigt bra utfört arbete. Kommer med egna förslag på lösningar när något oväntat dyker upp och kom tillbaka samma dag för att fixa det sista så att allt fungerade för oss. Lai och hans kollegor på Skåne Elektro har våra varmaste rekommendationer.
Hjärtligt tack för den fina recentionen, Leo! Det värmer att höra. Vi är så glada över att ha så trevliga kunder som er. =)