Kom in akut m punktering vä fram. Fick omgående hjälp m detta, bilen klar efter lunch. Mycket vänligt mottagande, fick äv. godispåse!
Min Bil Sollentuna
Välkommen till Min bil Sollentuna – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbergs industriområde! Vi är din kompletta serviceverkstad där vi lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckomläggning och däckbyte med förvaring av dina hjul...
1980 omdömen om Min Bil Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2012
Verkstaden är bland annat auktoriserad verkstad för bilmärket Subaru. Jag servade min Outback för fjärde året i följd (varav de tre första kostnadsfritt) hos Min Bil Sollentuna. Även om min bil hittills inte behövts repareras - så har jag alltid uppfattat servicen som mycket bra. Och verkstaden har rätt storlek för att man som som kund ska få ett personligt bemötande. (Att verkstaden i mitt fall ligger inom promenadavstånd är ett extra plus.)
Bra service o personal vi köper visa delar från dem och vi är nöjda
Proffsig bemötandet trevlig verkstad.
Bra information och respons i början av mitt ärende. Sedan blev det lite för oklart om det rörde sig om garantijobb eller inte. Men överlag bra.
Bra sertvice och trevlig personal
Mycket bra service,Hela processen gick väldigt snabbt, smidigt och professionellt. Tack!
Bra service och trevlig och tillmötesgående personal
Mycket vänliga och hjälpsamma
Snabba, effektiva, trevliga. De håller vad de lovar. Toppenbra.
Mycket bra bemötande, tyvärr har man inte lyckats åtgärda felet till 100procent,fortsättning följer.
Sipper trevliga! Rekommenderar högt!
Trevligt bemötande och snabb och bra service!
Trevligt bemötande vid inlämnade av bilen och vid av hämtandet blev det jätteklämmigt, så trevliga damer. Återkommer vid behov.....
Fel söknind 3 timmar x 2500sek, 7500 bara fel sökning ? Överallt 1500 -3000 fel sökning , och det är ingår allt timmar som de ta, Mvh Indraj Devi Trädgård AB
Mycket professionella och snabba. Tack!
it is good the way the service is carried out.
Framför allt ett vänligt bemötande. Smidig incheckning.
Fick komma snabbt för en felsökning och reparationen gick fort då de hade allt som de behövde hemma. Kostade en del men det får man räkna med tyvärr.
Bästa Reco, ånyo en sådan fåniig önskan om betygsättning. Bärgningen av min bil genomförded på lingt och bra vis utan åthävor./ Olof B
Trevligt bemötande av personalen, bra information.
Absolut — här är samma text med det tillagt, fortfarande i samma stil: Bilverkstaden reparerade min bil, men de hade inte dragit åt en skruv ordentligt i bromssystemet. Det ledde till att bilen tappade bromsvätska, vilket innebar en allvarlig säkerhetsrisk. Trots att de hade mekat med bilen bara tre dagar tidigare verkade de inte bli uppmärksamma på allvaret i situationen. När jag vände mig till dem och förklarade felet fick jag en tid först tre dagar senare, och de ville inte ens undersöka bilen direkt.
Besökte Min Bil i Sollentuna personligen för att få en offert för byte av länkarmar. Mycket trevligt, och framförallt kunnigt, bemötande av kundmottagarna. Man lade ner stor energi för att hitta en så bra och prisvärd lösning som möjligt och det märktes att kompetensen var mycket hög. Resultatet blev en offert som låg ca 20% under konkurrenten och där lösningen blev ännu bättre.
Trevligt bemötande från både kundmottagning och verkstad.
Fantastisk service med hållbar kostnadsuppskattning
Bra pris bra service nära jag bor tiden som passar
Gjorde det de skulle, varken mer eller mindre. Trevligt bemötande!
Fick hjälp snabbt vilket verkligen uppskattades, då det behövdes!
Mycket bra och snabb service till rimligt pris.
Hej, tack så mycket. Tack Tack.
Snabbt och proffsigt akut byte av bilbatteri. Mycket trevligt bemötande!
Very professional car workshop.
Vänligt bemötande, snabbt och precist.Billigt!
Bra jobb. Bra bemötande. Allt bra
Lånebilen var inte förberedd för utlåning tog tid att skrapa rutor och få den varm
Trevligt atmosfär i kund service och proffs mekaniker
Mycket bra service och trevlig personal.
Trevligt bemötande och snabb service!
Bra bemötande och snabb service
Garantiärende, gick smidigt och ingen väntetid vid lämning och hämtning av bilen.
Snabba och mycket bra bemötande.
Bra bemötande. Tror att servicen blev rätt utförd. Dörrstoppen insmorda trots att det inte skulle göras. Glömt stämpel för rostskyddskontroll.
Trevligt bemötande Snabb service Allt funkade perfekt
Väldigt bra service vid första kontakten per telefon samt även när jag kom till anläggningen
På Min bil på Hovslagarevägen i Sollentuna får man ett glatt och proffsigt bemötande. Man får tider snabbt och arbetet är väl utfört.
Blev tidsnöd på slutet av veckan
Bra och trevligt bemötande sv personalen.
Bra service, de var kunniga och trevliga!
Jag vart mycket tacksam att ni både lämnade och hämtade mej vid hemmet mycket fin service.
Bra bemötande och inte så lång väntetid. Hyfsat pris på jobbet. Trevlig personal