Engagerat och informativt bemötande.
Speedy Bilservice Södermalm
Speedy Bilservice på Södermalm hjälper dig med all service till bilen, mitt i centrala Stockholm. Här får du som kund noggranna råd och reparationer av professionella bilmekaniker - alltid med högsta ärlighet och serviceanda. Vi dokumenterar alltid reparationerna som sker så att inga missförstånd uppstår. Dessutom behåller...
748 omdömen om Speedy Bilservice Södermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket bra! Både snabbt och välgjort. God info.
Alltid bra service och proffsigt bemötande
Ok , och det gick snabbt i dag . Fick hämta lite tidigare !
Superbra, snabb service av kunnig mekaniker till bra pris, hade en läckande tank som fixades snabbt trots massa rost. Rekommenderar alla gånger!
Bästa verkstaden och grym service
Bra bemötande. Snabb service och trevlig personal.
Alltid grym service o pålitliga
Trevligt och vänligt bemötande
Lätt att få tid. Tydliga med vad som bör göras.
Snabb och bra service. Mycket trevligt bemötande. Jag blev extra glad åt att det ingår assistans i ett år när man servar hos er.
Snabb och fin service, återkommer om bilen inte går igenom bilprovsbesiktningen! 😀
Snabbt omhändertagande och mycket professionellt och på bästa sätt utfört arbete vid alla kontakter,
Kompetent o alltid bra service . Håller tider.
Snabb service och bra mottagande !
Positiv. Kunnig personal, har blivit stamkund
Väldigt bra service från personen som hanterade vår bil!
Är alltid lika nöjd med allt från service, utförda arbeten och bemötande. Också denna gång. Rekommenderar varmt.
Snabba, trevliga, prisvärda och noggranna.
Jag har anlitat Speedy på Södermalm i flera år, de är trevliga, snabba, pålitliga och gör ett bra jobb till ett vettigt pris. Nu senast service och byte av drivrem på min Fabia. Klart samma dag. Rekommenderas!
Snabb bra service när kom in för att undersöka ett felmeddelande.
Snabbt, bra och utan någon bullshit.
Under vår semestervistelse i Stockholm tog våra bromsar helt slut. Vi hittade Speedy Södermalm på nätet. Vi lämnade bilen sent en tisdag . Nya skivor och nya belägg runt om. Klart torsdag förmiddag när vi skulle åka hem. Mycket bra o trevligt bemötande! Och helt bekymmersfritt för oss! Toppen service helt enkelt
Snabb service och trevligt bemötande
Snabbt service! Trevligt bemötande! Känns trygg!
Professionell och hjälpsam personal. Fick bra hjälp
Snabbt att få tid bra service och bra pris
Service över förväntan! Personligt och proffsigt bemötande. Inget verkar besvärligt. Lugn och saklig redogörelse för vad som åtgärdats och varför. Kommer definitivt bli fortsatt kund vb!
Lämnade in bilen för service. Det tog sex timmar. Otydligt vad som skulle göras och vad det kunde kosta.
Allting flöt på bra. De ringde och frågade om jag ville reparera några andra små fel samband med servicen.
Snabb effektiv service. Trevligt bemötande!
Snabb service för ett akut ärende på en helgdag. Rimliga priser.
Tog min bil direkt för akut bromsbelägg-skada. Högsta betyg
Snabb, smidig service som kan rekommenderas till bra priser
Snabbt, prisvärt och trevligt. Mycket bra
Ligger alltid lägre i pris än all andra men har samma service.
Tog in mig fast det egentligen va fullbokat. Alltid snabbt och väl utfört
Den årliga servicen och besiktningen utförd! Tack för hjälpen!
Hjälpsamma och trevliga. Toppen!
Såååå servicemindade. Går den där extra milen.
Trevligt bemötande, snabb service!
Snabbt, flexibelt och schysst.
Trevlig och kompetent personal. Rutinservice på bilen.
Snabb service och bra bemötande
10-milaservice + lite till. Uppfyller alltid mina förväntningar.
Alltid lika serviceinriktad! Lämnat alltid mina bilar här. Enkelt och snabbt!
Man kan alltid lita på Speedy. Fått bra hjälp och service från Speedy i över 10 år. Alltid bra jobb, hyggliga priser och tydlighet till varför åtgärda. Senast byte jag koppling på verkstaden på Södermalm, de var så hyggliga att de gjorde hela detta stora jobb på 1 arbetsdag istället för 2 som är standard, då jag hade bråttom.. Väl genomfört arbete, bilen känns nästan som ny! // JOHAN, Ford Focus
Fick tid snabbt! Bytte skivor och klossar. Jobbet är väl utfört som det verkar. Trevligt bemötande!
Professionellt bemötande och snabb och bra service.
Jättebra bemötande och Speedy utförde jobbet väldigt bra!