Nöjd med byte av bromsklossar hos Er. Tack tack
Södra Infartens Bilservice
Välkommen till Södra Infartens Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Mönsterås! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar, husvagnar, husbilar och mopedilar. Vi utför allt från bland annat bilservice, reparationer, felsökning,...
171 omdömen om Södra Infartens Bilservice
Trevlig bemötande av personal.
Smidigt och lätt med däckskifte och däckhotell. Trevligt bemötande.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och mycket bra genomgång av vad som är problem med min bil och vad det skulle kosta att laga 👍 Vi servade vår bil
Trevligt bemötande och bra service.
Trevligt och proffsigt. Bra bemötande och extra assistans på köpet.
Bra o snabb service och trevligt bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Helt okej lugnt och fint jag kan tänka mig komma tillbaks när jag behöver hjälp med fordon
Bra service. Snabbt och bra. Lätt att få tid.
Alltid trevligt bemötande o lösningsorienterad personal.
Bra bemötande,snabb och bra utförande av jobb,trevlig miljö.
Toppen bemötande - högsta betyg! En verkstad som ger förtroende.
Alltid trevligt bemötande Super bra service
Trevligt bemötande och bra service. Tog tid att lösa problemet men tillslut blev det bra.
På ett trevligt sätt, Däckbyte snabbt och fort,Bra ja är kund där.
Tack för din återkoppling, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Jag har varit kund hos dem i många år har alltid blivit bra bemött och fått hjälp på kort varsel. De försöker alltid göra det bästa för oss, genom att hitta delar som kanske går att få tag i begagnat, eller en bra produkt på eftermarknaden som inte är onödigt dyr. Vi är jättenöjda med dem och bemötandet. / Jens
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Snabb service. Jag är nöjd med bemötandet.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bytte däck, trevligt bemötande.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Det var riktigt bra och jag är nöjd
Jag har i många år lämnat in min bil hos Södra Infartens Bilservice för service och när något har behövts bytas eller lagas. Denna gång var det årlig service av bilen. Jag har alltid varit nöjd med dem.
Bra jobbat noggrann arbete artighet
Rak och klar snabb ärlig effektiv
Jag tycker ni va bra och tillmötesgående mycket bra
Behövde bara hjälp av kundmottagningen,men vilken kunskap och bemötande Toppklass.
Trevlig service och bra. Tog väl hand om bilen
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Bra och trevlig hjälp . Är supernöjd
Trevligt bemötande, väl utförd service.
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Snabb service och ett trevligt bemötande
Jag blev väl bemött och däckbytet gick snabbt, var klart efter min lilla promenad
Fast det va mitt i däcksäsongen fick jag flera olika tider att välja på, bra!
Alltid trevligt ock korrekt mottagande. Antar att också jobbet blev perfekt utfört.
Allt enligt överenskommelsen jag bokat
Byte till vinterdäck.Mycke god service ock gott bemötande.
Proffsigt och trevligt bemötande och bra arbete.
Det blev snabbt färdigt och påbörjat innan utsatt tid då jag kom tidigt
Väldigt bra service och mycket trevligt bemötande. Tack
Trevlig personal! Bra bemötande
Trevligt bemötande. Väl utfört arbete. Gick snabbt att få tid. Kan varmt rekommenderas 👍
Bra personlig service. Meddelande via SMS när bilen är klar. Klanderfritt arbete.
Bra bemötande allt fungerade som det skulle återkommer med däckbyte till 2026
Bra blev precis som jag hade tänkt mig.
Mannen var helnöjd med påsättningen av däcken, bästa servicen hittills 👌😉
Det är alltid ett bra bemötande på Södra infartens bilservice och servicen är bra
Ni skulle kunna ha en dagsaktuell tidning, att fördriva tiden med. Annars är det bra.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Vänligt bemötande och bra Service👍
Alltid blivit bra bemött. Bytt till dubbdäck, har däcken där. Har fungerat bra, meddelar mig om något behöver bytas. Fått hjälp snabbt vid andra tidigare problem.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Allt var helt okej trevlig personal
Snabb och bra service! Jag är alltid nöjd när jag varit där.
Köpte 2 nya däck. Bytte också däck för vintern. Har även däckhotell. Allt helt okej.
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Allt bara bra. 😀 Bra bemötande och information.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.