Solpartner i Värmland AB

Solpartner i Värmland AB

solpartner.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026

Välkommen till Solpartner i Värmland! Vi är specialister inom solenergi och batterilösningar och bygger framtidens smarta solcellsanläggningar. Med lokal närvaro i Värmland har vi god förståelse för de utmaningar och behov som finns. Vi levererar produkter och lösningar som gör miljön en tjänst samtidigt som de är hållbara i...

185 omdömen om Solpartner i Värmland AB

Alf W
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Trevligt bemötande , mycket bra priser , proffsigt arbete och i tid. Vad mer kan man begära ?

Lennart I
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Begärde in offerter från flera företag på 2-3 st Sigenergy batterier. Solpartner i Värmland var billigast vilket var bra. Men bäst var Andreas trevliga bemötande-engagemang-kunnande & support. De kom tidigare än som utlovats (bra) Han gick igenom befintlig El-anläggning och fick ändra på en del saker som inte var bra. Mycket nöjd kund. Kan verkligen rekommendera Solpartner I Värmland & Andreas som har kunden I fokus. Lennart Ivarsson i Karlskoga

Henrik G
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Vi är mycket nöjda med solcellsanläggningen med batterier. Det har fungerat smidigt.

Rune L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Snabbt och proffsigt utfört. Trevlig personal. Högsta betyg.

Per-Anders P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Väldigt nöjd. Proffsigt bemötande och snabb support. Kan varmt rekommenderas!

Christiane P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra arbete och väldig nöjd med allt.

Eva F
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Alltid trevligt och begripligt trots att jag inte är tekniskt lagd. Tidigare utförda jobb med solceller och batterier hos mig fungerar perfekt. Nu har anläggningen kompletterats med ytterligare batteri. Stort tack för fin service.

Johannes K
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Proffsigt snabbt och snyggt , rekommenderar detta företag

Jonas W
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Vi är mycket nöjda med vår nya anläggning och den hjälp och bemötande vi fått! Vi har installerat 18 kwh och laddare till bil

Stellan E
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Rekommenderar verkligen Solpartner i Värmland. Teknisk kunniga snygga och ordentliga installationer. Bra kommunikation håller vad de lovar. Överraskande att de även levererar i Stockholms området. Blir garanterat mer beställningar från mig i framtiden

Ahmed A
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra pris, snabb leveranstid, god förståelse för kundernas behov och ger rätt råd om det system som behövs för din anläggning.

Håkan B
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Kunnig personal som kommer på utsatt tid och ger bra service.

Claes L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra service och hjälpsamma med val av laddbox och installation.

Ludwig E
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra och kunnig personal som på ett bra sätt förklarar och visar svar vid uppkomna frågor och funderingar, ger även input och tips när Man förklarar framtida planer med utbyggnad av system

Christian L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra service, snabb installation.

Tobias S
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Solpartner i Värmland gjorde ett jättebra jobb. Jag kan varmt rekommendera dem!

Fredrik K
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Jätte nöjd, trevlig personal och ett fint utfört arbete. Det gick snabbt och funkar bra.

Kjell-Åke L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Nöjd med bra utfört arbete . Fint jobb !

Terje P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Jag fick ett mycket bra pris.och bra bemötande i telefon Snabbt och kompetent utförd montering Efter montering fick jag en genomgång av systemet

Staffan N
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Kompletterade befintliga solpaneler med batterilagring och ny växelriktare från Sigenergy. Bra pris, leveranstid och utmärkt service/installation!

Sven Arne F
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Mycket trevlig och kunnig personal som ser kunden som prioritet ett. Gör det som är bäst för kunden och tar fram de bästa lösningar. En leverantör som jag starkt kan rekommendera. Ett toppen företag. ( har erfarenhet från andra företag i branschen) Helt suveräna i förhållande till dem. Solpartner i Värmland AB får av mig högsta betyg!👍

Christian R
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra och snabb installation, kunde sin grej.

Peter J
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Trevligt bemötande. Snabba svar på mina frågor. Lätta att få tag i. De finns även att kontakta och hjälper till om det är något man undrar över efter att arbetet är avslutat Känner mig mycket nöjd med mitt köp av solceller o batteri.

Dan H
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Mycket proffesionellt. Mycket kunnig och snabb support.

Harri M
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Professionell support och utförd arbete utan dröjsmål

Per-Åke H
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Jag är mycket nöjd hittills med det hela

Patrik E
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra kundkontakt, otroligt service och följer med hela resan. Lösningsfokuserad!

Christer B
Skrev om Solpartner i Värmland AB

En firma som lever upp till mina högt ställda krav. Mycket bra kundrelation, lätt att kommunicera med och som utför jobbet till full belåtenhet både vad det gäller installation och efterföljande information. Rekommenderas varmt

Sigen P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Proffsigt bemötande genom hela processen och snyggt utfört. Rekommenderas starkt!

Anders T

Proffsigt utförande och bemötande

Daniel F
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Beställde både solpaneler och batteri. Snabb och bra kommunikation som jag uppskattar och kunde jämföra med konkurrerande företag jag bett om offert. Här var Solpartner överlägsna. Hjälpte även till att ordna med förberedande åtgärder som taktvätt via kontakter. Bra och snygg installation som fungerat felfritt de första tre månaderna i drift.

Roger N
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Mycket bra upplevelse vid byte växelriktare till system med batterier. Bra information före runt dimensionering, smidigt och snabbt montage och inställt efter våra elpriser och tillägg. Själva sigenergy-system tuffar och går, lite som bergvärme.

Patrik S
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Kompletterade med en extra batterimodul. Allt funkade smidigt och med ganska snabb leveranstid trots att de hade bråda tider. De var enkla att ha kommunikation med och jag kommer återkomma till dem igen när jag fått nya ideer.

Thomas W
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Har köpt SigenStor komplett. Snabb återkoppling på offertförfrågan. Installation utfördes på överenskommen dag och på professionellt sätt. Rekommenderar Solpartner i Värmland Ab

Mattias J
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra, kunniga, erfarna och rätt pris på en gång👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Gustaf N
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Enkelt å bra service kan rekommenderas

Jonas M
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Otroligt nöjd med Solpartner i Värmland. Vi diskuterade oss fram till den bästa lösningen för ett Sigenergy system, som till slut blev en TP2 växelriktare med ett separat 36kWh batteri för att få en snyggare installation. Installationen gick snabbt och allt ser väldigt proffsigt ut. Kan verkligen rekommendera Solpartner.

Henrik J
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Snabbt och proffsigt utfört arbete med bra genomgång av anläggningen.

Tomas L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Bra professionellt utförd installation och mycket kunnig om solcells batterier och kring detta.

Daniel K
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Mycket nöjd, Bra kontakt ända från offertförfrågan till uppföljning efter installationen. Rekomenderas!

Barbro K
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Allt funkade bra. Snygg installation.

Anders L
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Trovärdig information vid försäljning, väl genomförd installation.

Jan B
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Från start till mål var arbetet helt perfekt utfört. Man fick förklarat väldigt bra hur allt fungerar och många tips på vägen. Redan från första mötet kände jag stort förtroende för Solpartner. Ska du ha smarta energilösningar, tveka inte att anlita dem. Det är stor skillnad på andra företag jag pratat med innan. Många har inte alls förstått hur man ska göra. All heder. Återkommande kund!

Tomas B
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Det började med att jag vilke bilda mig en uppfattning om vilken nytta jag skulle kunna ha av att installera batterier till våra solceller. Jag ville också veta ungefär vad det skulle kosta. Efter kontakt med flera leverantörer och ett antal offerter valde vi att gå vidare med Solpartner i Värmland AB. Ett personligt besök och många diskussioner om vårt behov ledde till att vi fick en offert på en komplett anläggning, som inkluderade ö-drift, till ett mycket fördelaktigt pris. Leveransen skedde helt enligt planen och installationen...

Håkan N
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Helt klart högsta betyg, med en stjärna därtill. Vi beställde Sigen 3 x 9Kw + laddare som komplement till våra solpaneler som vi hade sedan tidigare. Otroligt proffsigt bemötande från första kontakt till monterad anläggning. Grymt snygg installation och perfekt info om hur anläggningen fungerar. Rekommenderar Solpartner varmt.

Wolfhard P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Jag ville komplettera mina solceller med ett batteripaket och laddbox. Uppdraget skulle utföras av en lokal entreprenör. Mitt val blev Solpartner i Värmland och jag är mycket nöjd . Hela processen från den första kontakten till den slutliga installationen var mycket positiv. Jag kan varmt rekommendera Andreas Johansson och Solpartner i Värmland. Wolfhard Pieske

Robin A
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Mycket nöjd med installation av solpaneler, Sigenergy batteri och elbilsladdare. Snygg installation, smidig process, effektiva och enkla att ha att göra med. Tveka inte på att anlita Solpartner, kan inte bli bättre än så här!

Bernt H
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Effektiva killar, fint montage. Hade varit bra att fått förvarning om ankomst. Nöjd ändå!!

Lars P
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Solopartier i Värmland väldigt trevliga och bra hjälp om man ringer och frågar om vad man skall ha för installation Kan verkligen rekommendera dom mvh Lars Tack för en fin instarlation

Mats J
Skrev om Solpartner i Värmland AB

Ett bra och sakligt bemötande under hela processen. Installationen snyggt och proffsigt utfört. Hjälper även till att ställa in parametrar för AI på batteriet efter driftsättning. Köpte Sigenergy batteri på 27kwh som kopplades till befintlig Solcellsanläggning.