Min Bil Sollentuna

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeFiveYears
2 055
4.4

Min bil Sollentuna - en Autoexperten Bilverkstad i Edsbergs industriområde! Vi är din kompletta serviceverkstad där vi lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckomläggning och däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell....

2055 omdömen om Min Bil Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2012

Visar 2055 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Leif Åke Roland H

Bara: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Sevgi C
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och bra förklaringar på vad behöver att göras. Mycket nöjd med den service min bil genomfört!

Bror B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevlig personal, hade lösning på mitt problem med Ac.

Robert W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mkt nöjd!!! Med allt! Trevlig och professionell bemötande! Skulle absolut rekommendera Min Bil. Vet att jag kommer att kontakta de nästa gång min bil behöver åtgärdas.

Lena L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Hög transparans, noggrant genomgånget, trevligt bemötande kändes väldigt proffsigt och bilen mådde bra. Enkelt att boka tid med

Camilla N
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra och trevlig personal. Kändes helt ok att lämna in bilen hät.

Per Daniel W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och snabb service

Masoumeh Z
Skrev om Min Bil Sollentuna

Spalar var mycket vänlig och föjarklarade problemet med min bil väl. Jag helt nöyd.

Caroline Elisabeth A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas.

Mattias L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bilen blev klar på t å.dagar. Bra, ty ker jag.

Mats Peter Jörgen W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Har bara haft telefonkontakt, väldigt seriöst och proffsigt intryck. Bra info om vilka åtgärder som behövde göras och prisuppgifter.

Christer Lennart L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket trevligt bemötande. Jag gjorde en oljeservice med byte av luftfilter samt hjulbalansering. Bilen lämnades in på morgonen och var klar på utsatt tid. Allt kändes väldigt professionellt. Jag uppskattade särskilt de små detaljerna, som att bilen var parkerad på ett sätt som gjorde det enkelt att köra ut. Dessutom fick jag en assistansförsäkring utan extra kostnad i samband med servicen. Sammantaget en mycket positiv upplevelse.

Ingrid Maria Jeanette S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra och snabb service. Trevligt bemötande.

Peter A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Genomgående bra. Första diskussionen och diskussion om felet och åtgärd. Bra återkoppling och snabbt utförd åtgärd.

Farzad A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevliga och kunniga personal med bra kommunikation till kund. Rekommenderas varmt!

Mikael E
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid lika bra och snabb service!

Lena Ruth N
Skrev om Min Bil Sollentuna

Lågt betyg pga att jag inte fick återkoppling under dagen trots att felsökningen var klar. Jag behövde bilen på kvällen och det var överenskommet att bilen skulle vara inne bara under dagen. Någon Ringde 17.42 men jag kunde inte ta samtalet då jag satt upptagen. Ingen återkoppling eller SMS om att jag kunde hämta bilen (dock var det stängt sedan 17.00)

Tahira G
Skrev om Min Bil Sollentuna

Fantastisk service super nöjd. Det gick snabbt och smidigt. Trevlig personal och bra service.

Ingemar T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Att det tar 4,5 månad att få bilen klar pga bristfälliga leveranser är oacceptabelt. Bemötandet från personalen är värt 5 stjärnor.

Hydman Trading A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bilen klar på utsatt tid. Trevlig och kompetent personal.

Lassila & Tikanoja Fm A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid bra bemötande och serviceminded. Trevligt och bra dialog om det är något som dyker upp under service eller reparation.

Helene Eva Kristina A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Fick snabb och bra service när jag ringde och bad om service.

Cecilia Johanna M S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Maken till bemötande, service och hjälp har jag aldrig varit med om tidigare. Jag kom till dem i ett halv- akut ärende och fick sån professionell hjälp. Jag kan inte nog rekommendera detta ställe! En skör gotlänning kunde tryggt åka hem samma dag! Tack för all hjälp

Bert Gunnar B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabb hjälp, bra bemötande och felet avhjälpt.

Jörn Börge A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt fungerade väldigt bra. Toppen bemötande och service. Bra information om bilens kondition. Vi fick det vi beställt oljebyte.

Mats Ingemar Mikael W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande vid både incheckning och utcheckning.

Bror Mikael T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Utmärkt med tydlig beskrivning av åtgärderna

Maria Therese L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och utfört arbete.

Jonas Bergström B
Skrev om Min Bil Sollentuna

En förstående verkstad som visade engagemang.

Stig Magnus J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra och snabb kontakt. Visade engagemang i problemlösningen.

Nina L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket trevligt bemötande och fick tid snabbt. Bra med meddelandet innan besöket för fler tillägg om man önskar tex byta torkarblad, fylla på andra vätskor som spolarvätska m.m och sen incheckning sååå bra att själv kunna checka in bilen snabbt på morgonen. Hängde sen en liten fin skylt med påse bilar i backspegeln det är premium! Rekommenderar dom alla dar i veckan!! Första gången där men definitivt inte sista. PS. Kall dricka fanns i kylen prefekt en varm dag!

Pär Johan Vilhelm W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Både mottagande och utförda arbetet är jag nöjd med

Göran P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Helt enkelt perfekt i alla avseenden!

Per Erik L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service , tydliga och håller tider.

Anna W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Super service och bemötande av personalen.

Ehdaa I
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jätte fint mottagande samt bra service.

Lena Marie L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande och bra service 😊

Lena Anita H
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande och kompetent tydligt förklarande.

Sven-Erik Mikael J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Hög prio på vår bärgade husbil. Snabb återkoppling och åtgärd!

Suat K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Drop in, snabb service, kunnig personal, bra pris.

Han W
Skrev om Min Bil Sollentuna

bra bemötande, hjälpsamma och kundorienterad.

Hellsten Växellådor A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid seriöst bemötande och väl utfört arbete. Rekommenderar varmt!

Karin N
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabb och bra service till ett rimligt pris och godis på köpet!!

Fenix D
Skrev om Min Bil Sollentuna

Världsklass service från grabbarna vid disken, gick igenom allt tydligt och va snabba med bokningen och arbetet så riktigt nöjd med besöket !

Prajod Kumar G
Skrev om Min Bil Sollentuna

it was nice interactions with reception team

Johan Fredrik B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Det var svårt att få tag i de över telefon, men hade vägarna förbi så jag svängde in. Supertrevlig och hjälpsam personal, fixade min bokning bums och levererade t.o.m. en dag innan plan.

Ola B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bemötandet var inledningsvis under all kritik, tog mig tid att besöka kundtjänst för att diskutera service behov och lämnade sedan med löfte att de skulle återkomma under nästkommande dag med ett kostnadsförslag. Tyvärr så fick jag påminna de efter ett par dagar och då återkom de med ett kostnadsförslag på service som jag inte hade bett om. Otroligt syrlig och otrevligt bemötande när jag påpekade detta. Vi kan alla glömma och göra fel, men vissa personer är inte lämpade att sitta i en kundtjänst och representera ett företag....

Per-Åke T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Anlitade Min Bil Sollentuna , Fiat professional verkstad, för vår husbil, efter rekommendation från annan verkstad för fortsatt felsökning av oklart fel samt service. Är helt nöjd med utfört arbete. Trevligt bemötande. Kan absolut rekommendera Min Bil Sollentuna Per-Åke

Marianne K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra trevlig service. Tydliga i kommunikationen.

Jonas P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevlig personal och ärligt bemötande - och duktiga mekaniker!