Min Bil Sollentuna
En del av Min Bil -
www.minbil.se
Vi är auktoriserad serviceverkstad för Nissan och Fiat Professional men servar och reparerar självklart alla bilmärken och modeller!
Vi strävar efter att vara det bästa alternativet för dig när det är dags att serva eller reparera bilen. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser, tekniskt kunnande och ett bemötande som överträffar dina förväntningar hoppas vi vara just det!
Våra mekaniker är välutbildade och erfarna, och genomgår varje år vidareutbildningar för att hålla sig uppdaterade och utbyta erfarenheter. Vi både kan och får utföra samma service och reparationer som din märkesverkstad, även inom garantitiden!
Välkommen till Min Bil i Sollentuna!
Välkommen till Min Bil i Sollentuna!
Utmärkelser
1519 omdömen om Min Bil Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2012
skrev om Min Bil Sollentuna
Trevligt bemötande kan tänka mig att lämna in bilen för mer kända fel tex byta bromsar mm men för mer avancerade problem/felsökning rekommenderar jag en auktoriserad verkstad men glöm inte att alltid få en offert först.
skrev om Min Bil Sollentuna
Dom är proffs Och snälla. Jag rekommenderar den bil servicen.
skrev om Min Bil Sollentuna
Vänligt men de var lite slarviga och glömska. Jag hade bromsproblem och ville att de även skulle kolla olja
skrev om Min Bil Sollentuna
Vänlig och engagerad personal, fint bemötande.
skrev om Min Bil Sollentuna
Ett försäkringsärende. De tog emot bilen på verkstad på Lidingö, körde den till Sollentuna och åtgärdade felet. Mest glad för att de sedan levererade den hem till mig.
skrev om Min Bil Sollentuna
mycket trevligt bemötande och proffsig service som fixade elproblem som större verkstäder inte klarade av
bra bemötande.
snabb service.
nöjd kund. -
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra och trevligt bemötande, har servat mina bilar där under c:a 25 år.
Har mina däck på deras däckhotell, fungerat mycket bra.
Inga negativa komentarer, mycket nöjd! -
skrev om Min Bil Sollentuna
Proffsigt bemötande och bra utförd reparation.
skrev om Min Bil Sollentuna
Trevligt bemötande och en genuin vilja att pragmatiskt lösa felen utan att bara välja den enklaste, dyraste lösningen.
skrev om Min Bil Sollentuna
Jag är jätte nöjd!!!. Jag kommer att rekommendera dem till alla mina vänner!!!
Trevlig serviceminded personal!
skrev om Min Bil Sollentuna
Ringde först en annan firma för service men gav upp efter 20 min i kö. Fick toppen service snabbt. Dom var sjyssta med att låna ut bil. Allt topp
skrev om Min Bil Sollentuna
Värkar vara en bra o seriös bil verkstad vettig personal
skrev om Min Bil Sollentuna
Trevligt och proffsigt bemötande ; har haft mina däck förvarade hos företaget under många år; senaste (sista?) kontakten i samband med att jag gått över till "året-runt-däck" . Damerna i receptionen mycket service-minded.
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra, men fånigt att ni pratar om upplevelsen när det handlar om att lämna och hämta en bil på en verkstad.
skrev om Min Bil Sollentuna
Snabb handläggning, trevligt bemötande. Blev erbjuden kommande reparation med ett skriftligt prisförslag. Fick reda på att jag kan byta däck.
skrev om Min Bil Sollentuna
Standard service på min nissan. Personalen mycket trevlig. Bilen var bra servad. Går utmärkt är mindre törstig. Mycket nöjd med jobbat. Kan rekommendera.
skrev om Min Bil Sollentuna
Höll tiden som lovat, mer behövs inte
skrev om Min Bil Sollentuna
Proffsigt och bra kunskaper. Förklara och berättar på sätt som man förstår, informativa
Precis så som jag som tjej vill bli bemött, där inga frågor är dumma
Jag har köpt olika tjänster från dom under åren
Väldigt nöjd -
skrev om Min Bil Sollentuna
Väldigt trevligt bemötande. Lämnade bil på service.
skrev om Min Bil Sollentuna
Supernöjd med service och resultatet!
skrev om Min Bil Sollentuna
Service är nr1 dock vill aldrig bli lurad då bilar är inte min grejj! Ärligt fungerar bäst.
t -
skrev om Min Bil Sollentuna
Toppen trevligt bemötande när jag var på service
skrev om Min Bil Sollentuna
Jag blev bra bemött. De skulle fixa partikelfiltret på min bil men det har varit problem att få det att fungera som jag inte kan klandra de för. De har gjort mer än vad jag trott och har varit väldigt hjälpsamma och försökt få allt att fungera.
Super nöjd
Trevlig personal
Snabb återkoppling -
skrev om Min Bil Sollentuna
Bokade bara en tvätt av bilen både in- och utvändigt.
Blev väldigt nöjd när det kom ut en ren och fin bil.
Tack! -
skrev om Min Bil Sollentuna
Tack för snabb och fin service när vår ljuddämpare gick sönder dagen innan vi skulle hem till Blekinge. Fint och bra jobbat.
Kan verkligen rekommendera dessa killar.
Kent i Blekinge -
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra bemötande av personalen. Proffsigt service! Kunde vara lite billigare men ändå helt Ok pris. Kan rekommendera!
Bra service , snabb service!! -
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra bemötande. Fick servicen som var överenskommet
skrev om Min Bil Sollentuna
Allt var toppenbra både bemötandet och det utförda arbetet
skrev om Min Bil Sollentuna
jag är jättenöjd,fint och smidigt verkstad !tack för allt .
skrev om Min Bil Sollentuna
Fantastiskt bemötande min bil har upplyft alla förväntningar.
skrev om Min Bil Sollentuna
Mycket bra bilga prise duktiga personalen och jätte trevligt
skrev om Min Bil Sollentuna
Jag upplevde att jag blev bemött med noggrannhet och kompetens.
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra och snabb service! Trevligt bemötande
skrev om Min Bil Sollentuna
Trevligt bemötande och bra arbete
skrev om Min Bil Sollentuna
Snabbt och trevligt över förväntan. Fick mitt avgasrör lagat inför en längre bilresa.
Med vänlig hälsning Leif Persson -
skrev om Min Bil Sollentuna
Rekommenderar varmt 👍🏁 bil verkstad humma priser
skrev om Min Bil Sollentuna
Kvalitet till bra pris. Bra och trevligt bemötande.
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra och snabb service. Nöjd kund.
skrev om Min Bil Sollentuna
😀👍Man har byt sporkilrem, snabbt låsning bra jobb. Tack
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra, hjälpsamt och trevligt bemötande.
Välkomnande och proffsigt bemötande
Bra bemötande trevligt *********
Trevligt bemötande
Lätt att få kontakt via mobil -
skrev om Min Bil Sollentuna
Bra bemötande,fick skjuts till arbetet.
skrev om Min Bil Sollentuna
Väldigt bra bemötande, proffsigt utfört arbete.
skrev om Min Bil Sollentuna
Då den efterfrågade servicen på min bil krävde utrustning som inte fanns i Sollentuna och jag bor långt från Min bil Sollentuna och inte enkelt kunde köra den därifrån till annan Min bil-verkstad i Stockholm efter att ha lämnat in den i Sollentuna erbjöd ni er att köra min bil till den verkstad där servicen kunde utföras och tillbaka till Sollentuna sedan. Det sparade tid och pengar för mig. Även i övrigt var allt som jag kunde önska (bra med kostnadsfri koll). Mycket nöjd.