Snabbt leverans och kunniga hantverkare
Solpartner i Värmland AB
Välkommen till Solpartner i Värmland! Vi är specialister inom solenergi och batterilösningar och bygger framtidens smarta solcellsanläggningar. Med lokal närvaro i Värmland har vi god förståelse för de utmaningar och behov som finns. Vi levererar produkter och lösningar som gör miljön en tjänst samtidigt som de är hållbara i...
209 omdömen om Solpartner i Värmland AB
Gjort installation av solceller och batteri i två omgångar och är nöjd med det jobb som Andreas och Solpartner har gjort. Upplevs som kunniga, lösningsorienterade och supporterar långt utöver vad man kan önska. Rekommenderas.
Återkopplar snabbt, gjorde det lilla extra och kollade igenom systemet och fixade till det han såg som fel som en annan installatör missat.
Mycket Kompetent, serviceinriktad montör. Helnöjd med resultatet.
Solpartner levererar enligt offert och håller vad de lovar. Jag har köpt två st solcells batteri till min anläggning. Arbetet är mycket noggrant, prydligt och fackmannamässigt gjort. Solpartner i Värmland AB är en trygg och smidig partner de levererar hög kvalitet i tid, kommunicerar tydligt och lämnar efter sig en snygg och fungerande installation. Rekommenderar starkt Andreas Johansson på Solpartner i Värmland AB.
Fin bemötande av medarbetare och trevligt, de har nåt mina förväntningar, jag har köpt batterier och laddboxen.
Solpartner i Värmland AB har varit ett tryggt val från det första samtalet till montering och igångsättning. Vi är mycket nöjda med både tekniken och den hjälp vi fått av vår Solpartner. Allt har rullat på perfekt.
Tack Andreas på Solpartner för utomordentligt bemötande, offert, projektering, punktlighet, installation, installations- och funktionstester, idrifttagning och sist men inte minst supporten efter utfört arbete. Allt skräddarsyddes dessutom perfekt efter min befintliga solcellsanläggning, där Sigenergy batterier och billaddare installerades. Världsklass! I den djungeln som råder bland alla installatörer och produkter känner jag mig lycklig lottad att ha valt rätt partner. Med soliga hälsningar 🌞
Snabb och bra service utfört av trevlig personal som är både kunniga och erfarna.
Installationen gick snabbt och problemfritt och systemet har fungerat mycket bra. Solpartner har alltid gett bra support när vi frågor kring inställningar i systemet. Med vänliga hälsningar Kenneth Jogeryd
Bra och seriös leverantör. Kom som utlovat och kunde vad han sysslade med.
Trevlig personal och ett jättefint arbete! Och till ett mycket bra pris 👍🏼. Är supernöjd
Allt var perfekt, från första kontakt till support efter installation.
Bra bemötande och kunnig. Fick koppla om hela elcentralen efter företaget som installerat bår anläggning.
En mycket professionell installation med tydliga genomgångar och rekommendationer. Är mycket nöjd!
Dottern hade blivit rekommenderad Solpartner. Hon hade första kontakterna då hon också skulle ha ett batteri. Min första kontakt var positiv. Offerten var tydlig. Väntetiden på arbetet var helt acceptabel. Installationen var mycket proffsigt gjord. Jag är mycket nöjd med resultatet.
Smidig beställning med bra pris och leverans enligt överenskommelse. Allt som allt kan jag absolut rekommendera Solpartner.
Trevligt bemötande och snabb service. Rekommenderas!
Solpartner i Värmland var mycket hjälpsamma och flexibla med allt innan, under och efter installationen. Noggranna vid montering och en snygg installation av solpaneler och batteri.
Valde solpartner som installatör av solcellsbatterier. Kunniga och svarade direkt på mina frågor och funderingar. Montaget skedde inom några veckor och på utsatt tid. Mycket trevliga och tillmötesgående och håller vad de lova, mycket fint montage och fackmannamässiga utförd installation. Kan varmt rekommendra detta företag
Bra bemötande och en smidig installation.
En bra o trevlig installation o fel åtgärda inom rimlig tid kan rekommendera andra deras tjänster.
Bra bemötande och snabb installation samt tid att visa och förklara lite kring appen.
Jag är jättenöjd. Det gick super snabbt och var en trevlig upplevelse.
Trevligt bemötande , mycket bra priser , proffsigt arbete och i tid. Vad mer kan man begära ?
Begärde in offerter från flera företag på 2-3 st Sigenergy batterier. Solpartner i Värmland var billigast vilket var bra. Men bäst var Andreas trevliga bemötande-engagemang-kunnande & support. De kom tidigare än som utlovats (bra) Han gick igenom befintlig El-anläggning och fick ändra på en del saker som inte var bra. Mycket nöjd kund. Kan verkligen rekommendera Solpartner I Värmland & Andreas som har kunden I fokus. Lennart Ivarsson i Karlskoga
Vi är mycket nöjda med solcellsanläggningen med batterier. Det har fungerat smidigt.
Snabbt och proffsigt utfört. Trevlig personal. Högsta betyg.
Väldigt nöjd. Proffsigt bemötande och snabb support. Kan varmt rekommenderas!
Bra arbete och väldig nöjd med allt.
Alltid trevligt och begripligt trots att jag inte är tekniskt lagd. Tidigare utförda jobb med solceller och batterier hos mig fungerar perfekt. Nu har anläggningen kompletterats med ytterligare batteri. Stort tack för fin service.
Proffsigt snabbt och snyggt , rekommenderar detta företag
Vi är mycket nöjda med vår nya anläggning och den hjälp och bemötande vi fått! Vi har installerat 18 kwh och laddare till bil
Rekommenderar verkligen Solpartner i Värmland. Teknisk kunniga snygga och ordentliga installationer. Bra kommunikation håller vad de lovar. Överraskande att de även levererar i Stockholms området. Blir garanterat mer beställningar från mig i framtiden
Bra pris, snabb leveranstid, god förståelse för kundernas behov och ger rätt råd om det system som behövs för din anläggning.
Kunnig personal som kommer på utsatt tid och ger bra service.
Bra service och hjälpsamma med val av laddbox och installation.
Bra och kunnig personal som på ett bra sätt förklarar och visar svar vid uppkomna frågor och funderingar, ger även input och tips när Man förklarar framtida planer med utbyggnad av system
Bra service, snabb installation.
Solpartner i Värmland gjorde ett jättebra jobb. Jag kan varmt rekommendera dem!
Jätte nöjd, trevlig personal och ett fint utfört arbete. Det gick snabbt och funkar bra.
Nöjd med bra utfört arbete . Fint jobb !
Jag fick ett mycket bra pris.och bra bemötande i telefon Snabbt och kompetent utförd montering Efter montering fick jag en genomgång av systemet
Kompletterade befintliga solpaneler med batterilagring och ny växelriktare från Sigenergy. Bra pris, leveranstid och utmärkt service/installation!
Mycket trevlig och kunnig personal som ser kunden som prioritet ett. Gör det som är bäst för kunden och tar fram de bästa lösningar. En leverantör som jag starkt kan rekommendera. Ett toppen företag. ( har erfarenhet från andra företag i branschen) Helt suveräna i förhållande till dem. Solpartner i Värmland AB får av mig högsta betyg!👍
Bra och snabb installation, kunde sin grej.
Trevligt bemötande. Snabba svar på mina frågor. Lätta att få tag i. De finns även att kontakta och hjälper till om det är något man undrar över efter att arbetet är avslutat Känner mig mycket nöjd med mitt köp av solceller o batteri.
Mycket proffesionellt. Mycket kunnig och snabb support.
Professionell support och utförd arbete utan dröjsmål
Jag är mycket nöjd hittills med det hela