Smidigt men jag saknade återkoppling per telefon om hur arbetet förlöpt.
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
1053 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande och professionell service. Rekommenderas starkt
Alltid bra att tala med. Ärliga. Duktiga. Ångrar alla år hos märkesverkstaden.
Bra snabbt bemötande och service, Rekommenderar verkligen dennna bilverkstad
Gör bra jobb (tror jag) Trevliga trots att dom tar mina pengar ;-)
Bilservice, vi fick det vi ville ha.
Bra bemötande o bra dialog både i telefon o på plats 👍 Service på bil (10.000mil)
Mycket trevligt bemötande av kunnig personal, bra och snabb service. Kan varmt rekommenderas.
Skickliga samarbetare. Vänliga
Tog emot trots ingen tid och hjälpte till med allt utomordentligt.
Trevlig och kunnig personal. Fick även en liten "heads up" på saker som kommer att behöva åtgärdas inom en snar framtid.
Alltid ett trevligt bemötande. Snabb service med rimliga priser.
Bra service, kunnig personal och alltid ett trevligt bemötande.
Upplever alltid ett positivt mottagande av personalen samt fått all service och reparationer utförda på ett professionellt sätt! Undertecknad är mycket nöjd! Mvh // Anders Idre
Trevligt bemötande och återkoppling.
Fick nytt däck och slang monterad till skottkärra
Very professional, friendly, and efficient. This was my first visit to the workshop for a routine service (oil, filter change etc.) and I will definitely return! Easy drop off and pick up and wonderful phone contact with Andreas. Highly recommend!
En kanon verkstad. Trevlig och kunnig person. Klar 10 av 10
Jag behövde byta till nya sommardäck inför besiktningen. Det gick väldigt bra och smidigt. Jag kommer att återkomma dit framöver. Peter
Killarna på verkstaden var riktigt bra!
Bästa och otroligt kunniga! Löser även problem som kan uppstå, 1000 av 10!! Otroliga, duktiga, trevliga och LYHÖRDA!
Lagar bilen enligt förväntan. Lämpliga förslag. Ok pris.
Alltid trevligt bemötande och bra service.
Bra, professionella och avrådde tex från onödig service när de inte hade behövt gör det.
Snabb och proffsig service och bra kommunikation
Stooooooooooooooooooooooooooor TACK
Snabb service och bra återkoppling under tiden bilen var där.
Kunnigt och bra medtrevlig personal
Trevligt bemötande. Snabbt och bra
Trevligt bemötande och bra jobb.
Mycket bra trevligt mottagande bra service
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal!
Supertrevligt bemötande o snabba åtgärder,bra pris
Snabb och hjälpsam service! Alltid vänliga!
Trevligt bemötande och en bedömning av kostnaden som var korrekt, även leveranstiden stämde
Bra bemötande. Snabbt och proffsigt åtgärdat.
Trevliga, snabba och klart prisvärt. Bra kommunikation med kund.
Alltid lika snabb och proffsig service. Tydlig prisuppgift vid inlämning och bra beskrivning av det arbete som ska utföras. Fick hjälp att släcka två 2or från besiktningen; byte av spindelleder och torkarblad.
Alltid lika hjälpsamma och utför jobbet perfekt
Alltid tillmötesgående, bra hjälp och håller offererat pris.
Trevligt bemötande och snabb service
Världsklass! Suverän service, tydlig information, snabbt jobb och rimliga priser.
Trevligt bemötande och bra återkoppling på reparationen när det strulade med delen som jag hade skaffat och det krävdes en extra timmes arbete mot det planerade.
Hade ett antal fel som behövde åtgärdas på bilen. Trevligt, kunnigt och tydligt bemötande, kommer anlita den här verkstaden igen.
Bra bemötande och tålmodigt letande efter missljud i samband med Sommar-service. Genomgång kontrollpunkter visade lite brister som jag fick offert på. Känns tryggt. Servat bilen där sen 2018, även 2:a bilen, och alltid varit nöjd.
Allt bra. Allt bra. Allt bra har inte tid att lägga ner på texter. Hoppas detta blir 30 tecken..... ..............
Vänligt bemött, snabb prisuppgift, leverans enl uppgift.
Proffsiga och serviceminded. Supernöjd.
Ordning o reda och väldigt bra bemötande.
Fantastisk hjälpsamma o trevliga positiva o kompetenta 👍👍👍