OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

nackabilverkstad.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...

687 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Sedan starten hos Reco 2022

Per Urban H
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Snabb service, förklarar tydligt, kompetenta

Eva M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Dom ställer upp på en gång om dom har tid. Kunniga och väldigt hjälpsamma. Trevliga att fråga om undrar över något.

Isabella L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Fick en tid snabbt och bilen lagad på några timmar. Trevligt bemötande!

John B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Väldigt lyhörda och serviceinriktade (!) Kollar extra om jag är orolig för något. T.ex. rost, etc. Ända minuset är deras telefon som plockar upp alla konversationer i rummet och gör det svårt att höra vad som sägs. Borde gå att fixa med lite modern tech.

Michaela S
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra att prata med proffsiga och kunniga vänliga

Anna F
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Blev bemött med en trevlig attityd och hjälpande inställning. Har tidigare lämnat in bilen på samma ställe och är lika nöjd nu som tidigare därför jag återkommer. Bytte skivbromsar som blev klart samma dag vilket var suveränt

Yonatan G
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Jag tycker deär mycket proffsiga !

Åsa B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Fick punka på motorvägen intill Ok och som tur var hade de ett passande däck hemma. Fick hjälp direkt och ett mycket trevligt bemötande av personal. Stort tack till dem. Superbra jobbat. Hlsn.Klasse

Lars-Åke K

Super service Tackar Lars Karlsson

Gert L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Mycket väl bemött. Gör ett bra arbete. Mitt intryck är att man är väldigt bra bemött och att de är hjälpsamma.

Inger Ö
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Är stamkund hos OKQ8. Bra bemötande och kunnig personal. Önskemål: mer tid för att diskutera hur vi bäst långsiktigt vårdar XOJ 667. Den har ju några år på nacken nu…

Mari L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra bilverkstad. Jobbar hårt och har inte tid att svara i telefon, men ringer och återkopplar för att förankra åtgärdsplanen. Blev klara som överenskommet. Prisvärd verkstad👍

Karin M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bemötandet var utmärkt o de levde upp till mina förväntningar, då jag gått goda rekommendationer. De utförde två smärre reparationer på min bil.

Bo B

Jag har alltid fått bra service på OK-.Q8 i Nacka

Ove T
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Första gången jag nyttjade era tjänster. Nya bromsskivor och -belägg blev resultatet. Toppbetyg på hela upplevelsen! Allt från första till sista kontakt och allt däremellan! Bravo!

Riitta E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bara gott om säga ang bemötande, information och reparation av bilem

Björn F
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Årlig service. Mycket trevlig och kunnig personal De har skött min bil i många år och det har fungerat perfekt!👍🏻⚘

Jan E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Snabba och väldigt serviceinriktade.

Kjell L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Proffsigt rakt igenom, bemötande problemlösning och resultat

Carola R
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Alltid bästa bemötandet och service.

Anders E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Toppenbra service. Trevliga i bemötandet!

Lena P
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bästa verkstaden! Alltid trevliga, lämnar bra information och ärliga med vad som behöver göras. Alltid jättenöjd! Tack☀️

Bengt S
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra genomgång av vad servicen innehöll. Trevlig personal och arbetet gick snabbt. Tjänsten var oljebyte och inspektion och fick några upplysningar Betyg.en 9 på en 10 gradig skala

Rolf S
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra bemötande och service trevlig och hjälpsam personal

Richard E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Har lämnat två av mina äldre bilar hos killarna på Nacka Däck och Bilverkstad de senaste åren. Alltid hjälpsamma, snabba och ofta billigare än estimerat. De ger även tips på saker som kan behöva åtgärdas vid nästa service. Uppskattar framför allt att de är tydliga och informativa. Rekommenderas!

Wieslaw P
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Profesional och trevlig bemötande av personalen

Andrew G
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra service och trevligt folk👍

Niclas W
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Alltid lika trevliga och kunniga.

Lasse A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Noggrann genomgångav bilen avRobert och snabbtbemötande!

Sabina Å
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Alltid trevligt bemötande! Utför bara det du godkänner & inga onödiga kostnader. En pålitlig Bilverkstad med proffsig personal som jag varmt rekommenderar!

Nils M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Proffsiga killar!?!! (inga tjejer) både i kundmottagningen och i verkstaden. Trevligt bemötande och väldigt lyhörda för mina behov. Bäst jobb till bra pris.

Jerzy M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Smidigt och bra. Jag är mycket nöjd. Kanske lite för dyrt

Mai-Reet L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Kunde inte varit bättre. Trevligt bemötande bra service.

Mehrdad S

Jätte trevliga och duktiga och kuniga personal . Tack

Maria H
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Jag är en stamkund, och alltid väldigt glad att lämna bilen på den här speciella bilverstaden. Den här gången var det bara en sommarservice. De är duktiga, snabba och priset är bra

Mathias E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Duktig och trevlig personal. Jag bad mekanikern att kika på ett ytterligare fel när bilen ändå va på verkstan i ett annat ärende. Mekanikern hittade felet. Beställde genast nya delar, meddelande mig och fick klartecken att byta delarna och bilen blev klar samma dag. Föredömligt!

Karl L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bra service! Kunnig personal. Fyrhjulsinställning.

David H
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Rekommenderas stark, bra kundbemötande och service i absolut bästa klass!

Eva-Christine E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Upplever verkstaden som ärlig och kompetent

Krister F
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Proffsiga prisvärda och snabba!!

Karin J
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Snabba smidiga och jättetrevliga. Gillar att dom inte försöker lura mig heller. Varit med om verkstäder som villluras för man är kvinna. Men det gör dom absolut inte!

Kerstin B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Det var som att få en ny bil efter verkstadsbesök, mycket nöjd :) och bra pris ! (kopplingsbyte på en Yaris)

Björn I
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Var i nacka och jobbade,(kommer från Motala) då går generatorremmen av. Inget jag inte skulle kunna fixa själv om jag varit på hemmaplan. Men hemma var jag ju inte, googla bilverkstad i Nacka och fick turligt nog tag i Robert. Vilken kille han och hans kollegor hjälpte mig på bara 2 dygn trots att dom var fullbokade typ 6veckor framåt. Tack alla inblandade på OKQ8 Nacka / Mikael Ingvarsson

Eva B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Proffesionella snabba och trevliga.

Kate Ö
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Fantastisk service och väldigt hjälpsam personal. Rekommenderas varmt.

Hans V
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

suveränt, bra på alla sätt. Bra bemötande, snabb service. tack för det

Lena C

Proffsigt och trevligt bemötande

Olivia D
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Bäst i test. Personalen är så trevliga och kompetenta. En verkstad i världsklass

Lars B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Proffsigt bemötande ! Min service på bilen tog lite längre tid än beräknat , men jag blev informerad om läget och dom hörde av sig löpande !

Göran L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad

Alltid bra bemötande och väldigt bra service. Rekommenderas!