Däckhotell i Stockholms län

Varför ska man lämna in däcken på däckhotell i Stockholms län? Först och främst är det otroligt smidigt eftersom de flesta däckhotell hjälper dig även med däckbytet och tar hand om dina däck när du kör helt lugnt med ditt andra set.

Och vem har plats att lagra däcken hemma? De tar stor plats, är tunga och otympliga att flytta på små ytor och det kan bli allmänt ganska bökigt. Dessutom ger det däcken längre livslängd då du använder dem hälften så mycket under året och du kan anpassa din bil efter säsongen!

Här på Reco.se kan du hitta en däckfirma med däckhotell som du gillar, kan lita på och känner dig bekväm med i ditt närområde. Vi listat aktuella däckhotell med bra rekommendationer både i Stockholms län och i olika delar av Storstockholmsområdet, scrolla ned eller klicka dig vidare för att hitta dina däcks nästa hem!

Orter i Stockholms län
Österåker  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
  • Speedy Bilservice Högdalen

5,365 omdömen
    Speedys bilservice i Högdalen hör till Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Kom in och låt våra kunniga bilmekaniker göra jobbet så får du se varför!
    Lars Anders E
    Lars Anders E: Trevligt bemötande snabb hjälp.
  • Sumpan Bilverkstad AB

3,096 omdömen
    Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
    Jan-Ivar A
    Jan-Ivar A: Som vanligt trevlig personal! Perfekt service bra erbjudande 👍
  • Lena P
    Lena P: Ringde för att boka service , trodde det skulle bli några veckor senare men fick tid dagen efter-:) snabbt och bra som vanligt, får alltid veta priset innan. Supernöjd!
  • VR Motor Stockholm

2,356 omdömen
    Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
    Gilbert L
    Gilbert L: Trevligt bemötande vid inlämningen. All service och extra beställningar tillgodosedda. Dock sen utlämning. Fick vänta till efter 16.
  • Mekonomen Värmdö

2,395 omdömen
    Välkommen in på service, rekond eller reparation av din bil!
    Regina P
    Regina P: Trevligt bemötande, bra pris. Snabba 👍🏼👍🏼
  • Speedy Bilservice Huddinge

1,568 omdömen
    Välkommen till Speedys bilservice i Huddinge! Lång erfarenhet av branschen och kunniga mekaniker som brinner för säkra och snabba bilreparationer.
    Maria Therese K
    Maria Therese K: Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
  • Mekonomen Norrtull

1,691 omdömen
    Välkommen till din Mekonomen verkstad vid Norrtull! Vi servar och reparerar din bil samma dag och säljer, byter och förvarar dina däck året om.
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W: Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
  • Speedy Bilservice Täby

1,503 omdömen
    Speedy Bilservice i Täby erbjuder både helhetslösningar och enstaka reparationer för alla bilmärken. Läs vidare för att se varför du ska välja oss!
  • YaaBil Edsberg AB

2,063 omdömen
    Vi är godkända av Motormännens Riksförbund, Motorbranchens Riksförbund, Bilprovningen samt Konsumentverket. Vi är även godkända av samtilga försäkringsbolag och kan därmed utföra försäkringsskader...
    Lovisa E
    Lovisa E: Har fått fantastisk service av bilen hos Josef och hans personal! Har bara gott att säga! Allt från vänlighet i telefon (bor inte på orten) till att laga bilen i rekordhastighet trots dålig timing av trasig bil vid sommardäcksbyte-tid! Nästan så jag hoppas på att bilen går sönder i Sollentuna igen:-) /Malin Eriksson, Örnsköldsvik
  • Mekonomen Huddinge Syd

Peter G: Som alltid utmärkt. Levererar alltid och med bra service. Däckbyte
  • Wbil Norrtälje

545 omdömen
    Annika Sofia A
    Annika Sofia A: Jag gjorde ett akut verkstadsbesök och de prioriterade min bil och gjorde allt för att den skulle vara klar så fort som möjligt. Det enda negativa är telefonen, det var svårt att få tag i personal man har hamnade ständigt i deras telefonsvarare service.
  • BD Nynäshamn

784 omdömen
    Vi på Nynäs Bil & Diagnos Av är din kompletta bilverkstad i Nynäshamn, välkommen!
    Pär Kristoffer M
    Pär Kristoffer M: Väldigt bra bemötande! Mycket kunnig personal som gjorde ett jättebra jobb. Otroligt snabb service från diagnos till utförande av arbetet. Kan verkligen rrkommendera denna verkstad! Tack från Kristoffer
  • Min Bil Sollentuna

1,967 omdömen
    All vår personal har gedigen erfarenhet och finns alltid redo att hjälpa dig med din bil! Välkommen!
  • Speedy Bilservice Södermalm

1,050 omdömen
    Speedy Bilservice på Södermalm är bilverkstaden som kan hjälpa dig med allt inom bilvärlden! Våra mekaniker är kunniga, kundorienterade och arbetar snabbt. Välkommen!
    Kjell Birger B
    Kjell Birger B: Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer rekommendera!
  • YaaBil Kista AB

1,559 omdömen
    YaaBil Kista AB — Däckservice, hjulinställning och däckhotell — Fleetverkstad — Byte/reparation av bilglas — Välkommen!
  • Vi brinner för bilar och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i vårt arbete. Bilen behåller alla garantier när du väljer oss för service eller reparation. Välkommen!
    Sabina Bahire S
    Sabina Bahire S: Fick snabbt tid och bra service.
  • YaaBil Märsta AB

544 omdömen
    Myhype A
    Myhype A: Utomordentligt service! Fantastiskt team som sätter kundens nöjdhet i fokus.
  • Norrmalms bilverkstad AB

1,084 omdömen
    Alla bilars märkesverkstad. Utför service och reparationer på alla bilar oavsett bilmärke. Vi använder Mekonomens egenutvecklade dataredskap.
    Anna V
    Anna V: Trevligt bemötande, snabb och effektiv service. Toppen!
  • Valentina K
    Valentina K: Jag är glad att det finns Bileliten som man kan lita på och vara trygg med. Personal är trevlig och kompetent. Kundmottagaren förklarar tydligt och begripligt, ringer och informerar om allt under reparationen. Arbetet på min bil utfördes snabbt och professionelt. Tack.
  • Anderssons Bilverkstad

167 omdömen
    Andersson Bilverkstad hjälper dig att hålla koll på minsta mönsterdjup och andra krav som gäller när du ska byta däck.
    Kristian Karl Olof A
    Kristian Karl Olof A: Får alltid brs bemötande Glad trevlig personal och Har alltid varit nöjd
  • BD Täby

311 omdömen
    Varmt välkommen till oss på Täby Bil & Diagnos AB!
  • Speedy Bilservice Arlandastad

193 omdömen
    Eric O
    Eric O: Allt var jättebra från första kontakt till jag hämtade bilen, kommer absolut tillbaka .
  • Vi hoppas att du hittar allt du behöver för din bil. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda kunder. Vi gör allt vi kan för att motsvara dina förväntningar på vad bra service ä...
    Robert L
    Robert L: Alltid toppenservice! Vänligt bemötande, snabba och effektiva. Ibland har jag t o m fått hjälp med något litet problem utöver mitt däckbyte.
  • Speedy Bilservice Värmdö

108 omdömen
    Välkommen till Speedy Bilservice – ditt självklara val av bilverkstad
    Gert S
    Gert S: Speedy Bilservice Värmdö har tagit väl hand om min äskade gamla Saab 9-5 under många år. Dom kan verkligen Saab bilar. Bra priser också. Man har ett antal gamla Saab bilar som man kan låna för en låg avgift när man gör service. Kundservicen är bemannad av personer som verkligen kan bilar som på gamla goda tiden.