Speedy Bilservice Örebro

En del av Speedy Bilservice www.speedyauto.se
  • BadgeTwelveYears
1 616
4.8

Välkommen till oss på Speedy i Örebro! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Här arbetar kompetenta bilmekaniker snabbt och säkert för att din bilservice ska ske så smidigt som möjligt. Vi prioriterar både tempo och kvalitet. Arbetet dokumenteras alltid så att inga missförstånd sker. Vi erbjuder alltid tre års...

1616 omdömen om Speedy Bilservice Örebro

Sedan starten hos Reco 2013

Mats Arne B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb o utmärkt service löste problemet (bromsok) på ett par timmar

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Mats för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde lösa problemet snabbt och att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Abramssons A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Dom är så trevliga aldrig problem för dom alltid ett fint bemötande och mycket kunniga 😊👍🚗

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack för dina varma ord! Det betyder mycket för oss att du uppskattar bemötandet och vårt arbete. Vi finns alltid här för att hjälpa dig – välkommen tillbaka! 😊🚗

Zeki Y
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb och personlig service!!!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Zeki för ditt toppbetyg och att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Anita S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket trevlig personal och bra utfört arbete

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Anita! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss. Roligt att höra att du är nöjd med både personalen och arbetet! Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen. /Speedy Bilservice Örebro

Malin S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jag kom på fel dag men fick ändå lämna in bilen, superservice. Har lämnat olika bilar vid olika tillfällen och har alltid blivit bra bemött och varit nöjd med lagningarna och priserna.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Malin! Tusen tack för ditt fantastiska omdöme. Vad kul att höra att du alltid känner dig väl bemött och att du är nöjd med både service, reparationer och priser. Vi är glada att du valde att lämna bilen hos oss även när det blev fel dag – och självklart hjälper vi gärna till! Välkommen åter! /Speedy Bilservice Örebro

Mathias R
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabbt att få servicetid. Klart under utsatt tid.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack Mathias för ditt omdöme! 🙏 Härligt att höra att du fick en snabb servicetid och att allt blev klart i tid. Varmt välkommen tillbaka när som helst

Emil S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra och trevlig Monir!!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Emil! 😊 Jätteroligt att du är nöjd och tack för de fina orden. Du är alltid välkommen in till oss!

Peiman N
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Sjukt snabbt och smidigt! Fick däcken bytta på mindre än 15min! Och de är så otroligt trevlig också!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Peiman Vad kul att du uppskattade den snabba hjälpen och bemötandet. Vi gör alltid vårt bästa för att vara både effektiva och trevliga. Varmt välkommen åter!

Lars H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Så glad när de sa vi byter däcken nu detta kan du inte köra i hade ju sommardäck och skulle byta imorgon😊 blev ju snö kaos inatt

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack Lars! Vad bra att vi kunde hjälpa dig direkt så du slapp köra på sommardäck i snökaoset. Vi finns alltid här om du behöver snabb hjälp igen. Välkommen tillbaka!

Lena C
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket snabbt och bra jobbat är mycket nöjd

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Lena! Härligt att höra att du är nöjd med både arbetet och hastigheten. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst!

Wyse A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bästa servicen, och löser alltid alla problem dom får med toppen resultat och på bra tid!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Wyse! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme. Kul att du är nöjd med servicen hos oss. Välkommen åter!

Jonas L

Örebros överlägset bästa bilverkstad! Tack Monir och resten av gänget

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack Jonas för de fina orden! 🙏 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med både service och bemötande. Välkommen när som helst

Eva H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra och snabb service! Inga väntetider. Toppen!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Eva! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår snabba service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Cecilia L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra bemötande, information om kommande underhåll

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Cecilia för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar bemötandet och informationen. Hör av dig när som helst om du behöver hjälp igen!

Indira K
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Proffsiga, kunniga och med vänlig bemötande. Behjälpliga och fixar fel utan att en behöver vänta länge på bilservice. Vid varje betalning erbjuds kvitto. 👍

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Indira! Stort tack för ditt fina omdöme , Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att vi kunnat hjälpa dig snabbt och smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Annika Margareta C
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb och bra service. Trevlig personal.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Annika! Tack så mycket för ditt omdöme och dina vänliga ord Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service och vår personal. Varmt välkommen åter när du behöver vår hjälp!

Lotta L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Superbra snabb och trygg service!!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Lotta för ditt fina omdöme! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Christer Tomas Sigv D
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Alltid jättenöjd med Speedy i Örebro. Bra kommunikation och snabb service!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Christer för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med bemötandet och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Amare A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Har testat flera bilverkstäder i stan men Speedy är utan tvekan den bästa och mest prisvärda! Tack för grym service.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du tycker vi är både bäst och mest prisvärda. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service nästa gång!

Agneta H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra bemötande, bra och snabb service !

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Agneta för ditt fina omdöme! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med bemötandet och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Lars Karl-gustav M
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra o snabb service 👍🤩 byte av glödlampa hö

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Till Lars Karl-gustav Tack Lars för ditt omdöme och för att du valde oss! 👍 Kul att höra att du är nöjd med servicen och lampbytet. Välkommen in igen när du behöver hjälp nästa gång! 💡😊

Åsa Z
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb, trygg och ärlig service!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Åsa för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du tycker vi är snabba, trygga och ärliga – precis så vi vill att det ska vara. Välkommen åter!

Nbe A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service,bra personal, dom fixar i tiden.tack

Mattias A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jobbet blev utfört bra å snabbt.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Mattias! Tack för ditt omdöme ,Kul att höra att du är nöjd med vårt arbete och att allt gick snabbt och smidigt. Välkommen åter

Hans R
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Servar alltid min bil där. Jättebra service, snabbt och ärligt i den meningen att de inte lägger till något man inte behöver. Rekommenderas varmt.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Hans! Tack för ditt förtroende och dina vänliga ord 🙏 Det betyder mycket att du väljer oss gång på gång. Vi lovar att fortsätta leverera service du kan lita på!

Jenny G
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Väldigt bra bemöt supertrevlig personal Visade på film och kort vad det har gjort på bilen 10+ på det

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Jenny! Tack så mycket för ditt fina omdöme 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du är nöjd med både service och bemötande. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Sofie S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

En riktig bilverkstad! Inget tjafs, bara proffsig hjälp. Sjysst hela vägen!🌟🌟 🌟🌟 🌟

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Sofie! Stort tack för dina snälla ord 🌟 Vi blir jätteglada att höra att du uppskattar vår service och att allt gick smidigt. Du är alltid välkommen tillbaka! 🙌

Sitech A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Alltid en bra service. Mer än nöjd.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt förtroende och att du är nöjd med vår service. Vi ses nästa gång bilen behöver lite kärlek 🚘🙂

Senharib Y

Trevlig personal. bra service 👍

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Senharib! Tack så mycket för ditt fina omdöme 🙏 Vi uppskattar att du är nöjd med både personal och service. Varmt välkommen tillbaka! 🚗😊

Silviu-Florin B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snälla personalen och snabb service

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Silviu-Florin! Tack så mycket för ditt omdöme 😊 Vi är glada att du är nöjd med vår personal och snabba service. Välkommen tillbaka när som helst! 🚘👍

Anna W
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Örebros bästa bilmekaniker. Pålitliga, hjälpsamma, trevliga.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Anna Tack så mycket för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med vårt arbete. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!

Ann Ingela T
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Vänligt bemötande. Bra förklaringar på frågor man hade angående besöket. Visade intresse för kunden och var flexibel. Det fungerade bra när man hämtade bilen också. Med vänlig hälsning, Ann

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Ann för ditt genomtänkta omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Det betyder mycket för oss. Välkommen åter!

Anna C
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service, smidigt och enkelt

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Anna för ditt omdöme! Vi är glada att du tyckte det gick smidigt och enkelt. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Kristian D
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb bra service, rimliga priser

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Kristian för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Kul att du är nöjd med både service och pris – varmt välkommen tillbaka!

Leif Å
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Lätt att boka, trevlig och kunnig personal

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Leif för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade bokningsprocessen och vårt bemötande. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Yousef A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service plus bra bemötande

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Yousef! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme och är glada att du är nöjd med både service och bemötande. Varmt välkommen tillbaka till Speedy Bilservice Örebro

Pether N
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra kundbemötande, informativa om vad som gjorts och behöver göras..

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack Pether för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande och tydlig information om arbetet på bilen. Välkommen åter när det är dags för nästa service!

George Y
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra service / mvh george

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack George för toppbetyget och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🌟 Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver

Lars H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Superbra service! Snabbt och tillmötesgående:)

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Lars! 😊 Vi uppskattar verkligen din fina feedback och är glada att du är nöjd med servicen. Välkommen åter när som helst!

Håkan A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabbt och vänligt. Dock: mekanikern hämtade skydd för förarstolen flörst efter att han sett att klädseln var ljus. Bra att han gjorde det. ( Men smuts är väl lika illa om den är osynlig? Alltså: alltid skydd, eller hur?)

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Håkan! Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar detaljer som detta! Självklart ska vi alltid använda skydd direkt vid arbetet, oavsett bilens inredning – vi tar med oss din synpunkt till verkstaden. Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Örebro

Carina I
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt, snabbt, har alltid tid

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Carina! Vad roligt att du tycker vi är trevliga och snabba. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Olov Per-åke Johan F
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jag behövde nya dubbdäck. Så påväg till jobbet lämnade jag in mina gamla slitna dubbdäck. Under dagen bytte dom däck på fälgarna och på hemvägen svängde jag in till dem och skiftade däck. Det blir inte smidigare än så.🙂👍🏻 Rekommenderar Speedy på Aspholmen alla dagar i veckan.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Olov! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse 🙏😊 Vad roligt att höra att allt gick smidigt med däckbytet och att du är nöjd med vår service! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Speedy Aspholmen 🚗💨 Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Bilservice Örebro

Sunrise A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra service, lätt att få en tid.

Agob K
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra service och bra jobb.

Lars-erik S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevlig personal och bra och prisvärd service.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Lars-Erik! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du är nöjd med både personalen och servicen. Varmt välkommen tillbaka! /Speedy Bilservice Örebro 🚗✨

Edward M
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Toppen service och personal, rekommenderas starkt!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Edward! Tack för dina snälla ord och rekommendation. Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och personal. Välkommen åter! /Speedy Bilservice Örebro

Jeanette P
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt bemötande Fick hjälp med bilen innom två dagar efter jag ringt Fick arbetsorden på mailen innan jätte bra

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Jeanette! Tack för ditt fina omdöme 😊 Vi är glada att du blev nöjd med hjälpen och att allt gick smidigt. Välkommen åter när du behöver oss igen! /Speedy Bilservice Örebro

Andon A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt bemötande och god service. Snabba.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva 😊 Kul att du uppskattade bemötandet och servicen! /Speedy Bilservice Örebro

Bengt Ronny L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Toppen bemötande och service som alltid!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med servicen , Alltid trevligt att få hjälpa er med era fordon!

Nella L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt bemötande och snabb hjälp

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack för ditt fina betyg och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att du är nöjd och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Hälsningar från oss på Speedy Bilservice