Snabb service, nu hoppas jag att bilen blir godkänd i besiktning. Kundmottagning/ lokalen behöver fräschas upp.
Speedy Bilservice Örebro
Välkommen till oss på Speedy i Örebro! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Här arbetar kompetenta bilmekaniker snabbt och säkert för att din bilservice ska ske så smidigt som möjligt. Vi prioriterar både tempo och kvalitet. Arbetet dokumenteras alltid så att inga missförstånd sker. Vi erbjuder alltid tre års...
1137 omdömen om Speedy Bilservice Örebro
Sedan starten hos Reco 2013
Smidigt och trevligt bemötande!
Bästa verkstaden i Örebro.Monir och hans personal är fantastiska.Alltid bra bemötande.
Fick snabbt tid och bemötandet var mycket bra
Alltid bra som vanligt Bra ägare till företaget som alltid ställer upp när det behövs
Allt är super bra , nöjd med hjälpen med min bil Nöjd med personalen
Snabb och proffsig service! Förtroendeingivande och kunniga.
Snabb hantering av mejl med prisförfrågan och bokning. Även servicen som gjordes var fixad på ett par timmar. Trevligt bemötande.
Bra jobb och snabbt Gick fort och få tid också återkpmmer
Trevlig, väldigt snabb och toppen service👍🌟
Trevligt bemötande och bra pris på reparation!
En riktig fullservice verkstad! Som dessutom har utsökt kundbemötande!
Mycket bra service och mycket bra bemötande. Löste problemen snabbt
Extremt flexibla och samarbetsvilliga!
Jag är återkommande kund sedan flera år, då jag vet att Speedy Bilservice alltid levererar. Denna gång Bilservice.
Fick önskad morgontid för service , gott bemötande och ny tid för nödvändiga reparationer. Kunde sitta där och jobba under tiden och kaffe fanns att njuta av.
Väldigt tillmötesgående och bra service!
Jättetrevliga. Bra service……….
Alltid ett professionellt och samtidigt vänligt uppträdande. Bästa verkstaden i Örebro.
Perfekt bemötande. Har stort förtroende för monir när det gäller bilelektonik. Fick drag monterat på min bil.
Ställde upp och åtgärdade akut fel samt service på kort varsel. Tack ni räddade helgresan.
Han vet vad jag heter och hälsar med namn. Jag vet att han heter Monir! Alltid snabb service, får snabbt tid och de fixar det mesta på min bil! Jag känner mig trygg med Speedy! Min ABS lampan lös och de lagade en sensor höger bak. De såg att en av mina lampor var trasig - bytte den! Så skönt för då kan jag ju besiktiga snart!! Toppennöjd!
Lämnar alltid mina bilar på service hos dem .alltid lika trevliga och service inriktade finns inget klaga över.
Bra med lediga tider, bra återkoppling och snabba kommunikationsvägar
Lite för dyrt med 780 kr för ca 20 minuters jobb, men alltid trevligt bemötande och bra service!
Perfekt kunmottagning ,service mindet bra jobb,samt prisuppgift före jobb
Trevlig personal snabb service:)
Snabb och bra service med trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Får alltid en tid snabbt när jag behöver det. De berättar om de upptäcker något som behöver bytas samt ger kostnadsförslag innan de gör något.
Schysst bemötande och förståelse för mitt problem. Tack!
Snabb service när ingen annan hade tid? Priset hade kunnat vara lägre, men det är säkert marknadspriser.
Trevligt bemötande. Fick snabbt en tid reparation fjäderbenslagring. Priset för reparationen var rimligt
Alltid prisvärt, bra bemötande och proffesionellt.
Bra bemötande. Mycket bra service. Kommer tillbaka nästa gång bilen ska servas.
Funkar bra, inget att klaga på.
snabbt och kvalitet ……………………..
Så hjälpsamma med kort varsel, tusen tack!
Trevligt bemötande och professionellt hanterat. Snabb och smidig service verkstad!
Som vanligt är allt perfekt hos Speedy. Enkelt och snabbt att få en verkstadstid och bara att lämna in nyckeln och sedan får man ett sms när bilen kan hämtas. Dessutom mycket konkurrenskraftiga priser.
Bra service och trevligt bemötande
Snabb hjälp med ett akut problem, trevliga och professionella mekaniker.
Trevligt bemötande och samms pris på plats som man fick över telefon.
Snabb och bra service! Tydlig information om vad felkoderna och reparationerna innebar. Rekommenderas.
Alltid bar service och mycket med kunskap.
Ringde och berätta när delen som verkligen behövde bytas att den är väldigt dyr och undra hur man vill göra..det kallar ja för service..inte bara nån som slänger på en massa delar sen står man där med svindyr räkning när det är dags och hämta nycklarna..
Vi skulle byta 3 lampor till vår Peugeot. Det gick snabbt och vi blev bra bemötta. Det var också ett rimligt pris! Rekommenderas varmt!
Alltid trevligt bemötande, bra service
Bra och snabb service. Trevlig personal. Bytte bromsok fram på min bil.
Super bra service, trevlig bemötande.
Vänligt bemött. Snabb service. Förtroendeingivande.