Speedy Bilservice Älta

Speedy Bilservice Älta

• Badge2026
4.6
Call 08-410 300 38 Share

Behöver du service till bilen? Vi på Speedy Bilservice Älta utlovar snabb bilservice kombinerat med hög kvalitet till fasta priser. Hos oss är alla bilmärken och modeller välkomna. Vi erbjuder däckservice, där vi även kvalitetskontrollerar däcken och ger rådgivning. I samband med en bilreparation utför vi också en kontroll...

58 omdömen om Speedy Bilservice Älta

Sedan starten hos Reco 2023

Sherly P
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Mycket bra bemötande. Alla behandlas med respekt. Jag kan inget om bilar men jag känner mig trygg med det arbete som utförs. Jag rekommenderar varmt denna bilfirma!

Ulf Z
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Helt ok service. Var ett problem som skulle åtgärdas, de skulle återkoppla om när det kunde bokas in och hur mycket det skulle kosta. Det skedde aldrig

Karin N
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid trevligt bemötande.:) Enkelt att få tid och bra service.

Eliteex A
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Väldigt smidig upplevelse från start till klart. Trevlig personal, bra känsla för service och bilen blev omhändertagen utan krångel.

Gustav W
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid bra och trevligt hos Speedy.

Stefan L
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid bra service.Trevlig personal.

Karin K
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid snabb och proffsig service!

Pia K
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Trevligt bemötande och snabbt byte av däck.

Mats D
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid ett bra bemötande och snabb service!

Barbro Maria S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Tacksam för hjälp med köp av 2nya däck. och byte av 2däck.

Adam B
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Speedy Älta är alltid enkla att ha och göra med, snabba och jag känner mig trygg med dem i alla lägen.

Sten B
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Lätt att få tid, bra pris och väldigt nöjd med däckförvaring och byte av däck.

Birgitta O
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Det är jättebra där , hjälpsam trevlig personal

Anders S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Trevlig personal och vänligt bemötande! Rekommenderas!

Carflip A
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Jag är återkommande kund hos Speedy i Älta och får alltid ett professionellt bemötande. Bra kommunikation och snabb service.

Annelie Å
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid bra och snabb hjälp. Varit kund i många år och känner förtroende för deras arbete och vad de föreslår mig för åtgärder.

Lars N
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Trevlig personal, lätt att få tid.

Stefan R
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Snabba och med bra bemötande och hög kvalitet

Björn E

Bra bemötande God information om problem Med

Bengt B
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Som alliid jättesnabbt och bra

Ulf S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Bra mottagande, hörde av sig i god tid. Prisvärt.

Anna F
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Nöjd med snabbt däckbyte, bra service.

Carlo P
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Professionellt och tillmötesgående. Utlovat pris och tidsåtgång innehölls.

Siv L
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Så trevliga och snabba och hjälpsamma’

Britt L
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Allt gick smidigt och bra med mitt byte till sommardäck.

Göran S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

De har alltid utför sitt arbete med mina bilar till mitt fulla förtroende och pris.

Kjell J
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Dävkbyte som fungerade utan anmärkning.

Lars J
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Verkstaden har alltid bemöt mig bra och arbetena väl genomfört.

Gunnar A
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Bra däckservice och -hotell, varken mer eller mindre.

Yvonne C
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Ett mycket trevligt bemötande och god flexibilitet vid tidsbokningen. Inger en genuin känsla att Speedy vill ge värde och kvalitet för pengarna till sina kunder. Rekommenderas 😊

Anna P
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Snabb och bra service, fleråriga kunder.

Lars B
Wrote about Speedy Bilservice Älta

I stort sett bra. I samband med ett problem med elsystemet gjordes flera ingrepp, vi var oense om debiteringen.

Maire S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

All ära åt Speedy i Älta .Alltid välbemöt . Tiden för besöket hålls alltid. Orsak till besök är lagring av däck. All eloge till Speedys personal från mycket nöjd kund. Vänligen Maire Sundqvist .

Gunilla A
Wrote about Speedy Bilservice Älta

De ställer alltid upp på bästa sätt. Försöker hitta en tid för åtgärd snabbt. Vänliga och trevliga återkopplar om man ringt och undrat något

Elin P
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Trevligt bemötande och höll tiden bra.

Anna Christina S
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Toppen som vanligt. Alltid vänligt bemötande

Alfhild G
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Speedy förvarar mina däck och gjort så under många år. Det känns alltid bra och de kontrollerar dem vid varje tillfälle vid skifte. Trevligt bemötande på telefon och och vid besök. Vid några tillfällen har de hjälpt till med andra småfel. Tyvärr har de sagt att Renault är knepiga bilar varför de inte har kunnat hjälpa mig och åtagit sig att hjälpa till med vad jag anser " lätta fel " Mitt intryck av Speedy är ändock positivt.

Lennart L
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Bra bemötande. Fick vad jag ville ha som alltid. Årsservice. Tidigare däckförvaring och byte av däck samt inköp av nya däck

Erik K
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Snabbt och bra däckbyte. God service.

Péter V
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Allt var bra förutom en försening på ca 20-30 min.

Kerstin J
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Jag fick nästan omedelbar hjälp och det värdesätter jag och en snabb prisuppgift på ett trevligt presenterat sätt

Bo K
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Alltid bra mottagande och arbete. Service, reparation och däckbyte har alltid varit till min belåtenhet.

Lars H
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Bra service och trevligt bemötande vid alla tillfällen under drygt tio år med våra två bilar

Robert T
Wrote about Speedy Bilservice Älta

De bytte en pinne som hör till styrservon. Utmärkt.

Bengt-Erik O
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Ok Jag köpte en årlig service. Fick tid snabbt. Lämnade bilen på morgonen och kunde hämta den på eftermiddagen. Bra bemötande, snabbt och effektivt / Beo

Tommy J
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Jag har haft Speedy Bilservice Älta i många år för service, reparationer och förvaring av däck i däckhotellet. De som arbetar där är kunniga, trevliga och lätta att nå. Man får alltid förklaring till hur reparationer mm har utförts och vad som kan behöva göras framöver. Jag är mycket positiv till att jag anlitar Soeedy Bilservice i Älta Bara ++++++++

Vasil S

Duktig personal och Bra service

Kent N
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Snabb och bra hjulinställning. Lite dyra, kanske

Björn J
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Min upplevelse är att när jag har anlitat Speedy så har allting fungerat enligt överenskommelse. Mycket bra personligt mottagande och ett enligt min uppfattning bra utfört arbete.

Mikael H
Wrote about Speedy Bilservice Älta

Snabba att ge tid för hjulbyte, oerhört snabba med bytet och alltid på avtalad tid.