Det var fullt upp för bilmekanikerna, men då de förstod brådskan i vårt ärende för att vi skulle på semester löste dom det snabbt.
Sumpan Bilverkstad AB
Välkommen att göra ditt billiv lite enklare hos oss på Mekonomen i Sundbyberg! Här får du service och reparation utfört enligt fabrikantens rekommendationer, oavsett märke och modell, med reservdelar av bästa kvalitet. Du får alltid 3 års garanti på delar, 1 års garanti på arbetet och vid service får du 1 års vägassistans utan...
2839 omdömen om Sumpan Bilverkstad AB
Sedan starten hos Reco 2015
Otroligt snabba och väldigt bra!
Trevliga, proffsiga, effektiva. De fann bästa lösningen för problemet. Jag litar på dem
Byte av A kompressor arbete ok men använder inte skärmskydd så fullt med oljefläckar och handavtryck på skärmar och huv drar ner intrycket
Bra service klart i tid bra personal
Snabbt fixat, bra bemötande - tack för det
Alltid ett mycket trevligt bemötande och proffsig service! Jag kan verkligen rekommendera Sumpans Bilverkstad.
Grovstädningen var ok men det som är lite mindre ytor var inte alls bra.
Trevlig och professionell bemötande.
Trevligt mottagande och väl utförd tvätt. Jättenöjd.
Proffesionellt bemötande hela vägen !
Toppklass! Har haft min bil på andra verkstäder men ingen som har sådan kunskap och service som gänget på mekonomen sundbyberg
Trevlig personal och snabbt jobbat.
Trevligt mottagande, bra service, fick info under dagen hur det går med servicen.
Very happy with them! Professional, clear with explanations, clarity with options and prices, timely work, and also very friendly staff.
Snabb service och trevligt bemötande.
Bra service, trevlig och kunnig personal.
Trevligt bemötande . Snabb service
Snabb och pålitlig. Mycket trevlig och kunnig personal.
Som alltid, fin o snabb service! Mycket kundvänliga, och gör det lilla extra.
Som alltid, trevlig personal, fint bemötande. Jag har ju svårt att bedöma om arbetet är riktigt gjort, är inte bilmekaniker, men det har ju alltid varit proffsigt gjort, så jag litar på att det är så även denna gång. Hälsningar Karin Hjelmér, FMW271
Supersnabbt och smidigt. Rekommenderas!
Väldigt bra service, återkoppling och snabba tider. Tydliga med kostnader och ringer direkt om något skulle dyka upp under själva service.
Resultatet blev enligt förväntan.
Bra bemötande och snabb service! Går alltid hit
Bra! Löste dock inte hela mitt problem
Toppen rakt igenom, från det att jag lämnade in bilen till det att den var klar.
Trevlig personal och var snabbt klara med min bil
Åkte in med min extremt smutsiga bil till Sumpan Bilverkstad för att testa dem för första gången. Bilen fick sig en kunglig behandling och kom ut som ny både på insidan och utsidan. Wow! Personalen var också väldigt trevlig och snabba med att hjälpa! Rekommenderar starkt!
Bra bemötande. De ordnade en tid snabbt när jag ringde. De informerar tydligt om vad de ska göra för felsökning och trolig kostnad för detta.
Trevliga personal, mycket bra bemötande Och utmärkt service.
Fantastisk service och kunnig personal! Ni är grymma💪🏻
Jag hade en riktigt bra upplevelse när jag lämnade in min bil på service. Redan från första kontakten blev jag bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Personalen var kunnig, tydlig med vad som skulle göras och höll mig uppdaterad under hela processen. Servicen gick snabbt och smidigt, och bilen var klar precis som utlovat. De åtgärdade det som behövdes, utan att försöka sälja på mig något onödigt – något jag verkligen uppskattar. Jag kan varmt rekommendera den här verkstaden till alla som vill ha ärlig, effektiv och pålitlig bilservice. Hit kommer jag definitivt tillbaka!
Jag blev bra bemött och fick en hyfsat snabb tid. Fick också en bra info från verkstaden vad problemet var med vår bil. Vi hade problem med kopplingspedalen och det kunde vara ett litet eller stort problem, men det visade sig vara ett enklare problem som vi fick åtgärdat. Bra service och bra bemötande!
Mycket bra service rakt igenom! Trevlig och kunnig personal.
Jag blev bemött jätte bra och fick snabb hjälp. Dom va super trevliga och hjälpsamma. Hade problem med AC som de löste , frågade även om de kunde se över batteriet och generatorns skick. Det gjorde dom så gärna utan att ta en ända krona, super uppskattat. När det va dags att hämta bilen så dröjde det lite pga bilar i vägen inne i verkstaden, passade på att prata med grabbarna om livet och olika bilar. Kändes som att sitta med ett par vänner och snacka om livet. Kan värmt grabbarna.
Trevligt bemötande, ut- och invändig tvätt samt motortvätt av bilen. Bra utfört arbete.
Bra och kompetent mottagande men vid avhämtning så fick jag vänta orimligt länge (30 minuter). Fick till förklaring startsvårigheter samt att bilen körts ut från "baksidan". Skitsnack i mina ögon.
Som alltid bra service och bra Utförda jobb.
De gav ett trevligt bemötande och var duktiga på att förklara vad de avsåg att göra. Ärendet handlade om att felsöka ett missljud, vilket de lyckades lösa även om inte första åtgärden hjälpte.
Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete av lampbyte.
Bra tack !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt suverän service och trevligt bemötande
Bra bemötande. Ärlig och rak kommunikation. Offert motsvarade slutpriset. Köpte felsökning och sedermera lagning av det hittade felet på min bil.
Superbra och snabb service och tydlighet!
De var som alltid trevliga, snabba och tydliga!
Så trevliga, serviceminded och duktiga. Är alltid lika nöjd när de hjälpt mig med min bil.
Allt gick jätte smidigt, grym service. Fick bilen tvättat till och med. Rekommenderar denna verkstad starkt!
Snabb och proffsigt såväl service som bemötande!
Tydlig information om process och felsökning och nästa steg!