Första gången jag besökte detta ställe blev jag direkt imponerad hur proffsigt och snabbt dem ser vad som är orsaken till olika symptomen samt redan vid första besöket känner sig bättre. Rekommenderar starkt att ta sig dit om ni känner minsta besvär. Tipsar om kiropraktorn Mikaela Sigrell. Tack återigen!
Södermalms Kiropraktor- och Rehabklinik AB
6 omdömen om Södermalms Kiropraktor- och Rehabklinik AB
Ett trevligt och välkomnande bemötande i receptionen när man anländer. Besöket hos bästa kiropraktor Michaela som alltid löser upp både knutor och låsningar, kan rekommenderas varmt! Omtänksam och proffsig. Jag går alltid med lätta steg därifrån/ Tack 🙏🏻😍
Jag är väldigt nöjd med mina besök hos Södermalms Kiropraktor- och Rehabklinik. Kiropraktorn var både lyhörd och professionell, och behandlingen gjorde stor skillnad. Jag kände tydlig förbättring i vardagen efter bara några tillfällen. Rekommenderas varmt!
Besökte kiropraktor och de hjälpte mig med mina besvär så väl! Rekommenderar starkt!
Underbar bemötande från både sjukgymnast och annan personal. Fick riktigt bra övningar för att rehabilitera knäna och en pra framtidsplan för att stärka efter mina behov. Kan varmt rekommendera sjukgymnasterna & kiropraktorerna.
Fullständigt ointresserad sjukgymnast. Gav mig ingen som helst inspiration och pepp att träna, trots smärta. Ett papper med övningar kan jag hitta själv på nätet, snabbare och billigare.