Kanon................................
Sumpan Bilverkstad AB
Välkommen att göra ditt billiv lite enklare hos oss på Mekonomen i Sundbyberg! Här får du service och reparation utfört enligt fabrikantens rekommendationer, oavsett märke och modell, med reservdelar av bästa kvalitet. Du får alltid 3 års garanti på delar, 1 års garanti på arbetet och vid service får du 1 års vägassistans utan...
3325 omdömen om Sumpan Bilverkstad AB
Sedan starten hos Reco 2015
—————————__________——————————-
Lika nöjd som alltid!! Kan varmt rekommendera detta fantastiska företag
Bra snabb service fixat samma dag!
Bra bemötande, men kunde tyvärr inte få problemet avhjälpt på grund av en företagspolicy om fakturering. Fick vända mig till en annan verkstad.
Trevligt bemötande och fin service!
Mycket bra service, mycket nöjd
Snabb och kunnig service när jag akut behövde hjälp
Mycket trevlig personal som uppenbarligen har koll. Fick den hjälpen jag bad om och även lite extra.
Sluta med att sätta reklamklisterlappar på bilen utan att fråga
Enkel bokning. Bra pris på service. Trevligt bemötande.
Jag blev jättenöjd med servicen! Trevligt bemötande, professionellt arbete och allt fungerade precis som det skulle. Rekommenderar verkligen denna bilverkstad!
Tack Zarin. Kul att både bemötandet och jobbet kändes rätt hela vägen. Vi ses gärna igen.
Trevligt bemötande och hjälpsamma när det gällde vissa önskemål o samband med service.Jag kommer lämna in bilen igen. Kan rekommenderas!
Tack Simon. Bra att vi kunde möta dina önskemål runt servicen. Vi tar gärna bilen igen när det är dags.
Så snabbt och trevligt bemötande.
Tack så mycket, roligt att höra!
Tog hand om bil när många va tveksamma. Samma dag service. Kommer alltid tillbaka hit.
Tack Tomas. Kul att vi kunde ta er samma dag när det var tight. Vi ses nästa gång.
Lämnade in min trötta lilla pärla för stor service, under tiden upptäcktes andra brister o utslitna delar, som pedagogiskt förklarades innan de satte igång. Det kändes som att köra hem en ny bil efteråt! Tack!
Tack Lisa. Fint att höra. Vi vill att ni vet vad vi hittar och varför, innan vi sätter igång. Välkommen tillbaka till oss.
Ett enastående bemötande och en vilja att lösa mitt problem. Snabb hantering, tydligt beskrivet. Jag är mer än nöjd
Tack Hans. Kul att det gick snabbt och blev tydligt. Precis så vi vill ha det.
Snabbt å enkelt. Trevlig personal
Tack Oscar. Roligt att det kändes snabbt och enkelt. Vi ses gärna nästa gång.
Utmärkt, vänlig och snabb service.
Tack Arne. Fint att höra. Välkommen tillbaka.
Jag lämnade in bilen för ett felsök och fick snabb återkoppling under dagen på hur arbetet gått och fick tydlig information om pris och tid för besöket.
Tack Mikael. Bra att återkopplingen och priset landade tydligt under dagen. Det ska vara så.
Bra service och trevlig personal!
Tack Viktor. Tack för orden. Vi ses nästa gång.
Alltid ett proffsigt och trevligt bemötande. Snabb hjälp. Kan verkligen rekommenderas!
Tack Jessica. Kul att höra. Välkommen tillbaka.
Snabbt och smidigt; gillar att de är tydliga om vad priset landar. Lite dyrt, men det är sim det är. Tack
Tack Ann. Bra att priset var tydligt. Vi hör vad du säger om kostnaden.
Tog alldeles för lång tid för en för en rekommendation svårt att få svar
Tack Bo för att du säger till. Ledsen att det drog ut och att det var svårt att nå oss. Hör gärna av dig så tar vi det.
Jätte bra service och jag tackar er 😃
Tack Aster. Fint att höra. Vi ses nästa gång.
Aasassssaaassssssssssssssssaaaasssssssssssssssaaaaaasssssss
Happiness ? Short answer from you
Snabb och proffesionell hjälp!
Tack Shagayegh. Kul att det gick snabbt. Välkommen tillbaka.
Trevlig och snabb servicekontrakt!
Tack Carl. Fint att höra. Vi ses nästa gång.
Bra service. Trevlig och kunnig personal. Hjälpsamma med tider.
Tack Marie. Bra att tiderna gick att lösa. Välkommen tillbaka.
Professionellt, snabbt och trevlig personal
Tack Jolo. Roligt att det kändes proffsigt och snabbt. Vi ses gärna nästa gång.
Korrekt o bra mottagning vid lämning av bil o pris framgick vid lämning. Nu visade det sig att mer behövdes göras o de ringer för klargörande att det var ok. Väldigt nöjd, kan rekommenderas
Tack Johan. Bra att vi ringde innan vi gick vidare. Precis så vi vill ha det.
Bra service, professionell och vänlig
Tack Massimo. Kul att det kändes proffsigt. Välkommen tillbaka.
Trevlig å glad personal. Upplyste om vad som bör åtgärdas.
Tack Pia. Bra att ni fick klart vad som bör göras. Vi ses nästa gång.
Sumpan Mekonomen hittade och fixade felet på min bil som andra ställen gick bet på. Rekommenderar varmt- väldigt kunniga mekaniker och dessutom väldigt trevliga!
Tack Anna. Fint att höra att vi fick bukt med felet. Välkommen tillbaka.
Helt ok. Bra bemötande och bra informationsgivning.
Tack för att du tar dig tid. Kul att bemötandet och infon landade. Hör av dig om något skaver.
Trevligt bemötande och snabb service👍
Tack Linda. Kul att det gick snabbt. Vi ses nästa gång.
Väldigt smidigt och enkelt. Bra kundservice och trevlig personal.
Tack Fernando. Roligt att det kändes smidigt. Välkommen tillbaka.
Trevlig mottagning och ärliga svar på frågorna
Tack Mohsen. Bra att svaren kändes ärliga. Precis så vi vill ha det.
Fick tid samma dag som jag kontaktade verkstan för att åtgärda anmärkning från besiktning. Snabb och bra service
Tack Jan. Kul att vi kunde ta er samma dag. Vi ses nästa gång.
Snabb service Bra kontakt Prisvärt
Tack Lars. Fint att höra. Välkommen tillbaka.
Snabba, korrekta, tydliga, ganska trevliga. Tack! /Återkommande kund
Tack Ken. Kul att du kommer tillbaka. Vi ses nästa gång.
Toppen trevliga killar :-)) bra och snabb service bra att man får ett pris innan verkligen nöjd .:-))
Tack Gunilla. Bra att ni fick priset innan. Kul att det kändes snabbt.
Snabbt och enkelt att få tid samt att problemet blev löst fort
Tack Alexandros. Kul att felet gick att lösa fort. Välkommen tillbaka.
Duktiga, snabba och serviceorienterade. Tack för hjälpen med min bil.
Tack Amada. Fint att höra. Vi ses nästa gång.
Mycket bra! Bra information och service!
Tack Stellan. Kul att infon landade. Välkommen tillbaka.
Enkelt att lämna och hämta bilen. Tydliga i kommunikationen med åtgärder, pris mm.
Tack Nils. Bra att det var tydligt med åtgärder och pris. Vi ses gärna nästa gång.
Allt bra och bilen klar snabbt.
Tack Marie-Christine. Kul att bilen blev klar snabbt. Välkommen tillbaka.
Kort väntertid och snabbt utfört arbete
Tack Alexandra. Roligt att väntan blev kort. Vi ses nästa gång.
Enkelt, smidigt och rakryggat! Bra bemötande
Tack Stig. Fint att det kändes rakt och smidigt. Precis så vi vill ha det.
Korrekt bemötande - rakt på sak. Sökte för att jag trodde att avgasröret lossnat lite. Fick pris och godkände det även om jag tyckte det var lite dyrt - men har inget att jämnföra med.
Tack Yvonne. Bra att priset var klart innan. Vi hör vad du säger om kostnaden.