Speedys bilservice i Högdalen hör till Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Kom in och låt våra kunniga bilmekaniker göra jobbet så får du se varför!
Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
Christina E:
Här är de alltid trevliga, proffsiga och pålitliga. Har förvarat mina däck här i många år och även fått hjälp med små servicejobb. Uppskattas!
Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
Mickael J:
Trevlig personal kunniga bra bemötande.
Natallia M:
Jätte hjälpsam och proffsigt personal. Gör det de lovar, ingen överraskande prishöjning i efteråt, allt enligt överenskommelse.
Jätte nöjd!
Stark rekommenderar!
Vi är godkända av Motormännens Riksförbund,
Motorbranchens Riksförbund, Bilprovningen samt Konsumentverket.
Vi är även godkända av samtilga försäkringsbolag och kan därmed utföra försäkringsskader...
Lovisa E:
Har fått fantastisk service av bilen hos Josef och hans personal! Har bara gott att säga! Allt från vänlighet i telefon (bor inte på orten) till att laga bilen i rekordhastighet trots dålig timing av trasig bil vid sommardäcksbyte-tid! Nästan så jag hoppas på att bilen går sönder i Sollentuna igen:-) /Malin Eriksson, Örnsköldsvik
Dottie S:
Så trevlig personal!! De är fantastiska!!
Man blir alltid lika trevligt bemött, de ligger bra i pris på service och om man har oturen att behöva fixa något på bilen. Jag har varit kund hos dem i flera år, och kan varmt rekommendera denna verkstad! /Dottie
Vi brinner för bilar och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i vårt arbete. Bilen behåller alla garantier när du väljer oss för service eller reparation. Välkommen!
Jens E:
Trevliga killar som fixade bilen inom rimlig tid.
Kommer återkomma nästa gång bilen behöver fixas.
Välkommen till Speedy Bilservice – ditt självklara val av bilverkstad
Björn Rickard J:
Fd Ekmans bil o båt är specialister på SAAB.
Välgjorda jobb, hög kvalité på reservdelarna och vettiga priser. De har skött om mina SAAB’ar sedan 20 år tillbaka.
Johan A:
Beställde nya sommardäck till min bil, 2 dagar senare var däcken levererade. Jag är mycket nöjd med pris, leverans och service.
Kan gärna tänka mig att beställa därifrån igen!