Mycket bra bemötande. Förstklassig service.
Speedy Bilservice Täby
Välkommen till Speedy Bilservice och oss i Täby! Här kan du få allt från hela reparationer av din bil till enstaka fix som däck eller bromsar. Våra kunniga bilmekaniker gör allt för kundnöjdheten och din bil är alltid i trygga händer hos oss. Vad du än vill få hjälp med i bilväg, dokumenterar vi alltid processen. På så sätt...
1007 omdömen om Speedy Bilservice Täby
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt bemötande. Bra snabb service
Så nöjd! Mycket snabb, trevlig och professionell service. Hit kommer jag tillbaka.
Jättebra! Billigt, snabbt och enkelt.
Trevligt och professionellt bemötande. Billigare än beräknat eftersom inte allt behövde göras.
Jag har blivit bemött vänligt och profesionelt. Har varit återkommande kund hos Speedy och säkert kommer tillbaka även nästa gång behov uppstår.
Åtog sig reparation som märkesverkstaden nekade då bilen 15 år gammal. Kort väntetid och snabb service. Dessutom utfördes kompletterande service gratis.
Kunniga, duktiga och lösningsorientersde personal. Snabb service. Kanon!
Toppen! Snabb bokning av tid och service.
Trevligt bemötande, smidig in/utlämning och rimligt pris. Tog mindre betalt än överenskommet då jobbet var mindre omständigt, alltså är dom ärliga vilket känns riktigt bra. Supernöjd!
Frontmannen Tony levererar alltid på topp.
Jätte tacksam för hjälpen med bilen. Är väldigt nöjd.
Snabbt, billigt och raka rör. Fixade ett pyspunkat däck på nolltid!
Enkelt och lätt att boka, bra service och bra kommunikation.
Snabbt att boka och snabbt genomfört arbete!
Mycket bra bemötande och de kunde även åtgärda brister mred byte av bromsskivor och belägg iunder kort väntetid samma dag.
Kunnig personal, snabb service
Trevlig personal, fick tid snabbt, det är positivt!
Bra service, bra pris och snabb hjälp. Trevlig personal!
Mkt service inriktad och kunnig kille
Snabbt, effektivt & professionellt bemötande. Verkstaden kan mer än de val för bokning som finns på deras hemsida.
Trevligt bemötande, lösningsorienterade, snabb och bra service. Toppen helt enkelt!
Bra bemötande. Tydliga offerter med priser och vad som ska åtgärdas. Årsseevice samt fixande av tre saker som hittades under service. Verkstad som jag kan rekommendera.
Vänligt och proffsigt, fick snabb hjälp
Väldigt snabbt och smidigt fixat!
Snabb och bra service av Tony .
10/10 service. Highly recommended 👍
Mycket proffsigt och smidigt bemötande som vanligt!
Mycket trevligt bemötande av Tony som jag anlitat tidigare med andra bilar. Alltid hjälpsam och proffsig! Denna gång filterbyte och felsökning! Jag rekommenderar verkligen Speedy med Tony som ansvarig!
Nöjd med mottagandet och jobbet som utfördes. Basservice med öljebytet
Proffigt , serviceminded , kunden och bilen i fokus
Bra bemötande Bra service Snabb
Snabbt och smidigt och mycket bra kundservice! Dessutom rimligt pris.
Trevliga, snabba, gör ett bra jobb och har bra kundbemötande.
Mycket trevligt bemötande. Bra information. Jag var lite stressad pga tidsschemat - resa bort. Men det fixade de. 2 nya däck och bilen levererade före utsatt tid. Bara att rekommendera personal och verkstad. Tack för all hjälp.
Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete
Snabbt och bra mottagande. xxxxxxxx
Trevligt bemötande. Byte av bromsar. Bra jobb!
Fick tid utan att behöva vänta så många dagar, och jobbet gjordes med jag väntade.
Mycket snabbt och enligt med avtal
Oljebyte och byte av skivbromsar. Trevligt bemötande som vanligt, gick snabbare än planerat. Skönt att slippa lämna ifrån sig bilen mer än ett par timmar.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande och service. Tack Mvh Jörgen Grotteberg
Snabb bra service med trevligt bemötande.
Ordning och reda. Trevligt bemötande.
Alltid bra bemötande, tydlig information.
Snabbt tjänstvilliga trevliga bra kommunikation
Trevlig personal, effektivt arbetat ( jag väntade på plats)
Snabbt och smidigt till ett bra pris samt trevlig personal!
Trevligt mottagande och bra jobb
Trevligt mottagande vid nlämningsdagen och det gick snabbt att få offert och tid för byte av bromsskivor och klossar.