Snabb service, förklarar tydligt, kompetenta
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
687 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Dom ställer upp på en gång om dom har tid. Kunniga och väldigt hjälpsamma. Trevliga att fråga om undrar över något.
Fick en tid snabbt och bilen lagad på några timmar. Trevligt bemötande!
Väldigt lyhörda och serviceinriktade (!) Kollar extra om jag är orolig för något. T.ex. rost, etc. Ända minuset är deras telefon som plockar upp alla konversationer i rummet och gör det svårt att höra vad som sägs. Borde gå att fixa med lite modern tech.
Bra att prata med proffsiga och kunniga vänliga
Blev bemött med en trevlig attityd och hjälpande inställning. Har tidigare lämnat in bilen på samma ställe och är lika nöjd nu som tidigare därför jag återkommer. Bytte skivbromsar som blev klart samma dag vilket var suveränt
Jag tycker deär mycket proffsiga !
Fick punka på motorvägen intill Ok och som tur var hade de ett passande däck hemma. Fick hjälp direkt och ett mycket trevligt bemötande av personal. Stort tack till dem. Superbra jobbat. Hlsn.Klasse
Super service Tackar Lars Karlsson
Mycket väl bemött. Gör ett bra arbete. Mitt intryck är att man är väldigt bra bemött och att de är hjälpsamma.
Är stamkund hos OKQ8. Bra bemötande och kunnig personal. Önskemål: mer tid för att diskutera hur vi bäst långsiktigt vårdar XOJ 667. Den har ju några år på nacken nu…
Bra bilverkstad. Jobbar hårt och har inte tid att svara i telefon, men ringer och återkopplar för att förankra åtgärdsplanen. Blev klara som överenskommet. Prisvärd verkstad👍
Bemötandet var utmärkt o de levde upp till mina förväntningar, då jag gått goda rekommendationer. De utförde två smärre reparationer på min bil.
Jag har alltid fått bra service på OK-.Q8 i Nacka
Första gången jag nyttjade era tjänster. Nya bromsskivor och -belägg blev resultatet. Toppbetyg på hela upplevelsen! Allt från första till sista kontakt och allt däremellan! Bravo!
Bara gott om säga ang bemötande, information och reparation av bilem
Årlig service. Mycket trevlig och kunnig personal De har skött min bil i många år och det har fungerat perfekt!👍🏻⚘
Snabba och väldigt serviceinriktade.
Proffsigt rakt igenom, bemötande problemlösning och resultat
Alltid bästa bemötandet och service.
Toppenbra service. Trevliga i bemötandet!
Bästa verkstaden! Alltid trevliga, lämnar bra information och ärliga med vad som behöver göras. Alltid jättenöjd! Tack☀️
Bra genomgång av vad servicen innehöll. Trevlig personal och arbetet gick snabbt. Tjänsten var oljebyte och inspektion och fick några upplysningar Betyg.en 9 på en 10 gradig skala
Bra bemötande och service trevlig och hjälpsam personal
Har lämnat två av mina äldre bilar hos killarna på Nacka Däck och Bilverkstad de senaste åren. Alltid hjälpsamma, snabba och ofta billigare än estimerat. De ger även tips på saker som kan behöva åtgärdas vid nästa service. Uppskattar framför allt att de är tydliga och informativa. Rekommenderas!
Profesional och trevlig bemötande av personalen
Bra service och trevligt folk👍
Alltid lika trevliga och kunniga.
Noggrann genomgångav bilen avRobert och snabbtbemötande!
Alltid trevligt bemötande! Utför bara det du godkänner & inga onödiga kostnader. En pålitlig Bilverkstad med proffsig personal som jag varmt rekommenderar!
Proffsiga killar!?!! (inga tjejer) både i kundmottagningen och i verkstaden. Trevligt bemötande och väldigt lyhörda för mina behov. Bäst jobb till bra pris.
Smidigt och bra. Jag är mycket nöjd. Kanske lite för dyrt
Kunde inte varit bättre. Trevligt bemötande bra service.
Jätte trevliga och duktiga och kuniga personal . Tack
Jag är en stamkund, och alltid väldigt glad att lämna bilen på den här speciella bilverstaden. Den här gången var det bara en sommarservice. De är duktiga, snabba och priset är bra
Duktig och trevlig personal. Jag bad mekanikern att kika på ett ytterligare fel när bilen ändå va på verkstan i ett annat ärende. Mekanikern hittade felet. Beställde genast nya delar, meddelande mig och fick klartecken att byta delarna och bilen blev klar samma dag. Föredömligt!
Bra service! Kunnig personal. Fyrhjulsinställning.
Rekommenderas stark, bra kundbemötande och service i absolut bästa klass!
Upplever verkstaden som ärlig och kompetent
Proffsiga prisvärda och snabba!!
Snabba smidiga och jättetrevliga. Gillar att dom inte försöker lura mig heller. Varit med om verkstäder som villluras för man är kvinna. Men det gör dom absolut inte!
Det var som att få en ny bil efter verkstadsbesök, mycket nöjd :) och bra pris ! (kopplingsbyte på en Yaris)
Var i nacka och jobbade,(kommer från Motala) då går generatorremmen av. Inget jag inte skulle kunna fixa själv om jag varit på hemmaplan. Men hemma var jag ju inte, googla bilverkstad i Nacka och fick turligt nog tag i Robert. Vilken kille han och hans kollegor hjälpte mig på bara 2 dygn trots att dom var fullbokade typ 6veckor framåt. Tack alla inblandade på OKQ8 Nacka / Mikael Ingvarsson
Proffesionella snabba och trevliga.
Fantastisk service och väldigt hjälpsam personal. Rekommenderas varmt.
suveränt, bra på alla sätt. Bra bemötande, snabb service. tack för det
Proffsigt och trevligt bemötande
Bäst i test. Personalen är så trevliga och kompetenta. En verkstad i världsklass
Proffsigt bemötande ! Min service på bilen tog lite längre tid än beräknat , men jag blev informerad om läget och dom hörde av sig löpande !
Alltid bra bemötande och väldigt bra service. Rekommenderas!