Ett bra bemötande. Få tag i ett nytt lås till min bakdörr. Det blev utbytt och fixat. Låsbyte mm enligt önskemål. Nöjd blev kunden.
BDT Bilverkstad - Autoexperten
Välkommen till BDT – din Autoexperten Bilverkstad i Vällingby! Vi är din fullserviceverkstad där vi erbjuder allt för din bil. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och dessutom är vi specialister på amerikanska bilar. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, däckbyte med däckhotell, montering av...
63 omdömen om BDT Bilverkstad - Autoexperten
Sedan starten hos Reco 2018
Smidigt, bra bemötande och ypperlig service.
Man blir glad varge gång man lämnar in sitt fordon för rep eller service, även fast det inte är gratis, alltid ett vänligt bemötande fantastiskt bra utfört jobb all personal utan undantag är trevliga och proffsiga det kan inte bli bättre, det kokar ner till ett ord världsklass!!! Med vänlig hälsning Jan Malmqvist
Fick problem med bromsar. Åker till BDT . Lämnar bilen 8:00 dagen efter. Klart 10:30. Kan inte bli bättre.
Professionala och trevliga. Inget att anmärka på!
Vi är nöjda med servicen hos BDT...
Väldigt bra! Snabb hantering och mycket nöjd med personalen
Alltid trevligt bemötande! Fick snabbt en tid för rutinservice.
Trevligt bemötande, fixade det jag ville ha hjälp med och det blev en service komma tillbaka om ett år.
Inget att klaga på är själv mek sen 47 år om allt funkar närmaste året klart ok
Bra bemötande, personalen löste problemet mycket snabbt, är helt nöjd.
Jag anlitar alltid denna verkstad för årlig service inför bilbesiktning. De känns väldigt tillförlitliga och är dessutom jättetrevliga och serviceinriktade. Bilen klarade besiktningen u a!
Kunniga mekaniker, bra bemötande och lägre pris än många andra. Jag har varit kund hos BDT länge och kan varmt rekommendera den här verkstaden. Här blir man inte lurad på något man inte behöver och de tar sig tid att förklara.
Lätta att ha att göra med. Bra bemötande. Bytte koppling.
Hej Ingrid Margare A! tack för din recension välkommen åter
Vi anlitar nästan dagligen tjänster hos BDT Bilverkstad - Autoexperten. De är en viktig länk som säkerställer att vår dagliga drift fungerar utan krångel. Våra förväntningar är att få snabb och pålitlig service samt expertkunskap till ett rimligt pris – och det har verkstaden verkligen lever upp till. Vi har fått hjälp med allt från service, däckbyten och enklare reparationer till komplexa växellåds- och motorrelaterade åtgärder samt avancerad felsökning. Arbetet har alltid utförts i tid och med hög kvalitet. Vi är mycket nöjda och kommer att fortsätta anlita dem.
Hej vårdliljan A ! tack för ert superfina omdöme.
Toppen killar. Hjälper en när man kör drop in och hoppas dom hade tid med ett litet fel. Dom fixade de på 10 min så var man på rull igen. Grymma killar tack ännu en gång
Bästa bilservice jag haft! Proffsighet kombinerat med "den gamla sortens bilverkstad", d v s värnar kunden, tillgänglighet, ärlighet och har medarbetare som verkligen gillar att arbeta med bilar.
Hej och Tack för ditt fina omdöme, välkommen åter
Alltid snabb service när man ringer.
*Riktigt bra service, trevlig och kunnig personal som vanligt. *Fick veta priset innan jag lämnade in bilen, vilket underlättar när priserna varierar beroende på vad som behövs göras. *Företaget lever som vanligt över förväntningar som man har till verkstäder. Gjorde service på två bilar, en Hyundai i20 & Volvo V60. Rekommenderar starkt BDT Bilservice om du vill ha en kompetent personal som vet vad de gör. Stora lokaler, riktigt bra personal, som enligt mig har mycket bättre erfarenhet än andra verkstäder som jag har besökt.
Jag lämnade min bil på service den 5 maj och hade hlrt ett gnisslande ljud på höger sida fram. De gjorde servicen och det gnisslande ljudet var beläggning på bromsarna. Det fixade allt och det vsr bra pris Har alltid vsrit nöjd med deras kunskaper och service. . Kan varmt rekommendera denns verkstad.
Väldigt bra verkstad som löser alla sorter av problem.
Bra service trevlig personal , kommer göra ytterligare besök
Mycket professionelt. Låga förväntningar som överträffades enormt mycket. Konstaterade fel på vevhusventilationen direkt och åtgärdade felet vilket 5 andra verkstäder gick bet på.
Snabba, pålitliga och trevliga. Grymt bra service! Åker gärna över halva stan för att veta vad jag får när jag lämnar in bilen.
Bytte båda halvljusen, däckbyte och gjorde generell kodfelsökning. Superbra och snabbt jobb utav grabbarna Robin och Michell. Rekommenderas starkt!
har kontakt över 20 år mycket bra välkommade
Har kontakt med över 20 är, grymt nöjd!!
Bästa verkstaden jag har varit på. Supertrevlig personal som är väldigt kunniga.
Grymt trevlig personal , supernöjd med jobbet och priset! Mvh Kenneth
Trevliga personal som håller vad de lovar. Rekommenderas varmt av en som är trött på oseriösa bilmekar!
Mycket bra service. Trevlig och rolig personal som gärna hjälper till. Man får veta priset direkt innan bokning.
Toppen Service, professionell personal, härlig stämning. Jag rekommenderar starkt alla dit för en fin bil service
3000 milservice. Bra och trevligt bemötande. Alla förväntningar uppfylldes.
Bromsbyte Mycket bra, jag lämnar alltid in min bil på BDT. De är alltid tillmötesgående glada och positiva. Snabb tidsbokning, snabbt lagat/reparerat. Bra dialog ang vilka delar jag kunde välja. Jag rekommenderar BDT till andra, de kanske inte har den trevligaste lokalen men de har trevlig och kunnig personal. Kanske lite höga priser och kanske inte alltid lyckas med allt. Ibland missar de vissa detaljer.
Årlig service på bilen! Så proffsigt bemötande, tydlig kommunikation. Noga genomgång innan och vid uthämtning. Rekommenderar starkt!
Alltid väl bemött hos BDT, och som vanligt bra utfört jobb.
Åker långt för att lämna in bilen. Enda verkstaden som man kan lita på.
Trevligt och korrekt bemötande, gav ett kunnigt och seriöst intryck. Jag kommer att vända mig dit igen.
Ett gott bemötande. Har löst alla mina problem och allt funkar. Kunnig personal
Som egen företagare är service & priset viktigt för mig. Hos bdt får jag alltid snabb service till ett rekorderligt pris. Robin på bdt är en ärligt prick. Säger alltid vad som är fel & vad jag kan fixa själv. Vill jag inte göra det själv så fixar dom det. Snabb & smidig service. 6 av 5 brödrostar!
Har använt dom under många år, alltid trevligt bemötande och bra utfört arbete.
Proffs på bilar o kundbemötande rekommenderas
Som alltid sp är det som att komma till en familj. Mycket välkomnande varje gång jag lämnar in min bil.
Däckbyte Mycket trevligt bemötande kunde inte vara bättre.
Har använt mig av BDTs tjänster i flera år nu. Blir lika trevligt bemött varje gång. Man får tid ganska snabbt. Det var en kopplings cylinder som behövde bytas den här gången. Fick även andra små tipps om vad jag behöver tänka på. Rekommenderar starkt
Service, lagat slang för "sprut" sv lampor, samt byte av typ plattor slitna skivor däck, samt däckbyte. Mycket trevligt bemötande, alltid supertrevliga. Alltid nöjd när jag får hjälp med min bil hos dem.
Rekommenderar starkt! Bra bemötande trevlig personal och snabb service, en nöjd kund. / Nissan qashqai
BDT Bilservice är verkligen en bra och pålitlig samarbetspartner. De har underhållit våra tjänstebilar i många år utan en enda krångel. Rekommenderas gärna.
Dålig kommunikation. Fick inget kostnadsförslag innan reparation gjordes och den årliga servicen man gjort visade sig endast vara en egenkomponerad miniversion och inte en basservice som jag beställt och betalat för. Man stämplar serviceboken men har inte ens tittat under bilen. Ett tips till andra som lämnar in bilen här är att be om ALLT skrftligt innan ni lämnar ifrån er nyckeln.
Känner dem i några år sen och de är så trevlig och bemötande! Berättat om vår problem med bilen så fixade de nolltiden! Rekommendera starkaste att anlita dem om ni har amerikanska fordon med fett v8 motor! Ångrade aldrig att anlita dem! Med vänlig hälsning Valle o Hanna!