Södra Kustens Måleri AB

Södra Kustens Måleri AB

sodrakustensmaleri.se
  • Badge2026
5.0

Södra Kustens Måleri: Kvalitetshantverk med Skånsk Precision Södra Kustens Måleri är din professionella partner för allt inom invändigt måleri och ytskikt. Under ledning av målarmästare Martin Johannesson kombinerar vi genuint hantverkskunnande med moderna metoder för att skapa miljöer som inspirerar och håller över tid. Därför...

22 omdömen om Södra Kustens Måleri AB

Sedan starten hos Reco 2026

Andreas W
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Professionellt bemötande av Martin från början till slut. Han och hans anställda gjorde ett bra jobb som levde upp till våra förväntningar när vi målade om i delar av vårt 60-talshus.

Susanne S
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Kan varmt rekommendera Södra Kustens Måleri! Vi fick målat i vårt sovrum de blev så fint, de är punktliga och städar upp efter sig, verkligen killar man kan lita på⭐️👌

Åsa D

Noggranna, flexibla och serviceminded. Mycket nöjd med resultatet. Åsa Delblanc

Nanna K
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Trevligt bemötande och excellent utförande av arbetet. Kommer alltid använda mig av Södra Kustens Måleri vid framtida uppdrag

Henrik L
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

I stort nöjd med arbetet. Vi fick vårt sovrum spacklat och målat. Kan rekommendera södra kustens måleri.

Patrik E
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Håller vad dom lovar Och prisvärda

Golv&kakel A
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Snabba och väldigt bra . Kommer när dom ska och i tid

Lars W
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Allt helt perfekt från ax till limpa! Har använt Södra Kusten flera gånger - lika nöjd varje gång.

Lisa B
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Vi kan varmt rekommendera Södra….. Nöjda med allt från offert till utförande. Duktiga, snabba, pålitliga och trevliga. Har även använt dem med ett annat firmanamn tidigare och även den gången lika nöjda. Det var anledningen till att vi kontaktade Ola Andersson igen!

Jonas L
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Mycket nöjd med arbetet. Blev precis som förväntat.

Maria L
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Proffsigt och enkelt, bra och snyggt utfört. Punktliga och trevliga. Kommer rekommendera Södra kusten till alla!

Oliver O
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Verkligen jätteproffsigt och bra målning. Kändes som en nyproduktion när det var klart.

Karin N
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Pålitliga,kommer som bestämts eller ringer om de blir sena. Proffsiga och gör ett bra jobb.

Nene K
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Målning av väggar i kök gick som en dans. Fantastiskt målare Stefan med jobbet i fokus och gjort snabbt och snyggt. Mvh Nené K

Therese W
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Väldigt nöjd. Bra återkoppling, trevliga och bra målare.

Christina B
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Martin med medarbetare gjorde ett utmärkt jobb med mitt sovrum. Jag har sällan eller aldrig sett ett en sådan perfekt tapetsering.Snabba och hjälpsamma också. Jag är mycket tacksam.

David G
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Vi fick hjälp att bredspackla och måla vårt vardagsrum. Det gick smidigt och vi är riktigt nöjda med resultatet.

Ravikiran B
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Very professional, Exceeded expectations. Was pleasantly surprised by the job done.

Fredrik R
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Allt funkade perfekt, snabbt, proffsigt och prisvärt.

Martin R
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Från ledning till personer perfektion

Johan K
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Nöjd med priset, nöjd med utförandet, nöjd med bemötandet. Ett enda fel: det fanns inget att klaga på!

Andreas C
Skrev om Södra Kustens Måleri AB

Bästa bästa bästa ! Finns ingen bättre !