Jag är Supernöjd! Bra och trevlig service!
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
1738 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande och bra service 😀👍
Mycket bra bemötande på OKQ8 i Nacka. Åtgärdade lampfelet direkt. Snabbt, effektivt och prisvärt.
Trevligt bemötande. Noggrann info om vad som ska göras och kostnad.
Snabb behandling av punkterar däck, ca 20 min. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas
Alltid bra bemötande! Personligt! Proffsigt! Rekommenderas!
Alltid hög service och pålitliga
Fantastiska killar som driver verkstaden och som alltid ser till att kostnaderna inte drar iväg. Det är den enda bilverkstad som vi använder och har gjort sedan länge.
Mycket trevlig bemötande! Kunnig personal
Jag upptäckte en punktering på min motorcykel på väg till jobbet och fick hjälp att dra ur en spik och plugga däcket. Åtgärden tog exakt fem minuter och kostade en spottstyver. Ingenting fantastiskt med det egentligen men det är sällan en verkstad nu för tiden klarar av stt lösa en sådan grej spontant. Det säger någonting om inställningen inorganisationen. Lösningsorienterat och prisvärt. Jag kommer definitivt ha denna verkstad i åtanke för mer ordnade verkstadsåtgärder i framtiden.
Tack för att ni är lyhörda och flexibla och tog er an vår bil trots högt tryck i verkstaden. / Miss Goong
Håller vad de lovar. Sakliga och tydliga.
Trevligt bemötande Bra och snabb service, precis som man vill att det ska fungera.
Bra bemötande, snabb åtgärd.
Bra utfört jobb. Trevligt bemötande.
Trots att jag blev lite besviken av att IT-systemen i bilen inte fungerade som när jag lämnat in bilen tog 2-3 personer sig tid att hjälpa mig trots efter stängning, till sist framkom att en kabel blivit skadad. Efter skifte fungerade allt igen!
De är trevliga och känns mycket seriösa. De frågade mig noggrant om symptomen på felen på bilen för att ha bra underlag till felsökningen. De tog endast betalt för tiden med reparationen och delarna utan att lägga på extrakostnader som andra verkstäder gör ibland. Jag återkommer gärna till den här verkstaden.
Utmärkt bra på alla sätt, snabbt, trevligt. Tack Börje
Bra trevlig personal, finns möjlighet att fika.
Mycket nöjd. Visseeligen ingen stor reparation. Trevligt bemötande och jobbet var klart före utlovad tid 5+
Bra service och försöker inte hitta fel som inte finns.
Trevligt bemötande - upplever verkstaden som kunnig och prisvärd.
Snabbt, smidigt och kompetent. Jättetrevligt bemötande och serviceminded
Väldigt bra service och trevligt bemötande.
Jag blev verkligen nöjd. De är väldigt hjälpsamma och trevliga.
Per-Olov avled den 6/1 och bilen ägs sedan dess av mig - Veronica Stålbo
Trevligt bemötande samt att dom tog sig tid att hjälpa mig trots att dom egentligen inte hade tid
Alltid toppservice på denna verkstad
Bra service! Jobbet utfört korrekt och inom utsatt tid!
Trevligt bemötande bra upplevelse det går snabbt
Bra o snabb service,
Bästa verkstan! Bra priser och bra dialog
Snabbt & smidigt! Trevlig peronal 🫶🏻
Alltid bra service och kunnande hos personalen och kundtjänst. Lämnar gärna bilen där igen
Genuint kunnande kombinerat med ärlighet och stark kundorientering gör mig till återkommande kund sedan verksamheten startade.
Alltid vänligt fina och duktiga!
Snabbt smidigt och professionellt, dessutom till humana priser. Jag kommer tillbaka//Håkan
Vänlig personal.Bta koll och tydligt protokoll
Förväntade mig att problemet blev löst, men det blev det inte utan jag hänvisades vidare efter att ha betalat hela summan från offert. Besviken.
Snabbt fixat, lätt att beställa tid, lätt att lämna bilen samt att hämta ut den.
Hej jag är nöjd med bilen och en bra service Mvh Victor
Prisvärd och bra service samt enkelt att hämta och lämna.
De har utmärkt service, snabb bokning, och bra återkoppling efter utförd service. Ett extra plus är att man kan lämna/hämta bilen utanför verkstadens öppettider genom OK/Q8:s butik.
Proffsiga. Hjälpsamma. Pålitliga (gör det som behövs inte mer till skillnad från märkesverkstan) till rimlig peng. Kommer anlita dem i fortsättningen.
Trevligt, tillmötesgående, kompetent. Kunde inte varit bättre. 😊
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. De tog sig tid att svara på frågor och ville göra det lilla extra. När man själv inte besitter kunskapen är det guld värt.
Topp service som alltid. Rekommenderar däckhotellet 👌
Bra och servicevänliga. Tidsbokningen fungerar bra. Ett plus är samarbetet med macken vilket gör att man kan lämna och hämta bilen på helt andra tider än verkstadens tider.
Kompetens och vänligt bemötande.
Har använt denna verkstad i många år nu. Alltid väl bemött. Bra service till hyggliga priser. Väl utförda jobb. 😀😀