Snabb hjälp, snabb leverans! Fem av fem stjärnor ⭐️
SpaParts Nordic AB
Välkommen till SpaParts Nordic! Hos oss hittar du ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till spabad och pool online. Vi köper in delar från spa- och poolindustrins största leverantörer som exempelvis Astral, Hayward, LX Whirlpool och Waterway. Våra styrkor är våra snabba leveranser och förmånliga priser, samt att vi tillhandahåller...
388 omdömen om SpaParts Nordic AB
Sedan starten hos Reco 2024
Ni är snabba ibland. Och oftast går leveransen fort. Ni ligger ju i Norrland så man förstår att det blir någon dag extra
Snabb och bra service . Helnöjd😊
Bra service Snabba leveranser
Sakkunnig, har förmåga att guida mig fram till rätt reservdelar. Kommer absolut handla igen och igen
Väldigt fint bemötande och bra utfört arbete.
Proffsiga med ett trevligt bemötande.
Grym service . Löste mitt problem galant med nytt lock till jacuzzin
Bra leverans 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Snabb och korrekt leverans perfekt
Snabbt lätt att beställa allt ok
Bra sortiment. Har det jag behöver ibland.
Mycket hjälpsamma att ställa en diagnos på vårt Spabad samt rekommendera en lösning.
Snabbt & Bra . Kommer fortsätta beställa där
Otroligt bra service och kunnande. Hjälpsam och trevliga och ett bra sortiment till bra priser. Rekommenderar starkt
Handlade på nätet men ringde SpaPart Nordic AB först för att få hjälp med rätt filter till mitt 7-åriga spabad. Fick superbra hjälp över telefon, grymt erbjudande med köp 4 betala för 3 och paketet kom snabbt till mitt närmaste ombud på ICA Nära. Riktigt nöjd!
Bra och hjälpsamma allt går att lösa
Otroligt service + ett otroligt kunnande, även snabba leveranser!! 5 Stjärnor!!! //Jesper
Det va enkelt att beställa och det kom fram fort.
Utmärkt service och snabb hantering av beställning. Kunnig personal som också är trevlig!
snabb leverans bra priser godkänt
Väldigt bra bemötande, kunniga, svarar alltid. Snabb service och leverans. Köpt pump, värmare, och ventil.
God service återkopplar o villiga att hjälpa till numera ovanligt då toppen
Mycket hjälpsam och trevligt bemötande
Snabb återkoppling vilken del som skulle passa vårat trasiga spabad. Snabb service och leverans.
Fick bra kontakt med Anders och han hjälpte mig snabbt och lätt.
Snabba på svara och undersöka ersättar produkt till annat spabad än deras. Villiga på assistera och hitta lösningar - SERVICE det:-)!
Utmärkt service. Bra kundtjänst om produkterna fick rätt delar direkt
Fick svar direkt vad problemet var samt snabb leverans på reservdelar tusen tack
Köpte Baqua Plus till poolen. Bra pris, rimlig fraktkostnad och snabb leverans.
Grym service och kunskap men leveranstiderna kunde varit bättre dit där jag verkar, Sälen
Bra produkter och snabb leverans!
Bra respons och hjälp med att hitta produkten, snabb hantering.
SpaParts Nordic AB uppfyllde mina förväntningar. Anders Karlsson, som jag kommunicerade med, var mycket villig att lösa mitt problem med transporten till Slovakien. Jag är mycket nöjd och tackar Anders och SpaParts Nordic AB.
Lagade min Nordic tubs på nolltid och visste direkt vad felet var.
Vänliga och hjälpsamma. Snabb service.
Väldigt duktiga och hjälpsamma! Rekommenderar dom till alla jag känner!
Otroligt hjälpsamma och super snabba leveranser
Lätt att nå. Kunnig personal. Bra sortering.
Superbra service snabbt och effektivt. Rekommenderar starkt.
Bra hjälp vid förfrågan per telefon dock inget svar på tidigare förfrågan genom mail
Snabbt ok emballerad Luftanslutningsnipplar borde följa med.
Mycket bra och trevligt bemötande. Kunnig Personal . Hit ringer jag nästa gång jag ska ha reservdelar Magnus
Proffsigt bemötande och kunnig personal
Otroligt bra och kunnig personal, svarar snabbt på mail och det finns även instruktionsvideor på det mesta! Trots servicen har dem även bland de lägsta priserna. Riktigt nöjd kund!
I had a very good experience with SpaPart Nordic AB, everithings has been ok !!!! Many thanks to Mr.Anders. He gave me a great support and was very kind with me and efficient. Congratulations. LDL from Rome (Italy)
Fantastisk snabbt leverans åå greien och passade perfekt
Proffsigt och vänligt bemötande. Bra service.
Har inget annat än positivt att säga.
Man får tänka på att bara skicka en fråga åt gången. Sedan vänta ett dygn för att få svar. Trots förklaring, bilder och mått så får man köpa en komplett del för att få tillgång till den delen man behöver. Men var ändå rätt del och mått, så det var jättebra.