Snabb hjälp med skramlande motor. Fick felsökning, åtgärd och service samma dag. Toppen
Mekonomen Huddinge Syd
Välkommen till Mekonomen Huddinge! På Regulatorvägen 9 i Huddinge hittar du Mekonomen. Vi servar och reparerar nästan alla typer av bilar och bilmärken. På plats i verkstaden hittar du våra mekaniker och biltekniker som har lång erfarenhet inom branschen och ett genuint intresse. De vet hur man blandar erfarenhet med modern...
1528 omdömen om Mekonomen Huddinge Syd
Sedan starten hos Reco 2019
Löste snabbt mitt släps elproblem. Föreslog en modern och prisvärd lösning. Delarna på plats redan dagen efter. Bra och snabbt utfört.
Bra bemötade på telefon snabbt och bra jobb lite tid att beställa delar.
Mycket trevliga och god service hos kundmottagarna! Återkommer gärna.
Snabb insats vid akut problem.
Trevlig personal Snabbt o enkelt o boka Bra service
Trevligt bemötande hos kundmottagningen, snabb information om extra arbete som behövdes vid servicen. /nöjd kund
Enkelt att få tid, bra redogörelse för arbetet och bra kommunikation.
It was delightful experience fixing with them the reception very king and helpful Fast service with fixing A bit expensive though But very professional ,im happy with them
Hej mycket bra och vänliga mycket nöjd trevlig personal Med vänlig hälsning, Kalle Krantz 👍🤝
Blev bärgad till verkstan i Flempan med akut oljetrycksproblem. Inga problem med telefonkontakt och besked. Snabb åtgärd, och rådgivning.
Proffsiga och punktliga. Alltid bra bemötande
Bra service, bra mottagande.
Trevlig personal och bilen blev kanon
Toppen service
Bra hjälpsamt tillmötesgående i
Allt perfekt! Bra verkstad med fin service. Rekommenderar👌🏻
Snabbt, vänligt och proffsigt från genomförande till dokumentation.
Bra kundbemötande! Hit återkommer jag gärna!
Mycket trevligt bemötande och fin service. Hjälpte till att reservdelar till min bil så jag skulle få bästa pris. Ringer alltid och kommer överens om priset innan de sätter igång arbetet om priset inte är uppgjort på förhand. Tryggt och bra och inga överraskningar när du ska betala.
Bra bemötande av personalen. Mycket trevlig reception att kliva in i.
Trevligt bemötande och stor kompetens
Snabb service och åtgärd, fick även en snabb tid bokad
Mycket professionellt och trevligt bemött, först via mail! Snabb tid, snabbt genomförande. Reparation av läckande servoolja, större fel än man önskat men så är det när bilen har ngt år på nacken. Allt väl!
Bra bemötande och snabb hjälp.
Väldigt bra! Denna Mekonomen kan jag verkligen tänka mig att återkomma till. Andra jag varit på runt Sthlm har haft trötta medarbetare eller halvkaxiga - dessa supertrevliga o måna om kunden!
Har alltid tid för mig , mycket proffsig verkstad
Verkstad i toppklass Kan rekommenderas
Service av högsta nivå. Rakt igenom trevliga och kunniga, från försnacket och bokning i telefon till hantering under verkstadsdelen. Kommer självklart hit igen när vi behöver verkstad igen.
Jätte trevlig och hjälpsam och dom har fixat bilen på rätt sätt och jag är nöjd
Bra fick beröm av bilprovningen för fint svets jobb.
Fick ärendet löst gick fort trevligt bemötande
Väldigt trevligt mottagandet. Vid bokning via mail och vi fysisk kontakt i receptionen. Snabbt avklarat och ett bra jobb.
Jag är nöjd med den första besöket hos er och jag återkommer senare för kontoll efter min semester v31 MVH Sune
Mekonomen hjälpte mej fixa min bils ac, snabbt och enkelt, trevligt och lättsamt bemötande, inte billigt men vad är det..., jag är helt nöjd 🤩
Snabbt, effektivt och kompetent.
Snabb och bra service mitt i sommaren!
Snabbt och proffsigt och tryggt
Trevlig personal och bra utfört arbete
Trevligt bemötande. Det var mitt första möte med Mekonomen kändes bra,och fick lånebil efter några timmar var bilen . Kändes bra när jag åkte därifrån .
Toppenservice. Alltid trevliga
Jag har ingenting att säger där för.
Enligt förväntan. Kunde kanske hjälpt till lite mer med att ifrågasätta om mekonomen hade samarbetsavtal med mitt försäkringsbolag.
Tillgängliga på telefon. Trevligt bemötande. Snabb lösning.
Trevligt bemötande och snabb hjälp.
Snabt och smidigt jag gillade det
Snabbt, bra, proffsigt.
Lika nöjd som alltid, trevlig personal och litar på dom att bilen blir omhändertagen på bästa sätt
Bra o trevlig personal serva bilen snabba ringer direkt bilen är klar