Fantastiskt service och hjälpsamma och jag är återkommande kund
Speedy Bilservice Haninge
Här hos Speedy Bilservice i Haninge handlar allt om snabb och effektiv bilservice och reparationer av högsta klass. Vad behöver du fixa på din bil? Låt våra professionella bilmekaniker undersöka vad felet är och hjälpa dig att åtgärda det. Vi strävar efter ärlighet, kundnöjdhet och säkerhet i vårt arbete med bilar. Allt för...
1619 omdömen om Speedy Bilservice Haninge
Sedan starten hos Reco 2016
Great service! Súper good attention and they took the time to explain what needed to be fixed. Would take my car again next time
Den mjuka biten, mötet med kunden, mycket bra. Den hårda biten, självklart kan SPEEDY göra en service på en Mercedes. För att få topp betyg skulle verkstaden må bra av städning.
Bra bemötande, är nöjd med reparationen
Jättebra service! Alltid hjälpsamma och trevliga, och snabba.
Dom är snabba och pålitliga, kanske inte dom billigaste men är duktiga att lösa problem. Så därför anlitar jag dom. Mvh Juhani Mäki
Snabba att ge oss hjälp och bra service.
Snabbt o bra bemötande kommer tillbaks när det är dax för vinter däck
Mycket bra. Hjälpsam. Duktiga.
Trevligt bemötande och snabb service av bilen.
Jättetrevlig och engagerad kille i receptionen, jag kände mig väldigt välkommen.
Bra sevice. Tog sig tid att berätta vad som har gjorts.
Service orienterade människor, löser problemet
Professionella, trevliga och snabba.
Bra och snabb service och problemlösning. Fokuserade först på den billigaste lösningen (snarare än att bara byta ut dyra delar för att få mycket betalt). Rekommenderas.
Jag fick ett bra pris för att fixa min bil. De har bra service och bilen blev bra.
Super bra o snabb service mitt under semesterveckorna hjälpte till med framdämpare och bakbromsar. Dom återkommer jag till mvh Danne
Bästa verkstad bra service snälla folk
Väldigt trevlig o välkomnande. Snabba o duktiga. Tusen tack 🤗🤗
Var där att serva bilen. Väldigt trevligt bemötande samt snabb hantering.
Gillar det trevliga bemötande jag fick. Kommer definitivt att återkomma.
Väldigt bra service. Har servat mina bilar länge hos dem.
Alltid bra och snabb service!
Lätt att boka tid, enkelt att lämna bilen, snabbt utfört jobb och trevlig personal - vad mer kan man önska?
Tryggt, ärligt och proffsigt år efter år! Efter mer än tre år som kund kan jag varmt rekommendera denna verkstad. De håller alltid tidsplaner och priser, och kommunikationen fungerar klockrent. Ett ställe som verkligen bryr sig om sina kunder och gör det där lilla extra. Full pott!
Väldigt trevligt, och grabbarna som jobbar där är professionella och seriösa.
Vi är jättenöjda. Och kommer att använda er igen.
Trevliga.snabba. informerade bra.
Bra, snabb och personlig service
Otroligt bra service, tack grabbar
Super snabb och bra service kan varmt rekommendera!
Trevligt bemötande, lösningsorienterade, tidseffektiva och hjälpsamma bla. Väldigt nöjd med mitt besök
Mycket bra bemötande o bra jobb Kommer använda dom igen
Snabbt och enkelt. Lätt att få tid snabbt.
Trevligt bemötande och snabb och bra service
Snabb smidig hjälp från bokning, bemötande och utförande.
Snabbta, trevliga, bra pris. Rekommenderas.
Trevliga, proffsiga och prisvärda!
Toppen! Jättebra bemötande och service
Snabb och smidig service, inget att klaga på där. Tyvärr lite sämre kommunikation - när bilen var servad och klar frågade över telefon om jag kunde hämta den klockan 12. Det går bra, svarade personen. När jag kom fram strax efter klockan 12 hade verkstaden lunchstängt och svarade varken på sms eller samtal. Fick återvända en timme senare istället. Den som svarade i telefon kanske inte visste att de hade lunchstängt mellan 12 och 13! Olyckligt att det blev fel, men inte hela världen.
Mycket bra bemötande, snabb hjälp och återkoppling. Rekommenderas varmt!
Snabb tid, fint bemötande, mycket nöjd
Staff is so good specially guy on the reception so nice person he helped and provide all information
Mycket professionell hantering och bra bemötande, som vanligt. Skönt att få in den nyss inköpta och begagnade bilen till Speedy i Haninge för att få en koll på alla brister och det mest angelägna reparerat. Återkommer med framtida service och reparationer när det blir aktuellt.
Mycket bra service och härligt engagemang
Snabbt och trevligt bemötande vid bokning, inlämning och genomförande.
Trevliga, kunniga och seriösa utan att ta överpriser. Kan inget annat än rekommendera denna verkstad!
KanonBra. tydlig kommunikation om fel och priser. Jätte nöjd
Den var bra. Bra service, trevlig personal
En av sista verkstad som man kan lita på 😊