Sumpan Bilverkstad AB
Välkommen att göra ditt billiv lite enklare hos oss på Mekonomen i Sundbyberg!
Här får du service och reparation utfört enligt fabrikantens rekommendationer, oavsett märke och modell, med reservdelar av bästa kvalitet. Du får alltid 3 års garanti på delar, 1 års garanti på arbetet och vid service får du 1 års vägassistans utan extra kostnad. Våra mekaniker är kunniga och jobbar aktivt för att hålla bra kundrelationer.
Är du hyresgäst hos Fabege? Vi utför däckbyte direkt i Solna Business Park åt dig!
Utmärkelser
Läs vad 649 kunder tycker om Sumpan Bilverkstad AB 2
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevlig bemötande,snabb service,smidigt betalning, och framför allt kvalitet i arbetet .
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Råkade orsaka en liten incident med min bil men fixade det utan kostnad och gav även halva priset på övrigt jobb. En olycka kan hända alla men den här verkstaden löst det på ett väldigt schysst sätt så därför blir det 5 stjärnor.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb service samt väldigt trevlig personal!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabbt och proffsigt väldigt service inriktad personal
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Fantastiskt bemötande, trevligt, kunniga, högsta betyg. 👍👍👍
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Det var superbra service, trevlig personal. Allt gick supersmidigt!
Däcksbyte
Köp av nya sommardäck -
Bästa killarna!
Snabba, serviceminded och kunniga. -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Däckbyte. Snabbt och bra. Hann knappt dricka upp mitt kaffe.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb och trevlig service som vanligt när man kommer och lämnar in bilen :)
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Supertrevliga killar och snabn service.
Bättre kan det inte bli. -
Däckbyte med hotell.
Mycket trevligt bemötande och snabb service. -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Lämnade in bilen pga misstänkt bromsfel. Fick snabbt hjälp (kunde lämna in bilen samma dag som jag ringde) och felsökning gjordes. Inget fel kunde konstateras gällande bromsarna, så jag kunde hämta ut bilen senare samma dag. Killen som tittade på bilen sa att alla delar såg ok ut och ville inte byta ut något i onödan. Fick 20% rabatt på felsökningen och erbjudande om rabatt på ny felsökning om samma fel kvarstår. Kändes ärligt och trevligt!
Däckbyte
Vänligt och effektivt bemötande, levde upp till förväntningarna -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Fick ett bra intryck av personalen, jag beskrev mitt bilproblem och fick några förslag om vad det kunde vara, fick en tid för felsökning och reparation, hade nog lite tur, bra service av personalen på alla sätt, nu går bilen bra igen, kan rekommendera verkstaden till mina vänner och bekanta.
Mvh. Anders -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Så nöjd med servicen! Högsta betyg⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Byte däck.snabb service, trevlig o kunnig personal
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevlig grabbar och snabb service
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Jag köpte ett par nya däck, fick dem monterade på fälg samt skiftade från vinter- till sommarhjul.
Man blir väl mottagen och bra omhändertagen, när man tittar in i deras nu nya, fina kundmottagning i gatunivå.
Efter att ha varit hos dem flertal tillfällen, så vet jag att man kan förvänta sig en god attityd och en bra och snabb service.
Det är även en skön jargong hos personalen !!!
Totalintrycket är en 5:a och man känner att man är välkommen tillbaka nästa gång man behöver deras tjänster 👍 👌 -
Fantastiskt grym service!
Glad personal, smidigt och lätt att få hjälp. -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Mycket trevliga människor och snabbt
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Alltid trevligt bemötande, arbetet proffsigt
o snabbt ifört. Mycket nöjd
Vänligen
Barbro Hägglund 👍 -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Som vanligt ett professionellt bemötande och utförande av tjänsten. Var inte första gången jag anlitade Sumpan och det blir inte heller den sista!
Lars -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Däckbyte som gick snabbt och smidigt! Alltid lika trevlig personal!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevligt bemötande och snabb service.
Lämnade in däck på däckhotell. -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Mycket bra bemötande och snabb reparation! Om jag behöver fixa mer med bilen kommer jag lämna in den på Mekonomen i Sundbyberg igen!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb och effektiv service vid felsökning som ledde till reparation. Fick tillbaka bilen senare samma dag!
Effektivt och smidigt! Trevligt bemötande
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Professionellt, vänligt och familjärt bemötande. Snabb service!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Däckbyte med förvaring. Gick snabbt o trevlig personal
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trogen kund för både biltvätt och hjulskifte! Otroligt tillmötesgående, vill alltid göra en nöjd och är otroligt flexibla med tider och tillgänglighet! One-stop shop för mig!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Spräckt glas på ett positionsljus. Tydlig info om pris för material och arbete. Snabbt erhållen verkstadstid, med trevligt bemötande under hela processen. Vill däremot inte att självmant fäster er reklam på min nummerskylt- tack!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Väldigt service medvetna. Svarade på frågor och hjälpsamma. Fick snabbt hjälp med mitt problem
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Supersnabbt, smidigt och trevligt!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Grymma som vanligt. Servicen på topp.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Bra och snabb service. Gott bemötande.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Fick hjälp av Issa som gav grymt bra och snabbt service. Mycket kunniga grabbar👏🏽👏🏽
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb och proffsig service!😀Trevligt bemötande!
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevligt bemötande. Proffsigt. Rekommenderar er absolut.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Mina bromsar skulle bytas och det slutade med att de nya bromsarna låg på hela tiden och blev överhettade. Jag behövde bärgas från motorvägen.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Perfekt service vid däckbyte med förvaring! Dessutom rabatt för medlemskap i SPF.😊
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Gjorde en felsökning, de kunde inte hjälpa mig med felet,men skickade med ev åtgärder och vart jag borde vända mig för att få bra hjälp. Tack så jätte mkt för fint mottagande och bemötande 😊
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb och bra service till bra pris. Trevlig personal.
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevligt bemötande och bra hjälp med problemet till ett rimligt pris.
• bilreparation
• bra!
• absolut ok!
• lite mer jobb för min del ~ men nöjd! -
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Tvätt av bilen ut o invändigt. Trevligt bemötande, fick tid omgående, var några få ställen på bilen som inte var rengjorda.
Snabba och lösningsorienterade
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Trevliga, transparenta och effektiva — bästa bilverkstaden jag lämnat in bilen på.
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxgxx
skrev om Sumpan Bilverkstad AB
Snabb och bra service . Bra bemötande.