Fixar allt som dyker upp på min äldre BMW 7 serie, när det behövs. Snabbt jobb och rättvisa priser.
BD Nynäshamn
Välkommen till oss på BD Nynäshamn, din kompletta bilverkstad och lokala expert på bilservice och reparationer! Vi utför bilservice på alla bilmärken och modeller, och följer respektive bils serviceplan fullt ut. Vi använder oss alltid av originaldelar i vårt arbete. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig och din bils...
765 omdömen om BD Nynäshamn
Sedan starten hos Reco 2015
Trevlig personal, gick ganska snabbt att byta däck och de svarade på frågor för en som inte kan något om bilar
Snabbt och enkelt, det är bra!
Dom lägger ner tid för att lösa problemet.
Bytte till vinterdäck. Trevligt bemötande
Professionell och snabb service.
Gjorde det de skulle, bytte hjul.
Bra kommunikation med utmärkt bemötande och serviceanda med bra jobb. Rekommenderar detta företag om du behöver reparera eller göra service på din bil.. 👍
Ställer alltid upp, o bra service
Mycket trevlig personal, bra service.
Snabbt bra och schysst service. //Tommy
Bra mottagande, snabbt genomförande. Tack! 5
Bra bemötande och bra o snabb jobb.
Trevlig, hjälpsam personal, otroligt snabb och noggrann service!
Bra bemötande, bra underhandskontakt, snabbt utfört arbete.
Gick snabbt att få tid. Hjälpsamma
Har bytt däck och det var snabb och smidig!
Snabb och bra service. Väldigt trevligt bemötande.
Snabba och effektiva, det blev ett smidigt hjulskifte
Mycket bra och snabb service vid däckskifte!
Bra service. Hade ingen låsbult med mig nen dem löste det! 💕
man borde informerat mig om att arbetet skulle ta ca en timma så jag kunde gått en promenad i stället för att sitta och vänta.
Bra och smidig Elbilsservice, boka online, bli uppringd för bekräftelse och lämna in bilen. Tack för en smidig verkstadstid =)
Super snabb återkoppling och fin service. Återkommer!
Byte till nya däck på lösa fälgar med gamla däck, ink balansering. Snabba kontakter och svar. Snabbt utförande.
Mycket bra kundbemötande och arbetet på bilen blev gjort snabbt, rekommenderar starkt
Gick snabbt och smidigt! Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma:)
Alt bra gör bra. Rekomenderar
Bra kundbemötande och riktigt bra service. Snabb åtgärd med reparation av bilen.
Mycket snabb o bra service! Hade tur att få tid dagen efter jag ringde👍
Mycket tillmötesgående personal som kom hem och startade upp min Volvo och sen hämtade mig när bilen var klar. Fick en noggrannn offert och bilen blev klar samma dag som inlämnandet. Trevligt och vänligt bemötande. Toppen, jag är supernöjd.
Löste mitt problem snabbt och billigt
Som alltid super trevlig och kunnig personal.
Mycket bra verkstad bra bemötande
Fick ett snabbt och bra bemötande med mina nya däck.
Snabba, duktiga och med ett trevligt bemötande.
jag blev bra bemött och bilen verkade piggare.när vi.åkte hem
Snabb och bra service och rimligt pris.
Snabba svar trevligt bemötande
Galet snabba, trevliga och enligt mig prisvärt!
Bra och snabb service till ett rimligt pris
De tog emot bilen för felbedömning rätt fort och gav genast en offert. Ingen annan bilfirma jag frågade kunde hitta reservdelar men dessa löste det. Tacksam för det!
Mycket bra mottagande och förståelse för mitt problem!
Bra kommunikation, svarar i telefon, tydligt offert, bra genomfört jobb, och ordnade besiktning.
Mkt effektivta och pålitliga, kanon killar
Lämna del på fm, klar på en. Snabbt o enkelt.
Lätt att komma i kontakt med och reparationen gick snabbt och smärtfritt.
Trevligt bemötande, fick tid snabbt besiktningsanmärkningar åtgärdade och 2:orna släckta.
Snabb hjälp och felsökning mitt under semesterperioden. Helnöjd
Bra och snabb hjälp trots hård arbetsbelastning