Kyrkbyns Autocenter AB

Kyrkbyns Autocenter AB

mekonomenkyrkby.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Kyrkbyns Autocenter AB - din professionella bilverkstad för alla bilmärken! Vi är stolta över att erbjuda en 3-årig garanti på reservdelar och vägassistans som ingår i ett år vid service. Dessutom får du en stämpel i serviceboken som bevis på att din bil har fått den bästa vården hos oss. Oavsett om du behöver...

723 omdömen om Kyrkbyns Autocenter AB

Sedan starten hos Reco 2023

Lars P
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Fick tid med kort varsel, snabb och bra service för rimligt pris

Johan N

Tydligt, trevligt och kundorienterat

Guner K
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Toppen verkstad. Ärlig och rak.

Jens L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Svårt att utvärdera så denilte hittade varför felet på instrumentpanelen uppkommit

Anders B
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Att boka AC-service på Mekonomens sajt var enkelt. Inlämningen enkel. Fick besked efter 6 timmar att bilen var klar. Åtgärden var att fylla på köldmedium, trolig orsak till låg nivå bedömdes vara att luftkonditioneringssystemet inte hade servats på många år. Kostnaden för jobbet kändes helt rimlig.

Veini N
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Felsökning bil tog över 1 månad. När jag överlämnade bilen med redan tagna felkoder så sa jag att jag misstänkte bränslepumpen. Efter såkallad felsökning kom man fram till att det inte är den utan nåt annat fel, på 3 olika alternativ. Sedan böt man 2 givare och konstaterade att det var pumpen det var fel på ändå.

Knut L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Alltid snabb, lösningfokuserad och trevlig!

Caroline K
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Alltid vänligt bemötande och fin service.

Jennie E
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevlig personal och bra service

Märta S

Lösningsorienterade och trevliga!

Märta M
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt bemötande, snabb och bra service!

Mats Ö
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra och billiga. Kommer att åka dit igen

One A
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra service och mycket trevligt bemötande!

Lars L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Snabba och effektiva. Tydlig kommunikation.

Karin A

Mycket bra . Trevligt bemötande. Bra service

Emelie K
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Toppenbra! Trevliga i bemötandet, hjälpte mig med exakt det jag ville och samtidigt gav goda råd.

Helge B
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Har aldrig vart på en verkstad där personalen är så sjukt trevliga och snälla, dom va väldigt tydliga med vad som hade gjorts och va ärliga mot mig!

Helene C
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Det är andra gången jag väljer att lämna in min bil på den här fantastiska verkstaden, och jag kan med säkerhet säga att de har blivit mitt självklara förstahandsval för allt som rör mitt bilägande. Att hitta en mekaniker man verkligen litar på är inte det lättaste, men det här teamet bevisar gång på gång att professionalism, ärlighet och ett genuint kundfokus fortfarande existerar i branschen. Redan vid mitt första besök fick jag ett otroligt bra intryck, och när det nu var dags för en ny vända fanns det ingen tvekan om...

Kay M
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra service, kände mig inte alltför lurad på priset som man ibland kan göra hos en bilmekaniker.

John S
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Jag var mycket nöjd med både service och ett väl utfört jobb.

Ostiamo A
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Förstaklassig service, snabba, trevliga och hjälpsamma. Rekomenderar varmt :)

Lars F
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Min verkstad och det fanns ingen tvekan när jag behövde hjälp att åtgärda ett fel. Så enkelt och så tryggt!

Stefan H
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt bemötande! Tydliga med jobb och priser. Bra service. Jag har ingenting att anmärka på. Jättenöjd.

Hussein D
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra bemötande, utmärkt service, förtroende och professionalism i reparationer.

Olof U
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Proffsigt och snabbt jobb till helt ok pris. Väldigt fint bemötande från personalen!

Arvid T
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Det gick snabbt att få tid och gick smidigt. Motsvarade min förväntan.

Joakim K
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Felsökning av ac som slutat fungera. Visade sig efter provtryckning att det bara var gas som behövde fyllas på. Trevligt och serviceinriktat bemötande.

Randy C
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Service inriktad verkstad där fokus är att få kunden nöjd. Kommer definitivt tillbaka

Stefan R
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt bemötande. Arbetet utfört och bilen återlämnad före utlovad tid.

Rigmor H
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Kände mej välkommen och uppskattad som gammal kund.

Peter B
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Väldigt nöjd med den snabba service och reperationer de utförde. Trevligt bemötande och bra återkoppling. Mycket nöjd kund.

Lars L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Öppet och trevligt bemötande. Bra kommunikation.

Monika B
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

3 varningslampor hade tänts på instrumentbrädan på måndag em. Vi planerade en 600 km körning till Landet för maj-helgen på onsdag morgon. Osäkra om bilen skulle klara resan ringde vi strax före 17 till Mekonomen med minimala förhoppningar att få hjälp (vår tidigare bilverkstad meddelade bara att de hade en tid om 14 dagar). Bemötandet i telefon var mycket positivt och hjälpsamt - i fick en tid på tisdag fm för felsökning. Innan förmiddagen var till ända hade reservdel beställts och bilen reparerats. Bemötandet och servicen var högt över våra förväntningar, vilket vi tackar särskilt för,

Karl W
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Snabb service och trevlig personal!

Jesper E
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Då mina bromsar var slitna samt att upphängningen till mitt avgasrör hängde löst så tyckte mekanikern att vi skulle laga det med en gång vilket jag förstår. Bemötandet från deras sida var bra fram tills jag valde att inte fixa mina bromsar och avgasröret, då vände bemötandet och blev otrevligt. Jag valde en annan aktör som dessutom var 3000kr billigare, där ingick också kontroll och åtgärd av dem 18 felkoder som jag tydligen hade, vilket mekanikern inte ens nämnt något om.

Johan L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Mycket vänligt och proffsigt mottagande. Tydlig information kring pris och tid. Kan starkt rekommenderas

Nazneen A
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Besökte denna verkstad första gången för att serva bilen. Jag måste säga att det var väldigt bra service, personalen tog sin tid att förklara allt som behövde göras och även kostnaden för det. Kändes tryggt att komma till en verkstad som har personal som har gått flera kurser och specialiserat sig inom olika områden. Fler anställda gjorde att arbetet gick snabbt och enkelt. Det är första gången som jag kände en enorm skillnad att köra bilen efter servicen. Jag rekomenderar absolut denna verkstad. Verkstads Chefen möts...

Ester L
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra i snabb service Trevligt bemötande

Nils Johan M
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra gjort jobb. Bra öppettider och ganska lätt få tid.

Caroline Frida Persd F
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt bemötande och bra service!

Lars M
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt bemötande och bra utfört jobb

Anders W
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Bra och enkelt att få kontakt och hjälp. Håller vad de lovar till ett rimligt pris och gör arbetet på utsatt tid. Det är ju precis vad man faktiskt vill ha och kan begära.

Roozbeh V
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Facial was really helpful and fix the problem with my car very quickly .excellent service and he is very kind . Will definitely recommended him

Arval A
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt och professionellt, kändes förtroendeingivande

Stefan E
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Mycket bra service. Hjälpsamma och fixar tid när man behöver det akut.

Beppe S
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma.

Göran G
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Snabbt och bra som vanligt! Min favorit!

Bo T

Jättebra ……………………..,,.,,,,,,,

Anna B
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Trevligt och bra bemötande Snabbt och bra utfört arbete Hjulskifte vår och höst 😆

Anna W
Skrev om Kyrkbyns Autocenter AB

Det gick snabbt och jag blev trevligt bemött