Kort väntetid ,snabbt utförande och vänligt bemötande. Tack för hjälpen.
Tyresö Gummi & Motor
Tyresö Gummi & Motor AB är en däck- och bilverkstad i Tyresö. Vi utför alla typer av verkstadsarbeten på personbilar, transportbilar och husbilar, oavsett bilmärke. Vare sig det gäller däckbyte, rutinservice eller mer omfattande reparationer ser vi till att bilen behandlas med noggrannhet och precision. Hos oss får du tre års...
84 omdömen om Tyresö Gummi & Motor
Sedan starten hos Reco 2014
Hjälpsamma, snabba och humant pris på arbetet.
Fick punktering och Tyresö gummi gav snabb och trevlig service.
Snabbt o effektivt. ( saknar småkakor/ godis vid kaffeapparaten..)
Skulle få bilen samma dag, drog ut på tiden till nästan två dagar. Annars är jag nöjd.
Jättetrevlig, kompetent och snabb service. Tack😀👍🚗
Utmärkt service. Bilen går väldigt mjukt nu. Den gick även igenom besiktningen.
`Ett kammremshaveri orsakade stora skador motorn på min bil, orsakat av bristfälliga delar. Det tog fler månader att få fram de nya delarna. Jag upplevde ett fint och trevligt bemötande och bra information under den långa reperationstiden från personalen! Har fått tillbaka bilen nu och hoppas att allt ska fungera!
Inga köer o god stämning , samt bokade däckskifte
Snabb och bra service. Enkelt att komma i kontakt med dem.
Mycket bra bemötande Prisvärt och bra utfört arbete
Bra service och bra bemötande. Även om de har mycket att göra så kan de oftast hjälpa till!
Trevligt bemötande! Nöjd med resultatet på bilen!
Det är underbart med allt. Trevliga personal, mycke bra service.
Alltid bästa service o trevlig personal. Kan rekomendera!
Jättebra service och bemötande. De har koll på de mesta som rör gummi och motor.
Snabb och bra service när jag hade en skruv i däcket
Mkt bra service / ordning och reda , fick snabb hjälp
Mycket nöjd med fint bemötande snabb o bra service. Är förmodligen deras äldsta kund o den som anlitat dem längst! Lika trevliga under alla år.
Superbra service, bilen är som ny och det var verkligen värt pengarna.
Supertrevliga och proffsiga. Snabba och lätta att ha och göra med.
Kul att ringa 09:55 och få komma samma dag 16:20, för att byta sommarlagrade däck.
Snabb och bra service med ett trevligt bemötande, mycket nöjd
Jag är mycket nöjd! De tog in bilen snabbt och reparationen gick också väldigt fort. Bra pris och trevlig, professionell personal. Rekommenderas!
Bra bemötande. Trevlig personal. Nöjd.
Jag är mycket nöjd både personligt och utanför arbetet.
Proffsigt o trevligt bemötande.
Fick tid snabbt. Bilen blev klar snabbt. Kan verkligen rekommendera
Trevligt bemötande och snabb service
Fick snabbt en tid för verkstadsbesök och bra och tydlig information om vad det skulle kosta att åtgärda problemet. Klara på utsatt tid. Mycket bra bemötande. Är mycket nöjd såhär efter denna första gång jag lämnade in bilen hos er. Kommer tillbaka för service.
Proffsigt mottagande snabbt avhjälpt av fel .
Bra bemötande och de håller en uppdaterad om tidsplan och pris.
Mycket nöjd. Lyhörda och trovärdiga. Stort tack för er hjälp.
Kunnig personal och väldigt trevligt bemötande.
Köpte reservdelar till min bil via Tyresö Gummi, jättesmidigt och trevligt bemötande. Gott kaffe också!
Snabb och smidig hjälp med mitt skadade däck! Alltid bra service, trevligt bemötande och framför allt väldigt tillgängliga när man behöver hjälp. Kan varmt rekommendera Tyresö Gummi!
Snabbt och trevligt bemötande Tack
Bra och snabb service av trevlig personal
Trevlig personal och väl utfört arbete
Mycket bra mottagning och service 👌
Jag fick snabb och bra hjälp med mitt senaste problem. Personalen är kunnig och tillmötesgående. Jag har varit kund här i många år och tänker fortsätta vara det också. Rekommenderas.
Proffsigt och trevligt bemötande Kunnig personal. Gott kaffe i sköna fåtöljer när man väntar på däck skiftet Mycket bra
En däckverkstad som alltid är trevliga och hjälpsamma, önskar att alla service folk var likadana. Så 5 med pluss i kanten
Jag uppskattar den fina och snabba servicen på Tyresö Gummi och Motor. De svarar alltid snabbt, både på telefon och mejl och är alltid trevliga och tillmötesgående. Prisnivån är bra, och man får tid rätt snabbt. Jag kan absolut rekommendera den här verkstaden- jag kommer fortsätta anlita dem.
Trevligt bemötande å servicen 👍 bilen å jag nöjda👍
Bra service , snabba, trevliga, prisvärda
Trevliga, proffsiga. Har gjort fler servicear här.
Grym service, kunniga och till ett rimligt pris dessutom! Rekommenderar Tyresö gummi & Motor!
Fyra dagars väntan, att byta startmotor, elva tusen kronor inklusive bärgningsbil, det verkar vara ett dåligt beslut att välja den verkstaden, jag ska leta efter en annan mer ansvarsfull. Reparationen kostar mig nästan mer än bilen, bilen kostade mig fjorton tusen kronor. Det verkar åtminstone som en kvalitetsdel och det blev bra. Fortsätt att förbättra tjänsten.
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har förståelse för att kostnaden kan kännas hög i förhållande till bilens värde. Samtidigt vill vi förtydliga att bilen kom in oplanerat med bärgare och behövde klämmas in i verkstadens planering. På fyra dagar hann vi felsöka bilen, beställa rätt reservdel och montera startmotorn. Vi är därför glada att vi kunde få bilen reparerad på relativt kort tid trots att den kom in akut och oplanerat. Det är också roligt att höra att du upplever att det blev...
Mycket bra service och noggrann genomgång.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och vår genomgång. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!