Speedy Bilservice Örebro

En del av Speedy Bilservice www.speedyauto.se
  • BadgeThirteenYears
1 677
4.8

Välkommen till oss på Speedy i Örebro! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Här arbetar kompetenta bilmekaniker snabbt och säkert för att din bilservice ska ske så smidigt som möjligt. Vi prioriterar både tempo och kvalitet. Arbetet dokumenteras alltid så att inga missförstånd sker. Vi erbjuder alltid tre års...

1677 omdömen om Speedy Bilservice Örebro

Sedan starten hos Reco 2013

Nf A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabb och trevlig hantering av mitt ärende.

Daniel H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Alltid bra service. Trevliga och tydliga. Alltid nöjd!

Sara S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Det var en snabbt, bra och billigt bilservice. Nöjd!

Mikael Gert G
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabbt o smidigt. Skulle vara minst 2000;- dyrare på Möller bil.

Karin B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Väldigt proffsigt och bra service

Linda Maria S
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Varit kund i många år och alltid haft och fått bästa servicen. Snabb hantering samt kunnig och trevlig personal.

Jenny W
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra service, bemötande och arbete med bilen.

Anders G
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra bemötande både i telefon och i verkstaden. Åtgärdade mitt problem samma dag som jag ringde. Mycket bra service.

Saif A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Det går snabbt att hitta tider

Johanna R
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket snabb och bra service! Ärliga och duktig. Rekommenderar starkt!

Jan N
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra mottagande med kort bokningstid inom en vecka. Genomgång innan vad som skulle ingå i servicen och vad som gjorts vid hämtning. Feed back på åtgärder som kunde vara på "lut". Jag är helnöjd.

Lena C
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jag är jättenöjd med deras service Rekommenderar starkt

Gunnar L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Superservic, supersnabba, supertrevliga, superduktiga, superpridvärt.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack Gunnar! Härligt att höra – vi uppskattar verkligen dina fina ord! Varmt välkommen tillbaka nästa gång!

Edyta A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Alltid lika bra service. Återkommande kunder som blir omhändertagna.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Edyta! Det betyder mycket för oss att du som återkommande kund känner dig väl omhändertagen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Patrik A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Pålitlig och bra, kommer tillbaka

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Patrik! Kul att höra att du upplever oss som pålitliga. Du är varmt välkommen tillbaka!

Anna F
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Enkla att ha att göra med och snabb service på bilen!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket Anna! Kul att höra att du upplevde oss som enkla att ha att göra med och att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Bente Anne Marie F
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Ett bra bemötande, hörde av sig via sms om mer åtgärd på bilen utöver det som var sagt.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att du uppskattade bemötandet och att vi höll dig uppdaterad under arbetets gång. Det är viktigt för oss med tydlig kommunikation. Välkommen åter!

Alexander B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jätte bra service o trevligt bemött. Är supernöjd :)

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack Alexander! Härligt att höra att du är supernöjd med både service och bemötande. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Hans Roland N
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service och vanligt bemötande.

Thomas B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt kundmottagande, snabb service och grym överlämning

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för ditt omdöme Thomas! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, servicen och överlämningen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Cleverex A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Vi är mycket nöjda med samarbetet med denna bilverkstad. Arbetet utfördes professionellt och effektivt, och kommunikationen fungerade mycket bra genom hela processen. Verkstaden visade god service, hög kompetens och ett tydligt fokus på kvalitet. Vi uppskattar deras noggrannhet och ansvarstagande i arbetet. Vi kan därför varmt rekommendera denna verkstad till andra som söker en pålitlig och professionell samarbetspartner inom bilservice. 🚗🔧

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen ert förtroende och är glada att höra att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen genom hela processen. Det betyder mycket för oss att ni upplevde hög kvalitet och professionalism. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka

Jon N
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt bemötande och bra arbete som vanligt. Har vart kund där i många år.

Bo I
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Enkel bokning. Trevlig bemötande per telefon. Trevligt kundmottagande.

Victor A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service och lätt att boka tid!

Pontus Olof Johan B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Professionella, hjälpsamma och trevliga.

Per G
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Möjlighet att snabbt kunna ta emot och serva min bil

Shefa F
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Du är bäst. Tack, Munir, och tack till all personal på Speedy för deras utmärkta service. All personal är professionell.

Hans Åke R
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Arbetet väl utfört men hade önskat ett större utbud av strålkastarlampor.

Margareta A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevlig personal och väldigt bra service.

Peter E
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Väldigt fint bemötande , bra verkstad

Ewa R
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jätte nöjd med hjälp och bemötande! //Ewa

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för det fina omdömet .

Ngh A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Utmärkt service. Snabba och gör ett bra jobb. Kan verkligen rekommendera dom.

Emma J
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bad om att få hjälpa med pyspunka och det gick väldigt fort

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för det fina omdömet .

Jan E

Snabb och smidig hjälp.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna omdöme om Speedy Bilservice Örebro. Det gläder oss att du är nöjd . Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Gabriella T
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabbt och proffsigt! Fick hjälp direkt, bra bemötande och tydliga priser. Skönt med 3 års garanti på jobbet. Rekommenderas!"

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna omdöme om Speedy Bilservice Örebro. Det gläder oss att du är nöjd med både bemötande, service och prisnivå. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Per H
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Vänligt bemötande ,snabba åtgärder med god återkoppling

Milad I
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Super bra och proffs. Trevligt bemötande

Per A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Snabbt smidigt och väldigt trevliga!

Lars-Bertil C
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra bemötande. Suverän service. Bra prisnivå.

Kixon A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Fick snabb hjälp direkt. Proffsiga och tydliga.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och upplevde oss som proffsiga och tydliga. Det är precis så vi vill arbeta. Varmt välkommen tillbaka!

Dreamcare A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jätte bra service, pålitliga och snabba

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du upplevde oss som pålitliga och snabba – det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🚗

Mari J
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Jättetrevlig personal snabba och skickliga! Hit kommer jag att åka igen!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Tack snälla för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva om Speedy Bilservice Örebro 🙏 Det gläder oss verkligen att du upplevde vår personal som trevlig, snabb och skicklig – det är precis så vi vill att det ska kännas. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🚗✨

Karl A
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Smidig service! Trevlig personal!

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Stort tack för ditt fina omdöme om Speedy Bilservice Örebro 🙏 Vad roligt att du upplevde servicen som smidig och personalen som trevlig – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗

Evy L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Speedy va billigt för några år sedan men blir bara dyrare och dyrare. Kommer välja ny verkstad nästa gång.

Svar från Speedy Bilservice Örebro

Hej Evy, tack för din feedback. Vi har tyvärr, precis som de flesta andra, påverkats av ökade kostnader – allt har blivit dyrare de senaste åren. Vid ditt besök betalade du 1 600 kr för service där olja och oljefilter var dina egna delar. I priset ingick arbete, nollställning av servicelampa samt att vi beställde en kupéfilter från Mekonomen. Vi förstår att man kan jämföra med att “kompisar byter olja billigare”, men det är inte samma sak som en verkstadsservice med garanti, ansvar och korrekt dokumentation. Tråkigt...

Ulf lennart L
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Fick som vanligt ett väldigt trevligt bemötande, kombinerat med proffsigt jobb och bra pris blir det full pott för speedy.

Håkan E
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra service och trevligt bemötande. 😀

Håkan P
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Mycket bra o snabb service 👍👍

Daniel B
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Trevligt bemötande och bra att ha att göra med.

Anders D
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Och snapptå få tid å snabbt färdigt

Jeanette E
Skrev om Speedy Bilservice Örebro

Bra bemötande och snabba! Vänster bakdörr gick ej att öppna, vanligt fel på en volvo v40. Dom sa att det kunde ta upp till 2 dagar beroende på vad som strula men jag lämna bilen på morgonen och kunde hämta den redan samma dag på eftermiddagen