Min Bil Sollentuna

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeFourYears
1 932
4.4

Välkommen till Min bil Sollentuna – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbergs industriområde! Vi är din kompletta serviceverkstad där vi lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckomläggning och däckbyte med förvaring av dina hjul...

1932 omdömen om Min Bil Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2012

Visar 1932 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Sofie S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jag vart mycket tacksam att ni både lämnade och hämtade mej vid hemmet mycket fin service.

Reino Thomas H
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och inte så lång väntetid. Hyfsat pris på jobbet. Trevlig personal

Tony K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid god service och bra bemötande

Therese S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mkt bra och trevliga. Bra service men dyrt är det.

Marianne B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Lång väntetid som så ofta. För lite personal?

Trädfällarlaget Nord A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabbt, enkelt och engagerade.

Jan Jörgen J

Bra mottagning, trevlig personal

Autohallen H
Skrev om Min Bil Sollentuna

Tack för ett trevligt bemötande samt för snabb service. Mycket trevliga kundmottagare i bägge fallen, hade lämnat in två bilar och bägge gångerna vart jag mer än nöjd med er service. Kommer starkt att rekommendera er till till våra husbils kunder. M V H H-P Autohallen Husbilar Kungsängen

Klas S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jag hade bokat tid för hjulbyte till vinterdäck.Arbetet utfördes utan anmärkning, men tog lite längre tid än beräknat. Är nöjd ändå.

Håkan R
Skrev om Min Bil Sollentuna

Få service tid med kort varsel! Bra betyg!

Marta L
Skrev om Min Bil Sollentuna

De gör ett bra jobb med service och är prisvärda samt snabba.

Karin Birgitta B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Däckskifte.Snabbt och bra! + gott kaffe!

Robert S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid trevligt och vänligt bemötande och väl genomförd service. Jag har ett eget garage där jag skulle kunna förvara mina däck men som äldre ser jag en klar fördel med att få utnyttja Min Bils möjlighet till prismässigt acceptabel förvaring och byte vår och höst.

Elisabeth K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och kunniga på det de gör!

Mats B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande som vanligt och snabb servic

Emma-Maria S

Trevliga och tillmötesgående….

Gunilla B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande, håller bokade tider, bra resultat

Göran Olov A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Man kan väl svårligen tycka att det är en ”upplevelse” att lämna sin bil på service! Det gick väl OK men eftersom ni inte ”hade tid” att byta torkarblad som jag hade beställt så är jag nog lite besviken.

Ingrid Christina J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Servicen tog väldigt lång tid.

Stigenberg 7
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevliga och vill lösa problem man har

A-Team Stockholm A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Lite försenade men annars topp Trevlig personal bra jobb

Lisbeth Birgitta E

Bra bemötande, snabbt mottagande

Ingela Margareta W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabbt o bra. Inget mer att önska.

Kjell Georg N
Skrev om Min Bil Sollentuna

Miss av korrigering av Tire Pressjre Control som föranledde återbesök drar ned betyget

Kari P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service,men hadde bilen en vecka. Förstår att man beställer delar och det tar tid att få dom. Tycker att ni borde hört av er,när det skulle ta 2-3dagar. Annars nöjd

Gun Elisabeth D
Skrev om Min Bil Sollentuna

Har varit kund i flera år och är nöjd med bemötande och hur de skött om min bil.

Karl L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande, lyhörda och hjälpsamma.

Berit W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Däcksbyte inkl förvaring Smidigt men dyrt

Rentvätt Hans Åström A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket bra inget att klaga på har anlitat dom flera gånger ( so far so good )

Soul T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service, snäll personal, duktiga mekaniker.

Parvin Sultana B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Min bil Sollentuna är väldigt bra, jag tyckte att de försöker hjälpa deras kunder på bästa möjliga sätt.

Ljiljana M
Skrev om Min Bil Sollentuna

Byte av däck. Det gick smidigt. Trevlig personal.

Per Daniel Nanne S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Fick tid snabbt, dyr service , trevligt bemötande

Kia Sweden A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Ni har fel nummer och skickar SMS gång på gång

Anna-Lena S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Väl mött och fått utmärkt hjälp vid behov, framför allt med däckbyten!

Anna-Britt P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Behövde råd inför mitt köp av nya sommardäck och samtidigt byte till vinterdäck och förvaring. Fick all hjälp av trevlig personal med köpet och hur vi bäst skulle lösa skiftet med fälgar och däck.

Kg Knutsson Ab K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Kanonbra bemötande. Lätt att få snabb tid och väldigt hög service vid lämning .

Ismet Myumyun S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Inte alls nöjd..fick lämna min bil för 2200 kr per timme.Efter en timmer ringer de och säger att de kunde inte hitta felet, och de behöver mer tid, och jag behöver betala 2200 krper timme i fortsättningen...kaos...

Viveca Anna-Lena B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Lämnade in min bil för felsökning. Enkelt att boka tid och fick tid snabbt. Möttes av ett mycket bra bemötande, trevlig och kompetent personal som gav förtroende. Tog sig tid att förklara så att en förstod, trots att telefonerna gick varma pga att andra som sökte dem. Alla fick den tid de behövde. Mycket bra underlag/dokumentation på utfört arbete. Jag är supernöjd.

Christer Reinhold M
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt, nästan, var helt ok förutom att kaffeautomaten var ockuperad av en kvarglömd kaffemugg. Beträffande själva uppdraget utfördes det utan anmärkning eftersom besiktningen godkände allt efteråt. Priset dock lite väl högt tyckte jag eftersom samma jobb utfördes på framhjulen för två år sedan till mindre än halva kostnaden.

Peter A

Serviceminded och trevliga kundmottagare 😁

Anna H
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra och snabb service. Som alltid

Susan Mary L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jätte bra och snabb. Vänlig bemötande också.

Anders Ö
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt fungerade perfekt både vad gäller service av bilen och hjulskifte till vinterdäcken. Det enda, som jag själv korrigerade, var ringtrycket på vinterdäcken som var alltför högt på alla vinterdäcken.

Sten E
Skrev om Min Bil Sollentuna

Tveksamt. Man borde bättre ha brytt sig om vad som var viktigt för mig som kund, och verkligen försäkrat sig om att TPM systemet verkligen fungerade när bilen lämnades ut. Innebar ett stort problem eftersom vi bor långt från verkstaden och tvingades göra återbesök. Förståelsen för detta föreföll minimal.

Lina S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service, effektiva och kompetenta.

Nils Jonas Wilhelm W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande. Tydlig information innan och efter, både gällande kostnad och vad som skulle göras. Fick dessutom offert med bilder på defekter de hittade. Rekommenderas!

Ramtin R
Skrev om Min Bil Sollentuna

Very satisfied by their service.

Bo Anders Gunnar E
Skrev om Min Bil Sollentuna

Vänliga och trevligt bemötande.

Ulf Gunnar P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Svarade snabbt, fick en tid ganska omgående, bra återkoppling innan reparation och när det beräknades vara klart. Uppringd när klart. Generellt bra bemötande!