Bra service & trevligt bemötande
NS Däck & Rekond
Välkommen till NS Däck & Rekond! Vi på NS Däck & Rekond hjälper er med däckservice året runt! Utöver det erbjuder vi hjulbyten på våren och hösten samt ett problemfritt däckhotell. Våra tjänster: Biltvätt invändigt/utvändigt, motortvätt, kemtvätt, polering, vaxning, köpa däck, hjulskifte, däckhotell och helrekond. För att...
128 omdömen om NS Däck & Rekond
Sedan starten hos Reco 2014
Enkel bokning och bra service.
Väldigt bra o proffsigt //Peter
mkt trevligt bemött inkl proffsigt arbete
Blev bra bemött, men jag bad er att inte göra för noggrant för jag hade ont om tid och jag erbjöd mig plocka ur alla saker. Men ni sa att det gjorde ni och ni lade allt i samma påse inkl en spolarväska som läckte. Det innebar att jag blev tvungen att slänga massa saker som var helt indränkta i spolarvätskan. Sedan var framrutan tyvärr rejält smutsig på insidan. Men jag har alltid varit nöjd tidigare, så tyvärr ett hack i kurvan /Christina
Fint bemötande och ren och fin bil!
Bra som alltid! Enkelt och smidigt.
Absolut bästa service Biltvätt och däckarbeten
Personlig service och noggrant arbete.
Vi har varit kunder på NS Däck & Rekond i många år och är mycket nöjda. De är proffsiga, hjälpsamma och vänliga.
Satt duktigt i skiten så bilen skulle lämnas till baka efter 3 år leasing. Har haft 2 hundar i bilen å de har självklart synts men, när jag hade varit hos NS Däck & Rekond såg bilen ut som ny. Tusen tack ni är bäst
Alltid lika nöjd med in-och utvändig tvätt, blir så glad när jag hämtar bilen- ser ut som ny 🤩
Bra service, flexibla och ren bil
Jätte trevligt bemötande och alltid hjälpsamma! Mycket nöjda i många år!
Trevligt bemötande och väl utfört bra jobb med tvättning in- och utvändigt!
Alltid bra och trevligt bemötande. Väl utfört arbete och snabb service. Nöjd kund som gärna kommer tillbaka. Rekommenderas.
Bra bemötande För att de verkar noggranna och ordentliga. Och dessutom till bra pris.
Kanon nöjd med NS jobb ... Hämtade i princip en "ny" bil :-)
Blev inte riktigt vad som lovades ut.
Grym service och trevlig personal. Kommer lämna in bilen igen.
Vänligt bemött. Snabbt åtgärdat, problemet med belysningen på bilen. Godkänt på besiktningen.
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra bemötande, bra kvalitet till ett bra pris. Ett mycket bra företag
Bilen blev skinande ren till ett bra pris (heltvätt)
Trevliga, mycket bra jobb, snabba, prisvärt!!!
Trevligt snabbt utmärkt arbete
Bra och flexibel service med en ”Yes we can”-attityd. Och framförallt ett gediget och proffsigt tvätt- och rengöringsarbete!
Snabb service, trevligt bemötande och ett väl utfört arbete
Trevligt bemötande och bra utfört arbete - tack!
Bra service , trevlig personal. Prisvärt erbjudande gällande rekond av bil.
Supernöjd med hur bilen såg ut efter tvätt o vaxning, kommer definitivt tillbaka
Kanon resultat, bra pris! Rekommenderar stark!
Trevligt bemötande och fint resultat! Köpte in och utvändig tvätt till kampanjpris.
Toppservice. Bilen var rätt skitig när den lämnades in. Fixades snabbt så den blev som ny!
Jätte nöjd kändes som en ny bil utvändig och invändig tvätt
Ren fin bil fick jag och även pumpade däck. Bra service!
gjorde heltvätt, gick snabbt och blev bra, med bra service
Ett riktigt trevlig gäng som vet vad bra service innebär! Har både tvättat och utfört arbete på bilen och är alltid nöjd.
Perfekt service och alltid noggranna. Ger alltid det lilla extra!
Jag hat lämnat in bilen flera gånger för in-o utvändig tvätt samt motortvätt. Alltid blivit väl mottagen och är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderas verkligen. Kampanjerna är kanon...
Trevliga. Grymt bra resultat!!
Heltvätt - ute och inne. Ren och fin, höll tiden, bra pris. E
Har anlitat NS Däck & Rekond i många år för in- och utvändig heltvätt av bilen. Är alltid lika nöjd med både resultatet och bemötande! Rekommenderas varmt!
Bättre bilvård än så här blir det ej, Heltvätt - Ut & Invändig är mycket nöjd, trevligt bemötande, prisvärt och punktligt, varmt tack
Trevligt bemött, utmärkt jobb med att tvätta bilen. Alltid toppjobb.
Enkel bokning, bra pris, snabbt och bra jobb
Heltvätt, har även byt däck många gånger. Trevliga och hjälpsamma.
Professionella och snabb service.
Snabba och gör ett bra jobb med tanke på att de inte tillhör de dyrare leverantörerna.
Bara bästa upplevelse och högsta betyg! Vänligt bemötande, 100% uppfyllda förväntningarna.