Snabb och trevlig service. Återkommer definitivt!
Mekonomen Norrtull
Välkommen till oss på Mekonomen Norrtull! Du hittar oss på Sveavägen 159, vid Norrtull i Stockholm. Här kan du få service eller reparera din bil oavsett modell eller märke. För att du ska känna att bilen är i trygga händer får du alltid 3 års garanti på både jobb och reservdelar. Dessutom har vi förmånliga priser på originalreservdelar,...
1819 omdömen om Mekonomen Norrtull
Sedan starten hos Reco 2015
Kan berätta om hur dörren till parkeringen funkar när man går ut. Annars det var jätte bra.
Mycket hjälpsamma på kort varsel Dessutom både proffsigt och seriöst utfört arbete. Mathias
Fint bemötande, snabb service!
Från början till uthämtning helt perfekt. Mycket trevlig kundmottagare, Rolf Ingevall
Funkade mkt bra, snabbt ordnat
Snabb och bra service! Mycket trevlig kaffemaskin, med god Cappuccino!
Bra och snabb servis😃✌️ Trevliga
Självklarhet i att ordna det bästa. Inga problemmentalitet!
Svarar relativt snabbt i telefon, trevligt bemötande och tydliga i vad som behöver åtgärdas.
Bra och snabb felsökning samt korrespondens. Löste problemet till rimlig kostnad.
Everything was good, Staff is very professional.
Trevlig och hjälpsam, kunnig och tydlig personal. Rekommenderar.
Trevligt och proffsigt på alla sätt. Lite svårt att hitta verkstaden med tanke på alla ombyggnader
Perfekt!! Bra bemötande och trevlig personal, bra jobbee bilen!!
Extremely helpful and professional. Great work 👌
Lite oklart vid inlämning om hur kostnad skulle hanteras, har tjänstebil så det brukar aldrig vara problem. Men mkt snabbt jobb och allt var löst när jag kom och hämtade bilen. Så helheten mkt bra!
Snabb och trevlig service till ett rimligt pris
Snabbt och smidigt men oväntat dyrt för ett svetsjobb.
Mycket bra service och trevligt bemötande. Lämnade in bilen för årlig service samt AC-kontroll då den bara blåste varmluft. Fick tydlig offert och förklaring på vad som var felet och vilka åtgärder som behövdes. Bilen blev också klar en dag tidigare än avtalat. Rekomenderar stark i denna djungel av verkstäder.
Snabb och kunnig verkstad som bryt sig om mig som kund!
Bra service och snabbt. Lämnande bilen för att undersöka problem med AC på en måndag, kompresssorn och ventil byte, bilen färdig tisdag eftermiddag.
Jättebra mottagande och trevlig atmosfär
Mycket trevlig och kunnig personal. William var transparent och tydlig genom hela processen och åtgärdade flera saker snabbt.
God service 👍 jag är väldigt nöjd. De felsökte och fann problemet var väldigt tydliga med vad det kostade och hur snabbt de kunde åtgärda felet.
Trevlig bemötande och snabb service
Klart snabbare en utsatt tid. Mycket bra service,lösningsorienterade och trevliga. Kan varmt rekommendera!
Smidig besök. Hjälpsamma och trevliga och proffsiga
Mycket bra. Motsvarade förväntningarna
Mycket bra och trevliga killar! Tar sig tid att lyssna på dig som kund. Upplever dom som väldigt kunniga och hängivna sitt arbete.
De orsakade en decimeter lång djup repa i lacken på vänster C stolpe. De har inte hört av sig och hade ett nonchalant bemötande kring skadan. Mycket missnöjd.
Killarna är så duktiga, hittade felet på en gång 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Och bilen var klar så är snabb.... Jag vill tacka för en fin och bra jobb..!!
Mycket bra och snabb service! Trevlig personal!
Snabbt jobbat med kort varsel!
Smidigt snällt professional snabb bookning
Professionella, snabba och trevliga!
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Och sjysst rabatt
Proffsigt och smidigt. Fick offerter på sms på vilka åtgärder som behövdes när mina bromsar strulade.
Snabb, välvillig, kunnig och trevlig service när växellådoljan läckte på min t- roc. Verkligen bra!
Vänligt och professionelt bemötande vid inlämning av bilen. Arbetet (kupéfläkt) utfötes under samma dag, som lovad! Det hela, inlämning reparationen och hämtnig fungerade exceptionellt smidigt!
Jätte bra verkstad. Duktigt mekanik och det gick snabbt att byta däck
Bra och snabb service. Byte av trasiga däck samma dag så vi kunde fortsätta våran arbetsdag
Superbra och snabb service, vänlig personal.
Vänligt bemötande och bra service
Väldigt trevliga och snabb service
Professionellt mottagande. Tydlig kommunikation avseende kostnader . Kändes tryggt och beroende på om bilen känns bättre efter åtgärden ( för tidigt att uttala sig om) så återkommer vi gärna Ps. Sponsra även https://www.ajabajacancer.se/ så återkommer vi 100%
Rekommenderas inte. Däckskiftet tog fem timmar längre än utlovat, fick sitta och hänga i närområdet en halv arbetsdag. Upptäckte sedan på första motorvägsturen att hjulen är obalanserade, ratten skakar kraftigt över 100kmh. Oavsett om de slarvat/inte kunnat eller om det är fabriksfel på ett av de nya däcken behöver jag få det fixat, eller få ett underlag för att reklamera ev felaktiga däck. Har dock inte fått respons på mina kontaktförsök med verkstaden. Får köpa tjänsten hos bättre verkstad. Betala extra pga dålig verkstad...
Snabb och bra service, trevlig personal
Snabb service och bra bemötande!