Snabb service och trevligt bemötande
Speedy Bilservice Örebro
Välkommen till oss på Speedy i Örebro! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Här arbetar kompetenta bilmekaniker snabbt och säkert för att din bilservice ska ske så smidigt som möjligt. Vi prioriterar både tempo och kvalitet. Arbetet dokumenteras alltid så att inga missförstånd sker. Vi erbjuder alltid tre års...
1356 omdömen om Speedy Bilservice Örebro
Sedan starten hos Reco 2013
Man kan alltid lita på Speedy. Trevligt bemötande och ett väl utfört jobb. Lämnade in bilen bla för att de skulle kolla på bromsarna. När jag hämtade bilen fick jag veta att bromsarna var okej och att jag kunde köra ett år till innan det blev aktuellt för ett byte. Inget onödigt och dyrt byte här inte. Det här är seriösa grabbar som jag rekommenderar.🙂👍🏻
Bra bemötande och Bra service
Snabb service och trevligt bemötande
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Bästa verkstan.lätt att få tid och bästa chefen och personal.
Snabb effektiv service vid byte av styrstag. Fullt nöjd!
Mycket nöjd med upplevelsen, snabb service och trevligt bemötande
Bra och trevlig personal. Gjorde en hjulinställning som jag hoppas blev bra. Ingen längre väntetid heller så jag är nöjd👍
Bilservice - proffsigt bemötande och snabbt genomförande
Helt fantastisk service på alla sätt och vis
Snabb och bra service. Kunnig personal och professionellt bemötande.
Snabbt och bra service med kvalitet
Service på hög nivå🌟🌟🌟🌟🌟 En riktig bilverkstad som hittar lösningar på allt och alltid med vettiga priser. En bilverkstad man kan lita på!
Serviceinriktade och trevligt bemötande
Mycket bra service och bemötande
Trevligt bemötande och snabb hjälp
Bilen gick igenom besiktningen så både jag och besiktningen var nöjda med resultatet.
Bra service Snabb på jobbet Trevligt bemötande vid kassan Nöjd kund
Perfekt service och trevlig personal vid disken
Ärlig och bra service. Rak kommunikation hela vägen.
Bra bemötande och kunnig personal. Byte av bromsok.
Snabbt och prisvärt. Dessutom trevligt bemötande.
Bra service och gott bemötande. En bra verkstad som absolut rekommenderas.
Trevlig personal. Pedagogisk. Otroligt snabb service.
Fick snabb hjälp och proffsigt bemötande
Snabb service,, trevligt bemötande
Bra service och är en verkstad man kan lita på! Prisvärt arbete och verkligen ett ställa jag kommer välja nästa gången bilen krånglar!
Toppen bra service och väldigt kundvänliga, kunden i centrum,tack!
Blev mycket bra bemött. Varit där tidigare så jag vet hur bra dom är Byte av bromsrör mm.
Letade efter en verkstad som kunde ta hand om mitt problem med bilen snabbt utan att behöva vänta 2-3 veckor. Hittade speedy som i överlag hade fått bra recensioner , och tog bilen dit. Fixade problemet på 1 dag till ett bra pris. Bra bemötande var det också och kommer naturligtvis att ta min bil dit igen.
Vi haft våra arbetsbilar på en annan verkstad under en månad och inget varit fixat. Då gick vi till Speedy som lovat att fixa allt under en vecka- positiv överraskning - det tog endast 1 dag med en buss och 2 dagar med den andra! - helt otroligt! Trevligt och professionellt bemötande, ärlighet, kunden i fokus - Speedy är den bästa bilverkstad jag vet (provat några) - vi kommer vara återkommande kund 100%
Hej Stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd .
Toppen som vanligt! Fick snabbt ett prisförslag, enkelt att boka in tid. När bilen väl var på service upptäcktes att det behövs svetsas, fick en bild och vad det skulle kosta. Tycker att de gör ett bra jobb till rimliga priser, dessutom med ett trevligt bemötande. Rekommenderar dom, har använt denna verkstaden i flera år och alltid varit bra och hjälpsamma!
Hej Ulrika stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Trevligt bemötande, fick rätt pris på arbetet
Hej stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Snabb service! Kommer åka dit igen😀
Hej Anneli stort tack det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Mycket snabb hjälp! Bra bemötande och bra "genomgång". Återkommer gärna!
Hej Lars stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Snabb service och trevligt bemötande (byte av skivor och belägg)!
Trevligt bemötande. Proffsiga och effektiva!
Hej Inger Kristina stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Klockrent toppen bemötande och service Rekommenderas varmt
Hej Jan stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Alltid bra och snabb service. Dessutom ett gott bemötande.
Hej Birgit stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Jättenöjd med både jobbet och kundbemötande. Det blev ett större jobb men de var proffsiga från början till slut och jag är jättenöjd. Kan varmt rekommendera!
Hej Senad stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Trevligt bemötande och service av klass! Tack
Hej stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Trevligt bemötande med kunden i centrum. Alltid redo att lösa ett problem!
Hej Carina stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Mycket bra service och förklaring av utfört jobb.
Hej Bengt stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Snabbt, vänligt och kompetent, trots att de var på väg att stänga och inte hade möjligheter att göra båda de ingrepp som behövdes. En viktig detalj kunde dock åtgärdas vilket gjorde att min hustru kunde använda bilen under kommande vecka.
Hej Lars stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Trevligt bemötande och mycket bra arbete Jag kan varmt rekommendera speedy
Hej Lena stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Bra bemötande och bra service ...jag rekommenderar verkligen det företaget
Hej Lars stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Snabb service och fint bemötande
Hej Karin stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
De försökte och lagade bilen snabbt och jag är nöjd med bemötande, trevliga och snälla.
Hej Malin stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.
Trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat problem till rimlig kostnad.
Hej Andreas stort tack för dina fina ord, det glädjer oss mycket att du är nöjd.